VA > Ekonomi

Monday, 22 October, 11:36

VA - 21 mar 18 kl. 15:36

Facebooks kris: Högsta cheferna "jobbar dygnet runt" på en lösningDet stormar kring Facebook efter skandalen där 50 miljoner Facebook-användares data misstänks ha använts på ett bedrägligt sätt. Det närmaste dygnet väntas ett uttalande från Mark Zuckerberg, som enligt uppgifter arbetar febrilt med krishanteringen. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Facebook, Mark Zuckerberg

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebooks, kris, Högsta, cheferna, jobbar, dygnet, runtpå en , lösning
SvD - 23 mar 12 kl. 17:26

Post i kris ? då drar cheferna till fjällen

Utdelningen haltar, och cheferna är borta..

Resume - 20 maj 15 kl. 11:13

Svenska tidningscheferna om Facebooks artikeltjänst

Med Facebooks "Instant Articles" ska tidningar snabbare kunna ladda upp artiklar i nyhetsflödet.Flera amerikanska medier testar tjänsten nu.Men trots skepticism bland cheferna i Sverige stänger de inte dörren för ett framtida samarbete med Facebook..

TA - 13 feb 13 kl. 16:26

Facebooks servrar ger polisen hopp

Arkiv: AP
Facebooks serverhallar i Luleå, de första utanför USA, tas i bruk om några månader. Det kan göra det lättare att lagföra exempelvis näthatare som gör sig skyldiga till brott.
?

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 18 kl. 00:41

Facebooks aktie steg under chefsutfrågning

Facebooks aktie steg under tisdagen med 4,5 procent, till den högsta nivån på nära tre veckor. Det är den största uppgången under en dag för företaget sedan den 28 april 2016. Aktiens värde klättrade uppåt medan Facebooks grundare Mark Zuckerberg frågad.

Sydsvenskan - 11 apr 18 kl. 00:41

Facebooks aktie steg under chefsutfrågning

Facebooks aktie steg under tisdagen med 4,5 procent, till den högsta nivån på nära tre veckor. Det är den största uppgången under en dag för företaget sedan den 28 april 2016. Aktiens värde klättrade uppåt medan Facebooks grundare Mark Zuckerberg frågad.

Posh24 - 14 jul 13 kl. 01:00

Kris Jenner tror inte att North West kommer att bli retad för sitt namn!

Kris Jenner tror inte att hennes barnbarn West kommer att bli retad i skolan på grund av sitt udda namn. Den 57-åriga relitystjärnan, som blev mormor för tredje gången förra månaden, talande ut om North när hon besökte showen 'Watch What Happens Live' förra förra veckan när ämnet berörde det något annorlunda namnet. Men Kris tror inte att det finns någon risk att North kommer få höra retsamma kommentarer.

Sydsvenskan - 08 sep 14 kl. 05:30

Kris i den spanska befolkningsfrågan

Titta, en bebis!När ungdomarna kommer rusande för att stirra på vår lilla son som vilar i sin vagn får jag en tydlig bild av Spaniens största problem. Det har blivit så ovanligt att möta småbarn i gatulivet att man reagerar.

Nyteknik - 18 jun 12 kl. 13:01

Därför slutar Facebooks teknikguru

Facebooks högsta teknikchef Bret Taylor slutar. Han ska starta eget med en av Google tidigare teknikchefer,.

E24 - 15 jan 16 kl. 11:31

Facebooks ”Friend Finder” olaglig i Tyskland

Tysklands högsta domstol anser att Facebooks funktion ”Friend Finder” bryter mot lagen..

BT - 11 apr 18 kl. 00:41

Facebooks aktie steg under chefsutfrågning

Facebooks aktie steg under tisdagen med 4,5 procent, till den högsta nivån på nära tre veckor. Det är den största uppgången under en dag för företaget sedan den 28 april 2016.(TT).

Fler nyheter från VA

VA - 10 minuter sedan

Analytiker efter Volvorapporten: Attraktiv efter svag kurstrend

Efter den senaste tidens svaga kursutveckling ser Volvoaktien attraktiv ut, anser Kepler Cheuvreux. Tredje kvartalets orderingång och resultat var starkare än väntat samtidigt som det finns möjlighet till extrautdelning framöver. .

VA - 15 minuter sedan

Smaken av en hållbar och hälsosam framtid

Gunhild Stordalen är läkare, miljökämpe och grundare av organisationen EAT som verkar för ett sunt och hållbart globalt matsystem. Här skriver hon själv om sin kamp för en mer hållbar och hälsosam framtid. .

VA - 30 minuter sedan

Guide: Den bästa finansieringen för ditt företag

Bootstrapping, snåla banker eller affärsänglar som vill ha makt? Här är bästa råden hur du finansierar din nystartade verksamhet. .

VA - 2 timmar sedan

Ryanairs vd vevar igen: SAS eller Norwegian går i konkurs i vinter

Flygindustrin är på väg in i en lång nedåtresa och konkurrenterna SAS eller Norwegian kan gå i konkurs, säger Michael O'Leary, Ryanairs vd, i samband med bolagets delårsrapport. .

VA - 2 timmar sedan

Superföretag från 40-talet kan miljardnoteras

Tågdelstillverkaren Dellner Couplers kan få en värdering uppåt 7 miljarder kronor vid en börsnotering eller försäljning. .

VA - 2 timmar sedan

Aktietips: Två aktier att köpa – och fyra att skippa

Ambea och Ad City Media faller Börsveckan i smaken i veckans utgåva. .

VA - 3 timmar sedan

Rally på Kinas börser – största uppgången på två år

Asienbörserna fick bränsle av att indexen i Kina fortsatte sitt rally under måndagen, efter att under fredagen ha lyfts av signaler om stimulanser. .

VA - I förrgår: 16:38

Oscar Properties köper lyxprojekt från konkursbo – för 1 miljon kronor

Lyxbyggaren Oscar Properties köper ett projekt i Stockholm av Axxonen Properties konkursbo. Köpeskillingen uppgår till 1 miljon kronor. .

VA - I förrgår: 15:35

Dagens analyser och rekar – aktierna som proffsen tycker du ska köpa och sälja

Vi har scannat igenom dagens digra analysskörd.  .

VA - I förrgår: 14:23

Chefens son fick lön och löneförhöjningar av kommunen i 14 år – utan att jobba

Nya detaljer framkommer i fallet med en man som misstänks ha avlönats av Falu kommun i 14 år uta natt jobba. Enligt SVT Dalarna ska han ha löneförhandlat med sin egen föräldrar och fått flera löneförhöjningar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.