Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 23 September, 06:11

Affärsvärlden - 21 mar 18 kl. 18:15

Sälj riskfyllda busskupongerANALYS. Den snart 6 procentiga utdelningskupongen från offentligfinansierad kollektivtrafik är mer riskfylld än den verkar. Se upp i bussaktien..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Analys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sälj, riskfyllda, busskuponger
VA - 21 jan 11 kl. 13:59

"Satsa på riskfyllda aktier"

21 januari Glöm allt vad konjunkturen har i kikaren och det mesta av den generella börsutvecklingen också för den delen. Jag har fyllt portföljen med tre riskfyllda bioteknikaktier och struntat i råden om att inte lägga alla ägg i samma korg. För alla tre bolag är 2011 året då de förväntas ta stora kliv framåt såväl forskningsmässigt som avtalsmässigt.

Affärsvärlden - 27 jul 11 kl. 13:42

De är ägare av USA:s riskfyllda statspapper

Vem äger den amerikanska statsskulden? Inte bara Kina. Se hela listan på innehavarna av de nu riskfyllda statspapprena..

Aftonbladet - 31 aug 14 kl. 06:38

10 riskfyllda operationer

fyfyAndra världskriget pågick i 2 175 dagar. fyfyUnder den tiden skickades unga soldater på tusentals hisnande militära operationer där chanserna att överleva var försvinnande små. fyfyAlla minns vi slaget om Midway och Dagen D i Normandie.

PrivataAffärer - 07 jul 15 kl. 08:34

"Riskfyllda köp i fastighetssektorn"

Både D Carnegie och Victoria Park är riskfyllda köp. När riskproppen går ur är det knappast miljonprogramsfastigheter investerare klamrar sig fast vid, enligt DI....

E24 - 29 mar 16 kl. 18:00

FI: "Bankerna står inför dyra och riskfyllda it-investeringar"

Storbankerna står inför enorma it-investeringar som kommer att vara både dyra och riskfyllda. Men samtidigt nödvändiga – allt oftare drabbas bankerna av stopp. En tröst för kunderna är att de kan kräva ersättning för avbrotten..

Barometern - 01 aug 18 kl. 11:46

Hittills minimala utsläpp vid den riskfyllda bogseringen

Den riskfyllda bogseringen av det skadade fraktfartyget Makassar Highway har hittills gått bra. Vädret är perfekt och endast lite skimmer och strimmor av lättflyktig olja har setts kring fartyget..

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 11 kl. 07:05

Riskfyllda begravningar i Båstad

Vaktmästarna i Mariakyrkan i Båstad svävar i livsfara när kistor ska transporteras till och från kyrkan vid begravningar. Kistorna måste över Italienska vägen, där den täta trafiken inte alltid stannar vid övergångsstället. ?

Realtid - 10 maj 11 kl. 12:35

Hagströmers riskfyllda spel

Mats Qvibergs viktigaste försvarsmur rasade snabbare än planerat, det kan stå Sven Hagströmer dyrt, skriver Realtid.se:s Per Agerman..

SvD - 19 jun 11 kl. 18:41

Banker döljer sin riskfyllda egenhandel

Flera svenska banker tar risker med egna pengar ? den typ av handel som fällde HQ..

TA - 27 okt 11 kl. 06:30

Moderna p-piller är mer riskfyllda

Det började en dag för fem år sedan med att hon fick ont när hon andades. - Sedan fick jag en konsti?
RISKEN ATT DRABBAS AV BLODPROPP ÄR DUBBELT SÅ STOR MED MODERNA P-PILLER SOM MED DE GAMLA, ENLIGT EN NY STUDIE.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:47

Fastighetsinvesteraren: Näthandeln dödar fysiska butiker

Det ser ljust ut för bostads-, kontors- och lagerfastigheter men handelssegmentet kommer att pressas av en butiksdöd när näthandeln vinner mark..

Affärsvärlden - Igår: 14:55

Autoliv och Volvo gasar

Kurserna på Stockholmsbörsen intog en positiv riktning i tidig fredagshandel som sedan bibehållits. Uppgångar sågs även på ledande börser i Europa..

Affärsvärlden - Igår: 10:31

Gruvbolaget rasar 35 procent efter vinstvarning

Det europeiska gruv- och smältverksbolaget Nyrstar föll brant i fredagens inledande handel sedan bolaget på torsdagskvällen varnat för att ebitda-resultatet för det andra halvåret kommer att vara väsentligt lägre det första sex månadernas resultat..

Affärsvärlden - Igår: 14:20

Norsk storbank höjer boräntor efter styrräntehöjning

Den norska storbanken DNB höjer sina bolåneräntor i Norge med 0,25 procentenheter efter torsdagens besked att centralbanken Norges Bank höjer sina styrräntor med just 0,25 procentenheter..

Affärsvärlden - Igår: 11:44

Analyshuset: Jordbruksoro skapar köpläge

Industrikoncernen Trelleborgs aktiekurs har utvecklats sämre än OMXS30-index under senare tid, sannolikt åtminstone delvis till följd av en överdriven oro för marknaden för jordbruksutrustning. Därmed har ett bra köptillfälle uppstått..

Affärsvärlden - Igår: 10:17

Även britter undersöker Danske Bank

Nu har även britterna på allvar intresserat sig för Danske Banks gigantiska penningtvättskandal med misstanken att pengarna gått från Ryssland till Storbritannien..

Affärsvärlden - Igår: 12:13

Affärsvärlden nummer 38, 2018

SAS stökiga sommar ● Rörig röra ● Tio år sedan Lehman.

Affärsvärlden - Igår: 12:03

Verkstadens handelshuvudvärk

Inbromsning. Världshandelsvolymerna på rullande tremånadersbasis dippade inför sommaren och hade vid halvårsskiftet ännu inte återupptagit senare års stadiga ökningstrend..

Affärsvärlden - Igår: 10:17

Löneökningstakten stiger i flera länder

Det syns allt fler tecken på att löneökningstakten har börjat stiga i en lång rad länder, bland annat i USA och euroområdet, tio år efter finanskrisen..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Danskt cannabisbolag till Spotlight

Danska bolaget Stenocare, som verkar inom segmentet medicinsk cannabis, har godkänts för listning på Spotlight Stock Market. Första dag för handel är beräknad att bli den 26 oktober 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.