SR > Nyheter

Monday, 16 July, 07:07

SR - 21 mar 18 kl. 19:30

FED höjer räntanUSA:s centralbank Federal Reserve höjer styrräntan med förväntade 25 räntepunkter till intervallet 1,5—1,75 procent, meddelar bankchefen Jerome Powell..
Läs mer på SR
Läs mer om:
FED, USA, Federal Reserve, Jerome Powell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FED, höjer, räntan
Dagens PS - 13 dec 17 kl. 07:21

Proffsen: Fed höjer räntan tre gånger nästa år

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer att höja räntan tre gånger under nästa, enligt ny enkät. Det visar en sammanställning av förväntningarna på Wall Street inför nästa år som Wall Street Journal låtit göra. Förväntningarna är således likvärdiga Bloombergs undersökning.

SvD - 14 dec 16 kl. 20:00

Just nu: Yellens besked – Fed höjer styrräntan

I kväll kom det väntade beskedet – den amerikanska centralbanken Fed höjer styrräntan. Det är den andra höjningen på tio år, ett år efter den första. Räntan höjs med 0,25 procentenheter.

SR - 16 dec 15 kl. 20:56

FED höjer räntan med en kvarts procentenhet

Den amerikanska centralbanken FED höjer räntan med en kvarts procentenhet till ett spann mellan 0,25 och 0,5 procent..

SvD - 12 mar 17 kl. 12:23

Analytikerna eniga: Fed höjer räntan

Såväl analytiker som marknaden är i det närmaste helt eniga om att USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan på onsdag. Frågan det tvistas om är snarare om det blir tre eller fyra räntehöjningar i år..

UNT - 15 mar 17 kl. 19:07

Fed höjer räntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan från 0,75 till 1 procent..

SVT - 14 jun 17 kl. 20:02

Amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan..

DN - 21 mar 18 kl. 19:04

Fed höjer styrräntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med förväntade 25 räntepunkter till intervallet 1,5–1,75 procent, meddelar bankchefen Jerome Powell enligt Reuters..

Expressen - 13 jun 18 kl. 20:01

Fed höjer räntan – höjs till två procent

Den amerikanska centralbanken, The Fed, höjer räntan.Det meddelas på onsdagskvällen..

PrivataAffärer - 13 jun 18 kl. 20:10

Fed höjer räntan

Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,75 och 2,00 procent. Målet var tidigare mellan 1,50 och 1,75 procent. Enligt Reuters enkät räknade 104 av 105 tillfrågade ekonomer med att målintervallet för Fed funds skulle höjas 25 punkter medan en trodde att intervallet skulle lämnas oförändrat.

Affärsvärlden - 15 jun 17 kl. 07:07

Fed höjer räntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,00 och 1,25 procent. Målet var tidigare mellan 0,75 och 1,00 procent..

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 21:16

Fed höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,25 och 1,50 procent. Målet var tidigare mellan 1,00 och 1,25 procent....

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Norska helikoptrar flygs in för att hjälpa till

Det brinner i skog och mark på flera håll i landet och under måndagen kommer räddningstjänsten i Dalarna, Bollnäs och Örebro få hjälp av sex helikoptrar som flygs in från Norge..

SR - 30 minuter sedan

Trafficking fortfarande vanligt inom thailändska fiskeindustrin

Den thailändska regeringen har fortfarande inte gjort tillräckligt för att stoppa problemen inom fiskeindustrin med trafficking och slavlika arbetsförhållanden. Det anser människorättsorganisationen Human Rights Watch som nu vädjar till EU att trycka på för verkliga reformer..

SR - 45 minuter sedan

Forskare ska granska igångsatta förlossningar

Landstingen har i dag olika rutinerna för när en förlossning sätts igång. Vid vilken tidpunkt i graviditeten det är säkrast, vet läkarna inte..

SR - 1 timme sedan

Enormt intresse för toppmötet trots låga förväntningar

I dag vänds världens blickar mot Helsingfors där Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump möts för det första toppmötet dem emellan..

SR - 3 timmar sedan

Kostnader för avspärrade bostäder landar på offers anhöriga

När 25-årige Magnus blev ihjälslagen i sitt nyköpta hus fick hans föräldrar stå för alla löpande utgifter i 1 år och 10 månader – totalt nästan 110 000 kronor..

SR - 4 timmar sedan

Stort säkerhetspådrag i Helsingfors inför toppmötet

Brunnslock har svetsats fast, gator och luftrum stängts av. Säkerhetsarrangemangen i Finland är digra inför toppmötet mellan Rysslands Vladimir Putin och USA:s Donald Trump, enligt Helsingforspolisen..

SR - 9 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Pålgård och Bispgården i Ragunda kommun, i Jämtlands län.

Det brinner kraftigt i skog och mark i Pålgård och Bispgården. Räddningsledaren uppmanar alla som påverkas av branden att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland..

SR - 9 timmar sedan

Glädjescener i Paris efter VM-guldet

Glädjescener utspelas runtom i Frankrike efter att landets herrlandslag i fotboll kammat hem VM-guldet..

SR - 10 timmar sedan

Trump inför mötet: Har låga förväntningar

I dag reser president USA:s Donald Trump från golfhelgen i Skottland till Helsingfors och mötet med Rysslands president Vladimir Putin. I en intervju med tv-kanalen CBS News säger Trump att han har låga förväntningar på mötet..

SR - 11 timmar sedan

Demonstrationer i Helsingfors inför toppmöte

I Helsingfors förbereder sig Finland för att stå värd för toppmötet mellan presidenterna Vladimir Putin och Donald Trump i morgon. Säkerhetsarrangemangen kommer att vara rigorösa och det har redan varit flera demonstrationer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.