Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 25 April, 14:39

Vimmerby Tidning - 19 mar 18 kl. 21:53

Revisorer saknade 45 miljoner i bokslutetKommunens revisorer riktade vid kvällens kommunfullmäktigemöte skarp kritik mot kommunens bokslut, och menade 45 miljoner saknades på årets resultat.
– I stället för 16,8 miljoner som blev årets resultat, borde det ha blivit 62 miljoner, sa revisor Gilbert Carlsson, som också avstyrkte att redovisningen skulle godkännas..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Gilbert Carlsson

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Revisorer, saknade45 miljoner i , bokslutet
YLE - 12 maj 17 kl. 13:23

Revisorer vill inte ge Raseborgs högsta tjänstemän ansvarsfrihet

En revisionsbyrå vill inte ge fyra tjänstemän i Raseborg ansvarsfrihet för år 2016. Tidigare stadsdirektören Tom Simola är en av tjänstemännen. Det handlar om byte av ett nytt e-postsystem som blivit dyrt för staden.

Barometern - 19 mar 18 kl. 20:50

Revisorer saknar 45 miljoner i bokslutet

Kommunfullmäktige körde återigen över sina egna revisorer. Enligt revisionen fick kommunen ett överskott på 62 miljoner kronor men redovisade bara ett plus på 16,8 miljoner kronor..

Nerikes Allehanda - 24 jun 15 kl. 05:48

Revisorer ogillar försenat bokslut

Plus 45 miljoner kronor i bokslutet. Men bokslutsarbetet i Lindesbergs kommun har försenats. Det gillar inte kommunrevisorerna..

Nerikes Allehanda - 24 apr 17 kl. 22:19

Revisorer riktade en anmärkning trots historiskt plusresultat

Bokslutet för år 2016 visar på ett historiskt plusresultat på 37,8 miljoner kronor. Trots resultatet riktade kommunrevisorerna en anmärkning till kommunstyrelsen för ej rättvisande redovisning..

YLE - 29 sep 14 kl. 06:07

Sannfinländarna slarvar med bokslutet - igen

Hur Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt sköter sin ekonomi väcker många frågor. Distriktets bokslut har nu två år i rad varit försenat och det finns ingen redovisning för hur statsunderstödet används. Distriktets ordförande Nuutti Hyttinen verkar inte heller ha koll.

YLE - 02 apr 14 kl. 04:14

Kyrkslätt bryter mot lagen - bokslutet är försenat

Enligt lagen borde kommunstyrelsen i Kyrkslätt ha godkänt bokslutet senast 31.3.2014, men på styrelsens möte i måndags presenterades inget bokslut, i stället fick styrelsen höra en rad förklaringar.

YLE - 17 okt 13 kl. 05:18

Sannf i Helsingfors har slarvat bort kvitto - bokslutet inte godkänt

Bokslutet för Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt för i fjol är fortfarande inte godkänt på grund av ett bortslarvat kvitto. Det antas bero på att distriktet i fjol bytte ordförande och därför har inte alla kvitton ännu redovisats. Bokslutet har därför inte heller kunna läggas ut på Statens revisionsverks webbplats där partiernas bokslut numera ska finnas.

YLE - 09 maj 17 kl. 22:01

Bokslutet i Pargas godkändes efter stora beröm

Tisdagens stadsfullmäktigemöte var det sista för den nuvarande mandatperioden. Fullmäktige behandlade bland annat bokslutet för 2016, som ledamöterna öste beröm över under mötets gång. Fjolårets bokslut visar ett överskott på två miljoner euro.

SmålandsPosten - 05 jun 13 kl. 08:01

Revisorer oense om kommunens brister

Ingen ansvarsfrihet ska ges till nämnden för arbete och lärande. Det är kommunens revisorer ense om. Men de är oense om hur mycket kommunstyrelsen brustit i uppsiktsplikt, styrelsen får en anmärkning av två revisorer.

YLE - 27 jun 13 kl. 04:00

Revisorer måste skydda sitt oberoende

Revisorer borde vara oberoende och inte bli påverkade av andra. Trots det har finansvärlden skakats av många skandaler, där revisorer har spelat en stor roll. TeliaSoneras revisorer frågade till exempel aldrig vart pengarna tog vägen då telebolaget gick in på marknaden i Uzbekistan och Azerbajdzjan.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.