DI > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 08:54

DI - 21 mar 18 kl. 22:45

Svenska klockkungen gör succé i KinaHONGKONG/SHENZHEN. Med 772 miljoner internetanvändare är Kina världens största marknad för näthandel. På den utkämpar två gigantiska rivaler slaget om herraväldet. Ny teknik och massiv kunddata är avgörande vapen. Mitt i boomen finns svenska Daniel Wellington, som nu är det största klockmärket på Alibabas e-handelsplats Tmall.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kina, Hongkongshenzhen, Daniel Wellington, Alibabas, Tmall

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska klockkungen, gör, succéi , Kina

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Synthetic MR ökar omsättningen

Synthetic MR, som säljer programvara för magnetisk resonanstomografi och som är listat på Aktietorget, redovisar en omsättning om 10,6 miljoner kronor (9,2) för det första kvartalet. .

DI - 4 minuter sedan

Smart Eye ökar intäkterna – och förlusten

Eyetracking-företaget Smart Eye ökar omsättningen men även kostnaderna stiger och förlusten ökar..

DI - 10 minuter sedan

Högre intäkter men större förlust för Smart Eye: ”Följer plan”

First North-listade Smart Eye, som utvecklar och marknadsför system för eyetracking, redovisar ett rörelseresultat för det första kvartalet på minus 13,8 miljoner kronor (minus 9,2)..

DI - 10 minuter sedan

H&D Wireless tar order från Scania

First North-listade H&D Wireless, som tillhandahåller Internet-of-Things-lösningar för tillverknings- och distributionsflöden, har fått ytterligare en order från Scania.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Jojka ökar intäkterna kraftigt

Kommunikationsbolaget Jojka ökar intäkterna kraftigt i första kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol. Resultatet vände till precis över nollstrecket. .

DI - 15 minuter sedan

Qiiwis resultat vänder till förlust

Aktietorgsbolaget Qiiwi, som utvecklar spel till för mobil och dator med ett fokus på sociala spel och kunskapsspel, redovisar en omsättning för det första kvartalet på 5,6 miljoner kronor (2,3), motsvarande en ökning på 150 procent..

DI - 15 minuter sedan

Corem tecknar hyresavtal med Volvo Cars

Fastighetsbolaget Corem har tecknat hyresavtal med Volvo Cars avseende fastigheten Grevaryd 1:64 i Lammhult i Växjö kommun. .

DI - 15 minuter sedan

Eniro vänder till vinst

Sökbolaget Eniro redovisar minskande omsättning under första kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar samtidigt en vändning till vinst..

DI - 15 minuter sedan

Caroline Arehult ny vd för Hemfosa

Caroline Arehult har utsetts till vd för Hemfosa Fastigheter efter Jens Engwall, som blir ny vd för Nyfosa AB. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Atlas Copcos orderingång överträffar förväntningarna

Verkstadsbolaget Atlas Copco, som rapporterar exklusive den gruv- och bergbrytningsverksamhet som är på väg att knoppas av till Epiroc, redovisar ett rörelseresultat om 4.833 miljoner kronor för det första kvartalet 2018, vilket gav en rörelsemarginal på 22,1 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.