DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 03:47

DI - 20 mar 18 kl. 19:30

Anders Ekblom: Nyansera bilden av NKSDEBATT. Karolinska universitetssjukhuset är framstående och högpresterande. När en del av sjukhuset nu flyttar in i en ny byggnad i Solna framkommer mycket kritik. Det är bra med granskning, men vi vill nyansera bilden och vidga debatten, skriver Anders Ekblom, ordförande i sjukhusets styrelse.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekblom, NKS, Debatt, Solna, Anders Ekblom

Dela artikeln

209 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Ekblom, Nyansera, bildenav , NKS
DN - 06 dec 17 kl. 23:55

Teaterns fackordförande avgår – efter försök att nyansera bilden

Gerhard Hoberstorfer, fackordförande vid Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, avgick på onsdagseftermiddagen. Orsaken: Reaktionerna han fick på ett inlägg på egna Facebooksidan där han försökte nyansera bilden av vad som händer och har hänt på teatern..

Nya Wermlands Tidningen - 12 maj 12 kl. 07:30

Anders Ekblom, Susanne Öhrström och lille Arvid startar om på Jäverön

? Vi kunde inte tacka nej till läget! Efter sju år lämnar Anders Ekblom och Susanne Öhrström Lakene gård i Hagfors och börjar om som nya arrendatorer på Jäverö gård..

BT - 18 jan 13 kl. 09:39

Nyansera bilden av äldrevården

Det har varit många tråkiga bilder av äldreomsorgen de senaste åren. Men media visar inte hela bilden. Tvärtom visar de senaste uppgifterna från Svenskt kvalitetsindex (SKI) att nöjdheten med äldreboende aldrig har varit så hög.

Norrtelje Tidning - 05 okt 17 kl. 20:57

Stort ras i Lärarförbundets mätning - Men lokalt fack och lärare vill nyansera bilden

Norrtälje kommun rasar från plats 126 till plats 202 i Lärarförbundets årliga rankning av bästa skolkommun. Barn- och skolnämndens ordförande är bekymrad över resultatet medan Lärarförbundets lokala ordförande och lärare som NT talar med är mer tveksamma till den mörka bilden..

Expressen - 20 aug 17 kl. 13:30

Leif GW om Anders Borg: "Mindre lyckat bidrag till sällskapslivet"

Efter uppmärksamheten runt Anders Borgs skandal på skärgårdsfesten i somras har kriminologiprofessor Leif GW Persson konstaterat att Borg fick ett "elavbrott i sitt så dags obefintliga huvud".Men i TV4:s Nyhetsmorgon tog han också chansen att nyansera bilden av sin vän.– Jag tycker han är hygglig och framför allt moralisk människa, säger Leif GW Persson..

SVT - 10 okt 17 kl. 14:52

Psykiatrikern Anders Hansen: Finns många fördelar med adhd

Kreativitet, hyperfokus och initiativförmåga. Många har stora fördelar av sin adhd, menar psykiatrikern Anders Hansen som vill nyansera bilden av diagnosen. – De här personerna kan vara väldigt drivande, säger han..

Posh24 - 30 okt 17 kl. 08:53

Anders Bagge visar en kärleksfull bild på sociala medier

Anders Bagge delar med sig av en fin bild på sig själv och flickvännen Johanna Lind. De spenderade sin lördagkväll ihop och till bilden skriver han:
– Mysig kväll med mitt framtida liv.

Johanna Lind är en tidigare fröken Sverige-vinnare och på den kärleksfulla bilden med Anders står de tätt tillsammans.

IDG - 16 mar 12 kl. 10:51

"Jag vill nyansera bilden av rekrytering i sociala medier"

Hallå där Johannes Sundlo, sociala medier-expert på Academic Work, som ska prata om rekrytering via sociala medier på Webbdagarnas unconference-spår. Varför anmälde du dig som talare?.

Expressen - 23 sep 12 kl. 16:39

Sjöshult: Hoppas vännerna fortsätter nyansera bilden av Sundqvist

Ett tragiskt slut på ett tragiskt människoöde ? finansmannen Maths O Sundqvist har hastigt lämnat de jämtländska vidderna och frågan gnager inom mig: Dömdes han för hårt efter Carnegiekraschen?.

ÖstersundsPosten - 30 maj 14 kl. 12:29

Nyansera bilden av arbetet med jämställdhet

Jag häpnar och förfäras av den senaste tidens reportage som granskat de projekt till stöd för kvinnors företagande som letts av Margaretha Lindbäck. Men det är inte Margaretha Lindbäcks gärning jag reagerar på, utan det ensidigt negativa sätt som det har framställts..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Bryggeribröder redo för nästa steg

Kvarnagårdens Bryggeri har gått från dröm till hobby till ett vinstdrivande företag. Nu gör sig bröderna bakom bolaget redo att skala upp..

DI - 6 timmar sedan

Hos småländska Urshultsbagarn är surdeg ingen fluga

När surdeg blev brödtrenden på allas läppar hade Urshultsbagarn redan använt sig av tekniken i fyra generationer.  I bageriet i Urshult möter gamla traditioner modern industri..

DI - 8 timmar sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 8 timmar sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 8 timmar sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 9 timmar sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 9 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 10 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 11 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 12 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.