DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 14:43

DI - 21 mar 18 kl. 18:57

Löfbergs-chefen: ”Kaffet är alldeles för billigt”Sex frågor till Eva Eriksson, hållbarhetsdirektör på kafferosteriet Löfbergs..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Eva Eriksson, Löfbergs

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfbergs-chefen, Kaffetär , alldelesför , billigt
Expressen - 15 apr 14 kl. 10:32

Kastade Löfbergs Lila- kaffet inför SM-finalen

På Ica i Kåge, utanför Skellefteå, har det redan hettat till inför SM-finalen. I butiken ligger kaffeförpackningar från Färjestads huvudsponsor numera i en soptunna. – Vi måste ju ha finalfint i butiken, säger Alexander Björk, som kom på idén..

Dagens Media - 29 nov 13 kl. 13:39

Löfbergs vill ta kaffet till Stockholm

Nästa år öppnar ett värmländskt kafferosteri och kafé i centrala Stockholm om Löfbergs får som de vill..

VA - 05 okt 18 kl. 09:13

Löfbergs säkrar kaffet för nästa generation kaffeälskare

För de allra flesta är kaffe en självklar njutning i vardagen. Samtidigt slattar svensken bort en kopp kaffe varje dag. Ett slöseri många kaffedrickare inte tänker på.

Magazin24 - 20 sep 13 kl. 15:46

?Vi gör en alldeles fantastisk match?

Det är en nöjd lagledare för IFK Arboga IK:s J18-Elitlag som Magazin24 pratar med efter 2-1-förlusten mot Färjestad borta. Det blev uddamålsförlust för Arbogas J18-Elitlag när de på torsdagskvällen mötte Färjestad på bortais. Efter två mållösa perioder tog Färjestad ledningen men Arboga kvitterade genom Linus Ageborg men med sju minuter kvar på matchen avgör Färjestad till 2-1.

Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 14:11

Kaffekapslar väcker frågor om miljö

Svenskarnas drickande av kaffe från kapselmaskiner ökar.Men kapslarna väcker frågor ur miljösynpunkt: Vad händer med de tiotals miljoner tomma kapslarna när kaffet är urdrucket?
Från februari och ett år bakåt såldes kaffekapslar för 166 miljoner kronor i Sverige enligt analysföretaget Nielsen.

BT - 05 apr 14 kl. 14:11

Kaffekapslar väcker frågor om miljö

Svenskarnas drickande av kaffe från kapselmaskiner ökar. Men kapslarna väcker frågor ur miljösynpunkt: Vad händer med de tiotals miljoner tomma kapslarna när kaffet är urdrucket?Från februari och ett år bakåt såldes kaffekapslar för 166 miljoner kronor i Sverige enligt analysföretaget Nielsen.

Västerbottens Folkblad - 15 apr 14 kl. 15:55

Kastat kaffe psykar Färjestad

Alla medel är tillåtna när det gäller att psyka motståndarna inför kvällens SM-final. Även färgen på kaffet… Ica-butiken i Kåge eldade på tisdagsmorgonen upp stämningen genom att helt sonika lyfta ut Löfbergs Lila ur sortimentet. Även om det är tillfälligt var det en markering mot Färjestad och deras sponsor.

Expressen - 21 maj 13 kl. 14:08

Ingrid, 80, får 900 koppar av favoritkaffet

80-åriga Ingrid Levin startade ett uppror efter att kaffet på hennes äldreboende, Åsgården i Kågeröd, bytts ut ? från Zoegas skånerost till Löfbergs lila efter en kommunal upphandling. Nu griper Zoegas in ?

Testfakta - 17 jan 14 kl. 13:34

Rea på kaffe kan få dyr eftersmak

Kraftigt sjunkande världsmarknadspriser har gett billigare kaffe i butikshyllan igen. Bra tycker många – men utvecklingen har också en baksida. – Många odlare kan inte längre leva på sitt arbete och lämnar kaffet, vilket kan leda till brist och prisökningar längre fram, säger Löfbergs vd Lars Appelqvist..

SmålandsPosten - 06 apr 14 kl. 22:16

Ny bumerangmatch krävs för att skriva historia

Historia skrivs av de stora.
Så löd budskapet på en gigantisk banderoll som vecklades ut strax före klockan 17 i ett elektriskt dopat Vida Arena.
Växjö Lakers är på väg att bli en stormakt i svensk hockey men mot de senaste decenniernas gigant från Värmland har man försvarat hemmaborgen på ett märkligt svagt sätt.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bjørn Kjos storebror: Araber vill köpa mina Norwegian-aktier

Norwegianchefen Bjørn Kjos storebror Tore behöver pengar för att rädda sitt krisdrabbade bolag, och sätter återigen press för att få ut pengar för sitt aktieinnehav i Norwegian, skriver Dagens Næringsliv. För tidningen berättar han att en grupp med okända arabiska affärsmän vill köpa hans aktier..

DI - 30 minuter sedan

Fall i indisk pennförsäljning tynger Bic på Parisbörsen

Försäljningen för franska konsumentvarubolaget Bic krympte under det första kvartalet, bland annat tyngd av vikande pennförsäljning i Indien..

DI - 30 minuter sedan

Jämtgärsgård kapade grenarna för att växa

För sju år sedan trodde Olle och Susanne Göransson att Jämtgärsgård nått den omsättning som var möjlig – runt 6 Mkr. Under fjolåret passerade omsättningen 11 Mkr och bolaget tog en plats på Almis regionala tillväxttopp. Hemligheten?

DI - 45 minuter sedan

Kanske anar aktieägarna Teslas vacklande framtid

Elbilstillverkaren Tesla presenterade sin kvartalsrapport efter New York-börsens stängning på onsdagen. Vd Elon Musk hade redan tidigare flaggat för att resultatet skulle vända till minus. Den redovisade förlusten var dock större än väntat och Tesla står nu inför fler utmaningar än någonsin..

DI - 45 minuter sedan

V:s ekonomiska plan: Kraftsamla kring bostadsbristen

Klimatomställningen måste synas tydligt i den ekonomiska politiken, och ett nytt skattesystem behövs som omfördelar från hög- till låginkomsttagare. Det framgår av Vänsterpartiets ekonomiska vårmotion, som lades fram på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Svagare personbilsmarknad tynger Bulten

Fordonsunderleverantören Bulten levererar ett svagare resultat i fjärde kvartalet. En lägre nybilsförsäljning i Kina tynger, uppger bolaget i rapporten..

DI - 1 timme sedan

Laura Ashley vinstvarnar – "betydligt under marknadens förväntningar"

Brittiska textilkedjan Laura Ashley varnar för att resultatet för det brutna räkenskapsår som tar slut den 30 juni kommer att bli "betydligt under marknadens förväntningar"..

DI - 1 timme sedan

Svajig handel i finska Cargotec efter kvartalsrapporten

Det finska logistikbolaget Cargotec redovisar ett lägre resultat än väntat. Orderingången ökade dock med 18 procent på årsbasis. Aktien handlas svajigt på Helsingsforsbörsen..

DI - 1 timme sedan

Seafire AB (publ) delårsrapport 1 2019

Seafire växer med förvärv och förbättrar resultatet!.

DI - 1 timme sedan

Så vill stålbranschen kompensera för klimatet

I dag lanseras satsningen Grönt stål där beställare och tillverkare kan klimatkompensera sin stålkonsumtion. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.