Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 24 June, 12:57

Nya Wermlands Tidningen - 20 mar 18 kl. 06:00

Hur tänkte ni nu?Undrar. Det är inte det lättaste att bena ut turerna kring den moderate riksdagsmannen Hanif Balis twittrande om en mejlkonversation mellan UD och ledarskribenten Patrik Oksanen. Man kan ställa sig frågan om hur såväl Bali som DN, som spekulerat vilt, resonerat..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Hanif Balis, UD, Patrik Oksanen, Bali, DN

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur tänkteni nu
YLE - 20 aug 17 kl. 13:05

Polisen har gjort nya husrannsakningar - den misstänkte förhördes på söndagen

Centralkriminalpolisen har under söndagen förhört den misstänkte gärningsmannen i Åbodådet. Han kommer att begäras häktad på måndag förmiddag. Till FNB uppger Centralkriminalpolisen att den huvudmisstänkte kommer att begäras häktad på måndag förmiddag.

YLE - 22 aug 17 kl. 10:11

Den huvudmisstänkte för knivattacken i Åbo har häktats - förnekar mord

Egentliga Finlands tingsrätt har avslutat rättsbehandlingen med att konstatera att den 18-årige mannen, huvudmisstänkt för knivattacken i Åbo, häktas. Den huvudmisstänkte har i någon mån gått med på att kommunicera. Olli Töyräs, som leder utredningarna vid Centralkriminalpolisen, säger att den huvudmisstänkte medger handlingarna med dödlig utgång, men han förnekar mord.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 07:07

S sänkte skatten för pensionärerna

Replik på Gunilla Nordgren, Annette Åkesson, Christer Akej ”På tolv år sänkte (S) inte skatten för pensionärer”, 17/3.
Tre moderata riksdagsledamöter hävdar att Socialdemokraterna inte sänkte skatten för pensionärerna under tolv år vid makten.Detta är lögn.

Cornucopia - 23 nov 16 kl. 19:40

33-årige misstänkte polske medborgaren sannolikt etnisk vitryss

Den 33-årige för brott mot skyddslagen på enligt åklagaren sannolika skäl misstänkte polske medborgaren är i själva verket med mycket hög sannolikhet en etnisk vitryss.
Den misstänktes efternamn är enligt flera källor inte polskt, utan vitryskt eller möjligen ukrainskt. Efternamnet förekommer även i Ryssland.

Dagens PS - 12 dec 16 kl. 16:11

Stefan och Mona med misstänkte terrorfinan(S)iären

Dagens PS berättade i dag om Gefle Dagblads granskning av Gävlemoskén och att en av moskéns toppmän finns namngiven på Säpos lista över misstänkta terrorfinansiärer. Nu visar det sig att den misstänkte mannen, som upptaxerats av Skatteverket på grund av uppgifterna från Säpo, men själv säger sig inte ha en aning om varför han figurerar på Säpolistan, framträtt på bild både med Sveriges statsminister Stefan Löfven – vilket den av Säpo utpekade terrorfinansiären stolt basunerade ut på Twitter den 12 oktober 2015 – och med Mona Sahlin, som tidigare ledde regeringens arbete mot våldsbejakande extremism innan hon fick sparken efter att hon bland annat förfalskat ett inkomstintyg till sin livvakt. Bilden på Stefan Löfven och moskéföreträdaren, som alltså an

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Då hålls sista förhören med Lisa Holms misstänkte mördare

Utredningen kring mordet på 17-åriga Lisa Holm går in i sitt absoluta slutskede, men enligt P4 Skaraborg kommer åtal troligen inte att kunna väckas förrän nästa onsdag. Det betyder i sin tur att häktningstiden behöver förlängas ytterligare en gång.Bild: TTLÄS MER: GW ilsken efter Efterlysts Lisa Holm-inslag: "Säger saker som inte stämmer"Anledningarna är flera – något som bland annat beror på att polisen fått den tekniska slutrapporten men begärt vissa kompletteringar och att den misstänkte 35-åringens advokat, Inger Rönnbäck, ska få tid på sig att gå igenom utredningen när den väl är klar.

