Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:04

Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barnDe rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Rinkeby, Region Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rödgrönavill ta efter , Rinkeby, satsning, utsatta, barn
Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barn

De rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..

BT - 23 okt 17 kl. 22:39

Så vill de rödgröna få bort utsatta Boråsområden från polisens lista

Polisen klassar Hässleholmen, Hulta och Norrby som några av Sveriges mest utsatta stadsdelar. Nu vill de rödgröna i Borås ha bort stadsdelarna från polisens lista och föreslår en rad åtgärder för att minska utanförskap och öka tryggheten. .

SmålandsPosten - 11 jun 14 kl. 06:00

Rödgröna vill höja skatten för Växjöborna med 30 öre

Växjö går bra och har samlat på sig ett rejält överskott. Men den rödgröna oppositionen vill ha in ännu fler skattemiljoner. Förslaget i deras valbudget för 2015 är en skattehöjning för Växjöborna på 30 öre.

Barometern - 27 aug 14 kl. 06:51

?Rödgrön seger är ett hot mot den privata vården?

För ett år sedan hade han tröttnat på rollen som oppositionspolitiker och funderade på att lägga av. Nu driver Christer Jonsson (C) valrörelse med ett mål, att Alliansen tar över makten i landstinget. Vad fick dig att satsa en mandatperiod till?

Trelleborgs Allehanda - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Foto: Drago Prvulovic/TT
Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige.
- Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.

Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige. - Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 15 apr 14 kl. 08:27

Rödgrönt styre tär på regionen

Den här mandatperioden visar tydligt att den rödgröna ledningen i Västra Götalandsregionen inte håller måttet. Men den visar också betydelsen av att föra en aktiv oppositionspolitik. Avsaknad av handlingskraft samt en oförmåga att göra rätt prioriteringar.

BT - 24 okt 12 kl. 10:03

Ulf Olsson chattade om den rödgröna budgeten på bt.se

Kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) chattade under eftermiddagen med läsarna om 2013 års rödgröna budget. Läs chatten i repris här! I grundskolan görs en nivåhöjande satsning på 14 miljoner kronor plus en engångssatsning på fem miljoner till läromedel.

BT - 21 nov 12 kl. 14:09

Historisk satsning på barnomsorgen i Borås

Alla barn i Borås som behöver plats på förskola ska få det inom utsatt tid. Men för att kommunen ska klara servicen till medborgarna krävs framförhållning . Att det idag är trångt på våra förskolor är givetvis bekymmersamt.

SmålandsPosten - 16 dec 14 kl. 06:11

Satsning på boende för dementa läggs på is

Just efter valet klargjorde de rödgröna att återinförandet av rena demensboenden blir deras första satsning.
Men hela projektet läggs nu på is. -?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Paypal klipper banden med Infowars

Betalserviceföretaget Paypal har beslutat att avsluta sitt samarbete med konspirationsteoretikern Alex Jones och hans Infowars efter att ha hittat exempel på hets mot folkgrupp och diskriminerande innehåll på sajten.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Tårgasattack mot polisstation

Polisstationen i Gävle utsattes för ett attentat under natten till lördagen. Vid 01-tiden kastade en okänd gärningsman in en tårgasgranat in i garaget till arrestintaget.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skarp tidsgräns för svar från Ford

Om det inte blir någon överenskommelse med Christine Blasey Ford under fredagskvällen så kommer senatens justitieutskott att rösta om tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaughs nominering till HD-domare på måndag, uppger den republikanske senatorn Chuck Grassley i ett uttalande.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

VM-silvret firades med skumpa och middag

Guldet var inte längre bort än några sekunder, men det var ändå ett VM-silver att fira. Peder Fredricson spillde upp en skvätt skumpa i ett plastglas och fingrade på medaljen. - Oavsett vilken färg så ligger det hårt arbete bakom, många års jobb, säger han.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ecuador ville skicka Assange till Moskva

Ecuador försökte ge Julian Assange en post vid landets ambassad i Ryssland i december 2017, enligt ett dokument från ecuadorianska myndigheter som Reuters tagit del av.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Länder vill hålla liv i Iranavtal

De länder som kom överens om Iranavtalet 2015, utom USA, ska träffas för att försöka hålla liv i avtalet trots USA:s nya sanktioner mot Iran. USA:s sanktioner infördes i augusti. I november träder fler i kraft som drabbar de iranska olje- och banksektorerna.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fjällräven ökar i antal

Det finns hopp för den hotade fjällräven. Årets inventering visar att stammen ökar sakta i de norrbottniska fjällen, rapporterar Norrländska Socialdemokraten.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misstänkt skottlossning i Stockholm

Polisen har spärrat av ett område i Långbro i södra Stockholm efter flera larm om ett antal höga smällar. - Vid 23.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Bloggar om livet med en obotlig värsting

Tiden är utmätt. Särskilt för Johan Karlsson. Han lever på övertid, men samtidigt så fullt ut som han kan med aggressiv hjärntumör.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

För mig står de för skövling av åkermarken

Vem tar vem i kommunpolitiken? För mig personligen är det viktigaste att hålla borta Pierre Månsson och Liberalerna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.