Dagens Media > Ekonomi

Monday, 22 October, 13:08

Liknande nyheter

Taggar: Telenoroch , TV4, överensom , nytt, avtal
Dagens PS - 20 mar 18 kl. 19:45

TV-kanalerna räddade – Telenor och TV4 överens

Nytt avtal på plats mellan parterna – hotet om nedsläckta kanaler undanröjt. TV4/Bonnier Broadcasting och Telenor nådde under tisdagskvällen en överenskommelse vilket innebär att hotet om att TV4:s kanaler skulle försvinna för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder är avvärjt. "Jag är glad över att Telenor kom tillbaka till förhandlingsbordet och att vi till slut lyckades nå en överenskommelse som speglar TV4-Gruppens ökade värde.

Resume - 24 jan 14 kl. 16:45

Telenor prövar nytt annonsformat för SvD Svepet

I somras introducerade Svenska Dagbladet ett nytt sätt att  läsa nyheter på nätet – SvD Svepet. Nu drar man igång ett nytt annonsformat i Svepet. Telenor är först ut..

Expressen - 09 sep 18 kl. 06:08

Så ska SVT och TV4 undvika nytt SD-fiasko

SVT och TV4:s valdagsundersökningar underskattade Sverigedemokraterna grovt i förra valet.Och lurade Gudrun Schyman att Fi tagit plats i riksdagen.Inför söndagens valvakor har SVT och TV4 tvingats göra om sina mätningar på valdagen.

DN - 19 maj 16 kl. 15:49

Tv4 lanserar nytt program i virtual reality


Tv4 lanserar Sveriges första riktiga programformat i virtual reality. Pär Lernström kommer att leda programmet som ska gå att ta del av i mobilen, surfplattan, datorn eller i ett vr-headset..

BT - 03 dec 14 kl. 12:13

Telia+Telenor=sant - i Danmark

Telia Sonera och Telenor planerar att gå samman i Danmark, för att klara att hävda sig på den tuffa danska marknaden. Samtidigt skruvas konkurrensen mellan de båda bolagen upp i Norge.Telia Sonera och norska Telenor bildar ett nytt bolag där de kommer att äga hälften vardera, om konkurrensmyndigheten ger klartecken.

Expressen - 25 okt 15 kl. 20:17

Efter tittarsuccén - TV4:s nya besked

Det har tidigare varit tvärstopp för ytterligare en säsong av "Solsidan". Men efter tittarsuccén ger TV4 ett nytt besked om serien. – Vi är superöppna för möjligheten, säger "Solsidans" pressansvariga Cecilia Salford på TV4..

Aftonbladet - 09 apr 15 kl. 10:54

”På rymmen” tillbaka i TV4 - med nytt namn

Jagas dygnet runt – Pär Lernström blir programledare.

E24 - 28 nov 16 kl. 08:27

Fem partier överens – nytt mål för effektiv energi

Om 14 år ska Sverige ha 50 procent effektivare energianvändning jämfört med 2005. Det har de fem partierna i energiöverenskommelsen enats om. – Det är ett ambitiöst mål, säger energiminister Ibrahim Baylan (S) till TT..

Länstidningen i Jämtland - 20 mar 18 kl. 19:06

TV4 och Telenor överens – ingen släckning av TV4:s kanaler i natt

Under tisdagskvällen träffades en överenskommelse mellan Telenor och TV4. Därmed är hotet om släckning av TV4:s kanaler för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder vid midnatt avvärjt..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 19:19

TV4-nedsläckning för 850 000 hushåll avvärjd

Ett nytt tv-krig var nära att drabba upp emot 850 000 hushåll som är kunder hos Telenor-ägda Canal Digital och Bredbandsbolaget. Tittarna riskerade att mista TV4:s kanaler – tills företagen kom överens i sista stund..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

"Blir branschen verkligen bättre av att byta ett modeord mot ett annat?"

REPLIK. Albert Säfström, marknadschef på Coffee Stain Publishing, tror inte att "insikter" är lösningen på problemet med datadriven marknadsföring..

Dagens Media - 1 timme sedan

Discovery rullar ut streamingtjänst för golf

Discovery och PGA Touren lanserar streamingtjänst som samlar den bästa golfen på ett och samma ställe..

Dagens Media - 2 timmar sedan

"Äkta eller inte är inte poängen"

BLOGG. Emma Blom ger sig in i debatten om influencern Johanna E Olssons uppmärksammade Instagram-inlägg..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Så går "Bachelor" på TV4 Play

Förvisning av "Bachelor" har gett resultat, konstaterar TV4..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Han leder nya Fox efter Disneys uppköp

Charlie Collier från AMC ska leda Fox underhållningsaffär..

Dagens Media - 5 timmar sedan

"Det var en skräckupplevelse"

PODD. "Under 15" träffar Johan Jörgensen, grundare av Sweden Food Tech, för att diskutera foodtech och varför matsektorn måste förändras för en hållbar framtid..

Dagens Media - Igår: 09:08

Svenskt drama hett på Mipcom

Mipcom 2018. Nordiska produktioner fortsätter att vara ett hett samtalsämne. Nu har intresset spridit sig till områden som drama.

Dagens Media - I förrgår: 19:15

TV4:s vd blickar tillbaka: ”Hösten var omskakande och smärtsam”

ETT ÅR EFTER METOO. Casten Almqvist hävdar att TV4 blivit ett bättre företag av Metoo-upplevelsen. Den värsta var insikten om hur illa personal farit, att gå emot journalistiska principer och Expressens obarmhärtiga drev: ”Rått och genom-kommersiellt”, säger han om det..

Dagens Media - I förrgår: 13:56

"Detta är problemet med datadriven marknadsföring"

DEBATT. Johan Persson, Senior Konsult på Curamando, reder ut problematiken kring datadriven marknadsföring och förklarar varför data bör användas till insikter snarare än aktivering..

Dagens Media - I förrgår: 13:38

Elon blir huvudsponsor åt "Så mycket bättre"

Nya huvudsponsorn Elon kommer bland annat att hylla veckans artist genom att veckovis tematisera musiken i reklaminslag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.