Expressen > Nöje

Thursday, 25 April, 04:09

Expressen - 20 mar 18 kl. 06:00

Berghagens vårdilska – Efter Lill-babs sjukdomBarbro "Lill-Babs" Svensson drabbades av hjärtflimmer och fick tillbringa 80-årsdagen på sjukhus. Nu riktar dottern Malin Berghagen kritik mot maten som serverades under sjukhusvistelsen – och kräver förändring. "Sverige har bästa sjukvården ever och personal med hjärtan av guld. Men maten!!! Jag är så arg så jag inte vet vad jag heter", skriver Malin Berghagen i ett Instagraminlägg.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lill, Lill-Babs Svensson, Malin Berghagen, Instagraminlägg

Dela artikeln

4583 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Berghagens, vårdilskaEfter , Lill-babs, sjukdom
Expressen - 29 dec 18 kl. 18:00

Lasse Berghagens relation med Lill-Babs visas upp i tv

Lasse Berghagen och Lill-Babs var med under samma säsong av tv-programmet ”Så mycket bättre” 2010, som TV4 återsänder på lördagen.Där visas ex-makarnas fina vänskapsrelation som höll ända fram till Lill-Babs död, Lasse har berättat att han besökte henne de sista dagarna på sjukhuset.– Hon har betytt väldigt mycket för mig för mig, har han tidigare sagt..

News55 - 12 apr 18 kl. 16:58

Malin Berghagens besvikelse på kvällstidningens text om Lill-Babs

I dagarna skrev Aftonbladet en artikel om Barbro “Lill-Babs” Svensson med rubriken “Lill-Babs tuffa kamp mot skulderna”. Det gjorde Lill-Babs dotter Malin Berghagen djupt upprörd, eftersom “nyheten” enligt henne handlar om händelser som är 48 år gamla. I ett sms till Malin Berghagen ber Aftonbladets printchef Nicke Franchell nu om ursäkt, skriver Dagens Media.

News55 - 12 apr 18 kl. 16:58

Malin Berghagens besvikelse på kvällstidningens text om Lill-Babs

I dagarna skrev Aftonbladet en artikel om Barbro “Lill-Babs” Svensson med rubriken “Lill-Babs tuffa kamp mot skulderna”. Det gjorde Lill-Babs dotter Malin Berghagen djupt upprörd, eftersom “nyheten” enligt henne handlar om händelser som är 48 år gamla. I ett sms till Malin Berghagen ber Aftonbladets printchef Nicke Franchell nu om ursäkt, skriver Dagens Media.

Expressen - 23 mar 17 kl. 23:41

Lill-Babs om Malin Berghagens nya kärlek

Nu berättar Lill-Babs om Malin Berghagens nya kärlek. Hon har träffat Pablo, 40, och är glad att dottern funnit lyckan. – Det är självklart att man blir lycklig om ens barn är lycklig, säger "Lill-Babs"..

Expressen - 27 nov 18 kl. 07:46

Malin Berghagens oro att förlora Lill-Babs lägenhet

Malin Berghagen var mitt uppe i att flytta till Stockholm när Lill-Babs blev plötsligt sjuk i våras.Nu riskerar familjen att förlora Lill-Babs lägenhet i Stockholm – därför har Malin Berghagen kvar sin bostad på Mallorca. – Jag bor just nu i mammas lägenhet, men vi får se vad som händer med den, berättar hon i Aftonbladet Morgon.

Expressen - 19 jan 18 kl. 07:00

Malin Berghagens stöd – efter Lill-Babs ärliga önskan

Barbro "Lill-Babs" Svensson, 79, har stått på scen i drygt 60 år.Och även om hon ibland känner att hon vill slå av på takten har hon inga planer på att gå i pension från jobbet som hon älskar.Samtidigt hyllar hon döttrarna Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen som stöttat sin mamma genom karriären.

Expressen - 30 apr 18 kl. 12:29

Malin Berghagens fina ord om ”Lill-Babs”

Det har snart gått en månad sedan den älskade artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort.Nu berättar dottern Malin Berghagen om de fina berättelserna efter sin mammas borgång.”Du tog den kärleken aldrig för given”, skriver hon på Instagram..

Expressen - 28 maj 18 kl. 07:59

Lasse Berghagens fina dikt till Lill-Babs

När Malin Berghagen bad pappa Lasse Berghagen att medverka kändes det självklart för honom att ställa upp.Han läste sin egenhändigt skrivna dikt för Barbro "Lill-Babs" Svensson vid minnesstunden och ska göra det samma vid måndagens begravning.– Det gör jag så gärna för Malin och för Barbro, säger Lasse Berghagen..

