DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 11:53

Liknande nyheter

Taggar: Nyemissioneninte , nog, Norwegianmåste , stärka, kassan, mer
YLE - 26 jun 17 kl. 12:41

Mörka tiderna över – Erica Hjerpe tillbaka från USA med ny examen, teknik och skada

Passionen till stavhoppet har lett Erica Hjerpe igenom dystra stunder de senaste säsongerna. Nu är hon hemma i Vasa igen efter två lärorika och givande, men även stundvis tunga år i USA. Efter avslutat läsår i Virginia Tech på den amerikanska östkusten återvände Erica Hjerpe för ett par veckor sedan till hemknutarna för att ladda om.

DI - 08 jul 13 kl. 08:52

Norwegian tar steget till USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar i gång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser.Det säger bolagets vd Björn Kjos till den norska tidningen Dagens Näringsliv..

Affärsvärlden - 08 jul 13 kl. 09:06

Norwegian startar verksamhet i USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar igång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser..

SvD - 12 dec 16 kl. 13:14

Norwegian + Ryanair = pressar SAS

Ryanair och Norwegian kommer allt närmare ett samarbete kring flygningar till USA och Asien. Det kan stärka de två bolagens ställning i Europa samtidigt som det pressar SAS, Lufthansa och KLM. Konkurrens på långdistanstrafiken ökar ytterligare..

DI - 22 apr 16 kl. 19:55

Nyemission ska stärka SSAB

SSAB tar in 5 miljarder kronor i en nyemission som stöds av huvudägarna. "Nyemissionen gör att vi kan fokusera på målet om branschledande lönsamhet", säger SSAB:s vd Martin Lindqvist..

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 10:06

Mänskliga spår i mörka städer

Foto: Olof Brostrom
Lisa D Manners målningar är lika mörka som suggestiva. Konstskribent Carolina Söderholm ser tomma städer med spår av människor, men lämnar Kristianstads konsthall med en fråga: vilken väg väljer Manner efter detta?
Konst
Lisa D manner.

Sydsvenskan - 04 nov 13 kl. 06:30

Ljus i mörkret. Nazisters nordiska pynt inte skäl nog att brännmärka begreppet.

På den ansedda konsthallen Hypo i München avslutades i oktober utställningen Aus Dämmerung und Licht. Meisterwerke nordischer Malerei 1860–1920 (Ur skymning och ljus. Det nordiska måleriets mästerverk 1860–1920).

YLE - 10 nov 16 kl. 09:38

Ketoja: "Det har varit några riktigt mörka år"

Skador är en del av fotbollen, men frågan är om inte Jakobstadsbördiga Riikka Ketoja börjar ha kvoten fylld. Efter upprepade korsbandsskador som sett henne missa både ett EM- och ett VM-slutspel kan mittfältaren just nu se optimistiskt på framtiden. Man kan helt konkret se glädjen och lättnaden i Riikka Ketojas ögon när hon berättar om säsongsavslutningen med Elitettan-laget Sunnanå SK i Skellefteå.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 16:24

”Dags att förstärka det musikaliska intrycket på allvar”

Recension Erasure, Royal Arena, Köpenhamn den 9 mars. ERWP.fif(0)Erasure är på sitt sätt ett unikum.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 07:36

Viktor Johansson: Den mörka sporten

"Tänk dig att du står och tränar mot en garageport, sen öppnas garageporten och bollen försvinner in i mörkret /?/ bakom varje garageport suger ett svart hål?.

?

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Pengar till bidrag för elcykel slut

Med ett saftigt statsbidrag har försäljningen av elcyklar skjutit i höjden. Nu har Naturvårdsverket tömt kassan och innan en ny budget är på plats vet ingen om fler köpare kommer att kunna utnyttja rabatten..

DI - 3 minuter sedan

Bioarctic stiger efter beviljat konceptpatent i Europa

Forskningsbolaget Bioarctic stiger med drygt 6 procent på måndagen. På söndagen meddelade kursraketen att det europeiska patentverket beviljat patent för Bioarctics koncept för behandling av Parkinsons sjukdom. .

DI - 5 minuter sedan

Northvolt etablerar batterifabrik i polska Gdansk

Northvolt ska etablera en batterifabrik i Gdansk, Polen, där även ett forsknings- och utvecklingscenter ska inkluderas. .

DI - 15 minuter sedan

Carnegie nedvärderar Nolato nästan 30 procent på oro för e-cigaretter

Carnegie sänker riktkursen för Nolato till 500 kronor från 700 kronor, med hänvisning till lägre estimat för affärssegmentet Integrated Solutions där leveranserna till e-cigaretter (VHP) ingår. .

DI - 30 minuter sedan

Belgien väljer F-35 framför Eurofighter

Belgiens regering har beslutat att ersätta sina befintliga stridsflygplan med 34 stycken F-35-plan från Lockheed Martin, rapporterar den belgiska nyhetsbyrån Belga med hänvisning till regeringskällor..

DI - 45 minuter sedan

Sparkad vd får kontaktförbud efter hot mot Estée Lauder-chefer

En kanadensisk domstol har utfärdat ett kontaktförbud mot hudvårdsentreprenören Brandon Truaxe, sedan denne sänt hotfull e-post till Leonard Lauder, styrelseordförande för Estée Lauder. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 45 minuter sedan

Kamp väntar om Italiens budget

Hårda ord varvas med mjuka när Italien och EU-kommissionen gör sig redo för årets stora budgetkamp i eurozonen. Italien vill gärna diskutera sin budget – men tycks inte planera för några ändringar..

DI - 45 minuter sedan

Parans meddelar order på 0,7 Mkr inför beslut om nyemission på 40

Parans Solar Systems har fått en order från Microsoft gällande Parans SP4-system, för installation hos it-jättens utvecklingscenter i Israels huvudstad Tel Aviv..

DI - 1 timme sedan

Solstad Offshore faller över 20 procent på svag Oslobörs

Offshorerederiet Solstad Offshore har inlett förhandlingar med bolagets långivare för att förbättra likviditetssituationen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Eurocine till obslistan, handel återupptas kl 11

Vaccinbolaget Eurocine Vaccines aktier och teckningsoptioner som handelsstoppades i morse kommer att återupptas på Spotlights observationslista klockan 11.00, enligt ett marknadsmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.