SR > Nyheter

Thursday, 26 April, 13:45

Liknande nyheter

Taggar: FED, höjer, räntan
Dagens PS - 13 dec 17 kl. 07:21

Proffsen: Fed höjer räntan tre gånger nästa år

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer att höja räntan tre gånger under nästa, enligt ny enkät. Det visar en sammanställning av förväntningarna på Wall Street inför nästa år som Wall Street Journal låtit göra. Förväntningarna är således likvärdiga Bloombergs undersökning.

SvD - 14 dec 16 kl. 20:00

Just nu: Yellens besked – Fed höjer styrräntan

I kväll kom det väntade beskedet – den amerikanska centralbanken Fed höjer styrräntan. Det är den andra höjningen på tio år, ett år efter den första. Räntan höjs med 0,25 procentenheter.

SR - 16 dec 15 kl. 20:56

FED höjer räntan med en kvarts procentenhet

Den amerikanska centralbanken FED höjer räntan med en kvarts procentenhet till ett spann mellan 0,25 och 0,5 procent..

SvD - 12 mar 17 kl. 12:23

Analytikerna eniga: Fed höjer räntan

Såväl analytiker som marknaden är i det närmaste helt eniga om att USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan på onsdag. Frågan det tvistas om är snarare om det blir tre eller fyra räntehöjningar i år..

UNT - 15 mar 17 kl. 19:07

Fed höjer räntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan från 0,75 till 1 procent..

SVT - 14 jun 17 kl. 20:02

Amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan..

DN - 21 mar 18 kl. 19:04

Fed höjer styrräntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med förväntade 25 räntepunkter till intervallet 1,5–1,75 procent, meddelar bankchefen Jerome Powell enligt Reuters..

Affärsvärlden - 15 jun 17 kl. 07:07

Fed höjer räntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,00 och 1,25 procent. Målet var tidigare mellan 0,75 och 1,00 procent..

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 21:16

Fed höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,25 och 1,50 procent. Målet var tidigare mellan 1,00 och 1,25 procent....

Affärsvärlden - 06 nov 15 kl. 15:38

Ekonomer: Mer troligt att Fed höjer räntan

Efter fredagens starka jobbsiffror från USA har sannolikheten att den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer räntan i december ökat ordentligt, menar ekonomer..

Affärsvärlden - 16 dec 15 kl. 11:39

Analytiker: Fed höjer räntan tre gånger 2016

Den amerikanska marknaden räknar inte bara med att USA:s centralbank, Federal Reserve, höjer räntan på onsdagskvällen. Ytterligare tre höjningar lär följa under nästa år, skriver CNBC..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Internationell konferens mot finansiering till terrornätverk

I Paris pågår en konferens om hur man ska bekämpa finansieringen till terrororganisationer. Det är första konferens i sitt slag och ministrar och experter från mer än 70 länder deltar..

SR - 1 timme sedan

Kd: mer pengar till hemsjukvården

Idag var det Kristdemokraternas tur att presentera sitt förslag till vårbudget. Partiet fokuserar på äldrevården, när de lägger fram sina satsningar..

SR - 1 timme sedan

Åklagare yrkar på livstids fängelse

Åklagare Hans Ihrman yrkar på livstidsfängelse för Rakhmat Akilov. Det meddelade han under rättegångens sluplädering som inleddes idag.  – En annan följd än fängelse på livstid är uteslutet, säger han..

SR - 3 timmar sedan

Åklagaren: "Rättstaten avgör Akilovs öde"

I dag håller åklagaren Hans Ihrman sin slutplädering i rättegången mot Akilov som misstänks för terrordåd på Drottninggatan i Stockholm..

SR - 4 timmar sedan

Riksbanken lämnar räntan oförändrad

Riksbanken lämnar styrräntan oförändrad och senarelägger nästa räntehöjning i sin nya prognos..

SR - 4 timmar sedan

Akilov i rätten: Åklagaren håller sin slutplädering

Två månader efter rättegångsstart har nu bevisen lagts fram och alla vittnen har framträtt. I dag hålls slutplädering i terrormålet mot Rakhmat Akilov. 100 brottsoffer har förhörts i Stockholms tingsrätt.

SR - 6 timmar sedan

Rekordmånga äldre får rösta i höstens val

Fler pensionärer än någonsin får rösta i riksdagsvalet i höst. Mer än var fjärde röstberättigad är över 65. I flera kommuner är det fler än fyra av tio..

SR - 6 timmar sedan

Fortsatta protester i Armenien

Proteströrelsen i Armenien planerar nya demonstrationer idag. Skolelever uppmanas till strejk. Centrum ska blockeras och butiker uppmanas stänga..

SR - 7 timmar sedan

Tyskar manifesterade mot antisemitism

I Tyskland hölls i går kväll flera manifestationer mot tilltagande antisemitism. I Berlin har flera övergrepp mot judar den senaste tiden väckt stor upprördhet..

SR - 7 timmar sedan

Unga mår allt sämre – skolan möjlig orsak

En granskning av ungas försämrade psykiska hälsa pekar ut situationen i skolan som en möjlig orsak..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.