Expressen - 24 jun 18 kl. 00:00

Malin Berghagen samlade in 60 000 kronor – i mamma ”Lill-Babs” namn

Här är Malin Berghagens fina midsommarhälsning till sin mamma.På Instagram berättar hon att närmare 60 000 kronor har samlats in till Barncancerfonden – i Barbro ”Lill-Babs” Svenssons namn.”Vilken lycka!!

Expressen - 16 jul 18 kl. 10:36

Berghagens gåva till vännen – ger bort Lill-Babs värdefulla ägodel

Malin Berghagen ger bort mamma Lill-Babs värdefulla ägodel till Tess Merkel under senaste podcastavsnittet av "Berghagen & Tess".Merkel bryter ihop mitt i podcasten.– Vi hittade något när vi städade ur mammas lägenhet, säger Berghagen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Malin Berghagens bröllopslycka – gifter sig med Martin

Det vankas bröllop för Malin Berghagen – nu gifter hon sig med kärleken Martin Charlton.Malin Berghagen var helt oförberedd på hans frieri, men tvekade inte att svara ja.– Jag kunde andas ut, vi blev tokkära efteråt, säger hon i podcasten ”Berghagen och Tess”..

Expressen - 5 timmar sedan

Parceremonin spårar ur i ”Paradise hotel”

Ludvig Schenström tror att han ska få välja mellan Alexandra Nord och Paulina ”Paow” Danielsson i veckans parceremoni.Båda tjejerna väljer nämligen att ställa sig bakom honom, men Claudia Tahvanainen sitter på en maktposition – och hon väljer att röra om i grytan.Hennes beslut leder slutligen till att ”Paow” får checka ut från ”Paradise Hotel”.

Expressen - 6 timmar sedan

Annika förlamades – vändningen efter ”Sofias änglar”

Annika drabbades av en massiv stroke på en lekplats utanför hennes dotters förskola.Fyrabarnsmamman upplevde sedan att hon blev en fånge i sin egen kropp – och nu väljer familjen att berätta om den tuffa perioden.– Det jobbigaste för henne är att hon inte klarar sig själv, säger hennes make Anders i ”Sofias änglar”..

Expressen - 6 timmar sedan

Ken Kercheval är död – blev 83 år gammal

Skådespelaren Ken Kercheval, som är mest känd för sin roll som Cliff Barnes i tv-serien ”Dallas”, är död.Det rapporterar Hollywood Reporter. Kercheval blev 83 år gammal..

Expressen - 7 timmar sedan

Katrin Zytomierskas udda livsval – med två ex-män

Katrin Zytomierska väljer bort en traditionell relation – i stället lever hon i en modern familjekonstellation med sina två ex-män.Medieprofilen berättar att hennes livsval skapar reaktioner.– Det är udda, säger hon i ”Framgångspodden”.

Expressen - 9 timmar sedan

Agnes förbluffande förvandling – efter sju år

Agnes Carlsson lämnade en lysande popkarriär och försvann.Efter sju år publiceras nu helt plötsligt en ny bild på artistens Instagram – något många tolkar som att en efterlängtad comeback är att vänta.Men något som förbluffar fansen är Agnes förändring..

Expressen - 10 timmar sedan

Ulf Lundell åtalas för grovt rattfylleri

Ulf Lundell åtalas för grovt rattfylleri.Artisten skriver själv om anklagelserna på sin hemsida:”Djupt ångerfull... Stor skam”, skriver han..

Expressen - 11 timmar sedan

Linda Lindorffs sorg efter tv-bondens kärlekskrasch

Under förra säsongen av ”Bonde söker fru” fann skogsbonden Per Solberg kärleken i Sofie Öhman. Men i förra veckan kom paret med beskedet att de valt at gå skilda vägar, ett besked som tog hårt på programledaren Linda Lindorff.”Det var så laddat, innerligt och magiskt vackert.

Expressen - 11 timmar sedan

Billie Eilish – då kommer hon till Sverige i sommar

Det började med en uppladdning på Soundcloud.Lite mer än två år senare är Billie Eilish en av världens hetaste artister.I sommar kommer hon till Sverige igen..

Expressen - 12 timmar sedan

Barnens känslosamma hyllning vid Jon Skolmens begravning

Under onsdagen begravdes den folkkära komikern och skådespelaren Jon Skolmen i Fagerborgs kyrka i Oslo.Under ceremonin hyllades han av sina barn i ett känslosamt minnestal, där de berättade att deras pappa fyllde uppväxten med glädje och skratt.– Det var ett barndomsuniversum med massor av glada upptåg, sa Christian Skolmen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.