DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 15:33

DI - 21 mar 18 kl. 13:16

Nils Åkesson: De är skuldbergets värstingarRiksbankens åldersdata pekar ut vinnarna och förlorarna på bostadsmarknaden. Och vilken generation som lånat upp sig mest av alla. Låntagarna har blivit märkbart äldre sedan 2010, skriver tre tjänstemän på Riksbankens avdelning för finansiell stabilitet i en nyligen publicerad medarbetarrapport..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Åkesson, Riksbankens

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nils, ÅkessonDe är , skuldbergets, värstingar
Jönköpingsnytt - 29 jun 12 kl. 17:18

Amerikanska värstingar stannade till i Jönköping

American Power Tour firar i år femårsjubileum och kör som vanligt runt Vättern och glänser med sina fina amerikanska bilar. Jnytt träffade Mikael Åkesson, en av arrangörerna, när bilkonvojen stannade till på Östra Storgatan i Jönköping..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Svenskens sparkonto svämmar över – här duckar du nollräntan

Pengarna vällde in på hushållens bankkonton under andra kvartalet, visar nya siffror. Mycket kapital finns på konton med nollränta.  Det här borde du göra med pengarna i stället, enligt experterna..

DI - 4 minuter sedan

Merkel: Mycket brexitjobb kvar

Betydande framsteg krävs i brexitförhandlingarna till oktober och det kan inte bli några kompromisser beträffande EU:s inre marknad. Man kan inte tillhöra den inre marknaden utan att vara en del av den..

DI - 10 minuter sedan

Le Pen rasar mot domstolsorder om psykiatrisk utvärdering

Marine Le Pen, ledare för Nationella fronten i Frankrike, ska genomgå en psykiatrisk utvärdering, har en domstol beordrat. Beskedet har fått ledaren för det högerpopulistiska partiet att gå i taket..

DI - 15 minuter sedan

Makrorådet: "Vi har sått ett frö till nästa kris"

Tio år efter finanskrisen är den största risken att snabbt stigande inflation leder till snabba centralbankshöjningar.  Det konstaterar Nordeas Andreas Wallström och SEB:s Johan Javeus i Di:s podd Makrorådet Special som spelades in inför publik på Historiska Museeet i Stockholm..

DI - 15 minuter sedan

USA-öppning uppåt i korten

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen pekade mot en inledning med stigande index på torsdagens New York-börser. .

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Bankerna lyfter börsen

Stockholmsbörsen handlades stabilt högre på torsdagseftermiddagen likt stigande Europabörser och ljusa USA-börsterminer. Banker gick starkt i linje med bankaktier på kontinenten och i spåren av en norsk styrräntehöjning som dock var väntad. Eftermiddagens USA-makrodata var något ljusare än förväntat..

DI - 30 minuter sedan

Storbanken tvingas böta en kvarts miljard

Bank of America har beordrats av amerikanska tillsynsmyndigheter att betala 30 miljoner dollar, motsvarande 263 miljoner kronor, för att ha försökt manipulera swapräntan ISDAFIX. .

DI - 45 minuter sedan

Toppmöte lösa brexitavtal – May vädjar till kompromissvilja

Brexit rycker närmare, men med bara ett halvår kvar står EU och britterna långt från varandra. Ett extrainsatt toppmöte i mörka november uppges kunna bli lösningen för att undvika sammanbrott..

DI - 45 minuter sedan

Storbanken fick vd-nobb av Trumps förre rådgivare

Wells Fargo försökte under våren locka över Gary Cohn, tidigare ekonomisk topprådgivare till president Donald Trump, att ta vd-jobbet på den Kalifornien-baserade storbanken. Det rapporterar New York Post med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Så stor del av Gotlandssnus köpte Swedish Match

Swedish Match förvärv av Gotlandssnus i somras har visat sig uppgå till 95 procent av bolaget. Det skriver branschtidningen Tobak & Mer utan att ange någon källa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.