Sydöstran > Nyheter

Saturday, 26 May, 04:21

Sydöstran - 21 mar 18 kl. 13:53

Stopp för massuppköp av villatomterEn regeländring stoppar nu möjligheten för husspekulanter att kunna köpa fler småhustomter i samma område. Kommunen vill säkerställa att fler kunder ges chansen att köpa en tomt. .
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppför , massuppköpav , villatomter
NSD - 13 mar 17 kl. 20:37

Stopp för fler villatomter i Sunderbyn

En fastighetsägare i Sunderbyn söker förhandsbesked hos kommunen för att kunna stycka av tomter och bygga sex nya villor..

Skånskan - 24 nov 16 kl. 12:04

Vansinnesfärd på cykelväg

HUSIE Pojken hann begå en mängd trafikbrott innan hans vansinnesfärd slutade med att bilen stannade på en fotbollsplan i Husie. ERWP.fif(0)Det var den 9 oktober i år som pojken, då ännu inte 18 år fyllda, gjorde sin tur i Malmös östra områden, med bil men utan körkort, därtill narkotikapåverkad.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

MSB: Extrem brandrisk i hela landet

Det råder extrem brandrisk i Sverige. MSB går nu ut med en varning och manar till försiktighet..

Sydöstran - 45 minuter sedan

MP: Företag bör redovisa prylars livslängd

Miljöpartiet vill att företag som tillverkar till exempel hemelektronik och möbler ska tvingas redovisa hur länge sakerna förväntas hålla.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Bröllop för Hugh Grant

Hugh Grant har gift sig med svenska tv-producenten Anna Eberstein. De ingick äktenskap under en lågmäld ceremoni i London-stadsdelen Chelsea, rapporterar brittiska medier. Paret - som har tre barn tillsammans - bor i London, och har ett sommarhus i skånska Torekov.

Sydöstran - 1 timme sedan

Trump: Samtal pågår med Nordkorea

"Mycket produktiva samtal" pågår mellan USA och Nordkorea om att trots allt hålla ett toppmöte i Singapore den 12 juni, skriver president Donald Trump på Twitter. "Om nödvändigt kommer det att förlängas", tillägger han.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

1 500 räddade på Medelhavet

På två dygn har ungefär 1 500 migranter undsatts när de under farliga omständigheter försökt ta sig från Libyen till EU, meddelar Italiens kustbevakning. Räddningsaktioner, av både myndigheter och hjälporganisationer, har genomförts runt ett stort antal överlastade båtar i Medelhavet.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

MSB varnar för extrem brandrisk

Brandrisken i hela landet är extrem, enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som varnar för all hantering av öppen eld.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Mekunu har dragit in över Oman

Cyklonen Mekunu försvagas efter att ha dragit in över land i södra Oman. Något enstaka dödsoffer rapporteras även där, efter det att de brutala vindarna kostat en handfull människoliv på den jemenitiska ön Sokotra i fredags.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sämre spel från Sagström andra dagen

Madelene Sagström föll i resultatlistan efter andra rundan av LPGA-golfen i Ann Arbor i Michigan, USA. Med fem bogeys och tre birdies slutade hon på 74 slag, två över par på rundan. Första rundan gick hon på 68 slag.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Varadkar: Vi skriver historia

"Det ser ut som att vi skriver historia i morgon", skriver Leo Varadkar, Irlands premiärminister och ja-förespråkare i folkomröstningen om ändring av abortlagarna. Han syftar i sitt Twitter-inlägg på två vallokalsundersökningar som tyder på promenadseger för att lätta på lagstiftningen.(TT).

Sydöstran - 3 timmar sedan

Fikru Maru: Hudiksvall ställde upp för mig

Hjärtläkaren Fikru Maru, som nyligen släpptes efter att ha suttit fängslad i Etiopien, var under fredagen på besök på sin gamla arbetsplats Hudiksvalls sjukhus.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.