SR > Nyheter

Wednesday, 12 December, 16:30

Liknande nyheter

Taggar: FED, höjer, räntan
Dagens PS - 13 dec 17 kl. 07:21

Proffsen: Fed höjer räntan tre gånger nästa år

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer att höja räntan tre gånger under nästa, enligt ny enkät. Det visar en sammanställning av förväntningarna på Wall Street inför nästa år som Wall Street Journal låtit göra. Förväntningarna är således likvärdiga Bloombergs undersökning.

SvD - 14 dec 16 kl. 20:00

Just nu: Yellens besked – Fed höjer styrräntan

I kväll kom det väntade beskedet – den amerikanska centralbanken Fed höjer styrräntan. Det är den andra höjningen på tio år, ett år efter den första. Räntan höjs med 0,25 procentenheter.

SR - 16 dec 15 kl. 20:56

FED höjer räntan med en kvarts procentenhet

Den amerikanska centralbanken FED höjer räntan med en kvarts procentenhet till ett spann mellan 0,25 och 0,5 procent..

SvD - 12 mar 17 kl. 12:23

Analytikerna eniga: Fed höjer räntan

Såväl analytiker som marknaden är i det närmaste helt eniga om att USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan på onsdag. Frågan det tvistas om är snarare om det blir tre eller fyra räntehöjningar i år..

UNT - 15 mar 17 kl. 19:07

Fed höjer räntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan från 0,75 till 1 procent..

SVT - 14 jun 17 kl. 20:02

Amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken FED höjer styrräntan..

DN - 21 mar 18 kl. 19:04

Fed höjer styrräntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med förväntade 25 räntepunkter till intervallet 1,5–1,75 procent, meddelar bankchefen Jerome Powell enligt Reuters..

Expressen - 13 jun 18 kl. 20:01

Fed höjer räntan – höjs till två procent

Den amerikanska centralbanken, The Fed, höjer räntan.Det meddelas på onsdagskvällen..

PrivataAffärer - 13 jun 18 kl. 20:10

Fed höjer räntan

Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,75 och 2,00 procent. Målet var tidigare mellan 1,50 och 1,75 procent. Enligt Reuters enkät räknade 104 av 105 tillfrågade ekonomer med att målintervallet för Fed funds skulle höjas 25 punkter medan en trodde att intervallet skulle lämnas oförändrat.

Affärsvärlden - 15 jun 17 kl. 07:07

Fed höjer räntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,00 och 1,25 procent. Målet var tidigare mellan 0,75 och 1,00 procent..

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 21:16

Fed höjer styrräntan

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan, målnivån för dagslåneräntan Fed funds, till ett intervall mellan 1,25 och 1,50 procent. Målet var tidigare mellan 1,00 och 1,25 procent....

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Just nu: Ja till M-KD-budgeten

Riksdagen röstade med knapp majoritet igenom Moderaternas och Kristdemokraternas gemensamma förslag om riktlinjer för den ekonomiska politiken och budgetpolitiken för 2019..

SR - 30 minuter sedan

Riksdagen röstar om rökförbud på uteserveringar

I dag röstar riksdagen om ett utökat rökförbud som bland annat omfattar lekplatser och uteserveringar..

SR - 1 timme sedan

Sen budget skapar problem för Skatteverket

Den långdragna budgetprocessen ställer till problem för Skatteverket. Tiden är knapp att få ordning på de nya skattetabellerna inför nästa år..

SR - 1 timme sedan

Inget bidrag till SSU Skåne – klarar inte demokratikraven

SSU Skåne nekas bidrag för 2019 från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Skälet är att ungdomsförbundens inte lever upp till ställda demokratikrav..

SR - 1 timme sedan

Polisen publicerar uppgifter om olösta mord

Polisregion Syd vill ha hjälp av allmänheten för att lösa så kallade kalla fall – detaljerad info om 130 misstänkta mord börjar nu publiceras..

SR - 2 timmar sedan

600 poliser jagar skytten i Strasbourg

Närmare 600 poliser, antiterrorinsatsen Sentinelle och insatsstyrkorna Raid och BRI är på jakt efter skytten som dödade två och skadade 13 i franska Strasbourg. Säkerhetsnivån i Frankrike har höjts till den högsta..

SR - 1 timme sedan

Misstänkt terroristen lyckades fly från Strasbourg

Den misstänkte franske terroristen, som dödade två och skadade 13 nära den kända julmarknaden i franska Strasbourg, är fortfarande på flykt..

SR - 3 timmar sedan

"De som misstror May vill inte ha en ny folkomröstning"

De konservativa politiker som nu gått ut med att de vill väcka misstroende mot den egna partiledaren Theresa May är också de som vill ha en hård brexit. Det säger Ekots korrespondent Claes Aronsson. – Men de tar samtidigt en stor risk, säger han..

SR - 4 timmar sedan

Svantesson (M): Kriminella väntar inte på en ny statsminister

I eftermiddag väntas Moderaternas och Kristdemokraternas budgetförslag att röstas igenom. Under förmiddagens budgetdebatt försvarade Elisabeth Svantesson (M) att hennes parti utmanar budgeten från övergångsregeringen.

SR - 5 timmar sedan

Ramberg: Nu kan talmannen avgöra regering

Talmannens beslut om vem som ska nomineras till statsministerkandidat efter att Stefan Löfven röstats ned kan avgöra om det blir en S-ledd eller M-ledd regering, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.