Mobil > Teknik

Thursday, 26 April, 00:14

Mobil - 20 mar 18 kl. 16:08

Dåligt resultat för Galaxy S9 och S9 plus i hållbarhetstestGalaxy S8 och S8 Plus fick det sämsta betyget någonsin när Squaretrade genomförde sitt klassiska dropptest med telefonerna förra året. Nu har man låtit Samsungs nya flaggskepp Galaxy S9 och S9 Plus genomgå samma test. Resultatet? Jovars, de goda nyheterna är att de nya telefonerna klarade sig bättre än föregångarna. De dåliga nyheterna är att det ändå gick direkt uselt..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Galaxy S9, S9, S8, S8 Plus, Squaretrade, Samsungs, S9 Plus

Dela artikeln

31 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dåligt, resultatför , GalaxyS9 och S9 , plusi , hållbarhetstest
UNT - 09 okt 12 kl. 14:02

Rekorddåligt resultat för socialbidrag

Socialbidragskostnaderna fortsätter att vara Uppsala kommuns huvudvärk och pressa ekonomin hårt. Men trots stora utgifter går kommunen ändå med plus, tack vare en oväntad inkomst..

PrivataAffärer - 17 aug 17 kl. 09:27

Rekorddåligt resultat för Eltel

Eltel, som säljer tekniska tjänster till ägare av infrastrukturnät, redovisar ett operativt ebita-resultat på -21 miljoner euro för det andra kvartalet 2017. En ny bottennotering. Analytikerna hade räknat med ett operativt ebita-resultat på 2,8....

YLE - 25 aug 17 kl. 05:48

Vasas och Umeås hamnbolag gjorde dåligt resultat - stadsdirektören inte oroad

Hamnbolaget Kvarken Ports som ägs av Vasa stad och Umeå gjorde förra året en förlust på ungefär 700 000 euro. Trots det dåliga resultatet tror Vasas stadsdirektör Tomas Häyry fortfarande på konceptet. Hamnbolaget grundades för tre år sedan för att stärka affärsutvecklingen för hamnarna och transportstråken i regionen.

SvD - 11 feb 16 kl. 07:33

Medas justerade resultat blev plus 1,6 miljarder

Specialistläkemedelsbolaget Meda redovisar ett ebitda-resultat exklusive engångsposter på 1 626 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2015. Förväntningarna låg på ett motsvarande ebitda-resultat om 1 649 miljoner kronor, enligt SME Direkts prognossammanställning..

DI - 12 feb 15 kl. 08:10

Dåligt resultat för Thule Group

Thule Group redovisar ett resultat före skatt på -130 miljoner kronor (-32) för det fjärde kvartalet 2014..

SR - 16 okt 15 kl. 18:44

Oväntat dåligt resultat för SKF

SKF resultat för tredje kvartalet i år var mycket sämre jämfört med samma period förra året. Det stod klart idag när företaget redovisade sin kvartalsrapport..

YLE - 31 mar 16 kl. 12:36

Dåligt resultat för Karleby stad

Stadens bokslut för 2015 visar ett minus i kassan på cirka 9,6 miljoner euro - Vi är förstås inte nöjda över fjolårets resultat, säger Veikko Laitila, stadssyrelsens ordförande. Social- och hälsovården står för de största utgifterna. Men tack vare att man effektiverat verksamheten vid Mellersta Österbottens centralsjukhus blev bokslutet bättre än vad det annars skulle ha blivit.

DI - 27 okt 16 kl. 22:23

Amazon faller efter dåligt resultat

Den amerikanska näthandelsjätten Amazon redovisar ett resultat per aktie på 0:52 dollar för det tredje kvartalet 2016..

DN - 26 apr 16 kl. 22:39

Apples uppgång bruten efter 13 år med plus

It-jätten Apple visade som väntat ett dåligt resultat när bolaget på tisdagskvällen svensk tid presenterade sin kvartalsrapport. Senast Apple visade en liknande minskning var första halvåret 2003..

Västerbottens Folkblad - 21 maj 16 kl. 20:05

[PLUS] UFC-mittfältaren: Skapade lägen nog för att vinna

Bra spel. Dåligt resultat. Fredrik Wennebro hade hellre haft det tvärtom.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 7 timmar sedan

Inget 3G-stöd när Tre lanserar Apple Watch med abonnemang

När operatören Tre som första och hittills enda operatör i Sverige lanserar Apple Watch med esim och mobil uppkoppling saknas stöd för 3G. Det innebär att man är hänvisad till till 4G och därmed begränsad täckning..

Mobil - 10 timmar sedan

Bekräftat: LG G7 Thinq får en mycket ljusstark skärm

LG har nu avslöjat en rad detaljer rörande skärmen på sin kommande flaggskeppstelefon G7 Thinq. Och det mest överraskande är ljusstyrkan som ligger på hela 1 000 nits..

Mobil - 10 timmar sedan

Whatsapp höjer åldersgränsen till 16 år i Europa

Den tidigare åldersgränsen på 13 år för att få ha ett konto hos Whatsapp höjs nu till 16 år. Men bara i Europa..

Mobil - 12 timmar sedan

Puma släpper smartklocka under 2019 – samarbetar med Fossil

Puma har sedan tidigare lanserat enklare klockor men nu ger man sig in i smartklockebranschen med planer på att lansera de första klockorna redan nästa år..

Mobil - 12 timmar sedan

Apptips: Interaktiva fakta om världalltets dimensioner

Som interaktiv faktabok är The Scale of the Universe 2 något av det bästa som finns..

Mobil - 13 timmar sedan

Stockholm har näst snabbaste mobilnätet i Europa

Opensignal har mätt de europeiska mobilnäten och konstaterar att Stockholm har det näst bästa 4G-nätet i Europas storstäder..

Mobil - 15 timmar sedan

Officiellt: Oneplus 6 lanseras 16 maj

Det är med underrubriken "The speed you need", eller på svenska "Farten du behöver" som Oneplus nu bjuder in till lanseringen av nya flaggskeppet Oneplus 6. Lanseringsfest kommer äga rum även i Stockholm..

Mobil - 15 timmar sedan

Apple åtgärdar skärmreparations-problem med Iphone 8 i uppdatering

För en tid sedan kom uppgifter om att flera Iphone 8-användare inte längre kan använda sina telefoner, efter att ha reparerat skärmarna hos icke auktoriserade reparatörer. Nu har Apple åtgärdat saken, och det med en enkel uppdatering av IOS..

Mobil - 15 timmar sedan

Uppgifter: Google Play Music läggs ned – ersätts av Youtube Remix

Google Play Music kan vara på väg att gå i graven och ersättas av den nya streamingtjänsten Youtube Remix. Det hävdar källor med insyn i saken..

Mobil - 15 timmar sedan

Officiellt: Oneplus 6 släpps 17 maj

Det är med underrubriken "The speed you need", eller på svenska "Farten du behöver" som Oneplus nu bjuder in till lanseringen av nya flaggskeppet Oneplus 6..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.