Expressen > Nöje

Saturday, 21 July, 02:21

Expressen - 20 mar 18 kl. 06:00

Berghagens vårdilska – Efter Lill-babs sjukdomBarbro "Lill-Babs" Svensson drabbades av hjärtflimmer och fick tillbringa 80-årsdagen på sjukhus. Nu riktar dottern Malin Berghagen kritik mot maten som serverades under sjukhusvistelsen – och kräver förändring. "Sverige har bästa sjukvården ever och personal med hjärtan av guld. Men maten!!! Jag är så arg så jag inte vet vad jag heter", skriver Malin Berghagen i ett Instagraminlägg.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lill, Lill-Babs Svensson, Malin Berghagen, Instagraminlägg

Dela artikeln

4583 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Berghagens, vårdilskaEfter , Lill-babs, sjukdom
News55 - 12 apr 18 kl. 16:58

Malin Berghagens besvikelse på kvällstidningens text om Lill-Babs

I dagarna skrev Aftonbladet en artikel om Barbro “Lill-Babs” Svensson med rubriken “Lill-Babs tuffa kamp mot skulderna”. Det gjorde Lill-Babs dotter Malin Berghagen djupt upprörd, eftersom “nyheten” enligt henne handlar om händelser som är 48 år gamla. I ett sms till Malin Berghagen ber Aftonbladets printchef Nicke Franchell nu om ursäkt, skriver Dagens Media.

News55 - 12 apr 18 kl. 16:58

Malin Berghagens besvikelse på kvällstidningens text om Lill-Babs

I dagarna skrev Aftonbladet en artikel om Barbro “Lill-Babs” Svensson med rubriken “Lill-Babs tuffa kamp mot skulderna”. Det gjorde Lill-Babs dotter Malin Berghagen djupt upprörd, eftersom “nyheten” enligt henne handlar om händelser som är 48 år gamla. I ett sms till Malin Berghagen ber Aftonbladets printchef Nicke Franchell nu om ursäkt, skriver Dagens Media.

Expressen - 23 mar 17 kl. 23:41

Lill-Babs om Malin Berghagens nya kärlek

Nu berättar Lill-Babs om Malin Berghagens nya kärlek. Hon har träffat Pablo, 40, och är glad att dottern funnit lyckan. – Det är självklart att man blir lycklig om ens barn är lycklig, säger "Lill-Babs"..

Expressen - 19 jan 18 kl. 07:00

Malin Berghagens stöd – efter Lill-Babs ärliga önskan

Barbro "Lill-Babs" Svensson, 79, har stått på scen i drygt 60 år.Och även om hon ibland känner att hon vill slå av på takten har hon inga planer på att gå i pension från jobbet som hon älskar.Samtidigt hyllar hon döttrarna Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen som stöttat sin mamma genom karriären.

Expressen - 30 apr 18 kl. 12:29

Malin Berghagens fina ord om ”Lill-Babs”

Det har snart gått en månad sedan den älskade artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort.Nu berättar dottern Malin Berghagen om de fina berättelserna efter sin mammas borgång.”Du tog den kärleken aldrig för given”, skriver hon på Instagram..

Expressen - 28 maj 18 kl. 07:59

Lasse Berghagens fina dikt till Lill-Babs

När Malin Berghagen bad pappa Lasse Berghagen att medverka kändes det självklart för honom att ställa upp.Han läste sin egenhändigt skrivna dikt för Barbro "Lill-Babs" Svensson vid minnesstunden och ska göra det samma vid måndagens begravning.– Det gör jag så gärna för Malin och för Barbro, säger Lasse Berghagen..

Expressen - 24 jun 18 kl. 00:00

Malin Berghagen samlade in 60 000 kronor – i mamma ”Lill-Babs” namn

Här är Malin Berghagens fina midsommarhälsning till sin mamma.På Instagram berättar hon att närmare 60 000 kronor har samlats in till Barncancerfonden – i Barbro ”Lill-Babs” Svenssons namn.”Vilken lycka!!

Expressen - 16 jul 18 kl. 10:36

Berghagens gåva till vännen – ger bort Lill-Babs värdefulla ägodel

Malin Berghagen ger bort mamma Lill-Babs värdefulla ägodel till Tess Merkel under senaste podcastavsnittet av "Berghagen & Tess".Merkel bryter ihop mitt i podcasten.– Vi hittade något när vi städade ur mammas lägenhet, säger Berghagen..

