Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 18 April, 22:22

Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barnDe rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Rinkeby, Region Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rödgrönavill ta efter , Rinkeby, satsning, utsatta, barn
Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barn

De rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..

BT - 23 okt 17 kl. 22:39

Så vill de rödgröna få bort utsatta Boråsområden från polisens lista

Polisen klassar Hässleholmen, Hulta och Norrby som några av Sveriges mest utsatta stadsdelar. Nu vill de rödgröna i Borås ha bort stadsdelarna från polisens lista och föreslår en rad åtgärder för att minska utanförskap och öka tryggheten. .

SmålandsPosten - 11 jun 14 kl. 06:00

Rödgröna vill höja skatten för Växjöborna med 30 öre

Växjö går bra och har samlat på sig ett rejält överskott. Men den rödgröna oppositionen vill ha in ännu fler skattemiljoner. Förslaget i deras valbudget för 2015 är en skattehöjning för Växjöborna på 30 öre.

Barometern - 27 aug 14 kl. 06:51

?Rödgrön seger är ett hot mot den privata vården?

För ett år sedan hade han tröttnat på rollen som oppositionspolitiker och funderade på att lägga av. Nu driver Christer Jonsson (C) valrörelse med ett mål, att Alliansen tar över makten i landstinget. Vad fick dig att satsa en mandatperiod till?

Trelleborgs Allehanda - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Foto: Drago Prvulovic/TT
Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige.
- Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.

Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige. - Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 15 apr 14 kl. 08:27

Rödgrönt styre tär på regionen

Den här mandatperioden visar tydligt att den rödgröna ledningen i Västra Götalandsregionen inte håller måttet. Men den visar också betydelsen av att föra en aktiv oppositionspolitik. Avsaknad av handlingskraft samt en oförmåga att göra rätt prioriteringar.

BT - 24 okt 12 kl. 10:03

Ulf Olsson chattade om den rödgröna budgeten på bt.se

Kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) chattade under eftermiddagen med läsarna om 2013 års rödgröna budget. Läs chatten i repris här! I grundskolan görs en nivåhöjande satsning på 14 miljoner kronor plus en engångssatsning på fem miljoner till läromedel.

SmålandsPosten - 16 dec 14 kl. 06:11

Satsning på boende för dementa läggs på is

Just efter valet klargjorde de rödgröna att återinförandet av rena demensboenden blir deras första satsning.
Men hela projektet läggs nu på is. -?

BT - 21 nov 12 kl. 14:09

Historisk satsning på barnomsorgen i Borås

Alla barn i Borås som behöver plats på förskola ska få det inom utsatt tid. Men för att kommunen ska klara servicen till medborgarna krävs framförhållning . Att det idag är trångt på våra förskolor är givetvis bekymmersamt.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Jobbsiffror gladde Wall Street

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Misshandlade 71-åring som låg på marken – en person gripen

Under torsdagskvällen larmades polis och ambulans till Västra Järnvägsgatan i Osby. En äldre man fick föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlad utanför en matbutik. .

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Uträknat Djurgården till SM-final

Utklassat i två matcher, bortaplan och ett tidigt baklängesmål. Det knäckte inte Djurgården. Stockholmslaget är i SM-final i ishockey efter att ha vänt 0–1 till 4–1 i den sjunde och avgörande matchen mot Färjestad..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

HBO ogillar Trumps "Game of thrones"-tweet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Man allvarligt knivskadad i Skultuna

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Georgien hjälper saudiska systrar på flykt

Georgien sträcker ut en hand till två systrar från Saudiarabien som flytt landet i jakt på ett nytt hemland. Fallet riktar återigen ljuset mot kvinnors ibland mycket utsatta situation i det auktoritära kungariket..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Klimataktivister riktar in sig på Heathrow

Klimatprotesterna som ägt rum i stora delar av London under veckan kan komma att fortsätta även under långfredagen. Den här gången väntas aktivisterna rikta in sig på Londons internationella flygplats..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Yngsjös Filip Larsson: ”Vi gör en riktig plattmatch”

Yngsjö IF var inte nära en påskkaramell hemma mot Gärnäs AIS. Seriefavoriten vann med klara 5–0. – Gärnäs är ett bra lag, men vi gör dem ännu bättre, säger Filip Larsson, spelande tränare i Yngsjö IF..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kvinna rånades efter annons på Blocket

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Falun till SM-final – repris mot Storvreta

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.