Cornucopia > Ekonomi

Monday, 23 July, 04:12

Cornucopia - 19 mar 18 kl. 19:17

BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i StockholmNedanstående är en text från en rysk medborgare bosatt i Stockholmsområdet, och är bevis på valfusk hos ryska ambassaden i Stockholm. Valresultatet som redovisas för väljarna på ambassaden är härmed bevisat felaktiga.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Breaking, Stockholm, Stockholmsområdet, Putin, TV, SVT Nyheters, Ryssland, Ni, Emot, Centrala Valkommissionen, Och, Facebook, FB, Googles, Kreml

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BREAKING, Bevisat, valfusk, ryska, ambassadeni , Stockholm
Sydsvenskan - 11 feb 12 kl. 06:30

Ryska valövervakare vräks från sitt kontor

Avslöjandena om omfattande valfusk har blivit för besvärande för ryska myndigheter. Inför parlamentsvalet i december anklagades valövervakarna i organisationen Golos för att vara västspioner. Nu kastas de ut från sina lokaler.

Nyheter 24 - 16 feb 12 kl. 16:42

Rysslandsexperten: "Putin vinner även utan valfusk"


Men valobservatören vittnar om att Putins dubbla budskap och mediedominans är ett hot mot demokratin. MOSKVA/STOCKHOLM. De senaste opinionsundersökningarna talar sitt tydliga språk.

Sydsvenskan - 11 dec 11 kl. 19:26

Påstått valfusk granskas

Foto:AP
President Dmitrij Medvedev säger att det påstådda valfusket i det ryska parlamentsvalet ska granskas. Han svarar på sin Facebook-sida på klagomål över att valfusk förekommit till maktpartiet Enade Rysslands favör.
MOSKVA.

HBL - 14 okt 13 kl. 06:00

Ryska forskare går till storms mot Putinregimen

Ryska akademiker är i uppror mot Kreml. En reformvåg som ska göra universiteten mer effektiva har fått forskarna på barrikaderna. De anser att Putinregimen försöker tysta den ryska intelligentian, något som varken Brezjnev eller Chrusjtjov lyckades med.

Sydsvenskan - 04 mar 12 kl. 06:30

Svårare att dölja valfusk i storstäderna

De flesta opinions­undersökningar tyder på att Vladimir Putin vinner presidentvalet med stor marginal redan i första valomgången. Mellan 45 och 55 procent av de tillfrågade säger att de tänker rösta på Putin.
När man räknar bort de som inte tänker rösta och de som ännu inte har bestämt sig hamnar stödet för Putin nära 60 procent i alla undersökningar.

NT - 05 mar 12 kl. 10:53

Ryska protester väntas efter valfusk

Ledande ryska oppositionella fördömde sent i går valresultaten och den oberoende valobservatörsorganisationen Golos hade vid midnatt fått in över 3 700 anmälningar om misstänkt valfusk under gårdagens presidentval i Ryssland. I kväll väntas stora protester i Moskva..

Cornucopia - 19 sep 16 kl. 10:55

Skenvalet på ryska ambassaden i Stockholm

Igår var det valdag till det ryska parlamentet, duman. Vallokalen på ryska ambassaden är ett belysande exempel på hur skenvalet går till. Nedan följer bilder och en beskrivning från ryska ambassaden.

Cornucopia - 07 dec 14 kl. 16:29

Massiva ryska förluster - 200 ryska elitsoldater dödade på Donetsk flygplats 2:a december

"En rysk Spetsnaz reagerar precis likadant på en träff av 7.62 som en svensk malaj" - okänd officer vid Skånings kompani på P 4 Skaraborgs regemente anno 1991Censor.net.

Cornucopia - 24 maj 17 kl. 11:31

BREAKING: Flera UAV:er observerade under övningen Vintersol

Under arméövningen Vintersol i övre Norrland observerades flera UAV:er övervakandes övningen. Observationerna bekräftas av Försvarsmaktens pressekreterare Jesper Tengroth. Samtidigt rapporterar lokalbefolkningen om rysk krigsförberedande kartläggning av viktiga flaskhalsar i denna del av Sverige.

