Cornucopia > Ekonomi

Monday, 22 October, 12:01

Cornucopia - 19 mar 18 kl. 19:17

BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i StockholmNedanstående är en text från en rysk medborgare bosatt i Stockholmsområdet, och är bevis på valfusk hos ryska ambassaden i Stockholm. Valresultatet som redovisas för väljarna på ambassaden är härmed bevisat felaktiga.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Breaking, Stockholm, Stockholmsområdet, Putin, TV, SVT Nyheters, Ryssland, Ni, Emot, Centrala Valkommissionen, Och, Facebook, FB, Googles, Kreml

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BREAKING, Bevisat, valfusk, ryska, ambassadeni , Stockholm
Sydsvenskan - 11 feb 12 kl. 06:30

Ryska valövervakare vräks från sitt kontor

Avslöjandena om omfattande valfusk har blivit för besvärande för ryska myndigheter. Inför parlamentsvalet i december anklagades valövervakarna i organisationen Golos för att vara västspioner. Nu kastas de ut från sina lokaler.

Nyheter 24 - 16 feb 12 kl. 16:42

Rysslandsexperten: "Putin vinner även utan valfusk"


Men valobservatören vittnar om att Putins dubbla budskap och mediedominans är ett hot mot demokratin. MOSKVA/STOCKHOLM. De senaste opinionsundersökningarna talar sitt tydliga språk.

Sydsvenskan - 11 dec 11 kl. 19:26

Påstått valfusk granskas

Foto:AP
President Dmitrij Medvedev säger att det påstådda valfusket i det ryska parlamentsvalet ska granskas. Han svarar på sin Facebook-sida på klagomål över att valfusk förekommit till maktpartiet Enade Rysslands favör.
MOSKVA.

HBL - 14 okt 13 kl. 06:00

Ryska forskare går till storms mot Putinregimen

Ryska akademiker är i uppror mot Kreml. En reformvåg som ska göra universiteten mer effektiva har fått forskarna på barrikaderna. De anser att Putinregimen försöker tysta den ryska intelligentian, något som varken Brezjnev eller Chrusjtjov lyckades med.

NT - 05 mar 12 kl. 10:53

Ryska protester väntas efter valfusk

Ledande ryska oppositionella fördömde sent i går valresultaten och den oberoende valobservatörsorganisationen Golos hade vid midnatt fått in över 3 700 anmälningar om misstänkt valfusk under gårdagens presidentval i Ryssland. I kväll väntas stora protester i Moskva..

Sydsvenskan - 04 mar 12 kl. 06:30

Svårare att dölja valfusk i storstäderna

De flesta opinions­undersökningar tyder på att Vladimir Putin vinner presidentvalet med stor marginal redan i första valomgången. Mellan 45 och 55 procent av de tillfrågade säger att de tänker rösta på Putin.
När man räknar bort de som inte tänker rösta och de som ännu inte har bestämt sig hamnar stödet för Putin nära 60 procent i alla undersökningar.

Cornucopia - 19 sep 16 kl. 10:55

Skenvalet på ryska ambassaden i Stockholm

Igår var det valdag till det ryska parlamentet, duman. Vallokalen på ryska ambassaden är ett belysande exempel på hur skenvalet går till. Nedan följer bilder och en beskrivning från ryska ambassaden.

Cornucopia - 07 dec 14 kl. 16:29

Massiva ryska förluster - 200 ryska elitsoldater dödade på Donetsk flygplats 2:a december

"En rysk Spetsnaz reagerar precis likadant på en träff av 7.62 som en svensk malaj" - okänd officer vid Skånings kompani på P 4 Skaraborgs regemente anno 1991Censor.net.

Cornucopia - 24 maj 17 kl. 11:31

BREAKING: Flera UAV:er observerade under övningen Vintersol

Under arméövningen Vintersol i övre Norrland observerades flera UAV:er övervakandes övningen. Observationerna bekräftas av Försvarsmaktens pressekreterare Jesper Tengroth. Samtidigt rapporterar lokalbefolkningen om rysk krigsförberedande kartläggning av viktiga flaskhalsar i denna del av Sverige.

