Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 22 July, 23:43

Liknande nyheter

Taggar: Invigningav , laddstolpar
SmålandsPosten - 03 maj 14 kl. 09:20

Fler laddstolpar kan byggas

Miljöpartiet lämnade tidigare i år in en motion till kommunfullmäktige om att det behövdes fler laddstolpar för elbilar i kommunen. Det kan nu bli verklighet. På torsdag väntas Tekniska nämndens arbetsutskott säga ja till Miljöpartiets motion om fler laddstolpar för elbilar.

SmålandsPosten - 12 jun 14 kl. 07:02

Laddstolpar för elbilar installeras

Tingsryds kommun ska installera två laddstolpar för elbilar vid parkeringsplatsen på övre torget i centralorten. Kostnad 50?000 kronor.

SmålandsPosten - 06 okt 14 kl. 06:06

Alvesta kommun ska satsa på laddstolpar

Alvesta kommuns laddstolpar till el- och hybridbilar lär bli allt fler framöver. Laddstolpar ska nu planeras in som en naturlig del av infrastrukturen i alla kommande områden i kommunen. I Alvesta kommun kommer laddstolparna att bli en självklarhet framöver.

Alingsås tidning - 11 jun 16 kl. 05:20

Alingsås får nya laddstolpar

Prästlyckan, Mjölnaren, Albano och vid Sveaplan. Det är platserna där kommunen ämnar sätta upp laddstolpar för elbilar.
– Vi tar nu fram ett koncept som vi räknar med vara klart till i höst, säger Jan Olofzon, vd på Alingsås Energi.

Skånskan - 25 maj 18 kl. 14:00

Full satsning på fler laddstolpar

SVALÖV Laddstolpar måste fram – annars hinner inte Svalöv med i utvecklingen.
Styrande politiker hänger med på tåget i den lavinartade utvecklingen av elbilar och vill därför se över hur mycket det nya drivmedlet kommer att påverka kommunborna.– Försäljningen av elbilar och elhybridbilar går snabbt uppåt och därför är det nödvändigt att ha en utbyggnadsstrategi, säger samhällsbyggnadsnämndens ordförande Lennart Pettersson.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 14 kl. 11:38

Medborgarförslag om laddstolpar för elbilar

Foto: TT
En trelleborgare skriver till kommunen och föreslår att det ska sättas upp laddstolpar för elbilar på parkeringar runt om i staden.
Som exempel på lämpliga parkeringar nämner trelleborgaren Rådhusparkeringen, Söderslättshallens parkering samt vid nya pågatågsstationen. Även vid etableringar av nya större affärer borde det krävas laddningsmöjligheter, liksom det i dag krävs p-platser för funktionshindrade, menar han.

YA - 26 aug 14 kl. 03:55

Laddstolpar utan riktig spänning

Laddade och samlade. Det var Alliansens partiledare när de inledde sin valturné i Sundsvall på måndagen och presenterade nya vallöften, denna gång med fokus på miljön.
Tiotusen laddstolpar och fler miljöbilar blir det om Alliansen får förnyat förtroende efter valet.

Jmini.se - 15 jan 16 kl. 06:43

S- och MP-förslag om laddstolpar får gehör

Nu ser Socialdemokraterna och Miljöpartiet ut att få gehör för sitt förslag att investera i laddstolpar vid regionens fastigheter. Totalt handlar det om 10 stycken laddstolpar, och röstas förslaget igenom kommer delar av investeringen finansieras.....

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 17 kl. 21:44

MP: Laddstolpar även i glesbygd 2025

God tillgång till laddstolpar för elbilar blir sannolikt ett av Miljöpartiets vallöften nästa år. I en plan för fossilfria transporter som språkrören lägger fram inför partikongressen i maj sägs att det 2020 ska finnas tillgång till laddstolpar längs al.

Kristianstadsbladet - 04 apr 17 kl. 21:44

MP: Laddstolpar även i glesbygd 2025

God tillgång till laddstolpar för elbilar blir sannolikt ett av Miljöpartiets vallöften nästa år. I en plan för fossilfria transporter som språkrören lägger fram inför partikongressen i maj sägs att det 2020 ska finnas tillgång till laddstolpar längs alla Europavägar i Sverige.(TT).

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Värmländskt i topp trots nedtrappning

Efter en lång och framgångsrik elitkarriär tackade Emma Johansson från Kristinehamn för sig i landslagssammanhang förra året.Men orientering slutar man inte med hur som helst.I O-ringen i Örnsköldsvik finns Emma med och trots att hon trappat ner har hon en bra chans att blanda sig i slutstriden..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Sverige missade bronset

Simon Berg, Jonathan Gustafsson och Albin Bergström föll mot USA i bronsmatchen och missade därmed chansen att bli historiska. Sverige blev utklassat med 61–9..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Nordvärmland vann VM-cupen

Favoriten höll för trycket.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Slutspelat i boule-SM

Under en vecka har boule-SM spelats i Karlstad. Finalspelet har avgjorts på Stora Torget och gruppspelsmatcherna huserade vid Löfbergs arena..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

United tappade serieledningen

Andra raka poängtappet kom borta mot Linköping.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

FBK-framgångar i Gothia Cup

FBK Karlstads P-15 lag stod för ett mycket bra Gothia Cup när man lyckades ta sig hela vägen till kvartsfinal i A-slutspelet. I hela P15-klassen ställde 193 lag upp från 38 olika nationer, och Karlstadslaget var alltså bland de åtta bästa..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Rekordresultat i "rekordtävlingen"

Malibu 3-round slalom, en av nordens mest omtyckta tävlingar i vattenskidor.Varför?– För att tävlingen brukar innebära många nya rekord, säger Eric Lithner från Karlstad vattenskidsklubb..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Missade pallplatser för Karlstad GK

Det blev inga framskjutna placeringar för Karlstad GK:s bägge lag under lag-SM i golf som spelades på Barsebäck Golf & Country Club i helgen..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Stark prestation av Per Jansson gav fjärdeplats

I tuff konkurrens blev OK Djerfs löpare Per Jansson fyra i söndagens O-ringenpremiär.– Det får jag vara nöjd med, säger Jansson som tävlar i klassen H50–2..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Melwins nya rekordhopp – i tresteg

Under Götas ungdomsspel stod Melwin Lycke-Holm återigen för ett kanonhopp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.