DI > Ekonomi

Friday, 27 April, 06:42

DI - 21 mar 18 kl. 18:46

Följ Feds räntebesked liveDi och DiTV bevakar det amerikanska räntebeskedet live..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Feds, DiTV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Följ, Feds, räntebesked, live
Cornucopia - 16 sep 15 kl. 15:25

Fyrfaldigt häxeri på fredag och Feds räntebesked

Inte bara har vi amerikanska centralbanken Federal Reserves ("Fed") räntebesked denna veckan, utan på fredag inträffar också fyrfaldigt häxeri (eng quadruple witching) på options- och terminsmarknaderna. Fredagens börsutveckling kan alltså bli mycket intressant.
Om det fyrfaldiga häxeriet kan ni läsa här, och det handlar alltså om att termins- och optionskontrakt både för index och aktier alla löper ut samtidigt på fredag.

DI - 15 mar 17 kl. 08:56

Följ Feds räntebesked live på di.se

På onsdag kl 19 lämnar Federal reserve besked om den amerikanska styrräntan. Följ beskedet och Janet Yellens efterföljande tal på Di.se från kl 18:50..

DI - 20 sep 17 kl. 17:55

Följ Feds räntebesked – Di sänder live 19.45

I kväll lämnar den amerikanska centralbankschefen Janet Yellen nytt räntebesked. Följ direktsändningen i Di TV med start 19.45..

DI - 20 sep 17 kl. 17:55

Följ Feds räntebesked – Di sänder live

I kväll lämnar den amerikanska centralbankschefen Janet Yellen nytt räntebesked. Följ direktsändningen i Di TV..

Affärsvärlden - 18 jun 13 kl. 08:03

Asien: Avvaktande inför Feds räntebesked

Asienbörserna uppvisade små nettorörelser men viss slagighet under relativt låg omsättning, inte minst i Japan, på tisdagen. Investerare inväntar fortsatt onsdagens räntebesked från Fed..

SvD - 29 apr 15 kl. 22:27

New york: feds rÄntebesked gav otydlig pÅverkan, s&p500 -0,4%

De amerikanska indexen stängde negativt på onsdagen. Data om svag ekonomisk tillväxt för det första kvartalet tyngde marknaden. Den amerikanska centralbankens räntebesked gav däremot ingen tydlig påverkan..

DI - 16 sep 15 kl. 08:18

Asien: Försiktighet inför räntebesked

De asiatiska börserna noterades för uppgångar på onsdagen och följde därmed de amerikanska börserna högre. Samtidigt syntes försiktighet bland investerare inför Feds räntebesked på torsdagen..

Realtid - 18 sep 15 kl. 10:47

Deutsche sågar Feds räntebesked

"Marknaden väntar fortfarande på åtgärder.".

DI - 14 dec 16 kl. 12:04

Räntor och valutor: Spänt inför Feds räntebesked

Dollarn har handlats oregelbundet på onsdagsförmiddagen inför kvällens besked från USA:s centralbank, som i stort sett alla bedömare tror kommer att innebära den första amerikanska räntehöjningen på ett år..

Affärsvärlden - 27 jul 17 kl. 07:31

Dollarn försvagas efter Feds räntebesked

Dollarn och USA-räntor föll efter Fed-beskedet på onsdagskvällen då centralbanken lämnade styrränteintervallet oförändrat på 1,00-1,25..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

D Carnegie genomför refinansiering om 4,8 miljarder

Fastighetsbolaget D Carnegie har genomfört en refinansiering om 4,8 miljarder kronor kombinerat med en revolverande investeringsfacilitet om 1,0 miljard kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 10 minuter sedan

22 bolag handlas exklusive utdelning

22 bolag på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm, handlas i dag fredag den 27 april exklusive rätt till utdelning, enligt följande..

DI - 15 minuter sedan

Historiskt toppmöte mellan Nord- och Sydkorea

HONGKONG. Nordkoreas ledare Kim Jong Un lovar att inte väcka Sydkoreas president på mornarna med nya missiltestet.  Det var ett historiskt ögonblick när Kim Jong Un på fredagens morgon gick över gränsen till Sydkorea och skakade hand med president Moon Jae-in..

DI - 15 minuter sedan

Försäkringskassans generaldirektör får sparken

Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler kommer under fredagen att få sparken av regeringen, det uppger Svenska Dagbladet..

DI - 30 minuter sedan

Högre försäljning men lägre marginal för Volvo Cars

Personbilstillverkaren Volvo Cars omsatte 56,8 miljarder kronor under det första kvartalet. En ökning på 18,9 procent jämfört med samma kvartal i fjol. .

DI - 1 timme sedan

Tokyo-KPI upp i april

KPI i Tokyo-området steg 0,5 procent i mars jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Svag utveckling för japansk detaljhandel

Försäljningen i den japanska detaljhandeln sjönk 0,7 procent i mars, jämfört med månaden före.  Det visar säsongsjusterad statistik, enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Oförändrad arbetslöshet i Japan

Den japanska arbetslöshetsnivån var oförändrad på 2,5 procent i februari, jämfört med oreviderade 2,5 procent föregående månad. .

DI - 1 timme sedan

Konsumentförtroende i Storbritannien stiger

GfK:s konsumentförtroende i Storbritannien steg till -9 i mars jämfört med -10 föregående månad, enligt Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Japans industri tuffar på bättre än väntat

Japans industriproduktion steg 1,2 procent i mars jämfört med månaden före och ökade med 2,2 procent jämfört med samma månad året före. Det framgår av preliminär statistik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.