YA - 06 mar 12 kl. 06:30

Vårda den ryska relationen

Söndagens ryska val slutade som det var bestämt. Vladimir Putins maktinnehav - och återkomst till presidentposten - säkrades i ett skådespel som var tänkt att skänka legitimitet.
Det fungerar inte i alla kretsar.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

Nej, Trump raderade inte 30 års framsteg på 3 sekunder

I SvD skriver en Gunilla von Hall att Trump med beskedet att man river upp INF-avtalet "raserade 30 års framsteg på 3 sekunder". Nej, den som raserade det hela var Vladimir Putin och Kreml, som i över fyra år brutit mot INF. Dessutom måste Trump ha kongressens stöd för att riva upp avtalet, eftersom USA är en demokrati och Trump inte är en diktator.

Cornucopia - 16 timmar sedan

Årets börsuppgång utplånad - börsen tillbaka till maj 2015

Med börsernas skarpa nedgång är inte bara Stockholmsbörsen på negativt territorium för helåret, utan är också tillbaka hela vägen till februari 2017. Under över tre år har börsen alltså stått stilla utifrån dagsläget, om nu någon vill ropa superkonjunktur och det kan bara gå uppåt.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 20 timmar sedan

Infografik: Länen där fler än 4% röstade på Miljöpartiet

Sveriges Radio rapporterar att Miljöpartiet nu varslat personal, bland annat på partiets kansli i Stockholm, på riksdagskansliet och i sju av Sveriges tjugo landsting, där partiet helt åkte ur. Vi ägnar en tanke åt dessa. Klart.

Cornucopia - 23 timmar sedan

A-kassan slut i oktober - regeringen fantiserade om ekonomin

Redan i oktober förväntas a-kassan få slut på pengar eftersom regeringen fantiserat fritt om verkligheten i sin budget inför valåret. Verkligheten är både tillväxt och arbetslöshet har missat regeringens fantasier, vilket Konjunkturinsitutet redan har påpekat. Och nu kommer låg konjunkturen.

Cornucopia - Igår: 10:13

Känner du dig trygg ensam till fots nattetid i staden och vidtar du säkerhetsåtgärder?

En kort undersökning redan nu på morgonkvisten. En del säger sig uppleva otrygghet när de rör sig ensamma i våra städer. Hur ser det ut för din del?

Cornucopia - Igår: 17:59

Introduktion till elbilsladdning

Efter fem månader med elbil så är alla orosmoment kring elbilsladdning som bortblåst, och alla olika typer av laddare som existerar har visat sig vara ett icke-problem. Ska man summera så vill man ha en Mode-3, type-2 (aka type-2) kabel, samt snabbladdaruttag för CHAdeMO, CCS eller Tesla. Därtill kan det behövas en Shuko-adapter eller hellre trefas-adapter för laddning hemma om man inte har en egen laddbox av type-2.

Cornucopia - I förrgår: 08:53

Uppgifter: USA drar sig ur INF-avtalet efter åratal av ryska brott

Enligt ansedda New York Times avser USA att nästa vecka dra sig ur INF-avtalet från 1986, och dess förbud mot markbaserade medeldistansrobotar. Detta efter att Ryssland åtminstone sedan 2014 brutit mot det ömsesidiga nedrustningsavtalet. Kina omfattas inte heller av avtalet och har ensidigt byggt upp omfattande medeldistansrobotkapacitet.

Cornucopia - I förrgår: 17:14

Fredagsmys: Försvarsmakten tog tredjeplatsen i internationell prickskyttävling - av trettio

Dags för lite fredagsmys och upprepade kvitton på det svenska yrkesförsvarets kompetensnivå i världsklass. Svenska Försvarsmaktens bidrag till US Army International Sniper Competition 2018 i Fort Benning, USA, knep tredjeplatsen av trettio deltagande lag. Det betyder att prickskyttarna från de svenska flygbasjägarna övetrumfade bland annat amerikanska Gröna baskrarna.

Cornucopia - I förrgår: 14:51

Climeon vann innovationspris i Japan tillsammans med Tesla och Alsrom

Det svenska energinnovationsbolaget Climeon har vunnit ett japanskt pris. Övriga pristagare i kategorin var Tesla och Alstom.
Geotermisk anläggning på Island.

Cornucopia - I förrgår: 12:51

Inbördeskriget väntar om Putin faller från

Efter gårdagens fullsatta föreläsning för Allmänna försvarsföreningen i Kalmar fick jag frågan vad som skulle hända om Rysslands diktator Putin skulle gå och dö. Svaret är att Ryska Federationen sannolikt skulle kastas in i inbördeskrig. Vilket kan vara intressant med tanke på kärnvapnen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.