Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 23:55

Cornucopia - 19 mar 18 kl. 19:17

BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i StockholmNedanstående är en text från en rysk medborgare bosatt i Stockholmsområdet, och är bevis på valfusk hos ryska ambassaden i Stockholm. Valresultatet som redovisas för väljarna på ambassaden är härmed bevisat felaktiga.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Breaking, Stockholm, Stockholmsområdet, Putin, TV, SVT Nyheters, Ryssland, Ni, Emot, Centrala Valkommissionen, Och, Facebook, FB, Googles, Kreml

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BREAKING, Bevisat, valfusk, ryska, ambassadeni , Stockholm
Sydsvenskan - 11 feb 12 kl. 06:30

Ryska valövervakare vräks från sitt kontor

Avslöjandena om omfattande valfusk har blivit för besvärande för ryska myndigheter. Inför parlamentsvalet i december anklagades valövervakarna i organisationen Golos för att vara västspioner. Nu kastas de ut från sina lokaler.

Nyheter 24 - 16 feb 12 kl. 16:42

Rysslandsexperten: "Putin vinner även utan valfusk"


Men valobservatören vittnar om att Putins dubbla budskap och mediedominans är ett hot mot demokratin. MOSKVA/STOCKHOLM. De senaste opinionsundersökningarna talar sitt tydliga språk.

Sydsvenskan - 11 dec 11 kl. 19:26

Påstått valfusk granskas

Foto:AP
President Dmitrij Medvedev säger att det påstådda valfusket i det ryska parlamentsvalet ska granskas. Han svarar på sin Facebook-sida på klagomål över att valfusk förekommit till maktpartiet Enade Rysslands favör.
MOSKVA.

HBL - 14 okt 13 kl. 06:00

Ryska forskare går till storms mot Putinregimen

Ryska akademiker är i uppror mot Kreml. En reformvåg som ska göra universiteten mer effektiva har fått forskarna på barrikaderna. De anser att Putinregimen försöker tysta den ryska intelligentian, något som varken Brezjnev eller Chrusjtjov lyckades med.

Sydsvenskan - 04 mar 12 kl. 06:30

Svårare att dölja valfusk i storstäderna

De flesta opinions­undersökningar tyder på att Vladimir Putin vinner presidentvalet med stor marginal redan i första valomgången. Mellan 45 och 55 procent av de tillfrågade säger att de tänker rösta på Putin.
När man räknar bort de som inte tänker rösta och de som ännu inte har bestämt sig hamnar stödet för Putin nära 60 procent i alla undersökningar.

NT - 05 mar 12 kl. 10:53

Ryska protester väntas efter valfusk

Ledande ryska oppositionella fördömde sent i går valresultaten och den oberoende valobservatörsorganisationen Golos hade vid midnatt fått in över 3 700 anmälningar om misstänkt valfusk under gårdagens presidentval i Ryssland. I kväll väntas stora protester i Moskva..

Cornucopia - 19 sep 16 kl. 10:55

Skenvalet på ryska ambassaden i Stockholm

Igår var det valdag till det ryska parlamentet, duman. Vallokalen på ryska ambassaden är ett belysande exempel på hur skenvalet går till. Nedan följer bilder och en beskrivning från ryska ambassaden.

DN - 4 timmar sedan

Uppgifter: Ryska civilpersoner har valt att strida i Syrien

Kreml förnekar att ryska soldater strider på Assadregimens sida i Syrienkriget.  Men nu kommer uppgifter om att ryska ”privatpersoner”, som på eget initiativ har ”valt att strida i Syrien”, kan kopplas till en militärbas i Ryssland, rapporterar Reuters..

Cornucopia - 07 dec 14 kl. 16:29

Massiva ryska förluster - 200 ryska elitsoldater dödade på Donetsk flygplats 2:a december

"En rysk Spetsnaz reagerar precis likadant på en träff av 7.62 som en svensk malaj" - okänd officer vid Skånings kompani på P 4 Skaraborgs regemente anno 1991Censor.net.

