DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 15:28

DI - 20 mar 18 kl. 19:30

Anders Ekblom: Nyansera bilden av NKSDEBATT. Karolinska universitetssjukhuset är framstående och högpresterande. När en del av sjukhuset nu flyttar in i en ny byggnad i Solna framkommer mycket kritik. Det är bra med granskning, men vi vill nyansera bilden och vidga debatten, skriver Anders Ekblom, ordförande i sjukhusets styrelse.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekblom, NKS, Debatt, Solna, Anders Ekblom

Dela artikeln

209 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Ekblom, Nyansera, bildenav , NKS
DN - 06 dec 17 kl. 23:55

Teaterns fackordförande avgår – efter försök att nyansera bilden

Gerhard Hoberstorfer, fackordförande vid Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, avgick på onsdagseftermiddagen. Orsaken: Reaktionerna han fick på ett inlägg på egna Facebooksidan där han försökte nyansera bilden av vad som händer och har hänt på teatern..

Nya Wermlands Tidningen - 12 maj 12 kl. 07:30

Anders Ekblom, Susanne Öhrström och lille Arvid startar om på Jäverön

? Vi kunde inte tacka nej till läget! Efter sju år lämnar Anders Ekblom och Susanne Öhrström Lakene gård i Hagfors och börjar om som nya arrendatorer på Jäverö gård..

BT - 18 jan 13 kl. 09:39

Nyansera bilden av äldrevården

Det har varit många tråkiga bilder av äldreomsorgen de senaste åren. Men media visar inte hela bilden. Tvärtom visar de senaste uppgifterna från Svenskt kvalitetsindex (SKI) att nöjdheten med äldreboende aldrig har varit så hög.

Norrtelje Tidning - 05 okt 17 kl. 20:57

Stort ras i Lärarförbundets mätning - Men lokalt fack och lärare vill nyansera bilden

Norrtälje kommun rasar från plats 126 till plats 202 i Lärarförbundets årliga rankning av bästa skolkommun. Barn- och skolnämndens ordförande är bekymrad över resultatet medan Lärarförbundets lokala ordförande och lärare som NT talar med är mer tveksamma till den mörka bilden..

Världen Idag - 29 sep 18 kl. 14:00

Seminarier ska ”nyansera” bilden av salafism

Bilden av Muslimska brödraskapet, salafism och shiitiska rörelser behöver nyanseras. Det anser Myndigheten för stöd till trossamfund, Uppsala universitet och studieförbundet Ibn Rushd som tillsammans bjuder in till en föreläsningsserie om grupperingarna. – Risk för partiskhet, menar debattören Johan Westerholm..

Länstidningen i Jämtland - I förrgår: 12:05

Hon vill nyansera bilden av den norrländske mannen - "Stereotypa mansnormer påverkar mäns hälsa negativt"

Bilden av den norrländska mannen behöver nyanseras. Det anser Lisa Ridzén, doktorand i sociologi....

Expressen - 20 aug 17 kl. 13:30

Leif GW om Anders Borg: "Mindre lyckat bidrag till sällskapslivet"

Efter uppmärksamheten runt Anders Borgs skandal på skärgårdsfesten i somras har kriminologiprofessor Leif GW Persson konstaterat att Borg fick ett "elavbrott i sitt så dags obefintliga huvud".Men i TV4:s Nyhetsmorgon tog han också chansen att nyansera bilden av sin vän.– Jag tycker han är hygglig och framför allt moralisk människa, säger Leif GW Persson..

SVT - 10 okt 17 kl. 14:52

Psykiatrikern Anders Hansen: Finns många fördelar med adhd

Kreativitet, hyperfokus och initiativförmåga. Många har stora fördelar av sin adhd, menar psykiatrikern Anders Hansen som vill nyansera bilden av diagnosen. – De här personerna kan vara väldigt drivande, säger han..

Posh24 - 30 okt 17 kl. 08:53

Anders Bagge visar en kärleksfull bild på sociala medier

Anders Bagge delar med sig av en fin bild på sig själv och flickvännen Johanna Lind. De spenderade sin lördagkväll ihop och till bilden skriver han:
– Mysig kväll med mitt framtida liv.

Johanna Lind är en tidigare fröken Sverige-vinnare och på den kärleksfulla bilden med Anders står de tätt tillsammans.

IDG - 16 mar 12 kl. 10:51

"Jag vill nyansera bilden av rekrytering i sociala medier"

Hallå där Johannes Sundlo, sociala medier-expert på Academic Work, som ska prata om rekrytering via sociala medier på Webbdagarnas unconference-spår. Varför anmälde du dig som talare?.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Einhorns sargade hedgefond har vaknat till liv efter förra årets Netflix-blankning

Finansprofilen David Einhorns hedgefond Greenlight Capital hade ett uselt 2018 med en negativ avkastning på 34 procent. Men 2019 har börjat betydligt bättre för Einhorn. Greenlight har hunnit stiga 11 procent sedan nyår, uppger källor för Reuters..

DI - 15 minuter sedan

USA: Bostadspriserna steg i november

Amerikanska bostadspriser steg 0,4 procent i november, jämfört med föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

C och L betackar sig för nya ”luftslottsmål” om arbetslösheten

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) vill diskutera ett nytt mål för arbetslösheten, nu när regeringen har övergett målet om lägst arbetslöshet i EU 2020. Men budgetkamraterna C och L är inte intresserade..

DI - 15 minuter sedan

Sparekonomerna: Så ska du göra med Fingerprint efter kursrallyt

Den tidigare småspararfavoriten Fingerprint Cards har lyft på börsen den senaste tiden. Men det finns flera faktorer som småsparare bör ha i åtanke, enligt två sparekonomer..

DI - 15 minuter sedan

New York-börserna går mot öppning uppåt

Terminerna för de ledande USA-börserna indikerar att det blir en onsdagsöppning på plus efter att förnyad handelsoro bidrog till sjunkande kurser dagen före. .

DI - 15 minuter sedan

Angela Merkel vill se reformer av IMF och Världsbanken

För att återfå förtroendet för det globala finansiella systemet måste organisationer som Internationella valutafonden (IMF) och Världsbanken reformeras, slår Tysklands förbundskansler Angela Merkel fast i ett tal på Världsekonomiskt forums årsmöte i Davos, Schweiz..

DI - 15 minuter sedan

Nobelpristagare: Fortsatt stor risk för björnmarknad

Ännu är inte marknaden ute ur farozonen för en recession. Det säger den amerikanska Nobelpristagaren i ekonomi Robert Shiller till CNBC vid en intervju i Davos. .

DI - 15 minuter sedan

Amerikansk detaljhandel steg i vecka 3

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 7,0 procent vecka 3, som avslutades den 19 december, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 45 minuter sedan

Makrorådet: Nästa steg kan bli sänkt ränta

Skakiga marknader och svagare konjunktur har fått världens centralbanker att svänga om. En räntesänkning från Fed ska inte uteslutas även om det inte är huvudscenariot. Det säger SEB:s Johan Javeus i Makrorådet..

DI - 45 minuter sedan

Analys: Serneke når inte rörelsemarginalmålet på långa vägar

Byggbolaget Serneke går mot en rörelsemarginal 2018 på bara 2,5 procent, långt under bolagets eget mål på 8 procent. Orderingången under fjärde kvartalet beräknas uppgå till 1,3 miljarder kronor för entreprenadrörelsen, lägre än de 1,8 miljarder som tidigare prognostiserats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.