DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 12:53

DI - 20 mar 18 kl. 19:30

Anders Ekblom: Nyansera bilden av NKSDEBATT. Karolinska universitetssjukhuset är framstående och högpresterande. När en del av sjukhuset nu flyttar in i en ny byggnad i Solna framkommer mycket kritik. Det är bra med granskning, men vi vill nyansera bilden och vidga debatten, skriver Anders Ekblom, ordförande i sjukhusets styrelse.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekblom, NKS, Debatt, Solna, Anders Ekblom

Dela artikeln

209 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Ekblom, Nyansera, bildenav , NKS
DN - 06 dec 17 kl. 23:55

Teaterns fackordförande avgår – efter försök att nyansera bilden

Gerhard Hoberstorfer, fackordförande vid Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, avgick på onsdagseftermiddagen. Orsaken: Reaktionerna han fick på ett inlägg på egna Facebooksidan där han försökte nyansera bilden av vad som händer och har hänt på teatern..

Nya Wermlands Tidningen - 12 maj 12 kl. 07:30

Anders Ekblom, Susanne Öhrström och lille Arvid startar om på Jäverön

? Vi kunde inte tacka nej till läget! Efter sju år lämnar Anders Ekblom och Susanne Öhrström Lakene gård i Hagfors och börjar om som nya arrendatorer på Jäverö gård..

BT - 18 jan 13 kl. 09:39

Nyansera bilden av äldrevården

Det har varit många tråkiga bilder av äldreomsorgen de senaste åren. Men media visar inte hela bilden. Tvärtom visar de senaste uppgifterna från Svenskt kvalitetsindex (SKI) att nöjdheten med äldreboende aldrig har varit så hög.

Norrtelje Tidning - 05 okt 17 kl. 20:57

Stort ras i Lärarförbundets mätning - Men lokalt fack och lärare vill nyansera bilden

Norrtälje kommun rasar från plats 126 till plats 202 i Lärarförbundets årliga rankning av bästa skolkommun. Barn- och skolnämndens ordförande är bekymrad över resultatet medan Lärarförbundets lokala ordförande och lärare som NT talar med är mer tveksamma till den mörka bilden..

Världen Idag - 29 sep 18 kl. 14:00

Seminarier ska ”nyansera” bilden av salafism

Bilden av Muslimska brödraskapet, salafism och shiitiska rörelser behöver nyanseras. Det anser Myndigheten för stöd till trossamfund, Uppsala universitet och studieförbundet Ibn Rushd som tillsammans bjuder in till en föreläsningsserie om grupperingarna. – Risk för partiskhet, menar debattören Johan Westerholm..

Expressen - 20 aug 17 kl. 13:30

Leif GW om Anders Borg: "Mindre lyckat bidrag till sällskapslivet"

Efter uppmärksamheten runt Anders Borgs skandal på skärgårdsfesten i somras har kriminologiprofessor Leif GW Persson konstaterat att Borg fick ett "elavbrott i sitt så dags obefintliga huvud".Men i TV4:s Nyhetsmorgon tog han också chansen att nyansera bilden av sin vän.– Jag tycker han är hygglig och framför allt moralisk människa, säger Leif GW Persson..

SVT - 10 okt 17 kl. 14:52

Psykiatrikern Anders Hansen: Finns många fördelar med adhd

Kreativitet, hyperfokus och initiativförmåga. Många har stora fördelar av sin adhd, menar psykiatrikern Anders Hansen som vill nyansera bilden av diagnosen. – De här personerna kan vara väldigt drivande, säger han..

Posh24 - 30 okt 17 kl. 08:53

Anders Bagge visar en kärleksfull bild på sociala medier

Anders Bagge delar med sig av en fin bild på sig själv och flickvännen Johanna Lind. De spenderade sin lördagkväll ihop och till bilden skriver han:
– Mysig kväll med mitt framtida liv.

Johanna Lind är en tidigare fröken Sverige-vinnare och på den kärleksfulla bilden med Anders står de tätt tillsammans.

IDG - 16 mar 12 kl. 10:51

"Jag vill nyansera bilden av rekrytering i sociala medier"

Hallå där Johannes Sundlo, sociala medier-expert på Academic Work, som ska prata om rekrytering via sociala medier på Webbdagarnas unconference-spår. Varför anmälde du dig som talare?.

Expressen - 23 sep 12 kl. 16:39

Sjöshult: Hoppas vännerna fortsätter nyansera bilden av Sundqvist

Ett tragiskt slut på ett tragiskt människoöde ? finansmannen Maths O Sundqvist har hastigt lämnat de jämtländska vidderna och frågan gnager inom mig: Dömdes han för hårt efter Carnegiekraschen?.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Italien backar inte från budgetplanen

I ett brev till EU-kommissionen skriver Italiens finansminister Giovanni Tria att regeringen inte kommer att backa från sitt budgetförslag. Han utlovar dock åtgärder om budgetprognoserna inte håller..

DI - 15 minuter sedan

Browder anmäler Nordea i Finland för bristande arbete mot penningtvätt

Bill Browder, grundare av hedgefond-firman Hermitage Capital Management, har nu skickat in en anmälan till finländska myndigheter om att Nordea brustit i sitt arbete med att förhindra penningtvätt..

DI - 30 minuter sedan

Iapotek gör företrädesemission på 12,2 miljoner

Iapotek har beslutat att genomföra en företrädesemission om högst 5.443.175 nya aktier till en teckningskurs om 2:25 kronor per aktie.

DI - 30 minuter sedan

Problem med utsläppstester bromsar tyska tillväxten

Tysklands ekonomiska tillväxt kan ha kört fast under tredje kvartalet. Avmattningen beror till största del på problem med biltillverkarnas utsläppstester och tillväxtstoppet bör inte vara länge..

DI - 45 minuter sedan

Lappning i lappbolaget

En större post om 300.000 aktier mäklades i etikettbolaget Nilörn på måndagsförmiddagen. Antalet aktier motsvarar 2,6 procent av aktiekapitalet och 1,5 procent av rösterna..

DI - 1 timme sedan

Pengar till bidrag för elcykel slut

Med ett saftigt statsbidrag har försäljningen av elcyklar skjutit i höjden. Nu har Naturvårdsverket tömt kassan och innan en ny budget är på plats vet ingen om fler köpare kommer att kunna utnyttja rabatten..

DI - 1 timme sedan

Bioarctic stiger efter beviljat konceptpatent i Europa

Forskningsbolaget Bioarctic stiger med drygt 6 procent på måndagen. På söndagen meddelade kursraketen att det europeiska patentverket beviljat patent för Bioarctics koncept för behandling av Parkinsons sjukdom. .

DI - 1 timme sedan

Northvolt etablerar batterifabrik i polska Gdansk

Northvolt ska etablera en batterifabrik i Gdansk, Polen, där även ett forsknings- och utvecklingscenter ska inkluderas. .

DI - 1 timme sedan

Carnegie nedvärderar Nolato nästan 30 procent på oro för e-cigaretter

Carnegie sänker riktkursen för Nolato till 500 kronor från 700 kronor, med hänvisning till lägre estimat för affärssegmentet Integrated Solutions där leveranserna till e-cigaretter (VHP) ingår. .

DI - 1 timme sedan

Belgien väljer F-35 framför Eurofighter

Belgiens regering har beslutat att ersätta sina befintliga stridsflygplan med 34 stycken F-35-plan från Lockheed Martin, rapporterar den belgiska nyhetsbyrån Belga med hänvisning till regeringskällor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.