DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 23:02

Liknande nyheter

Taggar: Följ, Feds, räntebesked, live
Cornucopia - 16 sep 15 kl. 15:25

Fyrfaldigt häxeri på fredag och Feds räntebesked

Inte bara har vi amerikanska centralbanken Federal Reserves ("Fed") räntebesked denna veckan, utan på fredag inträffar också fyrfaldigt häxeri (eng quadruple witching) på options- och terminsmarknaderna. Fredagens börsutveckling kan alltså bli mycket intressant.
Om det fyrfaldiga häxeriet kan ni läsa här, och det handlar alltså om att termins- och optionskontrakt både för index och aktier alla löper ut samtidigt på fredag.

DI - 15 mar 17 kl. 08:56

Följ Feds räntebesked live på di.se

På onsdag kl 19 lämnar Federal reserve besked om den amerikanska styrräntan. Följ beskedet och Janet Yellens efterföljande tal på Di.se från kl 18:50..

DI - 20 sep 17 kl. 17:55

Följ Feds räntebesked – Di sänder live 19.45

I kväll lämnar den amerikanska centralbankschefen Janet Yellen nytt räntebesked. Följ direktsändningen i Di TV med start 19.45..

DI - 20 sep 17 kl. 17:55

Följ Feds räntebesked – Di sänder live

I kväll lämnar den amerikanska centralbankschefen Janet Yellen nytt räntebesked. Följ direktsändningen i Di TV..

Affärsvärlden - 18 jun 13 kl. 08:03

Asien: Avvaktande inför Feds räntebesked

Asienbörserna uppvisade små nettorörelser men viss slagighet under relativt låg omsättning, inte minst i Japan, på tisdagen. Investerare inväntar fortsatt onsdagens räntebesked från Fed..

SvD - 29 apr 15 kl. 22:27

New york: feds rÄntebesked gav otydlig pÅverkan, s&p500 -0,4%

De amerikanska indexen stängde negativt på onsdagen. Data om svag ekonomisk tillväxt för det första kvartalet tyngde marknaden. Den amerikanska centralbankens räntebesked gav däremot ingen tydlig påverkan..

DI - 16 sep 15 kl. 08:18

Asien: Försiktighet inför räntebesked

De asiatiska börserna noterades för uppgångar på onsdagen och följde därmed de amerikanska börserna högre. Samtidigt syntes försiktighet bland investerare inför Feds räntebesked på torsdagen..

DI - 01 aug 18 kl. 06:50

Räntor och valutor: Dollarförstärkning inför räntebesked

Dollarn har stärkts något mot krona och euro medan amerikanska räntor har dragit uppåt inför Feds räntebesked och ADP:s jobbrapport senare på onsdagen. Japanska räntor har vänt uppåt på onsdagen efter tisdagens räntenedgång sedan Bank of Japan lämnat policybesked..

Realtid - 18 sep 15 kl. 10:47

Deutsche sågar Feds räntebesked

"Marknaden väntar fortfarande på åtgärder.".

DI - 14 dec 16 kl. 12:04

Räntor och valutor: Spänt inför Feds räntebesked

Dollarn har handlats oregelbundet på onsdagsförmiddagen inför kvällens besked från USA:s centralbank, som i stort sett alla bedömare tror kommer att innebära den första amerikanska räntehöjningen på ett år..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Tiger Woods svingar hem nya sköna miljoner

Revanschlusten lyste i Tiger Woods ansikte när han natten till måndagen kammade hem den sista deltävlingen i PGA-tourens slutspel FedEx Cup - hans första vinst sedan 2013. .

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Nedåt på oro för Rysslandsutredning

New York-börsen öppnade på minus efter att Kina ställt in handelssamtal med USA och fortsatte ner efter uppgifter om att USA:s vice justitieminister avgår. Nasdaqs kompositindex höll emot medan både Dow Jones och S&P 500 föll från förra veckans rekordnoteringar..

DI - 1 timme sedan

Frankfurt tar täten - lockar flest banker inför brexit

Tyska Frankfurt har seglat upp som bankernas favorit inför Storbritanniens utträde ur EU. Enligt färska siffror från den statliga banken Helaba har nu totalt 25 utländska banker nu valt att flyta personal eller delar av sin verksamhet till staden. .

DI - 2 timmar sedan

Volvo går mot rekord: ”Väldigt stark situtaion”

Det historiskt starka efterfrågeläget på Volvos produkter håller i sig, uppger koncernchefen Martin Lundstedt för Di. ”Det har globalt varit en samordnat väldigt stark situation och fortsätter att vara så”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Utvecklingschef säljer i Oncopeptides

Eva Nordström, chef över klinisk utveckling samt vice vd i bioteknikbolaget Oncopeptides, sålde på måndagen 6.000 aktier i bolaget till kursen 160 kronor per aktie.  Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 2 timmar sedan

Styrkebesked från Emerse efter T2 2018

Vid årets andra tertialuppföljning, dvs två tredjedelar in på 2018, har Lundaföretaget Emerse redan överträffat föregående års omsättning med fem miljoner och uppvisar samtidigt ett positivt resultat. Med en omsättning på 35 miljoner januari–augusti har bolaget haft en tillväxt med 92 % jämfört med samma period 2017..

DI - 2 timmar sedan

Flygbolag riskerar att bli strandade vid brexit

Brittiska flygbolag såväl som flygbolag från EU-området kommer automatiskt förlora rätten att flyga till varandras territorium i händelse av en no deal-brexit. .

DI - 3 timmar sedan

Antonia har rätt

När Jonas Sjöstedt talade i Almedalen i somras förklarade han när "utförsbacken för svensk välfärd" började. Det var när "Socialdemokraterna och högern tillsammans gjorde en marknad av välfärden och skapade ett skattesystem som är riggat för de rika", sa han och fortsatte: "Skattesystemet ska inte vara till för Wallenberg och Antonia Ax:son Johnson, utan för dig och mig och välfärden.".

DI - 3 timmar sedan

Arvid Åhlund: Britter skulle rösta om annat EU

LEDARE. Det kan inte vara lätt att vara Theresa May. I torsdags fick den brittiska premiärministerns brexitplan – den hon satsat allt på – omgående tummen ned av övriga EU-ledare i Salzburg, vilket i praktiken innebär att en hård brexit nu förefaller oundviklig..

DI - 3 timmar sedan

Rosensteins sorti ökar spänningarna i USA

Uppgifterna om att Rod Rosenstein, USA:s vice justitieminister, är på väg att lämna sin post är intressanta på flera sätt. Det ökar spänningarna inför mellanårsvalen och öppnar upp möjligheter för president Trump att avsätta Robert Mueller..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.