Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 26 April, 13:46

Liknande nyheter

Taggar: Telenoroch , TV4, överensom , nytt, avtal
Dagens PS - 20 mar 18 kl. 19:45

TV-kanalerna räddade – Telenor och TV4 överens

Nytt avtal på plats mellan parterna – hotet om nedsläckta kanaler undanröjt. TV4/Bonnier Broadcasting och Telenor nådde under tisdagskvällen en överenskommelse vilket innebär att hotet om att TV4:s kanaler skulle försvinna för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder är avvärjt. "Jag är glad över att Telenor kom tillbaka till förhandlingsbordet och att vi till slut lyckades nå en överenskommelse som speglar TV4-Gruppens ökade värde.

Resume - 24 jan 14 kl. 16:45

Telenor prövar nytt annonsformat för SvD Svepet

I somras introducerade Svenska Dagbladet ett nytt sätt att  läsa nyheter på nätet – SvD Svepet. Nu drar man igång ett nytt annonsformat i Svepet. Telenor är först ut..

DN - 19 maj 16 kl. 15:49

Tv4 lanserar nytt program i virtual reality


Tv4 lanserar Sveriges första riktiga programformat i virtual reality. Pär Lernström kommer att leda programmet som ska gå att ta del av i mobilen, surfplattan, datorn eller i ett vr-headset..

BT - 03 dec 14 kl. 12:13

Telia+Telenor=sant - i Danmark

Telia Sonera och Telenor planerar att gå samman i Danmark, för att klara att hävda sig på den tuffa danska marknaden. Samtidigt skruvas konkurrensen mellan de båda bolagen upp i Norge.Telia Sonera och norska Telenor bildar ett nytt bolag där de kommer att äga hälften vardera, om konkurrensmyndigheten ger klartecken.

Expressen - 25 okt 15 kl. 20:17

Efter tittarsuccén - TV4:s nya besked

Det har tidigare varit tvärstopp för ytterligare en säsong av "Solsidan". Men efter tittarsuccén ger TV4 ett nytt besked om serien. – Vi är superöppna för möjligheten, säger "Solsidans" pressansvariga Cecilia Salford på TV4..

Aftonbladet - 09 apr 15 kl. 10:54

”På rymmen” tillbaka i TV4 - med nytt namn

Jagas dygnet runt – Pär Lernström blir programledare.

E24 - 28 nov 16 kl. 08:27

Fem partier överens – nytt mål för effektiv energi

Om 14 år ska Sverige ha 50 procent effektivare energianvändning jämfört med 2005. Det har de fem partierna i energiöverenskommelsen enats om. – Det är ett ambitiöst mål, säger energiminister Ibrahim Baylan (S) till TT..

Länstidningen i Jämtland - 20 mar 18 kl. 19:06

TV4 och Telenor överens – ingen släckning av TV4:s kanaler i natt

Under tisdagskvällen träffades en överenskommelse mellan Telenor och TV4. Därmed är hotet om släckning av TV4:s kanaler för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder vid midnatt avvärjt..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 19:19

TV4-nedsläckning för 850 000 hushåll avvärjd

Ett nytt tv-krig var nära att drabba upp emot 850 000 hushåll som är kunder hos Telenor-ägda Canal Digital och Bredbandsbolaget. Tittarna riskerade att mista TV4:s kanaler – tills företagen kom överens i sista stund..

Västerbottens Folkblad - 01 feb 16 kl. 11:17

Telenor kompenserar sina tv-kunder

Förhandlingarna mellan Telenor och Discovery pågår fortfarande. Under tiden kompenserar Telenors distributörer sina kunder med ett ersättningspaket. I väntan på att Telenor och Discovery ska komma överens om ett nytt avtal om kanaler som Kanal 5 och Eurosport har de Telenor-ägda distributörerna Canal Digital och Bredbandsbolaget satt ihop ett kompensationspaket.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Fortsatt tro på styrkan i VR

Nya plattformar som AR och VR har länge spåtts vara framtiden. Men bland sladdtrassel, för stora glasögon och annonsörernas okunskap väntar alla fortfarande på det stora genombrottet. "Jag skulle skämmas om inte VR och AR slog igenom", säger Niklas Bakos, vd på adtech­bolaget Adverty..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Lykos reklam starkast på Youtube första kvartalet

Lyko toppar listan över de reklamfilmer som gått bäst på Youtube i Sverige under första kvartalet..

Dagens Media - 3 timmar sedan

"AI ska kunna vinna Nobelpriset i medicin"

PODD. Forskningschefen Daniel Gillblad har en vision om att bygga AI som kan vinna Nobelpriset..

Dagens Media - 3 timmar sedan

De kan vinna Årets Kampanj

Arla, Tui och SBAB finns bland annonsörerna som kan ta hem pris för Årets Kampanj i Stockholm Media Award..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Per Carleö: "Lika viktigt att förstå vad kunden vill ha i framtiden"

Marknadsdirektören Per Carleö berättar om Volvos emotionella reklamkoncept och om pressen efter en riktigt lyckad kampanj. "Det är livsfarligt att tro att man kan göra samma sak gång på gång," säger Per Carleö till Dagens Media..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Trots Cambridge Analytica – Facebook ökar

Facebooks siffror har inte tagit skada av den senaste tidens skandaler. Det framgår i techjättens senaste kvartalsrapport..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Personalflykt från Nöjesguiden

Över 20 personer har enligt uppgift sagt upp sig sedan HKM-Media tog över ägarskapet av Nöjesguiden och Djungeltrumman – som anklagas för sexism och dålig arbetsmiljö av flera tidigare medarbetare. Dagens Media har pratat flera av dem..

Dagens Media - 7 timmar sedan

HiPP undviker bruset i klassisk kanal

Den lugnaste, mest brusfria, platsen är i våra hem med våra familjer. Inte konstigt att HiPP barnmat vill finnas där..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Leif GW Persson: "Man ska akta sig för att vara med i reklam"

Leif GW Persson delade under Ad day med sig av högt och lågt ifrån sin karriär – och sina framtidsutsikter. Att ha blivit ett varumärke och en folkkär profil tänker han inte så mycket på. "Det är kul fram till selfie nummer tio," konstaterar Leif GW Persson..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Här är de nominerade i Cannes Young Lions

Nord DDB, Round & Round och Juno public relations – här är kreatörparen som tävlar om att få representera Sverige i Cannes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.