DI > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 16:20

Liknande nyheter

Taggar: Löfbergs-chefen, Kaffetär , alldelesför , billigt
Expressen - 15 apr 14 kl. 10:32

Kastade Löfbergs Lila- kaffet inför SM-finalen

På Ica i Kåge, utanför Skellefteå, har det redan hettat till inför SM-finalen. I butiken ligger kaffeförpackningar från Färjestads huvudsponsor numera i en soptunna. – Vi måste ju ha finalfint i butiken, säger Alexander Björk, som kom på idén..

Dagens Media - 29 nov 13 kl. 13:39

Löfbergs vill ta kaffet till Stockholm

Nästa år öppnar ett värmländskt kafferosteri och kafé i centrala Stockholm om Löfbergs får som de vill..

Magazin24 - 20 sep 13 kl. 15:46

?Vi gör en alldeles fantastisk match?

Det är en nöjd lagledare för IFK Arboga IK:s J18-Elitlag som Magazin24 pratar med efter 2-1-förlusten mot Färjestad borta. Det blev uddamålsförlust för Arbogas J18-Elitlag när de på torsdagskvällen mötte Färjestad på bortais. Efter två mållösa perioder tog Färjestad ledningen men Arboga kvitterade genom Linus Ageborg men med sju minuter kvar på matchen avgör Färjestad till 2-1.

Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 14:11

Kaffekapslar väcker frågor om miljö

Svenskarnas drickande av kaffe från kapselmaskiner ökar.Men kapslarna väcker frågor ur miljösynpunkt: Vad händer med de tiotals miljoner tomma kapslarna när kaffet är urdrucket?
Från februari och ett år bakåt såldes kaffekapslar för 166 miljoner kronor i Sverige enligt analysföretaget Nielsen.

BT - 05 apr 14 kl. 14:11

Kaffekapslar väcker frågor om miljö

Svenskarnas drickande av kaffe från kapselmaskiner ökar. Men kapslarna väcker frågor ur miljösynpunkt: Vad händer med de tiotals miljoner tomma kapslarna när kaffet är urdrucket?Från februari och ett år bakåt såldes kaffekapslar för 166 miljoner kronor i Sverige enligt analysföretaget Nielsen.

Västerbottens Folkblad - 15 apr 14 kl. 15:55

Kastat kaffe psykar Färjestad

Alla medel är tillåtna när det gäller att psyka motståndarna inför kvällens SM-final. Även färgen på kaffet… Ica-butiken i Kåge eldade på tisdagsmorgonen upp stämningen genom att helt sonika lyfta ut Löfbergs Lila ur sortimentet. Även om det är tillfälligt var det en markering mot Färjestad och deras sponsor.

Expressen - 21 maj 13 kl. 14:08

Ingrid, 80, får 900 koppar av favoritkaffet

80-åriga Ingrid Levin startade ett uppror efter att kaffet på hennes äldreboende, Åsgården i Kågeröd, bytts ut ? från Zoegas skånerost till Löfbergs lila efter en kommunal upphandling. Nu griper Zoegas in ?

Testfakta - 17 jan 14 kl. 13:34

Rea på kaffe kan få dyr eftersmak

Kraftigt sjunkande världsmarknadspriser har gett billigare kaffe i butikshyllan igen. Bra tycker många – men utvecklingen har också en baksida. – Många odlare kan inte längre leva på sitt arbete och lämnar kaffet, vilket kan leda till brist och prisökningar längre fram, säger Löfbergs vd Lars Appelqvist..

SmålandsPosten - 06 apr 14 kl. 22:16

Ny bumerangmatch krävs för att skriva historia

Historia skrivs av de stora.
Så löd budskapet på en gigantisk banderoll som vecklades ut strax före klockan 17 i ett elektriskt dopat Vida Arena.
Växjö Lakers är på väg att bli en stormakt i svensk hockey men mot de senaste decenniernas gigant från Värmland har man försvarat hemmaborgen på ett märkligt svagt sätt.

Nya Wermlands Tidningen - 03 sep 16 kl. 14:51

Färjestad bjöd in till öppet hus

Med den nya säsongen alldeles runt hörnet passade Färjestad på att bjuda in fans till en liten kick-off.Spelarpresentation, skills competition, tröjutlottning och möjlighet att träffa sina favoriter lockade storpublik till Löfbergs arena..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Spelbolagstoppar tonar ner norskt hot

Kindreds vd Henrik Tjärnström och sektorkollegan Betssons vd Pontus Lindwall tonar ner betydelsen av det norska förslaget om en stramare spellagstiftning som fick aktierna att falla på tisdagen. .

DI - 10 minuter sedan

Havsfrun ökar förlusten

Investmentbolaget Havsfrun ökade förlusten i första kvartalet 2018. Rörelseresultatet blev -3,7 miljoner kronor (-0,8)..

DI - 10 minuter sedan

Köp drömbilen nu – annars väntar fet skattesmäll

Från och med första juli gäller de nya reglerna bonus malus. Det kommer att innebära en rejäl smäll för den som väntar med att köpa drömbilen..

DI - 15 minuter sedan

Synthetic MR till Nasdaq OMX Stockholm

Synthetic MR, som säljer programvara för magnetisk resonanstomografi, avser att byta handelsplats från Aktietorget till Nasdaq OMX Stockholm under senare delen av 2019.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Huawei granskas för överträdelse mot Iran-sanktioner

Det amerikanska justitiedepartementet DOJ sägs granska det kinesiska telekombolaget Huawei, som konkurrerar med Ericsson, för eventuella överträdelser av Iran-sanktionerna. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 15 minuter sedan

SEB höjer NCC

SEB höjer NCC till köp (behåll), upprepar riktkurs 178 kronor..

DI - 15 minuter sedan

Carnegie sänker Gunnebo

Carnegie sänker riktkursen för Gunnebo till 29 kronor (31), upprepar behåll..

DI - 15 minuter sedan

Danske Bank höjer Axfood

Danske Bank höjer riktkursen för Axfood till 153 kronor (147), upprepar behåll..

DI - 15 minuter sedan

Danske Bank sänker Collector

Danske Bank sänker riktkursen för Collector till 66 kronor (67), upprepar behåll..

DI - 15 minuter sedan

Danske Bank höjer Fabege

Danske Bank höjer riktkursen för Fabege till 237 kronor (225), upprepar köp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.