Expressen > Nyheter

Thursday, 13 December, 14:35

Liknande nyheter

Taggar: Polisjaktefter , knivbråk, McDonalds, två, skadade
Nyheter 24 - 11 aug 11 kl. 10:14

Klämde finnar på McDonalds - inledde polisjakt


23-åring gjorde gästerna illamående. Försökte fly när polisen kom till platsen. FLORIDA.

GöteborgsPosten - 01 aug 13 kl. 12:12

Skottlossning i Mölndal - polisjakt i Guldheden

Vid McDonalds på Jolengatan i Mölndal har det skett en skottlossning..

Expressen - 10 dec 14 kl. 00:51

Polisjakt efter väpnat rån i Falkenberg

En pistolbeväpnad man rånade sent på tisdagskvällen McDonalds, vid E6 i Falkenberg. Rånaren flydde i en mörk kombi och jagas nu av polisen. – Vi håller på för fullt, vi har många patruller, polisinsatschef och bilar där, säger Johan Johansson, vakthavande befäl vid Hallandspolisen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Du har klämt finnar fel hela tiden

När Dr Mehmet Oz, gästade den amerikanska talkshowen Oprah, berättade han att mänskligheten klämt finnar fel hela tiden. LÄS MER: Skönhetsknepet som Jihde aldrig gör om– Kläm inte finnen, då du kommer att massakera den. Du förstör all frisk vävnad då, säger han.

Expressen - 15 mar 16 kl. 11:52

Två maskerade män rånade McDonald's

Två maskerade gärningsmän har varit inne och hotat personal på McDonalds i Katrineholm. De lämnade platsen i en vit bil och just nu pågår polisjakt..

GöteborgsPosten - 13 okt 16 kl. 14:08

Dansbandsbussens vansinnesfärd

Mannen säger att han minns hur han åt på McDonalds. Nästa minnesbild är från en åker. Däremellan ska mannen tillsammans med en kompis ha stulit en dansbandsbuss som resulterade i över en timme lång och vårdslös polisjakt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Person svårt skadad efter arbetsplatsolycka

En person har skadats svårt i en arbetsplatsolycka i Strömstad.– Personen ska ha blivit påkörd av en dumper, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.Personen har förts till sjukhus med svåra skador..

Expressen - 45 minuter sedan

Chokladdrycken Pucko återkallas – glas kan lossna

Arla återkallar chokladdrycken Pucko eftersom glas kan lossna när flaskan öppnas. Det gäller flaskor om 270 ml med bäst före datum 26 september 2019..

Expressen - 1 timme sedan

Man åtalas för stölder vid Myndkabinettet

En före detta anställd vid Kungliga Myntkabinettet åtalas för grovt häleri.Det efter att ha sålt stulna mynt till ett värde av nästan fyra miljoner kronor, uppger SVT. .

Expressen - 45 minuter sedan

Pucko återkallas – glas kan lossna

Arla återkallar chokladdrycken Pucko eftersom glas kan lossna när flaskan öppnas. Det gäller flaskor om 270 ml med bäst före datum 26 september 2019..

Expressen - 1 timme sedan

Möller misstänks för stämpling till mord

Arbogakvinnan Johanna Möller anklagas för att ha försökt få sin mamma Anki mördad med en dödsorder inifrån fängelset.Nu är misstanken formell och Anki har kopplat in Elisabeth Massi Fritz som målsägandebiträde för att föra hennes talan..

Expressen - 1 timme sedan

Bedragare slog till mot SJ – kundpoäng stulna

SJ har drabbats av ett omfattande bedräger, meddelar man i dag.Bedragare har kommit över kundernas inloggning och sedan blivit av med sina SJ Prio-poäng.Nu uppmanas alla med medlemskort att byta lösenord..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump: Ingen julfest för pressen i år

USA:s president slopar den traditionella julfesten för journalister i Vita huset.Det efter att relationen mellan Trump och mediehusen blivit allt mer infekterad, uppger Fox News. .

Expressen - 3 timmar sedan

Pär Holmgren blir politiker – toppar MP-listan till EU

Den folkkäre meteorologen Pär Holmgren, 54, har länge haft ett stort klimatengagemang.Nu går han med i Miljöpartiet – och toppar listan inför vårens EU-val.– Jag är miljöpartist för att klimatet inte kan vänta, säger Pär Holmgren i ett pressmeddelande..

Expressen - 3 timmar sedan

Frisörelevernas fina gest – erbjöd hemlösa gratis hårklippning

Gratis hårklippning och julfika.Det var vad 14 hemlösa uppsalabor bjöds på när elever från frisörprogrammet på Grillska gymnasiet i Uppsala beslutade sig för att sprida lite julkänsla.– Vi upplevde en sådan glädje och värme, säger Elin Carlsson, lärare på frisörprogrammet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.