Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 25 April, 16:19

Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barnDe rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Rinkeby, Region Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rödgrönavill ta efter , Rinkeby, satsning, utsatta, barn
Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 21:00

Rödgröna vill ta efter Rinkeby – satsning på utsatta barn

De rödgröna i Region Skåne vill satsa drygt 17 miljoner kronor på barnhälsovård i socialt utsatta områden genom att utöka hembesöksprogrammet. Liberalerna beskriver det som ”behjärtansvärt”, men talar om ”politisk detaljstyrning”..

BT - 23 okt 17 kl. 22:39

Så vill de rödgröna få bort utsatta Boråsområden från polisens lista

Polisen klassar Hässleholmen, Hulta och Norrby som några av Sveriges mest utsatta stadsdelar. Nu vill de rödgröna i Borås ha bort stadsdelarna från polisens lista och föreslår en rad åtgärder för att minska utanförskap och öka tryggheten. .

SmålandsPosten - 11 jun 14 kl. 06:00

Rödgröna vill höja skatten för Växjöborna med 30 öre

Växjö går bra och har samlat på sig ett rejält överskott. Men den rödgröna oppositionen vill ha in ännu fler skattemiljoner. Förslaget i deras valbudget för 2015 är en skattehöjning för Växjöborna på 30 öre.

Barometern - 27 aug 14 kl. 06:51

?Rödgrön seger är ett hot mot den privata vården?

För ett år sedan hade han tröttnat på rollen som oppositionspolitiker och funderade på att lägga av. Nu driver Christer Jonsson (C) valrörelse med ett mål, att Alliansen tar över makten i landstinget. Vad fick dig att satsa en mandatperiod till?

Trelleborgs Allehanda - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Foto: Drago Prvulovic/TT
Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige.
- Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.

Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 26 aug 14 kl. 16:38

Rödgrönas politik "ett falsarium"

Alliansen fortsätter att måla ut den rödgröna oppositionen som en fara för Sverige. - Deras politik är ett falsarium, sade Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund när han och alliansens tre övriga partiledare höll torgmöte vid trapporna nedanför Kärnan i Helsingborg.Han lovade också att Alliansen vill se en tunnel under sundet till Danmark, en vision i Alliansens Sverigebygget, som dock - inte minst - förutsätter att också Danmark är med på det.

BT - 15 apr 14 kl. 08:27

Rödgrönt styre tär på regionen

Den här mandatperioden visar tydligt att den rödgröna ledningen i Västra Götalandsregionen inte håller måttet. Men den visar också betydelsen av att föra en aktiv oppositionspolitik. Avsaknad av handlingskraft samt en oförmåga att göra rätt prioriteringar.

BT - 24 okt 12 kl. 10:03

Ulf Olsson chattade om den rödgröna budgeten på bt.se

Kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) chattade under eftermiddagen med läsarna om 2013 års rödgröna budget. Läs chatten i repris här! I grundskolan görs en nivåhöjande satsning på 14 miljoner kronor plus en engångssatsning på fem miljoner till läromedel.

BT - 21 nov 12 kl. 14:09

Historisk satsning på barnomsorgen i Borås

Alla barn i Borås som behöver plats på förskola ska få det inom utsatt tid. Men för att kommunen ska klara servicen till medborgarna krävs framförhållning . Att det idag är trångt på våra förskolor är givetvis bekymmersamt.

SmålandsPosten - 16 dec 14 kl. 06:11

Satsning på boende för dementa läggs på is

Just efter valet klargjorde de rödgröna att återinförandet av rena demensboenden blir deras första satsning.
Men hela projektet läggs nu på is. -?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sluten ungdomsvård för gruppvåldtäkt

Två 17-åringar som åtalats för att ha våldtagit en kvinna i Kalmar döms till ungdomsvård. En får ett år och två månaders ungdomsvård medan den andre döms till elva månader, rapporterar lokala medier.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Nytt samarbete ger målat världskrigsspel

Leranimationsfilmbolaget Aardman slår sina påsar ihop med franska Digixart för att göra ett spel i första världskriget-miljö. - Det är en berättelse som kommer att lämna avtryck, säger George Rowe på Aardman.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Journalist ihjälskjuten på Gazaremsan

Ytterligare en fotojournalist, Ahmad Abu Hassin, som skottskadades vid gränsen mot Gaza i fredags, har avlidit av sina skador, uppger det palestinska hälsodepartementet.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

SOS Alarm får kritik för sen ambulans

När SOS Alarm fick flera samtal samtidigt om olika personer i livsfara, då hamnade en liten flicka som slutat andas i skymundan. Familjen i Vetlanda fick vänta i 21 minuter på ambulansen, rapporterar lokala medier.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Man tände eld på kvinna på buss i Peru

Tio människor vårdas för brännskador sedan en man hällt bensin över en kvinna och tänt eld på henne på en buss i Perus huvudstad Lima, uppger räddningstjänst. Enligt vittnen pratade mannen en kort stund med kvinnan innan han angrep henne.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Sverige klart för slutspel i hemma-VM

Sveriges mixeddubbellag i curling, Camilla och Per Noreen, är klart för slutspel vid VM i Östersund. Hemmahoppet besegrade Frankrike med klara 10-4 och Sverige är därmed klart för åttondelsfinal, trots att en match återstår i gruppspelet.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Prognos: Aprilväder att vänta under valborg

Årets valborgsfirare gör rätt i att ta på sig en extra tröja och packa med paraplyet. Månadens sista dagar kommer att bjuda på klassiskt aprilväder med snabba väderskiftningar..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Filmrecension: You were never really here

Joaquin Phoenix är perfekt i rollen som den trasige torpeden Joe. Ännu en gång bjuder Lynne Ramsay in till en brutal och svinjobbig resa in i mänsklighetens mörkaste vrår. Lynne Ramsay har verkligen en talang för att skapa riktigt trasiga människoöden på film.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Just nu: Villa i full brand: ”Det är rätt så illa”

Vid 15-tiden på onsdagen fick räddningstjänsten larm om en villa som var i full brand på Orms väg i Hässleholm. .

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Aprilväder att vänta under valborg

Årets valborgsfirare gör rätt i att ta på sig en extra tröja och packa med paraplyet. Månadens sista dagar kommer att bjuda på klassiskt aprilväder med snabba väderskiftningar. Oavsett var eller hur du väljer att fira valborg - sista april - så gör du bäst i att klä dig varmt och med skydd mot regn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.