Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 13 December, 13:49

Liknande nyheter

Taggar: Sälj, riskfyllda, busskuponger
VA - 21 jan 11 kl. 13:59

"Satsa på riskfyllda aktier"

21 januari Glöm allt vad konjunkturen har i kikaren och det mesta av den generella börsutvecklingen också för den delen. Jag har fyllt portföljen med tre riskfyllda bioteknikaktier och struntat i råden om att inte lägga alla ägg i samma korg. För alla tre bolag är 2011 året då de förväntas ta stora kliv framåt såväl forskningsmässigt som avtalsmässigt.

Affärsvärlden - 27 jul 11 kl. 13:42

De är ägare av USA:s riskfyllda statspapper

Vem äger den amerikanska statsskulden? Inte bara Kina. Se hela listan på innehavarna av de nu riskfyllda statspapprena..

Aftonbladet - 31 aug 14 kl. 06:38

10 riskfyllda operationer

fyfyAndra världskriget pågick i 2 175 dagar. fyfyUnder den tiden skickades unga soldater på tusentals hisnande militära operationer där chanserna att överleva var försvinnande små. fyfyAlla minns vi slaget om Midway och Dagen D i Normandie.

PrivataAffärer - 07 jul 15 kl. 08:34

"Riskfyllda köp i fastighetssektorn"

Både D Carnegie och Victoria Park är riskfyllda köp. När riskproppen går ur är det knappast miljonprogramsfastigheter investerare klamrar sig fast vid, enligt DI....

E24 - 29 mar 16 kl. 18:00

FI: "Bankerna står inför dyra och riskfyllda it-investeringar"

Storbankerna står inför enorma it-investeringar som kommer att vara både dyra och riskfyllda. Men samtidigt nödvändiga – allt oftare drabbas bankerna av stopp. En tröst för kunderna är att de kan kräva ersättning för avbrotten..

Barometern - 01 aug 18 kl. 11:46

Hittills minimala utsläpp vid den riskfyllda bogseringen

Den riskfyllda bogseringen av det skadade fraktfartyget Makassar Highway har hittills gått bra. Vädret är perfekt och endast lite skimmer och strimmor av lättflyktig olja har setts kring fartyget..

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 11 kl. 07:05

Riskfyllda begravningar i Båstad

Vaktmästarna i Mariakyrkan i Båstad svävar i livsfara när kistor ska transporteras till och från kyrkan vid begravningar. Kistorna måste över Italienska vägen, där den täta trafiken inte alltid stannar vid övergångsstället. ?

Realtid - 10 maj 11 kl. 12:35

Hagströmers riskfyllda spel

Mats Qvibergs viktigaste försvarsmur rasade snabbare än planerat, det kan stå Sven Hagströmer dyrt, skriver Realtid.se:s Per Agerman..

SvD - 19 jun 11 kl. 18:41

Banker döljer sin riskfyllda egenhandel

Flera svenska banker tar risker med egna pengar ? den typ av handel som fällde HQ..

TA - 27 okt 11 kl. 06:30

Moderna p-piller är mer riskfyllda

Det började en dag för fem år sedan med att hon fick ont när hon andades. - Sedan fick jag en konsti?
RISKEN ATT DRABBAS AV BLODPROPP ÄR DUBBELT SÅ STOR MED MODERNA P-PILLER SOM MED DE GAMLA, ENLIGT EN NY STUDIE.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Ngex stiger på avknoppningsbesked

Gruvprospekteringsbolaget Ngex steg i torsdagens handel på Stockholmsbörsen sedan bolaget flaggat för en avknoppning av sitt längst framskridna projekt, koppar- och guldfyndigheten Josemaria i Argentina..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Ica positionerar sig inför Amazons intåg

Icas ledning har under hösten spenderat en vecka i Silicon Valley för att vara bättre rustade inför framtida konkurrens..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Ännu en vinstvarning i klädhandeln

Den brittiska lågprismodekedjan Bonmarché varnar för resultatet i år blir sämre än man tidigare bedömt. Orsaken är att försäljningen i dagsläget går mycket svagt, enligt bolaget..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Boverket sänker byggprognos ytterligare

Boverket sänker sin prognos för bostadsbyggandet i år och nästa år..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Schweizisk fondjätte vinstvarnar

Den schweiziska fondförvaltaren GAM kommer att redovisa en stor förlust för helåret 2018. Inga medel kommer således att delas ut till aktieägarna medan 10 procent av personalstyrkan ska skäras bort..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

”Aktiemarknaden har inte riktigt hängt med i vår förändring”

INTERVJU Affärsvärlden har intervjuat Eneas vd Anders Lidbeck. Bland annat om varför han lämnar som vd nästa vår, bolagets transformering, nya kundmixen, förvärvsplaner och aktiemarknadens syn på Enea..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Norsk räntehöjning dröjer

"Som vi nu värderar utsikterna och riskbilden kommer styrräntan mest sannolikt höjas i mars 2019", säger Centralbankschef Öystein Olsen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Ny affärsplan i SEB

SEB har fattat beslut om affärsplanen för 2019-2021, enligt ett pressmeddelande som släpptes efter börsens stängning på onsdagen. De finansiella målen lämnas oförändrade..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Metsä Board vinstvarnar - drar med sektorn nedåt

De nordiska massa- och pappersbolagen föll på bred front på torsdagen med Metsä Board som tungt sänke. Det finländska bolaget vinstvarnade på morgonen för det fjärde kvartalet mot bakgrund av lägre massapriser och produktionsproblem..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

EQT fölänger acceptfristen på Karo-bud

EQT VIII, som genom Karo Intressenter har lagt bud på specialistläkemedelsbolaget Karo Pharma, hade ökat innehavet till 48,4 procent av Karo Pharmas aktiekapital per den 10 december när acceptfristen löpte ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.