LV > Nyheter

Wednesday, 25 April, 16:21

Liknande nyheter

Taggar: Anställdskadades i , arbetsplatsolycka
Jönköpingsnytt - 09 mar 17 kl. 15:03

Anställd bröt arm i olycka

En arbetsplatsolycka har inträffat på en arbetsplats i Fagerhult där en anställd ska ha fallit omkull och skadat sig. Den anställde har förts till sjukhus och har troligen brutit handleden. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om arbetsplatsolycka.

Kristianstadsbladet - 12 mar 13 kl. 23:29

Anställd fick brännskador på företag

Vid 18.30 på tisdagskvällen fick polisen samtal om en arbetsplatsolycka på Degebergavägen i Ljungsjö.
En anställd ska av okänd anledning ha fått brännskador.

BT - 23 sep 13 kl. 18:55

Anställd fick frityrolja på sig

En arbetsplatsolycka där en anställd på en McDonaldsrestaurang fick het frityrolja på sig har anmälts till Arbetsmiljöverket. Olyckan inträffade i mitten av augusti och arbetsgivaren är enligt arbetsmiljölagen skyldig att göra en utredning kring det inträffade. Den utredningen vill Arbetsmiljöverket ha på sitt bord senast den 1 oktober i år.

Kristianstadsbladet - 22 jun 12 kl. 10:06

Anställd fick kabeltrumma över sig

En anställd på ett fraktföretag på Industrigatan i Kristianstad fick tidigt på fredagsmorgonen en kabeltrumma över sig.
Klockan var 04 när polisen larmades och händelsen är nu rapporterad som arbetsplatsolycka. Vad som orsakade olyckan är oklart men kabeltrumman föll på något sätt och mannen som fick den över sig skadade bland anant näsan.

Nya Wermlands Tidningen - 23 okt 12 kl. 13:45

Anställd skadades av farlig vätska

En anställd vid Munksjö Paper i Billingsfors skadades på måndagseftermiddagen i en arbetsplatsolycka..

BT - 21 nov 12 kl. 21:40

Anställd fick brädpaket över sig

En arbetsplatsolycka inträffade vid 20.30-tiden på Borgstena sågverk. En anställd fick ett brädpaket över sig.

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 14 kl. 12:33

Anställd förlorade del av finger

Vid en arbetsplatsolycka på Siluett i november klämdes en anställd så illa att han förlorade del av ett finger. Arbetsmiljöverket har därför lämnat in en åtalsanmälan mot företaget..

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 13:31

Anställd skadad i butik

På måndagen skadades en kvinnlig anställd i en butik i Kristianstad.
Klockan 11.38 fick polisen in en anmälan om en arbetsplatsolycka i Kristianstad.

BT - 03 dec 14 kl. 20:10

Anställd fick brännskada i ansiktet

En anställd vid ett företag i Dalum skadades i en arbetsplatsolycka tidigare i dag. Personen fick någon form av vätska i ansiktet och brännskadades. Ambulans förde personen till sjukhus för vård.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 04:00

Anställd blev förgiftadOlyckan ska utredas

Arbetsmiljöverket begär nu att ett Perstorpsföretag ska utreda en arbetsplatsolycka som inträffade den 13 februari. En anställd drabbades av läckande allylklorid och fick påtagliga förgiftningssymptom..

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Extra: vik fÅr en miljon av kommunen

Under ett extrainsatt möte under onsdagen beslutade kommunstyrelsen att stötta Västerviks Ishockeyklubb med en miljon kronor..

LV - 45 minuter sedan

Stöttar aldrig detta dyra prestigeprojekt

I dagarna gick regeringen ut med att man avser gå vidare med planerna med byggandet av en ny, omfattande höghastighetsjärnväg..

LV - 1 timme sedan

Skral uppslutning på bra möte

Det senaste sammanträdet med kommunfullmäktige i Ydre var extra väl kryddat med såväl flera intressanta diskussionsfrågor på föredragningslistan, som viktiga informationer av olika slag och redovisning av kommunrevisionen - samt ordinarie ärendelista. Det blev med andra ord ett väldigt långt, men samtidigt väldigt intressant möte. Och över alltihop svävade en önskan om mer ljus på Ydre i allmänhet och Österbymo i synnerhet..

LV - 2 timmar sedan

Förslaget: Bygg förskola vid Nosshult istället

Inte alla håller med majoritetens tankar om en större, nybyggd förskola vid Skyttehagen i Vimmerby. Sverigedemokraterna lägger nu fram ett förslag som innebär två mindre förskolor i två olika områden av Vimmerby. - Vi ställer oss tveksamma till en ny förskola med 10 avdelningar i VoK-skogen, säger Anneli Jakobsson (SD)..

LV - 2 timmar sedan

"Jag ska våga!" av Feliz Horste

Varje år sedan 2005 arrangerar Vimmerby Astrid Lindgren Rotaryklubb en novelltävling för unga i Vimmerby. Årets tema var "Civilkurage och vardagsmod". "Jag ska våga!

LV - 3 timmar sedan

25:e uppsatstävlingens vinnare utsedda

Värgårdsskolans uppsatstävling startade för 1993. I går presenterades årets vinnare som blev fyra till antalet då två elever fick dela på tredje priset. Samtliga fyra pristagare var tjejer och första pristagare blev Sofia Ejlertsson i klass 9B..

LV - 3 timmar sedan

Upprörda känslor i kommunfullmäktige

Mariann Gustafsson (V) och Tomas Kronståhl (S), kommunstyrelsens ordförande, visade prov på hur en känslosam debatt kan gå till i Kommunfullmäktige i måndags kväll. Mariann ville ha svar på varför ett ordförandebeslut var så viktigt att det inte kunde vänta och och hur det kom sig att det kostade så mycket..

LV - 4 timmar sedan

Extra: knarktillslag i vimmerby - tvÅ mÄn anhÅllna

Två män sitter anhållna misstänkta för försäljning av knark i Vimmerby. Männen greps vid ett tillslag på flera adresser i centrala Vimmerby på tisdagen..

LV - 4 timmar sedan

Kvinna anmäler våldtäkt

En kvinna i 60-årsåldern från Målilla har polisanmält att hon på måndagen blev våldtagen. En man i 70-årsåldern utpekas som gärningsman..

LV - 6 timmar sedan

Sjukvården klarar inte vårdgarantin

Sjukvården klarar inte vårdgarantin om att alla som behöver operation ska få det inom 90 dagar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.