DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 00:16

DI - 21 mar 18 kl. 13:40

Nyemissionen inte nog - Norwegian måste stärka kassan merNorwegians nyemission räcker inte för att lugna marknaden. Aktien handlas på femårslägsta. Nu öppnar flygbolaget för att sälja både flygplan och sitt lojalitetsprogram..
Läs mer på DI

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyemissioneninte , nog, Norwegianmåste , stärka, kassan, mer
YLE - 26 jun 17 kl. 12:41

Mörka tiderna över – Erica Hjerpe tillbaka från USA med ny examen, teknik och skada

Passionen till stavhoppet har lett Erica Hjerpe igenom dystra stunder de senaste säsongerna. Nu är hon hemma i Vasa igen efter två lärorika och givande, men även stundvis tunga år i USA. Efter avslutat läsår i Virginia Tech på den amerikanska östkusten återvände Erica Hjerpe för ett par veckor sedan till hemknutarna för att ladda om.

DI - 08 jul 13 kl. 08:52

Norwegian tar steget till USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar i gång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser.Det säger bolagets vd Björn Kjos till den norska tidningen Dagens Näringsliv..

Affärsvärlden - 08 jul 13 kl. 09:06

Norwegian startar verksamhet i USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar igång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser..

SvD - 12 dec 16 kl. 13:14

Norwegian + Ryanair = pressar SAS

Ryanair och Norwegian kommer allt närmare ett samarbete kring flygningar till USA och Asien. Det kan stärka de två bolagens ställning i Europa samtidigt som det pressar SAS, Lufthansa och KLM. Konkurrens på långdistanstrafiken ökar ytterligare..

DI - 22 apr 16 kl. 19:55

Nyemission ska stärka SSAB

SSAB tar in 5 miljarder kronor i en nyemission som stöds av huvudägarna. "Nyemissionen gör att vi kan fokusera på målet om branschledande lönsamhet", säger SSAB:s vd Martin Lindqvist..

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 10:06

Mänskliga spår i mörka städer

Foto: Olof Brostrom
Lisa D Manners målningar är lika mörka som suggestiva. Konstskribent Carolina Söderholm ser tomma städer med spår av människor, men lämnar Kristianstads konsthall med en fråga: vilken väg väljer Manner efter detta?
Konst
Lisa D manner.

Sydsvenskan - 04 nov 13 kl. 06:30

Ljus i mörkret. Nazisters nordiska pynt inte skäl nog att brännmärka begreppet.

På den ansedda konsthallen Hypo i München avslutades i oktober utställningen Aus Dämmerung und Licht. Meisterwerke nordischer Malerei 1860–1920 (Ur skymning och ljus. Det nordiska måleriets mästerverk 1860–1920).

YLE - 10 nov 16 kl. 09:38

Ketoja: "Det har varit några riktigt mörka år"

Skador är en del av fotbollen, men frågan är om inte Jakobstadsbördiga Riikka Ketoja börjar ha kvoten fylld. Efter upprepade korsbandsskador som sett henne missa både ett EM- och ett VM-slutspel kan mittfältaren just nu se optimistiskt på framtiden. Man kan helt konkret se glädjen och lättnaden i Riikka Ketojas ögon när hon berättar om säsongsavslutningen med Elitettan-laget Sunnanå SK i Skellefteå.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 16:24

”Dags att förstärka det musikaliska intrycket på allvar”

Recension Erasure, Royal Arena, Köpenhamn den 9 mars. ERWP.fif(0)Erasure är på sitt sätt ett unikum.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 07:36

Viktor Johansson: Den mörka sporten

"Tänk dig att du står och tränar mot en garageport, sen öppnas garageporten och bollen försvinner in i mörkret /?/ bakom varje garageport suger ett svart hål?.

?

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fyra KTH-forskare: Snabba tåg ger högre vinst

DEBATT. Vi anser att en betydande del av kostnaden för höghastighetståg bör kunna tas utanför ordinarie anslag och statsbudget. Tågen får genom sin snabbhet en förbättrad produktivitet jämfört med dagens och tåg utrymme för en ganska betydande medfinansiering genom brukaravgifter, utan att biljettpriserna behöver höjas, skriver fyra järnvägsforskare på KTH..

DI - 1 timme sedan

Här är Sveriges största fastighetsfamiljer

I ett tjugotal familjeägda bolag som äger fastigheter för ett taxeringsvärde på minst 500 miljoner kronor har ett eller flera generationsskiften redan skett. .

DI - 1 timme sedan

Stark rapport från Elektakonkurrenten

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:15 dollar för det brutna räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 1 timme sedan

Biljätten över förväntan

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:43 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna: Energibolag blnd vinnare

New York-börsernas svängde mellan upp- och nedgångar i onsdagshandeln men stängde till slut med en blandad utveckling. Investerare reflekterade över konsekvenserna av ökade obligationsräntor och flera rapporter som var till besvikelse. Dollarn fortsatte sitt rally och ökade till den högsta nivån på tre månader.

DI - 1 timme sedan

Sämre resultat än väntat för amerikanska telejätten

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

Pär Boman köper SHB-aktier för 6,65 miljoner kronor

Handelsbankens ordförande Pär Boman har den 25 april via närstående bolaget Hulabo köpt 70.000 A-aktier i banken. Aktierna köptes till kursen 95,03 kronor per aktie, en affär på 6,65 miljoner kronor.

DI - 2 timmar sedan

Bilveteranen ser skifte: ”En väldigt stor revolution"

En stor del av maktpositionerna i bilindustrin kommer att domineras av kineser.  Det tror Bo Andersson, en av Sveriges mest erfarna företagsledare inom bilindustrin..

DI - 3 timmar sedan

Skattebetalarna förlorare på dåliga byggaffärer – 90 miljarder upp i rök

De börsnoterade byggbolagen NCC, Skanska och Peab är de största vinnarna när den offentliga marknaden ökar till en ny toppnotering. Men slöseriet bedöms också sätta nya rekord och närmare 90 miljarder av skattebetalarnas pengar uppges gå upp i rök genom dåliga affärer..

DI - 4 timmar sedan

Brittisk åthutning dyr för Handelsbanken

Handelsbankens kostnader rusade i det första kvartalet och det fick aktien att dyka på börsen. Den skarpa kritiken från den brittiska finansinspektionen FCA för hur Handelsbanken hanterar penningtvätt bidrar till kostnadsrallyt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.