Expressen - 22 dec 15 kl. 11:09

Misstänkte mördaren i tårar: "Förlåt, förlåt"

Polismannen var först upp i lägenheten där tvåbarnsmamman från Årsta knivhöggs till döds av sin misstänkte make. I rätten berättade han i dag om hur han mötte den misstänkte mannen i hallen på knä medan en blodig kniv låg slängd på hallgolvet. Då bröt misstänkte mördaren ut i tårar.

Cornucopia - 23 nov 16 kl. 16:47

33-årige misstänkte polacken saknar hemvist i Sverige - tillfälligt besök från gränsen till Vitryssland

Den 33-årige för brott mot skyddslagen på sannolika skäl misstänkte polske medborgaren var i Sverige tillfälligt och saknar hemvist i landet. Han hade alltså tillfälligt rest från Polen för att "fotografera annat" och bara råkat hamna intill en av svenska försvaret allra viktigaste skyddsobjekt. Detta framgår av tingsrättens häktingsprotokoll.

YLE - 30 mar 17 kl. 17:14

Polisen ger ut video på den misstänkte i Järnvägstorgets tältbrand

Helsingforspolisen har publicerat en video på mannen som misstänks ha tänt på de asylsökandes tält på Järnvägstorget. Tältet började brinna på efternatten den 24 mars. Den misstänkte kom cyklande längs med Östra Teatergränden klockan 04.

YLE - 22 aug 17 kl. 10:11

Den huvudmisstänkte för knivattacken i Åbo har häktats

Egentliga Finlands tingsrätt har avslutat rättsbehandlingen med att konstatera att den 18-årige mannen, huvudmisstänkt för knivattacken i Åbo, häktas. Rättegången hölls bakom stängda dörrar i Egentliga Finlands tingsrätt i Åbo. Den 18-årige huvudmisstänkte Abderrahman Mechkah deltog i rättegången via video från sjukhuset.

YLE - 22 aug 17 kl. 20:48

Den misstänkte gärningsmannen i Åbo såg finländare som kättare

Den huvudmisstänkta för knivhuggningarna i Åbo kallade finländare för kättare och ville veta hur man kan ansluta sig till IS. Enligt uppgifter som Yle har fått har mannen vid namn Abderrahman Mechkah också uppgett fel namn för de finländska myndigheterna och dessutom skrutit om att han gjort det. Hans riktiga namn och verkliga ålder är inte kända.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Vinster för Jepson och Benzon

Det var tävlingar i Lindesberg på midsommardagen och både Carl Johan Jepson och Niclas Benzon vann lopp..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Alla elever fick jobb

De flesta börjar direkt efter avslutningen.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Dalslands riksdagsledamot ser framåt

Nu har Paula Holmqvists (S) och övriga riksdagsledamöterna tagit sommarlov. Men det blir inte som de senaste åren. I stället väntar en het valrörelse och när riksdagen öppnar igen i september kommer mycket att vara förändrat.

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Efter varma sommardagar kommer regn

Är man sugen på att bada är det bäst att passa på i inledningen av veckan när det är riktigt varma sommardagar. På torsdagskväll kommer ett regnväder in och för med sig svalare temperaturer..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Rikstotoseger för Ferry Boko

Som traditionen bjuder var det högklassiga tävlingar i Rättvik under midsommardagen. Bland annat kördes ett klass 2-försök och det vann Ferry Boko för sin tränare Björn Goop..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Hemmaseger i ponnyloppet

Årjängs tävlingar på midsommarafton inleddes med ett ponnylopp och här blev det hemmaseger genom Coco och Rebecka Lennartsson..

Nya Wermlands Tidningen - 14 timmar sedan

Förlust för Sverige

Trots många goda chanser till vinst gick det inte hela vägen för Sverige under VM-matchen mot Tyskland. Matchen slutade 2–1 till Tysklands favör..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Länskommuner varnar för svinpest

Flera kommuner i Örebro län och flera svenska myndigheter informerar nu invånarna via sina hemsidor om den dödliga grissjukdomen afrikansk svinpest..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Stig Bertilsson forsätter som bandybas

Stig Bertilsson fortsätter ett år till som ordförande i Svenska Bandyförbundet. Han och hela den övriga styrelsen blev omvald i samband med förbundets årsmöte i Stockholm förra helgen..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Snart öppnar nya caféet

Sommaren är här och det är dags att slå upp portarna till Gustafsvik. Där är Nissebo trädgård redan i gång och inom kort öppnar även Gustafsviks herrgårdscafé i Sockerslottets regi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.