SR > Nyheter

Sunday, 23 September, 05:26

SR - 21 mar 18 kl. 19:30

FED höjer räntanUSA:s centralbank Federal Reserve höjer styrräntan med förväntade 25 räntepunkter till intervallet 1,5—1,75 procent, meddelar bankchefen Jerome Powell..
Läs mer på SR
Läs mer om:
FED, USA, Federal Reserve, Jerome Powell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FED, höjer, räntan
Dagens PS - 13 dec 17 kl. 07:21

Proffsen: Fed höjer räntan tre gånger nästa år

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer att höja räntan tre gånger under nästa, enligt ny enkät. Det visar en sammanställning av förväntningarna på Wall Street inför nästa år som Wall Street Journal låtit göra. Förväntningarna är således likvärdiga Bloombergs undersökning.

SvD - 14 dec 16 kl. 20:00

Just nu: Yellens besked – Fed höjer styrräntan

I kväll kom det väntade beskedet – den amerikanska centralbanken Fed höjer styrräntan. Det är den andra höjningen på tio år, ett år efter den första. Räntan höjs med 0,25 procentenheter.

SR - 16 dec 15 kl. 20:56

FED höjer räntan med en kvarts procentenhet

Den amerikanska centralbanken FED höjer räntan med en kvarts procentenhet till ett spann mellan 0,25 och 0,5 procent..

SvD - 12 mar 17 kl. 12:23

Analytikerna eniga: Fed höjer räntan

Såväl analytiker som marknaden är i det närmaste helt eniga om att USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan på onsdag. Frågan det tvistas om är snarare om det blir tre eller fyra räntehöjningar i år..

UNT - 15 mar 17 kl. 19:07

Fed höjer räntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan från 0,75 till 1 procent..

SVT - 14 jun 17 kl. 20:02

Amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan..

DN - 21 mar 18 kl. 19:04

Fed höjer styrräntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med förväntade 25 räntepunkter till intervallet 1,5–1,75 procent, meddelar bankchefen Jerome Powell enligt Reuters..

Expressen - 13 jun 18 kl. 20:01

Fed höjer räntan – höjs till två procent

Den amerikanska centralbanken, The Fed, höjer räntan.Det meddelas på onsdagskvällen..

PrivataAffärer - 13 jun 18 kl. 20:10

Fed höjer räntan

Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,75 och 2,00 procent. Målet var tidigare mellan 1,50 och 1,75 procent. Enligt Reuters enkät räknade 104 av 105 tillfrågade ekonomer med att målintervallet för Fed funds skulle höjas 25 punkter medan en trodde att intervallet skulle lämnas oförändrat.

Affärsvärlden - 15 jun 17 kl. 07:07

Fed höjer räntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,00 och 1,25 procent. Målet var tidigare mellan 0,75 och 1,00 procent..

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 21:16

Fed höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,25 och 1,50 procent. Målet var tidigare mellan 1,00 och 1,25 procent....

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Nytt grepp mot skrotbilar i Norrland – amnesti införs

För att komma åt problemet med skrotbilar som blir stående och som inte någon tar hand om så testas nu ett nytt grepp i Norrbotten..

SR - 2 timmar sedan

Anmälningarna om misstänkta oegentligheter vid valet ökar

Valprövningsnämnden har fått in nära 900 överklaganden av årets val - jämfört med ett hundratal 2014. Men många av anmälningarna är kopior av upprop på internet..

SR - 8 timmar sedan

Medieuppgifter: Går med på att vittna mot Kavanaugh

Den kvinna som anklagar Brett Kavanaugh, nominerad till domare i Högsta domstolen, för sexövergrepp har gått med på att frågas ut. Det uppger Washington Post..

SR - 10 timmar sedan

Frankrike: Många dödsfall under sommarens värmebölja

Frankrike har i år haft en av sina hetaste somrar nånsin. Värmeböljan ledde till över femtonhundra dödsfall och den franska sjukvårdsministern varnar för att det kan bli fler lika varma somrar i framtiden..

SR - 11 timmar sedan

Finland: Jätterazzia i penningtvätthärva

En jätteoperation i den finländska skärgården har väckt stor uppmärksamhet i dag. Ett hundratal personer från olika myndigheter deltar i razziorna och husrannsakningar. Det handlar om misstänkt penningtvätt av flera miljoner euro..

SR - 13 timmar sedan

Stormen Knud: Man allvarligt skadad av fallande träd

Stormen som drog fram över södra och sydvästra Sverige under fredagen har lugnat ner sig. Men fortfarande saknar ett par tusen abonnenter ström och en man skadades svårt av ett fallande träd..

SR - 14 timmar sedan

FN vill stoppa handeln med redskap för tortyr och dödsstraff

Flera länder exporterar produkter för tortyr och avrättningar. Nu påbörjas arbetet med en bindande FN-konvention för att förbjuda handeln..

SR - Igår: 21:48

Här har du Sveriges nya riksdag

I vår infografik nedan kan du ta del av alla de 349 invalda ledamöterna i Sveriges nya riksdag..

SR - 14 timmar sedan

Ramberg: Ett sätt för SD att splittra Alliansen

På lördagen meddelade Sverigedemokraterna att de kommer att rösta på Alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning, moderaten Andreas Norlén. Ekots inrikespolitiske kommentator Tomas Ramberg kommenterar..

SR - 18 timmar sedan

SD stödjer Norlén (M) i talmansvalet

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.