SVT - 05 dec 11 kl. 20:12

Valfusk upprör i Ryssland

På måndagskvällen genomfördes de största protesterna på många år efter rapporter om valfusk i det ryska parlamentsvalet. Flera tusen människor demonstrerar i Moskva och St Petersburg och anklagar regeringspartiet för fusk. Vladimir Putins parti Enade Ryssland tappade stöd, men vann som väntat och fick knappt 50 procent av rösterna och egen majoritet i parlamentet, Duman.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 7 timmar sedan

Vilka partier är regeringsunderlag och vilka partier bildar regering efter valet 2018?

Dags för att ta en temperaturmätare på vad bloggens läsare tror är regeringsunderlag, respektive vilka partier som bildar regering efter valet i september 2018.Från vänster till höger. Statschefen kungen på slottet, den valda riksdagen i mitten, och tillhöger hittar man Rosenbad, Sagerska Palatset och Arvfurstens palats med UD.

Cornucopia - 15 timmar sedan

Börsen återhämtade sig under veckan - nya varningar om finanskris

Veckans börsutveckling bjöd på en återhämtning, även om det blev lite vinsthemtagningar inför helgen under fredagen. Och tre av finanskrisens giganter går ut och varnar för att minnet är kort.Dagschart OMXS30Berättelsen där här veckan handlar väl generellt om rapportsäsongen, och att bolagen levererat rapporter i linje med eller överförväntningar.

Cornucopia - 18 timmar sedan

Foton: Trollfjorden, Lofoten

Nedan följer några foton från gårdagens segling till Trollfjorden på Lofoten. En ganska spektakulär naturupplevelse.Trollfjorden inifrån.

Cornucopia - Igår: 17:56

Fossila bränslen ökade 2.5x så mycket som förnyelsebart 2017

Mänskligheten upplevde förstås under 2017 ännu ett nytt rekord för global energikonsumtionen. Bruket av fossila bränslen ökade 2.5x så fort som så kallat övrigt förnyelsebart, dvs vind, sol, geotermisk energi, biodrivmedel mm, oräknat vattenkraft.

Cornucopia - Igår: 12:33

Halverad försäljning hos bostadsutvecklarna

Nyhetsbyrån Direkt har gjort en genomgång av de stora bostadsutvecklarnas byggstarter och konstaterar att försäljingen under andra kvartalet har halverats jämfört med 2017. Att försäljningen ökat sedan första kvartalet ska ses som en säsongseffekt och inte att marknden återhämtat sig.
Läsarfoto.

Cornucopia - Igår: 09:42

Foto: Stokmarknes, Norge

Den närmaste veckan har jag anslutit till min sambo, den professionella äventyraren Lena, och seglar i Nordnorge, närmare bestämt det lite mer lugna Lofoten. Ingen större påverkan på bloggen, annat än att det blir lite fotoinlägg. Här uppe finns iaf 4G.

Cornucopia - I förrgår: 18:56

Fredagsmys: En liten tur på betesmarkerna

Så var det dags för lite härligt fredagsmys igen. Och vad kan vara härligare än en liten trevlig promenad i den strålande sommarsolen, som enligt prognosen ska vara kvar här utan regn i ytterligare minst tio dagar på raken. Artrik betesmark klassad som särskilda värden, tillika fornlämning från stenåldern.

Cornucopia - I förrgår: 14:55

Svenska staten köper TV4

Svenska staten har nu köpt TV4. Detta genom att TeliaSonera köpt TV4:s ägarbolag Bonnier Broadcasting. Därmed styr staten över i princip all seriösare television i Sverige, i den mån någon fortfarande tittar på tablåteve.

Cornucopia - I förrgår: 12:54

Villaägare - lär dig mer om din tomt i torkan

"Spik i foten? Jajajmensan!" - Hasse & TageInget ont som inte har något gått med sig.

Cornucopia - I förrgår: 12:06

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige under 2017

De globala ökningarna av fossilbaserade CO2-utsläpp tog fart under 2017. Ökningen motsvarar nio Sverige och om Sverige så går tillbaka till stenåldern kommer den globala uppvärmningen bara skjutas upp en månad. Fast utsläppen ökar ju inte bara ett enda år, så effekten skulle bli ännu mindre om stenåldersdrömsamhället uppfylldes.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.