DI > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 14:25

DI - 21 mar 18 kl. 11:53

Finansman pekar ut Putin som ansvarig för giftattackFörgiftningen av den ryske dubbelagenten är ett sätt för president Putin att skrämma sig till lojalitet. Det säger aktivisten och affärsmannen Bill Browder i en intervju med Di. Han hoppas att Sverige liksom USA och Kanada inför en så kallad Magnitskij-lagstiftning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Putin, Bill Browder, Di, Sverige, USA, Kanada, Magnitskij

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansman, pekarut , Putinsom , ansvarigför , giftattack
Aftonbladet - 12 mar 15 kl. 12:24

Nemtsovs dotter: ”Putin ansvarig för mordet”

GöteborgsPosten - 16 mar 18 kl. 20:05

Rysk vrede efter att Johnson pekat ut Putin

Storbritanniens utrikesminister pekar i princip ut Rysslands president Vladimir Putin som direkt ansvarig för nervgiftsattacken mot en rysk ex-spion och hans dotter. Kreml svarar att anklagelserna är "chockerande och oförlåtliga"..

UNT - 16 mar 18 kl. 20:05

Rysk vrede efter att Johnson pekat ut Putin

Storbritanniens utrikesminister pekar i princip ut Rysslands president Vladimir Putin som direkt ansvarig för nervgiftsattacken mot en rysk ex-spion och hans dotter..

Expressen - 17 mar 18 kl. 00:10

Rysk ilska när Putin anklagas för nervgiftattack: ”Oförlåtligt”

Ordkriget mellan England och Ryssland trappas upp.Detta sedan den engelska utrikesministern Boris Johnson  mer eller mindre pekar ut Rysslands president Vladimir Putin som direkt ansvarig för nervgiftsattacken mot den ryske ex-spionen och hans dotter. Kremls svar: "Anklagelserna är chockerande och oförlåtliga"..

BT - 18 dec 14 kl. 15:32

Putin: Väst vill tämja ryska björnen

President Putin fortsätter hävda att Ryssland inte är inblandat i konflikten i Ukraina. Det är väst som försöker tämja den ryska björnen, sade den ryske presidenten under sin stora årliga presskonferens. - Så fort de har dragit ur dess klor och tänder, kommer inte björnen att behövas alls - de kommer att göra en uppstoppad attrapp av den, citeras han av AFP.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 anledningar till att alla snackar om Putin

1. Vladimir Putin har inte synts till sedan den femte mars. Det gör rimligt nog att många funderar över var han kan tänkas hålla hus.

HBL - 05 apr 14 kl. 04:15

”Den Putin jag lärde känna var ingen machokarl”

– Den Vladimir Putin jag lärde känna på 1990-talet var en timid och anspråkslös man. Jag känner inte igen dagens macho-Putin som uppträder med motorcykelgäng. Det berättar Finlands tidigare Moskvaambassadör Markus Lyra.

Barometern - 08 feb 14 kl. 08:45

OS ett tufft spel för Putin

OS i Sotji är en tuff nöt för Vladimir Putin att knäcka, men för honom är det viktigt att världen och landets invånare ser Ryssland som en stormakt och att landet inte faller offer för påtryckningar utifrån. Putin på huk med en leopard, det var den bild som kablades ut i världen dagarna innan invigningen av vinter-OS i Sotji. Bilden, där den ryske presidenten Vladimir Putin agerar skyddande sköld åt journalister, var uppenbarligen noga iscensatt av Putins stab för att understryka hans storhet och styrka.

YA - 18 okt 14 kl. 04:00

Putin måste hejdas

Foto: Daniel Dal Zennaro
Det var en historisk händelse. I går träffades Rysslands president Vladimir Putin och Ukrainas premiärminister Petro Porosjenko på ett ekonomiskt toppmöte i Milano i Italien.
Att det fortfarande är frostigt mellan länderna förstår man av kommentaren från Italiens premiärminister Matteo Renzi.

BT - 04 mar 14 kl. 18:14

Putin: Ryssland har rätt gripa in

Rysslands president Vladimir Putin hävdar att det har skett en grundlagsvidrig kupp i Ukraina, och utesluter inte möjligheten att använda sig av militärmakt. USA lovar samtidigt ekonomiskt stöd till Ukraina. Putin tog till orda på en presskonferens från sitt residens i Moskva i dag, för första gången sedan Ukrainas tidigare president Viktor Janukovytj flydde landet den 21 februari.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Fortsatt svag marknad sänkte Concordia

Concordia redovisar ett negativt resultat för första kvartalet 2018 till följd av en fortsatt svag marknad..

DI - 15 minuter sedan

Kommuniké från Clavister Holding AB:s årsstämma den 24 april 2018

Clavister Holding AB höll tisdagen den 24 april 2018 sin årsstämma varvid följande huvudsakliga beslut fattades. För mer detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till den fullständiga kallelsen till årsstämman och de fullständiga förslagen, som finns tillgängliga på bolagets hemsida www.clavister.

DI - 15 minuter sedan

Midway minskar omsättningen och resultatet

Konglomeratet Midway redovisar ett resultat efter skatt på 13 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (15). Resultatet per aktie uppgick till 0:51 kronor (0:61)..

DI - 30 minuter sedan

Volvo Cars och Amazon i paketsamarbete

Amazon inleder ett samarbete med General Motors och Volvo Cars kring en ny leveranstjänst som tillåter paket bli lämnade inuti kundens bil. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Caterpillar levererar starka kvartalssiffror

Amerikanska Caterpillar, som bland annat tillverkar anläggningsmaskiner och motorer, redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:82 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Utländska spelbolag IP-blockeras i Norge

Det norska Stortinget, motsvarigheten till Riksdagen, ska den 7 maj formellt anta en ny lag som förbjuder utländska spelbolag i Norge. Det skriver VG..

DI - 1 timme sedan

Ken Fisher: Glöm svenska aktier – så ska du investera nu

Sverige går som tåget men Stockholmsbörsen halkar efter. Di:s krönikör Ken Fisher förklarar varför du ska undervikta svenska aktier – och vilka bolag du ska plocka in i portföljen istället.  .

DI - 1 timme sedan

Sandvik krossar de höga förväntningarna

Verkstadsbolaget Sandviks resultat före skatt blev 4.018 miljoner kronor i det första kvartalet 2018 (3.120)..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Storbolagsindex vände ned

Storbolagsindexet OMXS30 var klockan 12.50 marginellt ned vid 1.587.

DI - 1 timme sedan

Volkswagen planerar flera elbilsfabriker i Kina

Volkswagen planerar att öppna minst sex fabriker för elbilar i Kina fram tills 2021, enligt ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.