Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 26 April, 13:45

Vimmerby Tidning - 19 mar 18 kl. 21:53

Revisorer saknade 45 miljoner i bokslutetKommunens revisorer riktade vid kvällens kommunfullmäktigemöte skarp kritik mot kommunens bokslut, och menade 45 miljoner saknades på årets resultat.
– I stället för 16,8 miljoner som blev årets resultat, borde det ha blivit 62 miljoner, sa revisor Gilbert Carlsson, som också avstyrkte att redovisningen skulle godkännas..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Gilbert Carlsson

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Revisorer, saknade45 miljoner i , bokslutet
YLE - 12 maj 17 kl. 13:23

Revisorer vill inte ge Raseborgs högsta tjänstemän ansvarsfrihet

En revisionsbyrå vill inte ge fyra tjänstemän i Raseborg ansvarsfrihet för år 2016. Tidigare stadsdirektören Tom Simola är en av tjänstemännen. Det handlar om byte av ett nytt e-postsystem som blivit dyrt för staden.

Barometern - 19 mar 18 kl. 20:50

Revisorer saknar 45 miljoner i bokslutet

Kommunfullmäktige körde återigen över sina egna revisorer. Enligt revisionen fick kommunen ett överskott på 62 miljoner kronor men redovisade bara ett plus på 16,8 miljoner kronor..

Nerikes Allehanda - 24 jun 15 kl. 05:48

Revisorer ogillar försenat bokslut

Plus 45 miljoner kronor i bokslutet. Men bokslutsarbetet i Lindesbergs kommun har försenats. Det gillar inte kommunrevisorerna..

Nerikes Allehanda - 24 apr 17 kl. 22:19

Revisorer riktade en anmärkning trots historiskt plusresultat

Bokslutet för år 2016 visar på ett historiskt plusresultat på 37,8 miljoner kronor. Trots resultatet riktade kommunrevisorerna en anmärkning till kommunstyrelsen för ej rättvisande redovisning..

YLE - 29 sep 14 kl. 06:07

Sannfinländarna slarvar med bokslutet - igen

Hur Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt sköter sin ekonomi väcker många frågor. Distriktets bokslut har nu två år i rad varit försenat och det finns ingen redovisning för hur statsunderstödet används. Distriktets ordförande Nuutti Hyttinen verkar inte heller ha koll.

YLE - 02 apr 14 kl. 04:14

Kyrkslätt bryter mot lagen - bokslutet är försenat

Enligt lagen borde kommunstyrelsen i Kyrkslätt ha godkänt bokslutet senast 31.3.2014, men på styrelsens möte i måndags presenterades inget bokslut, i stället fick styrelsen höra en rad förklaringar.

YLE - 17 okt 13 kl. 05:18

Sannf i Helsingfors har slarvat bort kvitto - bokslutet inte godkänt

Bokslutet för Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt för i fjol är fortfarande inte godkänt på grund av ett bortslarvat kvitto. Det antas bero på att distriktet i fjol bytte ordförande och därför har inte alla kvitton ännu redovisats. Bokslutet har därför inte heller kunna läggas ut på Statens revisionsverks webbplats där partiernas bokslut numera ska finnas.

YLE - 09 maj 17 kl. 22:01

Bokslutet i Pargas godkändes efter stora beröm

Tisdagens stadsfullmäktigemöte var det sista för den nuvarande mandatperioden. Fullmäktige behandlade bland annat bokslutet för 2016, som ledamöterna öste beröm över under mötets gång. Fjolårets bokslut visar ett överskott på två miljoner euro.

Kristianstadsbladet - 14 maj 12 kl. 10:13

Bönder väntar på bokslutet

EU-kommissionen har sagt sa till franska mejerijätten Lactalis förvärv av Skånemejerier. Men hur mycket affären ger bönderna är fortfarande oklart. I?

SmålandsPosten - 05 jun 13 kl. 08:01

Revisorer oense om kommunens brister

Ingen ansvarsfrihet ska ges till nämnden för arbete och lärande. Det är kommunens revisorer ense om. Men de är oense om hur mycket kommunstyrelsen brustit i uppsiktsplikt, styrelsen får en anmärkning av två revisorer.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

Kommunen vill bygga rakare

Hastighetsgränsen ska höjas till 100 när Trafikverket bygger om sträckan mellan Gladhammar och Verkebäck. Men kommunen och Trafikverket har olika åsikter om hur vägen ska byggas..

Vimmerby Tidning - just nu

Förslag om solceller på retur för nya kalkyler

Det blev inget beslut i fullmäktige för hur kommunen ska satsa på solceller. Debatten om centerns förslag om åtta miljoner under fem år slutade med att förslaget skickades på återremiss..

Vimmerby Tidning - just nu

Ny mandatperiod, nya politiska uppgifter

Det inte bara stundar val i höst för politikerna i Kinda att se fram emot, det stundar även nyordning i plånboken. Detta som en följd av att 1:e vice ordförandena i nämnder och styrelser försvinner och att statusen på dem som blir kvar höjs. Läs: De får en höjning av sina fasta ersättningar..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

#ingenlitenlort handlar om att göra sin röst hörd

Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby satsar i sommar på en utställning med koppling till höstens val i Sverige. den handlar om att göra sin röst hörd och har fått namnet #ingenlitenlort..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Kajorna skiter på bilarna

Hyresgäster som bor grannar med stadshuset vill att kommunen tar bort träden på stadshuset östra sida. Skälet är att det sitter fullt av kajor i tråden om nätter och gör ifrån sig på hyresgästernas bilar på parkeringen under träden..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

36-åringen bekar till brott

En 36 åring åtalas för att han anlagt en brand i pensionärsföreningens förråd. Mannen nekar till brott..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Bättre arbetsmiljö och ökad kapacitet

Vida Bruza AB satsar på en stor investering i en emballerings- och paketeringslinje vid regerverket i Hjältevad..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Stor del av kommunens fÖreningsbidrag gÅr till mÄn

En granskning av kommunens föreningsbidrag som Vimmerby Tidning tagit del av, visar en genomgående trend där de föreningar som har högre andel flickor får mindre utbetalt per medlem. Den förening med flest flickor som får mest, har bara hälften så mycket i bidrag från kommunen som motsvarande förening med flest pojkar. - Vi är medvetna om problemet, säger kommunstyrelsens ordförande Tomas Peterson (M)..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Nu börjar saneringen

I dagarna är det precis ett år sedan den katastrofala branden i Järnforsens Stoppmöbler. Nu startar saneringen, och så småningom kommer ruinerna att rivas..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Nej till socialpedagoger i skolan

Att anställa fler socialpedagoger i skolan är inte rätt väg att gå, det anser Gunnar Jansson (S) som är ordförande i barn- och utbildningsnämnden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.