Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 17 December, 21:16

Liknande nyheter

Taggar: Hinderbana, schematför , Ljungbyhedselever
Skånskan - 13 maj 16 kl. 14:00

Gullåkra mosse kan få hinderbana

STAFFANSTORP Gullåkra mosse ska få en hinderbana. Den ska komplettera det utomhusgym som redan finns här och erbjuda Staffanstorpsborna större variation i fråga om träningsmöjligheter.– En bra idé, tycker Kerstin Bradén och Ann-Mari Börjesson som ofta promenerar på Gullåkra mosse och även utnyttjar utegymmet.

Skånskan - 20 maj 16 kl. 14:00

Lyfte ut förslag om hinderbana

STAFFANSTORP Förslaget om upphandling av en hinderbana till Gullåkra mosse lyftes ut vid tekniska nämndens möte i tisdags.Initiativet kom från Liberalerna och de fick övriga partier som ingår i den borgerliga alliansen med sig på förslaget. Björn Magnusson (L) och nytillsatt ordförande i tekniska nämnden bekräftar att ärendet hade tagits bort från dagordningen.

Magazin24 - 17 okt 13 kl. 07:42

Kened vill bygga en hinderbana i Köping

Kened Jashari har sedan år 2009 arbetat hårt för att Köpings kommun ska ta till sig hans idé om en hinderbana/utegym i Köping. Han har haft flera möten med kommunen, som enligt Kened har varit positiv till iden. Ändå händer inget mer än så.

Barometern - 09 maj 14 kl. 12:02

Hinderbana och utegym till Berga

Ett utegym, en volleybollplan, en hinderbana och elektricitet till ­scenen. Det satsas rejält i Berga. – Vi är oerhört tacksamma.

GT - 02 okt 15 kl. 21:15

Emil är redo för 3 mils stenhård hinderbana

Tre mils stenhård hinderbana väntar extremsportaren Emil Carlberg, 22, när han i morgon lördag ger sig ut på VM i hinderbana. – De säger att de svenska banorna jag är van vid är rena barnleken i jämförelse. Det här kommer bli djävulskt, säger han..

Barometern - 02 dec 13 kl. 07:18

Sjögren (S): ?Vi måste få ordning på schemat?

Att påverka sin arbetstid är positivt. Att få jobba heltid är också positivt. Men det blev en krasch ändå.

Kristianstadsbladet - 23 jul 14 kl. 06:46

Har vi livskunskap på schemat ökar folkhälsan

Foto: Fredrik Sandberg / TT

I dag går en dryg miljon barn i skolan. Av dessa är det flertalet unga som inte känner till sina rättigheter eller har kunskap om barnkonventionen. Riksorganisationen Slagfärdiga är Sveriges första organisation som med egen erfarenhet av våld i nära relation som utbildar samhället.

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 15 kl. 04:00

Livskunskap på schemat recept mot mobbningen

I senaste rapporten från Friends (2015), kunde vi läsa att så många som 60 000 elever mobbas. Det är en nivå som legat konstant i mer än 20 år, det innebär att ett till två barn mobbas i varje grundskoleklass. Frågan vi ställer oss är vad måste göras för att nå en mobbningsfri skola?

Sydsvenskan - 06 nov 11 kl. 00:46

Hinderbana utan gränser

Foto: Tommy Lindstedt
Självdisciplin och smidighet är ledord för parkour, en av landets snabbast växande äventyrssporter. -?Där du och jag ser en mur som vi måste gå runt, ser parkourutövaren något de hoppar över, säger Hans Blom, Lundabygdens IF.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nazister använde militär hinderbana

Nynazister från organisationen Svenska Motståndsrörelsen (SMR) firade nationaldagen i Skövde genom att bland annat använda regementets hinderbana.- Det är en människosyn som vi absolut inte på något sätt vill förknippas med, säger regementschefen Ronald Månsson till Skövde Nyheter.Regementet ska nu undersöka om det går att stoppa nazister från att använda hinderbanan i fortsättningen..

BT - 29 maj 13 kl. 18:55

TV: Samma hinderbana som brand- männen ? men en helt annan stil

Brandmännen flög fram när de tidigare i veckan testade Kransmossens nya hinderbana. Kevin Lind ville inte vara sämre ? och gjorde det på sitt eget vis.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dubbla svenska pallplatser i Arosa

Ett målfoto och en ynka centimeter. Det var allt som skiljde Sandra Näslund från en seger i hennes första världscupsstart för säsongen. Hon, precis som Victor Öhling Norberg, inledde världscupssäsongen i skicross med andraplatser.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Finansinspektionen granskas av JO

JO inleder en granskning av Finansinspektionen sedan myndigheten raderat delar i dokument. – Detta är uppseendeväckande uppgifter, säger Elisabeth Rynning (JO) till Svenska Dagbladet. Efter att Finansinspektionen (FI) valde att redigera bort ett textavs.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Man anhållen för mordplaner i Perstorp

Misstänks för stämpling till mord..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Prognos: Ingen snö på julafton i Skåne – men däremot regn

”För just Skånes del skulle jag säga att det inte blir någon snö till jul”..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ge mig lite riktig kinamat, tack

"Kanske blev det fel från början, i relationen mellan Sverige och kinakrogarna.".

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Smart analys kan förhindra bolagsbrott som kostar samhället miljarder

Bolagsverket tittar på artificiell intelligens för att hitta företag som tänker blåsa samhället på pengar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Regeringsbildandet ger SOK förlängd deadline

Sveriges olympiska kommitté (SOK) får extra tid på sig från Internationella olympiska kommittén (IOK) att lämna in de statliga garantier som krävs för ansökan om vinter-OS 2026, rapporterar Radiosporten. Tidigare har 11 januari varit slutdatum för att l.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ryska militärbaracker på omtvistade öar

Ryssland har byggt militärbaracker på två av sammanlagt fyra öar i ögruppen Kurilerna som både Ryssland och Japan hävdar rätten till. Beskedet kommer från det ryska försvarsdepartementet som även meddelar att militären kommer att förlägga trupper till b.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Skandinaviska kvinnor hittade döda i Marocko

En dansk och en norsk kvinna har hittats döda i Imlil i bergskedjan Höga Atlas i Marocko. Enligt det marockanska inrikesdepartementet har kvinnornas kroppar knivskador på halsen, skriver nyhetsbyrån AFP. En brottsutredning har inletts, skriver departeme.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Brand i bil på Fredriksdal

En bil började brinna på en parkeringsplats på Larmvägen under måndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.