Dagens Media > Ekonomi

Monday, 23 July, 04:01

Dagens Media - 21 mar 18 kl. 07:51

Telenor och TV4 överens om nytt avtalTelenor och TV4, det blev ingen nedsläckning av kanalerna. Samtidigt fortsätter de båda parterna att pika varandra i sina pressmeddelanden..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TV4

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telenoroch , TV4, överensom , nytt, avtal
Dagens PS - 20 mar 18 kl. 19:45

TV-kanalerna räddade – Telenor och TV4 överens

Nytt avtal på plats mellan parterna – hotet om nedsläckta kanaler undanröjt. TV4/Bonnier Broadcasting och Telenor nådde under tisdagskvällen en överenskommelse vilket innebär att hotet om att TV4:s kanaler skulle försvinna för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder är avvärjt. "Jag är glad över att Telenor kom tillbaka till förhandlingsbordet och att vi till slut lyckades nå en överenskommelse som speglar TV4-Gruppens ökade värde.

Resume - 24 jan 14 kl. 16:45

Telenor prövar nytt annonsformat för SvD Svepet

I somras introducerade Svenska Dagbladet ett nytt sätt att  läsa nyheter på nätet – SvD Svepet. Nu drar man igång ett nytt annonsformat i Svepet. Telenor är först ut..

DN - 19 maj 16 kl. 15:49

Tv4 lanserar nytt program i virtual reality


Tv4 lanserar Sveriges första riktiga programformat i virtual reality. Pär Lernström kommer att leda programmet som ska gå att ta del av i mobilen, surfplattan, datorn eller i ett vr-headset..

BT - 03 dec 14 kl. 12:13

Telia+Telenor=sant - i Danmark

Telia Sonera och Telenor planerar att gå samman i Danmark, för att klara att hävda sig på den tuffa danska marknaden. Samtidigt skruvas konkurrensen mellan de båda bolagen upp i Norge.Telia Sonera och norska Telenor bildar ett nytt bolag där de kommer att äga hälften vardera, om konkurrensmyndigheten ger klartecken.

Expressen - 25 okt 15 kl. 20:17

Efter tittarsuccén - TV4:s nya besked

Det har tidigare varit tvärstopp för ytterligare en säsong av "Solsidan". Men efter tittarsuccén ger TV4 ett nytt besked om serien. – Vi är superöppna för möjligheten, säger "Solsidans" pressansvariga Cecilia Salford på TV4..

Aftonbladet - 09 apr 15 kl. 10:54

”På rymmen” tillbaka i TV4 - med nytt namn

Jagas dygnet runt – Pär Lernström blir programledare.

E24 - 28 nov 16 kl. 08:27

Fem partier överens – nytt mål för effektiv energi

Om 14 år ska Sverige ha 50 procent effektivare energianvändning jämfört med 2005. Det har de fem partierna i energiöverenskommelsen enats om. – Det är ett ambitiöst mål, säger energiminister Ibrahim Baylan (S) till TT..

Länstidningen i Jämtland - 20 mar 18 kl. 19:06

TV4 och Telenor överens – ingen släckning av TV4:s kanaler i natt

Under tisdagskvällen träffades en överenskommelse mellan Telenor och TV4. Därmed är hotet om släckning av TV4:s kanaler för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder vid midnatt avvärjt..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 19:19

TV4-nedsläckning för 850 000 hushåll avvärjd

Ett nytt tv-krig var nära att drabba upp emot 850 000 hushåll som är kunder hos Telenor-ägda Canal Digital och Bredbandsbolaget. Tittarna riskerade att mista TV4:s kanaler – tills företagen kom överens i sista stund..

Västerbottens Folkblad - 01 feb 16 kl. 11:17

Telenor kompenserar sina tv-kunder

Förhandlingarna mellan Telenor och Discovery pågår fortfarande. Under tiden kompenserar Telenors distributörer sina kunder med ett ersättningspaket. I väntan på att Telenor och Discovery ska komma överens om ett nytt avtal om kanaler som Kanal 5 och Eurosport har de Telenor-ägda distributörerna Canal Digital och Bredbandsbolaget satt ihop ett kompensationspaket.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - I förrgår: 14:00

Så tycker mediebyråerna om jätteaffären

Om TV4 blir en del av Telia innebär det att annonsörerna kan bli mycket mer träffsäkra i sin kommunikation, menar Dentsu Aegis kommersiella chef John Aleman..

Dagens Media - I förrgår: 10:51

TV4: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist kommenterar statens ägande i Telia, och säger att han känner sig "helt trygg" med framtiden inom telekombolaget. Inga nedskärningar är enligt vd:n på gång, och han litar på att den nya ägaren kommer att värna om den oberoende journalistiken..

Dagens Media - I förrgår: 10:51

TV4 om staten: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist om statens ägande i Telia, och om framtiden inom telekombolaget: "Telia är medvetet om vikten av att värna den oberoende journalistiken".

Dagens Media - I förrgår: 07:37

Klart: Telia köper Bonnier Broadcasting

Prislappen landar på 9,2 miljarder för Telias nya tv-verksamhet, som Bonnier Broadcastings Casten Almqvist föreslås bli vd för. Affären ska först granskas av konkurrensverket – och vad som sker med det statliga ägandet i telekomjätten åtestår att se..

Dagens Media - I förrgår: 07:37

Affären gick igenom: Telia köper Bonnier Broadcasting

UPPDATERAS. "Med Telia som ägare skapas ännu bättre förutsättningar", säger TV4 och Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist..

Dagens Media - 19 jul 18 kl. 17:03

Myndighet förhindrar MTG:s försäljning

MTG stöter på patrull för andra gången i år. Konkurrensmyndighet sätter stopp för MTG:s försök att sälja av sin bulgariska tv-verksamhet..

Dagens Media - 19 jul 18 kl. 12:40

"Låt inte TV4 bli ett statligt bolag"

DEBATT. Statens ägande i Telia är problematiskt, och tiden är inne för att sälja av kvarstående innehav, skriver Liberala ungdomsförbundets distriktordförande Martin Nilsen..

Dagens Media - 19 jul 18 kl. 11:26

Efter jätteskulden – ETC:s läsare pröjsar 1,74 miljoner

Drygt 8 miljoner ska ETC på kort tid betala tillbaka av sitt presstöd. Grundaren Johan Ehrenberg mobiliserar läsarna för att få hjälp med notan, som han menar är felaktig. Över 40000 rullar dagligen in i ETC:s stödfond..

Dagens Media - 19 jul 18 kl. 10:11

Westander förstärker inom hållbarhet

Pr-byrån stärker sitt hållbarhetserbjudande genom utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Westander blir den fjärde aktören i Sverige att erbjuda utbildningen..

Dagens Media - 13 jul 18 kl. 09:43

Netflix knäcker HBO i antalet Emmynomineringar

Streamingjätten sätter stopp för HBO:s år av flest nomineringar till Emmy Awards..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.