DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 13:43

DI - 21 mar 18 kl. 09:49

Gazproms tillgångar i Ukraina har beslagtagitsUkrainas justitiedepartement har nu beslagtagit motsvarande 32 miljoner kronor från Rysslands statliga gasbjässe Gazprom. Det skriver den ukrainska nyhetsbyrån UNIAN..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ukraina, Rysslands, Gazprom, UNIAN

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gazproms, tillgångari , Ukrainahar , beslagtagits
HBL - 05 mar 14 kl. 14:14

Ryssland hotar konfiskera tillgångar

I respons till EU:s hot om sanktioner förbereder Ryssland en lag som ger landet rätt att konfiskera utländska tillgångar, rapporterar CNN. Lagen skulle gälla amerikanska och europeiska företags tillgångar. Informationen kommer från den ryska nyhetsbyrån Ria Novosti.

DI - 08 mar 18 kl. 08:08

Ukraina gör sig redo att beslagta Gazprom-tillgångar efter domen

Efter att ha vunnit den rättsliga tvisten mot Gazprom förbereder sig nu Ukraina för att kunna beslagta tillgångar från den ryska gasjätten, om jätteskadeståndet inte betalas, enligt Interfax..

Politologerna - 17 dec 16 kl. 09:00

Lucka 17: Ekonomiska tillgångar och väljarbeteende

* Det här inlägget är samförfattat av Mikael Persson och Johan Martinsson Ekonomisk röstning är ett klassiskt forskningsområde inom väljarbeteende. Studier inom området har länge undersökt hur väljares bedömningar av den nationella och privata ekonomiska utvecklingen påverkar deras val av parti när de röstar. Generellt, men med vissa undantag, har den här typen av studier visat att väljare belönar regeringar när den nationella ekonomin går bra medan de straffar regeringar när ekonomin går sämre.

Cornucopia - 16 sep 13 kl. 15:08

Hushållens skulder och likvida tillgångar är lika stora

SEB släppte idag sin Sparbarometer, som innehåller en del kompletterande information som SCB:s motsvarighet inte har. Exempelvis har SEB med det totala värdet på hushållens egenägda bostäder, och inte som SCB bara bostadsrätterna.
Tillgångarna inklusive
illikvida tillgångar Större delen av hushållens tillgångar är i icke-likvida tillgångar.

DN - 26 feb 14 kl. 17:24

Inga nya ryska lån – jakt på Janukovytjs tillgångar

Den ryska statskontrollerade bankkoncernen VTB slutar att bevilja nya lån i Ukraina, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Samtidigt manar den nya ukrainska ledningen internationella organisationer att spåra bankkonton och tillgångar som tillhör den avsatte presidenten Viktor Janukovytj..

SVT - 05 mar 14 kl. 14:56

EU fryser tillgångar för fler Ukrainare

EU fryser finansiella tillgångar i Europa för 18 personer som hålls ansvariga för missbruk av statliga medel i Ukraina..

DI - 03 sep 14 kl. 14:57

Ukraina konfiskerar miljardärens tillgångar

Krims parlament har beslutat sig för att förstatliga den ukrainska miljardären Ihor Kolomojskyj tillgångar. Det skriver bland annat Interfax..

Cornucopia - 17 sep 13 kl. 13:13

Skulder och tillgångar: Bara socialister använder genomsnitt

När det gäller svenskarnas skulder och svenskarnas tillgångar, så brukar de socialister, som vill förneka skuldbubblans existens och problem, hänvisa till genomsnittliga skulder och genomsnittliga tillgångar. Därmed medger man att man är för en politik där skuldfria individer och individer med tillgångar ska lösa skulderna för hårt skuldsatta. Kort sagt är man socialist om man slänger sig med genomsnitt, som t ex Lars E O Svensson, Finansinspektionen, Riksbanken eller Anders Borg och regimen gör.

Cornucopia - 30 aug 15 kl. 18:40

Hur stora likvida tillgångar har du i förhållande till dina skulder?

Angående att de svenska hushållens likvida tillgångar är mindre än hushållens skulder, så kan det vara intressant att se hur det ser ut för bloggläsarna. Svara på enkäten nedan.

Likvida tillgångar definieras här som saldon på bankkonton, kontanter, aktier, fonder, obligationer och ädelmetaller, dock ej pensionssparande.

Kristianstadsbladet - 26 okt 14 kl. 18:52

Gunvor säljer ryska tillgångar

Oljehandelsföretaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist, är på väg att sälja alla eller delar av sina ryska tillgångar, rapporterar tidningen Financial Times.
Gunvor bekräftar för TT att en försäljningsprocess har inletts.Syftet är att vikta om bolagets globala tillgångar och skapa utrymme för förvärv som ska ge långsiktigt värde, skriver Gunvors presstalesman Seth Thomas Pietras, i ett e-brev till TT.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Minskad vinst för Bulten

Bulten, som är underleverantör till fordonsindustrin, redovisar ett rörelseresultat om 67 miljoner kronor (63) för det första kvartalet 2018..

DI - 30 minuter sedan

Postnord vänder till jätteförlust

Svensk-danska postjätten Postnord minskar såväl omsättningen som resultatet i det första kvartalet. Omsättningen uppgick till 9.102 miljoner kronor (9.

DI - 30 minuter sedan

Stark rapport från Knowit

It-konsulten Knowit redovisar ett ebita-resultat om 86,3 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (82,1). Nettoomsättningen uppgick till 761 miljoner kronor (705). Det framgår av bolagets delårsrapport..

DI - 30 minuter sedan

Produktionsrekord för statliga LKAB

Statliga gruvjätten LKAB redovisar ökande omsättning och minskad vinst för det första kvartalet. Bolaget satte också nytt produktionsrekord. .

DI - 30 minuter sedan

UPS oms'ttning högre än väntat

Transportjätten UPS redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet. Omsättningen uppgick till 17,11 miljarder dollar, att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 16,46. .

DI - 30 minuter sedan

General Motors intäkter minskade mindre än väntat

General Motors redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:43 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Persson köper mer i H&M

Modejätten H&M:s styrelseordförande Stefan Persson har köpt ytterligare aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. .

DI - 30 minuter sedan

Något minskad vinst för Lammhults

Lammhults Design Group redovisar ett resultat efter skatt på 5,4 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (5,6). .

DI - 30 minuter sedan

Coor missar förväntningarna

Coor Service Management redovisar ett justerat ebita-resultat på 115 miljoner kronor för det första kvartalet 2018. .

DI - 45 minuter sedan

Fortsatt ökning av resultat och omsättning för Knowit

Knowit ökade EBITA-resultatet med 5 procent till 86,3 MSEK för perioden januari-mars 2018. Omsättningen ökade med 8 procent till 761 MSEK. Alla tre affärsområden utvecklas positivt och efterfrågan är fortsatt hög i alla nordiska marknader..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.