DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 14:31

DI - 21 mar 18 kl. 13:40

Nyemissionen inte nog - Norwegian måste stärka kassan merNorwegians nyemission räcker inte för att lugna marknaden. Aktien handlas på femårslägsta. Nu öppnar flygbolaget för att sälja både flygplan och sitt lojalitetsprogram..
Läs mer på DI

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyemissioneninte , nog, Norwegianmåste , stärka, kassan, mer
PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 23:00

Saab presenterar nya detaljer om nyemissionen

Läs också: Här är villkoren i Saabs nyemission Den 23 oktober meddelade Saab att bolaget planerar att genomföra en företrädesemission för att stödja bolagets fortsatta tillväxtresa och ge Saab ökad möjlighet att framgångsrikt konkurrera om nya stora ordrar. ”Saab har under de senaste åren stärkt sin marknadsposition, trots en ökad konkurrens, och ser fortsatt en stark efterfrågan på sina p

YLE - 26 jun 17 kl. 12:41

Mörka tiderna över – Erica Hjerpe tillbaka från USA med ny examen, teknik och skada

Passionen till stavhoppet har lett Erica Hjerpe igenom dystra stunder de senaste säsongerna. Nu är hon hemma i Vasa igen efter två lärorika och givande, men även stundvis tunga år i USA. Efter avslutat läsår i Virginia Tech på den amerikanska östkusten återvände Erica Hjerpe för ett par veckor sedan till hemknutarna för att ladda om.

DI - 08 jul 13 kl. 08:52

Norwegian tar steget till USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar i gång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser.Det säger bolagets vd Björn Kjos till den norska tidningen Dagens Näringsliv..

Affärsvärlden - 08 jul 13 kl. 09:06

Norwegian startar verksamhet i USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar igång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser..

SvD - 12 dec 16 kl. 13:14

Norwegian + Ryanair = pressar SAS

Ryanair och Norwegian kommer allt närmare ett samarbete kring flygningar till USA och Asien. Det kan stärka de två bolagens ställning i Europa samtidigt som det pressar SAS, Lufthansa och KLM. Konkurrens på långdistanstrafiken ökar ytterligare..

DI - 22 apr 16 kl. 19:55

Nyemission ska stärka SSAB

SSAB tar in 5 miljarder kronor i en nyemission som stöds av huvudägarna. "Nyemissionen gör att vi kan fokusera på målet om branschledande lönsamhet", säger SSAB:s vd Martin Lindqvist..

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 10:06

Mänskliga spår i mörka städer

Foto: Olof Brostrom
Lisa D Manners målningar är lika mörka som suggestiva. Konstskribent Carolina Söderholm ser tomma städer med spår av människor, men lämnar Kristianstads konsthall med en fråga: vilken väg väljer Manner efter detta?
Konst
Lisa D manner.

Sydsvenskan - 04 nov 13 kl. 06:30

Ljus i mörkret. Nazisters nordiska pynt inte skäl nog att brännmärka begreppet.

På den ansedda konsthallen Hypo i München avslutades i oktober utställningen Aus Dämmerung und Licht. Meisterwerke nordischer Malerei 1860–1920 (Ur skymning och ljus. Det nordiska måleriets mästerverk 1860–1920).

YLE - 10 nov 16 kl. 09:38

Ketoja: "Det har varit några riktigt mörka år"

Skador är en del av fotbollen, men frågan är om inte Jakobstadsbördiga Riikka Ketoja börjar ha kvoten fylld. Efter upprepade korsbandsskador som sett henne missa både ett EM- och ett VM-slutspel kan mittfältaren just nu se optimistiskt på framtiden. Man kan helt konkret se glädjen och lättnaden i Riikka Ketojas ögon när hon berättar om säsongsavslutningen med Elitettan-laget Sunnanå SK i Skellefteå.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 16:24

”Dags att förstärka det musikaliska intrycket på allvar”

Recension Erasure, Royal Arena, Köpenhamn den 9 mars. ERWP.fif(0)Erasure är på sitt sätt ett unikum.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

SAS utökar sin flotta med tre A321 Long Range

SAS utökar sin flotta och leasar tre A321 Long Range-plan, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Santander stänger 140 bankkontor i Storbritannien

Den spanska storbanken Santander stänger 140 bankkontor i Storbritannien som en konsekvens av förändrat kundbeteende. Totalt drabbas 1.270 anställda.

DI - 45 minuter sedan

”Ett säkert kort” – branscherna som snabbast maxar vinsten

Är du akademiker inom ett bristyrke? I så fall kan du se fram emot rejält klirr i kassan om du startar eget. Här är branscherna där småföretagare lättast gör vinst – och de som har svårast att visa svarta siffror.

DI - 45 minuter sedan

Rekar: Pareto tar upp bevakningen av Dometic

Pareto Securities meddelar att man tar upp bevakningen av Dometic, medan Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Epiroc..

DI - 45 minuter sedan

Deras trimning av motorer accelererar

ÖREBRO. Allt började med trimning av Saab-motorer. I dag är Maptun ett växande bolag på fyra ben med kunder över hela världen.

DI - 45 minuter sedan

Sämre detaljhandelsförsäljning i USA förra veckan

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 0,7 procent vecka 3, som avslutades den 19 januari, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 1,3 procent. .

DI - 1 timme sedan

Essity-konkurrentens resultat svagare än väntat

Den amerikanska konsumentvarugruppen Kimberly-Clark, som bland annat konkurrerar med Essity, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:60 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

FC: Varmt och snöfritt väder bidrog till Castellums kvartalsresultat

Fastighetsbolaget Castellum hade en viss positiv vädereffekt på kostnadssidan under det fjärde kvartalet 2018 jämfört med under ett normalår..

DI - 1 timme sedan

EU säger blankt nej till att omförhandla brexitavtalet

EU är inte redo att omförhandla utträdesavtalet med Storbritannien. EU och Irland har ett ansvar att skydda den inre marknaden och tullunionen..

DI - 1 timme sedan

H&M "rycker ut" ut och ger rabatt till federalt anställda amerikaner

Den rekordlånga nedstängningen av amerikanska statsapparaten har gjort att hundratusentals amerikaner står utan lön. Nu rycker H&M ut och erbjuder rabatt som plåster på såren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.