Sydöstran > Nyheter

Monday, 15 October, 11:28

Liknande nyheter

Taggar: Stoppför , massuppköpav , villatomter
NSD - 13 mar 17 kl. 20:37

Stopp för fler villatomter i Sunderbyn

En fastighetsägare i Sunderbyn söker förhandsbesked hos kommunen för att kunna stycka av tomter och bygga sex nya villor..

Skånskan - 24 nov 16 kl. 12:04

Vansinnesfärd på cykelväg

HUSIE Pojken hann begå en mängd trafikbrott innan hans vansinnesfärd slutade med att bilen stannade på en fotbollsplan i Husie. ERWP.fif(0)Det var den 9 oktober i år som pojken, då ännu inte 18 år fyllda, gjorde sin tur i Malmös östra områden, med bil men utan körkort, därtill narkotikapåverkad.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Snöbrist stoppar Kalla och landslaget

Längdlandslaget ställer in nästa veckas planerade läger i Val Senales i italienska Sydtyrolen. Det finns för lite snö på glaciären. - Det har inte kommit någon nederbörd, och glaciärerna får det tuffare och tuffare nere i mellan-Europa.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Den gamla tågbanan har fått nytt liv

Från lingon till ultralopp. Krösnabanan har fått nytt liv. – Det är kul att det finns en gammal historia bakom, säger Christian Malmström..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Biotoppen: Nalle Puh-film högsta nykomling

"Christoffer Robin och Nalle Puh", som handlar om Christoffer Robin som vuxen, är veckans högsta nykomling på plats fyra. Även "First man" och "Night school" tar sig in på listan. Helgens mest sedda filmer: 1.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Eva Ström prisas i Skåne

Författaren Eva Ström är årets mottagare av Kristianstadsbladets kultur- och nöjespris. Hon får det för "ett imponerande författarskap, som ända sedan debuten 1977 har varit i ständig rörelse mellan genrer och där hon nyfiket gett sig ut i nya terränger", som en del av motiveringen lyder.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Bolt arg över dopningstest: "Seriöst"

Sprintlegendaren Usain Bolt har blivit kallad till dopningstest under sin försäsongsträning med australiska fotbollslaget Central Coast Mariners. Något som fått den åttafaldige OS-guldmedaljören och elvafaldige världsmästaren att ilskna till i ett videoklipp på Instagram som senare tagits bort.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Costello jobbar med sina hjältar

Elvis Costellos nya skiva "Look now", som släpptes i veckan, innehåller samarbeten med två av hans musikaliska hjältar: Carole King och Burt Bacharach. Men låtarna är inte nya - "Burnt sugar is so bitter" skrev Costello och King tillsammans för över 20 år sedan.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Full 19-åring rammade villastaket - åtalas

Den berusade föraren rammade ett villastaket och bilen hamnade i en trädgård. Nu åtalas 19-åringen för grovt rattfylleri. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Begravningsstämning i Tysklands storpartier

Valet i sydtyska Bayern blev en förkrossande motgång för kristsociala CSU, som styrt det välmående alplandet i årtionden. Resultatet lär utlösa chockvågor även i Berlin, där förbundskansler Angela Merkel kämpar för att hålla ihop sin regering.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Zlatan överraskade thailändskt pojklag

Kampen för att rädda tolv pojkar och deras fotbollstränare ur en grotta i Thailand blev en världsnyhet under sommaren. I helgen var de thailändska pojkarna med i den amerikanska talkshowen "The Ellen DeGeneres Show" och fick sig en överraskning när en av deras idoler, Zlatan Ibrahimovic, kom in i studion.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Statsvetare: Krävs sakpolitiska eftergifter

Stefan Löfven säger sig vara redo att bilda nästa regering och det mesta talar för att han får sonderingsuppdraget av talmannen. Men låsningarna är fortfarande många och frågan är om Löfven kan göra alla parter tillräckligt nöjda.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.