Expressen > Nyheter

Thursday, 26 April, 13:43

Expressen - 21 mar 18 kl. 17:42

Två bilar har krockat i sidokollisionTvå bilar har krockat i en sidokollision i Helsingborg.Enligt initiala uppgifter sitter en person kvar i en av bilarna.– Vi har precis kommit till platsen, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral i region Syd..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Helsingborg, Calle Persson, Syd

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilarhar , krockati , sidokollision
Helsingborgs Dagblad - 21 mar 18 kl. 17:37

Två bilar i sidokollision i Helsingborg

Klockan 17.28 kom larm om att två personbilar varit inblandade i en sidokollision på Hortensiagatan, på Gustavslund i Helsingborg..

Magazin24 - 11 jan 12 kl. 16:38

Två bilar i sidokollision

Ett körfält är blockerat på väg 66 mellan Lillhärad och Surahammar efter att en olycka har inträffat. Det är två bilar som är inblandade i trafikolyckan. Ett körfält är blockerat i närheten av Lillhärad på väg 66..

Expressen - 27 dec 16 kl. 16:23

Två bilar i sidokollision

Två bilar har kolliderat på Listervägen i Sölvesborg.– En person klagar på smärta i bröstet, säger Anna Göransson, vid polisens ledningscentral..

Corren - 23 jun 17 kl. 09:04

Olycka – två bilar krockat

Två bilar har krockat norr om Tjällmo..

NT - 23 jun 17 kl. 09:03

Olycka – två bilar krockat

Två bilar har krockat norr om Tjällmo..

GöteborgsPosten - 23 sep 17 kl. 20:32

Fyra bilar krockat i Göteborg – flera personer fastklämda

Flera bilar har krockat på E6 vid Gullbergsmotet i Göteborg. E6 är helt avstängd i norrgående riktning..

BT - 27 maj 12 kl. 21:51

Två omkom sedan två bilar krockat

Två personer avled på söndagen sedan två personbilar krockat norr om Ekshärad i Värmland. Enligt polisen kolliderade de bägge bilarna på ett krön mer eller mindre front mot front.
I den ena bilen körde en man i 60-årsåldern.

IDG - 07 jun 15 kl. 21:00

Så många gånger har Googles självkörande bilar krockat


Sedan 2009 har antalet trafikolyckor med Googles självkörande bilar varit relativt få..

Expressen - 28 jun 15 kl. 09:45

Långa köer på E6 efter att två bilar krockat

Två bilar kolliderade på söndagsmorgonen på E6, Rollsbomotet. Olyckan har orsakat mycket långa köer i morgontrafiken. – Vägen är avspärrad i södergående riktning, säger Jenny Widén som är polisens presstalesman..

GT - 13 jan 16 kl. 07:53

Köer på E45 efter att tre bilar krockat

Tre bilar krockade på E45 vid Marieholmsmotet. Det skapar köer i trafiken. – Det har säkert orsakat lite trafikproblem, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst..

Expressen - 21 jun 16 kl. 09:35

Totalstopp i trafiken efter att två bilar krockat

Två bilar är inblandade i en trafikolycka på väg 15 i Osby, i höjd med Simonstorp. Bärgningsbilar är på väg till platsen och olyckan har lett till störningar i trafiken..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Stefan Perssons köpfrossa – nya aktier för 750 miljoner

H&M:s storägare och ordförande Stefan Perssons köpfeber i klädjättens aktie fortsätter – och han har nu köpt aktier för ytterligare 750 miljoner kronor, enligt ägartjänsten Holdings. Inom loppet av cirka två veckor har han handlat aktier för över 2 miljarder kronor. .

Expressen - 45 minuter sedan

Ung man jagas för våldtäkt på HVB-hem

En ung man som misstänks för våldtäkt i Värmland är spårlöst försvunnen – och kommer nu bli internationellt efterlyst.Då kopplas Interpol in i jakten på honom.– Vi vet inte alls var han är, säger åklagaren Linda Karlsson..

Expressen - 45 minuter sedan

Man sitter fast under 3 ton tung maskin

En man har fastnat med foten under en maskin som väger tre ton.Olyckan har skett på en gård.Räddningstjänsten jobbar på platsen för att få loss mannen..

Expressen - 1 timme sedan

Bilist åtalas – öppnade dörr och gav cyklist skallskador

Den kvinnliga cyklisten minns inget av olyckan. Bilföraren påstår att han tittade efter innan han öppnade bildörren.Cyklisten körde in i hans bildörr, föll och fick svåra skallskador.

Expressen - 1 timme sedan

Privatperson stoppade rattfull förare på E6

En bilist körde farligt på E6 och flera personer larmade polisen.Bilisten hann krocka två gånger innan polisen kom fram.Samtidigt fick en privatpersons insatser stor betydelse..

Expressen - 1 timme sedan

Ilska mot känd butikskedja – efter kundens vittnesmål

En stor butikskedja i Storbritannien anklagas för att "prisa" rasism.Vittnen hävdar att en butiksanställd blev utsatt för rasism av en kund – och att kunden sedan fick gå före i kön..

Expressen - 2 timmar sedan

Prins Harry har bett sin bror prins William att vara best man under bröllopet

Prins Harry har bett sin bror prins William att vara best man under bröllopet med Meghan Markle, skriver Reuters. .

Expressen - 2 timmar sedan

Bedragare blåser offer med Ikea-presentkort

Nu varnar Ikea för nya bluffmeddelandet – där möbeljättens kunder luras att de har vunnit presentkort på 2 000 kronor. Polisen larmar om att bedragarna blir allt proffsigare och uppmanar: – Du ska naturligtvis inte klicka dig vidare, säger polisens nationella bedrägeriexpert Jan Olsson.   .

Expressen - 2 timmar sedan

Viveka Hansson blir ny ordförande för Utgivarna

Viveka Hansson, 41, valdes i dag till ny ordförande för publicistorganisationen Utgivarna.TV4:s programdirektör ska nu leda arbetet med att skapa ett nytt medieetiskt system.– Vår viktigaste uppgift just nu är att stötta genomförandet av ett nytt medieetiskt system, säger Viveka Hansson..

Expressen - 2 timmar sedan

Yxmannen Björn Olsen mördade Therese, 31, och gömde kroppen

Med en yxa mördade han sin flickvän Therese Palmkvist.Sedan gömde han kroppen – och rymde.Till slut kom rättvisan i kapp Björn Olsen, 31, som dömdes till 16 års fängelse för mord.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.