DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 16:14

Liknande nyheter

Taggar: Löfbergs-chefen, Kaffetär , alldelesför , billigt
Expressen - 15 apr 14 kl. 10:32

Kastade Löfbergs Lila- kaffet inför SM-finalen

På Ica i Kåge, utanför Skellefteå, har det redan hettat till inför SM-finalen. I butiken ligger kaffeförpackningar från Färjestads huvudsponsor numera i en soptunna. – Vi måste ju ha finalfint i butiken, säger Alexander Björk, som kom på idén..

Dagens Media - 29 nov 13 kl. 13:39

Löfbergs vill ta kaffet till Stockholm

Nästa år öppnar ett värmländskt kafferosteri och kafé i centrala Stockholm om Löfbergs får som de vill..

VA - 05 okt 18 kl. 09:13

Löfbergs säkrar kaffet för nästa generation kaffeälskare

För de allra flesta är kaffe en självklar njutning i vardagen. Samtidigt slattar svensken bort en kopp kaffe varje dag. Ett slöseri många kaffedrickare inte tänker på.

Magazin24 - 20 sep 13 kl. 15:46

?Vi gör en alldeles fantastisk match?

Det är en nöjd lagledare för IFK Arboga IK:s J18-Elitlag som Magazin24 pratar med efter 2-1-förlusten mot Färjestad borta. Det blev uddamålsförlust för Arbogas J18-Elitlag när de på torsdagskvällen mötte Färjestad på bortais. Efter två mållösa perioder tog Färjestad ledningen men Arboga kvitterade genom Linus Ageborg men med sju minuter kvar på matchen avgör Färjestad till 2-1.

Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 14:11

Kaffekapslar väcker frågor om miljö

Svenskarnas drickande av kaffe från kapselmaskiner ökar.Men kapslarna väcker frågor ur miljösynpunkt: Vad händer med de tiotals miljoner tomma kapslarna när kaffet är urdrucket?
Från februari och ett år bakåt såldes kaffekapslar för 166 miljoner kronor i Sverige enligt analysföretaget Nielsen.

BT - 05 apr 14 kl. 14:11

Kaffekapslar väcker frågor om miljö

Svenskarnas drickande av kaffe från kapselmaskiner ökar. Men kapslarna väcker frågor ur miljösynpunkt: Vad händer med de tiotals miljoner tomma kapslarna när kaffet är urdrucket?Från februari och ett år bakåt såldes kaffekapslar för 166 miljoner kronor i Sverige enligt analysföretaget Nielsen.

Västerbottens Folkblad - 15 apr 14 kl. 15:55

Kastat kaffe psykar Färjestad

Alla medel är tillåtna när det gäller att psyka motståndarna inför kvällens SM-final. Även färgen på kaffet… Ica-butiken i Kåge eldade på tisdagsmorgonen upp stämningen genom att helt sonika lyfta ut Löfbergs Lila ur sortimentet. Även om det är tillfälligt var det en markering mot Färjestad och deras sponsor.

Expressen - 21 maj 13 kl. 14:08

Ingrid, 80, får 900 koppar av favoritkaffet

80-åriga Ingrid Levin startade ett uppror efter att kaffet på hennes äldreboende, Åsgården i Kågeröd, bytts ut ? från Zoegas skånerost till Löfbergs lila efter en kommunal upphandling. Nu griper Zoegas in ?

Testfakta - 17 jan 14 kl. 13:34

Rea på kaffe kan få dyr eftersmak

Kraftigt sjunkande världsmarknadspriser har gett billigare kaffe i butikshyllan igen. Bra tycker många – men utvecklingen har också en baksida. – Många odlare kan inte längre leva på sitt arbete och lämnar kaffet, vilket kan leda till brist och prisökningar längre fram, säger Löfbergs vd Lars Appelqvist..

SmålandsPosten - 06 apr 14 kl. 22:16

Ny bumerangmatch krävs för att skriva historia

Historia skrivs av de stora.
Så löd budskapet på en gigantisk banderoll som vecklades ut strax före klockan 17 i ett elektriskt dopat Vida Arena.
Växjö Lakers är på väg att bli en stormakt i svensk hockey men mot de senaste decenniernas gigant från Värmland har man försvarat hemmaborgen på ett märkligt svagt sätt.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Storbanken: Hög risk inför H&M:s bokslut – utdelningen väntas kapas

Nordea ser högre risk inför H&M:s bokslut som offentliggörs i januari än inför försäljningssiffrorna för kvartalet som släpps på måndag. Banken räknar dessutom med en rejäl utdelningssänkning..

DI - 30 minuter sedan

Riksdagen röstar om budgeten

Övergångsregeringens budget väntas bli nedröstad när riksdagen tar ställning i budgetfrågan i eftermiddag. Följ dramatiken i Di TV. .

DI - 45 minuter sedan

Morgan Stanley ångar att de höjde rådet på Ebay

Vi hade fel när vi höjde vår rekommendation för Ebay. Det medger Morgan Stanleys analytiker Brian Nowak i ett analysbrev, där banken sänker rekommendationen för auktionssajten. Det rapporterar tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

DI - 45 minuter sedan

Nevs tar nästa steg: Startar i Kina – och testar bildelning i Trollhättan

Nevs fabrik i Kina är klar och efter förseningar räknar elbilsbolaget nu med produktionsstart i början av nästa år. Försäljningen i Kina av den första bilen är redan i gång. En handfull bilar väntas rulla även i Trollhättan – i ett delningsprojekt..

DI - 45 minuter sedan

Stefan Löfven håller presskonferens

Se S-ledaren Stefan Löfvens presskonferens i riksdagen med start cirka klockan 15.30..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker oroas av Modis nya centralbankschef

Att Indiens premiärminister Narendra Modi installerat en lojalist som centralbankschef oroar analytiker. Analyshuset Capital Economics väntar sig nu en duvaktig och regeringsfoglig centralbank..

DI - 45 minuter sedan

Analyshus: Nokia en attraktiv återhämtningsstory med betydande uppsida

Kepler Cheuvreux ser telekombolaget Nokia som en "attraktiv återhämtningsstory" med en betydande uppsida och begränsad nedsida i aktien..

DI - 1 timme sedan

Strategen: Fem aktier du ska äga när börsen skakar

Det har varit en tung höst på Stockholmsbörsen, och många oroar sig för när lågkonjunkturen väl ska slå till. DNB:s strateg Thomas Jellvik tipsar Di om fem aktier som bör prestera väl i portföljen även när börsen skakar..

DI - 1 timme sedan

Bäddat för uppgång i USA – Tencent Music debuterar

Tydliga uppgångar noterades i USA-terminerna inför onsdagens öppning i spåren av en tilltagande optimism kring handelskonflikten mellan USA och Kina. Även i Asien och Europa noterades rejält högre indexnivåer..

DI - 1 timme sedan

USA-inflationen oförändrad – kärn-KPI i nivå med förväntningarna

Konsumentpriserna i USA var oförändrade i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad i fjol steg KPI med 2,2 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.