Expressen - 21 mar 16 kl. 20:56

Berghagens interna pik till mamman i tv

Malin Berghagens ord får Lill-Babs att bryta ihop av skratt. Här är det interna skämtet i TV4:s "När och fjärran". – Jag förstår nästan vad du menar, skrattar Lill-Babs..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Jennifer Garners svåra tid – med Ben Affleck

Jennifer Garner gick igenom en omskriven skilsmässa från maken Ben Affleck 2017.Nu berättar Hollywoodstjärnan om den svåra tiden.– När jag ser tillbaka på det, så kan jag verkligen känna stressen av det.

Expressen - 4 timmar sedan

Bill Skarsgård väntar barn med Alida Morberg

Skådespelaren Bill Skarsgård väntar sitt första barn med Alida Morberg, uppger Aftonbladet. Paret avböjer att kommentera nyheten ytterligare.Barnet väntas komma senare i sommar..

Expressen - 5 timmar sedan

Moraeus kan hotas av skogs- branden: ”Känner massa röklukt”

För första gången på flera år uppträder Kalle Moraeus på scenen i Dalhalla under helgen.Men spelmannen berättar om oron för de stora skogsbränderna som härjar i närheten av Dalarna.– Man känner en massa röklukt, det är klart att man är orolig, säger han.

Expressen - 6 timmar sedan

Niklas Strömstedt avslöjar beslutet – efter krisen

Niklas Strömstedt fyller 60 år och är mer aktuell än någonsin – han sommarturnerar med GES och till hösten visas ”Tillsammans med Strömstedts” på TV4.Men under sin långa karriär har artisten upplevt både upp- och nergångar, något han med åren har lärt sig hantera.– Det gäller att inte gräva ner sig.

Expressen - 8 timmar sedan

Linda Bengtzings vågade rumpskämt

Linda Bengtzing uppmanar till en mer avslappnad inställning till den egna kroppen.Artisten delade nyligen ett vågat rumpskämt på sin Instagram."Ägga bullar.

Expressen - 11 timmar sedan

Westbergs berättelse fångar universums mysterium

Hon framstår som en blandning av barnens Plupp, Ronja Rövardotter, och tv-profilen Hajk med sin oskuldsfulla värmländska, vilja att leva i skogen och rogivande rabblande av arter från hermelin till skvattram. Men mest är konstnären Maria ”Vildhjärta” Westerberg nog ett slags Ernst Kirchsteiger för domedagen. Hennes formuleringar vandrar längs besläktade naturlyriska vägar, men där Ernst hittar luftig inspiration, ser Vildhjärta även ångest och rentav död..

Expressen - 12 timmar sedan

Kim Kardashians miljonklipp – sopar banan med Trump

Kim Kardashian har inte bara gjort karriär som realitystjärna utan hon har också gjort sig en karriär på Instagram. Stjärnan drar in mer pengar på ett sponsrat inlägg på Instagram än vad president Donald Trump får i lön, skriver Cosmopolitan. Närmare 4,5 miljon kronor fick Kim Kardashian för ett reklaminlägg om tabletter som ska motverka gravidillamående..

Expressen - 13 timmar sedan

SVT-profilen separerar – vädjar om hjälp på nätet

Fredrik Hallgren har blivit ett känt ansikte i hela landet efter sin roll som Martin i ”Bonusfamiljen”.Nu berättar skådespelaren att han och hustrun ska separera – på Facebook ber han vännerna om tips på boende.”Det är ju väldigt sorgligt när man går igenom en separation, men vi är fortfarande goda vänner”, skriver han i ett mejl..

Expressen - 15 timmar sedan

Stötande anklagelserna mot Love – efter Cobains plötsliga självmord

Nirvana-sångaren Kurt Cobains självmord i april 1994 blev snabbt en världsnyhet. Trots att majoriteten av fansen kände till 27-åringens heroinmissbruk och psykiska ohälsa vägrade somliga acceptera att han valt att avsluta sitt liv och snart började olika teorier om att Cobain egentligen blivit mördad att spridas. Polisutredningen har blivit hårt kritiserad i flera filmer och böcker – där Cobains änka Courtney Love anklagas för att ligga bakom mordet.

Expressen - 16 timmar sedan

Läkarens larm – efter Celine Dions förvandling

Sångerskan Céline Dion, 50, är nästintill oigenkännlig.Nya bilder på stjärnan har mötts av kritik från fansen som inte uppskattar hennes nya utseende.Dion har nu också blivit anklagad för att ha plastikopererat sig – och för att operationerna inte har varit lyckade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.