DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 03:46

DI - 21 mar 18 kl. 13:40

Nyemissionen inte nog - Norwegian måste stärka kassan merNorwegians nyemission räcker inte för att lugna marknaden. Aktien handlas på femårslägsta. Nu öppnar flygbolaget för att sälja både flygplan och sitt lojalitetsprogram..
Läs mer på DI

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyemissioneninte , nog, Norwegianmåste , stärka, kassan, mer
YLE - 26 jun 17 kl. 12:41

Mörka tiderna över – Erica Hjerpe tillbaka från USA med ny examen, teknik och skada

Passionen till stavhoppet har lett Erica Hjerpe igenom dystra stunder de senaste säsongerna. Nu är hon hemma i Vasa igen efter två lärorika och givande, men även stundvis tunga år i USA. Efter avslutat läsår i Virginia Tech på den amerikanska östkusten återvände Erica Hjerpe för ett par veckor sedan till hemknutarna för att ladda om.

DI - 08 jul 13 kl. 08:52

Norwegian tar steget till USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar i gång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser.Det säger bolagets vd Björn Kjos till den norska tidningen Dagens Näringsliv..

Affärsvärlden - 08 jul 13 kl. 09:06

Norwegian startar verksamhet i USA

Det norska flygbolaget Norwegian drar igång verksamhet i USA, med syfte att stärka flygbolagets transatlantiska förbindelser..

SvD - 12 dec 16 kl. 13:14

Norwegian + Ryanair = pressar SAS

Ryanair och Norwegian kommer allt närmare ett samarbete kring flygningar till USA och Asien. Det kan stärka de två bolagens ställning i Europa samtidigt som det pressar SAS, Lufthansa och KLM. Konkurrens på långdistanstrafiken ökar ytterligare..

DI - 22 apr 16 kl. 19:55

Nyemission ska stärka SSAB

SSAB tar in 5 miljarder kronor i en nyemission som stöds av huvudägarna. "Nyemissionen gör att vi kan fokusera på målet om branschledande lönsamhet", säger SSAB:s vd Martin Lindqvist..

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 10:06

Mänskliga spår i mörka städer

Foto: Olof Brostrom
Lisa D Manners målningar är lika mörka som suggestiva. Konstskribent Carolina Söderholm ser tomma städer med spår av människor, men lämnar Kristianstads konsthall med en fråga: vilken väg väljer Manner efter detta?
Konst
Lisa D manner.

Sydsvenskan - 04 nov 13 kl. 06:30

Ljus i mörkret. Nazisters nordiska pynt inte skäl nog att brännmärka begreppet.

På den ansedda konsthallen Hypo i München avslutades i oktober utställningen Aus Dämmerung und Licht. Meisterwerke nordischer Malerei 1860–1920 (Ur skymning och ljus. Det nordiska måleriets mästerverk 1860–1920).

YLE - 10 nov 16 kl. 09:38

Ketoja: "Det har varit några riktigt mörka år"

Skador är en del av fotbollen, men frågan är om inte Jakobstadsbördiga Riikka Ketoja börjar ha kvoten fylld. Efter upprepade korsbandsskador som sett henne missa både ett EM- och ett VM-slutspel kan mittfältaren just nu se optimistiskt på framtiden. Man kan helt konkret se glädjen och lättnaden i Riikka Ketojas ögon när hon berättar om säsongsavslutningen med Elitettan-laget Sunnanå SK i Skellefteå.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 16:24

”Dags att förstärka det musikaliska intrycket på allvar”

Recension Erasure, Royal Arena, Köpenhamn den 9 mars. ERWP.fif(0)Erasure är på sitt sätt ett unikum.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 07:36

Viktor Johansson: Den mörka sporten

"Tänk dig att du står och tränar mot en garageport, sen öppnas garageporten och bollen försvinner in i mörkret /?/ bakom varje garageport suger ett svart hål?.

?

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Bryggeribröder redo för nästa steg

Kvarnagårdens Bryggeri har gått från dröm till hobby till ett vinstdrivande företag. Nu gör sig bröderna bakom bolaget redo att skala upp..

DI - 6 timmar sedan

Hos småländska Urshultsbagarn är surdeg ingen fluga

När surdeg blev brödtrenden på allas läppar hade Urshultsbagarn redan använt sig av tekniken i fyra generationer.  I bageriet i Urshult möter gamla traditioner modern industri..

DI - 8 timmar sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 8 timmar sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 8 timmar sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 9 timmar sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 9 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 10 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 11 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 12 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.