Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 16 July, 02:43

Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barnDe rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Rinkeby, Region Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rödgrönavill ta efter , Rinkeby, satsning, utsatta, barn
Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barn

De rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..

BT - 23 okt 17 kl. 22:39

Så vill de rödgröna få bort utsatta Boråsområden från polisens lista

Polisen klassar Hässleholmen, Hulta och Norrby som några av Sveriges mest utsatta stadsdelar. Nu vill de rödgröna i Borås ha bort stadsdelarna från polisens lista och föreslår en rad åtgärder för att minska utanförskap och öka tryggheten. .

SmålandsPosten - 11 jun 14 kl. 06:00

Rödgröna vill höja skatten för Växjöborna med 30 öre

Växjö går bra och har samlat på sig ett rejält överskott. Men den rödgröna oppositionen vill ha in ännu fler skattemiljoner. Förslaget i deras valbudget för 2015 är en skattehöjning för Växjöborna på 30 öre.

Barometern - 27 aug 14 kl. 06:51

?Rödgrön seger är ett hot mot den privata vården?

För ett år sedan hade han tröttnat på rollen som oppositionspolitiker och funderade på att lägga av. Nu driver Christer Jonsson (C) valrörelse med ett mål, att Alliansen tar över makten i landstinget. Vad fick dig att satsa en mandatperiod till?

Trelleborgs Allehanda - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Foto: Drago Prvulovic/TT
Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige.
- Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.

Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige. - Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 15 apr 14 kl. 08:27

Rödgrönt styre tär på regionen

Den här mandatperioden visar tydligt att den rödgröna ledningen i Västra Götalandsregionen inte håller måttet. Men den visar också betydelsen av att föra en aktiv oppositionspolitik. Avsaknad av handlingskraft samt en oförmåga att göra rätt prioriteringar.

BT - 24 okt 12 kl. 10:03

Ulf Olsson chattade om den rödgröna budgeten på bt.se

Kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) chattade under eftermiddagen med läsarna om 2013 års rödgröna budget. Läs chatten i repris här! I grundskolan görs en nivåhöjande satsning på 14 miljoner kronor plus en engångssatsning på fem miljoner till läromedel.

BT - 21 nov 12 kl. 14:09

Historisk satsning på barnomsorgen i Borås

Alla barn i Borås som behöver plats på förskola ska få det inom utsatt tid. Men för att kommunen ska klara servicen till medborgarna krävs framförhållning . Att det idag är trångt på våra förskolor är givetvis bekymmersamt.

SmålandsPosten - 16 dec 14 kl. 06:11

Satsning på boende för dementa läggs på is

Just efter valet klargjorde de rödgröna att återinförandet av rena demensboenden blir deras första satsning.
Men hela projektet läggs nu på is. -?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Flicka smygfotad i dusch på camping

En flicka har blivit smygfotograferad i en duschanläggning på en camping utanför Borgholm på Öland under helgen, skriver Barometern. - Det är en person som befinner sig i den angränsade duschen som har filmat, säger P-O Jansson, inre befäl vid polisen, till tidningen.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hemvärnet avlastar utarbetade norska brandmän

Liksom Sverige har Norge under helgen drabbats av omfattande bränder. En brandman avled av sina skador efter en olycka under släckningsarbetet vid en skogsbrand i Akershus.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Hogan åter i Hall of Fame efter avstängningen

Hulk Holgan är nu tillbaka i WWE:s Hall of Fame, rapporterar The Sun. Det amerikanska nöjesbolaget med fokus på wrestling valde att utesluta Hogan för tre år sedan, efter att wrestlingstjärnan uttryckt sig grov rasistiskt i en videoinspelning som fick spridning.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tre skadade i explosion i Vällingby

Tre personer har skadats och förts till sjukhus efter en explosion i västra Stockholm. - Man skulle kapa någon form av kopparrör på ett kylskåp och det var fortfarande under tryck så att det blev en explosion i freontanken, säger Jarmo Carlsten, ledningsbefäl vid Storstockholms räddningscentral.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Mc-förare allvarligt skadad i krock

En motorcykel har kolliderat med en traktor nära Badabruk söder om Torsby, rapporterar Nya Wermlands-Tidningen. Motorcyklisten körde in i traktorn som var på väg att köra ut mot vägen. - Han som körde traktorn vet att det är en skymd kurva med träd som står i närheten.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Israel sköt raket mot militärt mål i Aleppo

Israeliska raketer har träffat syriska militära ställningar nära flygplatsen Nairab utanför Aleppo. Anfallet orsakade bara materiella skador, enligt den statliga syriska nyhetsbyrån Sana som hänvisar till militärkällor.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Tidigare NHL-målvakt död i drunkning

Den tidigare NHL-målvakten Ray Emery är död, 35 år gammal. Kanadensaren avled efter en drunkningsolycka i hemstaden Hamilton under söndagsmorgonen lokal tid, bekräftar polisen i Hamilton på Twitter.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Martinez är årets dansband 2018

Aldrig tidigare har rösterna varit så jämt fördelade i kategorin årets dansband som i år. När försvarsminister Peter Hultqvist klev ut på scenen i Malung för att dela ut kvällens sista statyett var spänningen olidlig.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

IFK segrade i juniorklassen

IFK Kristianstad är mästare i juniorklassen efter finalvinst mot Sävehof med 10-9. Finalen blev jämn och dramatisk och IFK lyckades vända underläge 5–8 till 9–8 vilket grundlade segern..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Guldklaven: Inget pris till Lasse StefanzOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.