DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 00:13

DI - 20 mar 18 kl. 19:30

Anders Ekblom: Nyansera bilden av NKSDEBATT. Karolinska universitetssjukhuset är framstående och högpresterande. När en del av sjukhuset nu flyttar in i en ny byggnad i Solna framkommer mycket kritik. Det är bra med granskning, men vi vill nyansera bilden och vidga debatten, skriver Anders Ekblom, ordförande i sjukhusets styrelse.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekblom, NKS, Debatt, Solna, Anders Ekblom

Dela artikeln

209 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Ekblom, Nyansera, bildenav , NKS
DN - 06 dec 17 kl. 23:55

Teaterns fackordförande avgår – efter försök att nyansera bilden

Gerhard Hoberstorfer, fackordförande vid Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, avgick på onsdagseftermiddagen. Orsaken: Reaktionerna han fick på ett inlägg på egna Facebooksidan där han försökte nyansera bilden av vad som händer och har hänt på teatern..

Nya Wermlands Tidningen - 12 maj 12 kl. 07:30

Anders Ekblom, Susanne Öhrström och lille Arvid startar om på Jäverön

? Vi kunde inte tacka nej till läget! Efter sju år lämnar Anders Ekblom och Susanne Öhrström Lakene gård i Hagfors och börjar om som nya arrendatorer på Jäverö gård..

BT - 18 jan 13 kl. 09:39

Nyansera bilden av äldrevården

Det har varit många tråkiga bilder av äldreomsorgen de senaste åren. Men media visar inte hela bilden. Tvärtom visar de senaste uppgifterna från Svenskt kvalitetsindex (SKI) att nöjdheten med äldreboende aldrig har varit så hög.

Norrtelje Tidning - 05 okt 17 kl. 20:57

Stort ras i Lärarförbundets mätning - Men lokalt fack och lärare vill nyansera bilden

Norrtälje kommun rasar från plats 126 till plats 202 i Lärarförbundets årliga rankning av bästa skolkommun. Barn- och skolnämndens ordförande är bekymrad över resultatet medan Lärarförbundets lokala ordförande och lärare som NT talar med är mer tveksamma till den mörka bilden..

Expressen - 20 aug 17 kl. 13:30

Leif GW om Anders Borg: "Mindre lyckat bidrag till sällskapslivet"

Efter uppmärksamheten runt Anders Borgs skandal på skärgårdsfesten i somras har kriminologiprofessor Leif GW Persson konstaterat att Borg fick ett "elavbrott i sitt så dags obefintliga huvud".Men i TV4:s Nyhetsmorgon tog han också chansen att nyansera bilden av sin vän.– Jag tycker han är hygglig och framför allt moralisk människa, säger Leif GW Persson..

SVT - 10 okt 17 kl. 14:52

Psykiatrikern Anders Hansen: Finns många fördelar med adhd

Kreativitet, hyperfokus och initiativförmåga. Många har stora fördelar av sin adhd, menar psykiatrikern Anders Hansen som vill nyansera bilden av diagnosen. – De här personerna kan vara väldigt drivande, säger han..

Posh24 - 30 okt 17 kl. 08:53

Anders Bagge visar en kärleksfull bild på sociala medier

Anders Bagge delar med sig av en fin bild på sig själv och flickvännen Johanna Lind. De spenderade sin lördagkväll ihop och till bilden skriver han:
– Mysig kväll med mitt framtida liv.

Johanna Lind är en tidigare fröken Sverige-vinnare och på den kärleksfulla bilden med Anders står de tätt tillsammans.

IDG - 16 mar 12 kl. 10:51

"Jag vill nyansera bilden av rekrytering i sociala medier"

Hallå där Johannes Sundlo, sociala medier-expert på Academic Work, som ska prata om rekrytering via sociala medier på Webbdagarnas unconference-spår. Varför anmälde du dig som talare?.

Expressen - 23 sep 12 kl. 16:39

Sjöshult: Hoppas vännerna fortsätter nyansera bilden av Sundqvist

Ett tragiskt slut på ett tragiskt människoöde ? finansmannen Maths O Sundqvist har hastigt lämnat de jämtländska vidderna och frågan gnager inom mig: Dömdes han för hårt efter Carnegiekraschen?.

ÖstersundsPosten - 30 maj 14 kl. 12:29

Nyansera bilden av arbetet med jämställdhet

Jag häpnar och förfäras av den senaste tidens reportage som granskat de projekt till stöd för kvinnors företagande som letts av Margaretha Lindbäck. Men det är inte Margaretha Lindbäcks gärning jag reagerar på, utan det ensidigt negativa sätt som det har framställts..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fyra KTH-forskare: Snabba tåg ger högre vinst

DEBATT. Vi anser att en betydande del av kostnaden för höghastighetståg bör kunna tas utanför ordinarie anslag och statsbudget. Tågen får genom sin snabbhet en förbättrad produktivitet jämfört med dagens och tåg utrymme för en ganska betydande medfinansiering genom brukaravgifter, utan att biljettpriserna behöver höjas, skriver fyra järnvägsforskare på KTH..

DI - 1 timme sedan

Här är Sveriges största fastighetsfamiljer

I ett tjugotal familjeägda bolag som äger fastigheter för ett taxeringsvärde på minst 500 miljoner kronor har ett eller flera generationsskiften redan skett. .

DI - 1 timme sedan

Stark rapport från Elektakonkurrenten

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:15 dollar för det brutna räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 1 timme sedan

Biljätten över förväntan

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:43 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna: Energibolag blnd vinnare

New York-börsernas svängde mellan upp- och nedgångar i onsdagshandeln men stängde till slut med en blandad utveckling. Investerare reflekterade över konsekvenserna av ökade obligationsräntor och flera rapporter som var till besvikelse. Dollarn fortsatte sitt rally och ökade till den högsta nivån på tre månader.

DI - 1 timme sedan

Sämre resultat än väntat för amerikanska telejätten

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

Pär Boman köper SHB-aktier för 6,65 miljoner kronor

Handelsbankens ordförande Pär Boman har den 25 april via närstående bolaget Hulabo köpt 70.000 A-aktier i banken. Aktierna köptes till kursen 95,03 kronor per aktie, en affär på 6,65 miljoner kronor.

DI - 2 timmar sedan

Bilveteranen ser skifte: ”En väldigt stor revolution"

En stor del av maktpositionerna i bilindustrin kommer att domineras av kineser.  Det tror Bo Andersson, en av Sveriges mest erfarna företagsledare inom bilindustrin..

DI - 3 timmar sedan

Skattebetalarna förlorare på dåliga byggaffärer – 90 miljarder upp i rök

De börsnoterade byggbolagen NCC, Skanska och Peab är de största vinnarna när den offentliga marknaden ökar till en ny toppnotering. Men slöseriet bedöms också sätta nya rekord och närmare 90 miljarder av skattebetalarnas pengar uppges gå upp i rök genom dåliga affärer..

DI - 4 timmar sedan

Brittisk åthutning dyr för Handelsbanken

Handelsbankens kostnader rusade i det första kvartalet och det fick aktien att dyka på börsen. Den skarpa kritiken från den brittiska finansinspektionen FCA för hur Handelsbanken hanterar penningtvätt bidrar till kostnadsrallyt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.