Cornucopia - 24 maj 17 kl. 11:31

BREAKING: Flera UAV:er observerade under övningen Vintersol

Under arméövningen Vintersol i övre Norrland observerades flera UAV:er övervakandes övningen. Observationerna bekräftas av Försvarsmaktens pressekreterare Jesper Tengroth. Samtidigt rapporterar lokalbefolkningen om rysk krigsförberedande kartläggning av viktiga flaskhalsar i denna del av Sverige.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 6 timmar sedan

Nästa tioårsvinter kan Sverige sakna 3 400 MW elkraft

Vintern som gått var relativt hård, men underskottet var som värst 1 100 MW och kunde importeras. Med nedläggning av kärnkraftverk och kraftvärmeverk på 2 200 MW till år 2020 riskerar Sverige sakna 3 000 MW vid nästa tioårsvinter och kan tvingas stänga ner delar av elnätet.
Årets vinter.

Cornucopia - 10 timmar sedan

Reuters: Sanktionerna mot Ryssland börjar bita - tal om arbetaruppror

Reuters har en artikel om den ryska aluminiumjätten Rusal utanför sydsibiriska Sajanogorsk. Sanktionerna mot diktaturen har gjort att man tappat över 50% av kundvolymen och med tal om 10 000-tals berörda vid en nedläggning mullrar det om arbetaruppror.
Arbetare i alla delrepubliker, förenen eder!

Cornucopia - 13 timmar sedan

Faktiskt faktiskt bra

Gammelmedias fakenews-sajt Faktiskt är faktiskt riktigt bra. Än så länge verkar man lyckas hålla sig politiskt neutral.
Schibsteds SvD är en av kanalerna bakom Faktiskt.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Bonava: 58% lägre omsättning i Sverige

Bostadsutvecklaren Bonavas kvartalsrapport visar att total försäljning av bostadsrätter föll med 18% jämfört med förra året. Bolaget lyckas precis ordna bokföringen så att man kan hävda att man fortfarande gör vinst. Försäljningen av bostadsrätter inkluderar dock inte bara Sverige utan projekt i ryska S:t Petersburg drar upp siffrorna och omsättningen i Sverige föll med hela 58% jämfört med första kvartalet 2018.

Cornucopia - Igår: 19:06

SOM-institutet: Auroraeffekten - massivt ökat förtroende för svenska försvaret

Göteborgs Universitets SOM-institut presenterade idag sin stora nationella SOM-undersökning, som bland mycket annat visar att svenska försvarets kvinnor och män via bland annat den stora försvarsövningen Aurora ordnat ett massivt ökat förtroende för svenskt försvar. Samtidigt vill samtliga partiers väljare att Sverige ska ha ett starkt försvar, men politikerna envisas med att ej anslå medel för detta.
Husarer från K 3 Livregementets Husarer lyssnar på ordergivning inför baskerprov.

Cornucopia - Igår: 17:59

Vila i frid - Alliansen 2006 - 2018

Centerpartiet meddelade idag att man stöder Miljöpartiets förslag att låta ca 9 000 sk ensamkommande unga män utan asylskäl få permanent uppehållstillstånd i landet, i en diskriminerande särlagstiftning utan dess like, sågad av lagrådet. Detta innebär att den sk Alliansen är död som regeringsalternativ och vi efter valdagen i september kommer fortsätta se Stefan Löfven (s) som statsminister. Frågan blir bara i vilken konstellation.

Cornucopia - Igår: 14:34

Sluta frossa i kändisars död

"Vi har all information, vi vet vad som hänt, men vi släpper inte det till media. [V]i misstänker inte brott." - polisen i Oman till SVTEn svensk världskänd relativt ung artist (som jag inte nämner vid namn för att detta inte ska dyka upp som sökträffar, även om alla vet vem det handlar om, dog härom dagen.

Cornucopia - Igår: 13:56

Prepperreportaget i Café nu online

Preppingreportaget i tidningen Café finns nu på nätet, inklusive reportaget och bilden där min sambo visar rattarna. Se mer nedan.Cold Skills i Karlsborg har en del prylar.

Cornucopia - Igår: 09:05

Här är Boolis "flesta experter"

En läsare kontakta Booli och undrade över vilka "de flesta experter" är, som menar att bostadspriserna inte kommer falla men inte känner till säsongsvariationer. Det visar sig vara ett antal länkar till t ex Aftonbladet. Länkar nedan.

Cornucopia - I förrgår: 17:14

Svarat på yrkesregistrets enkät

För företagare lägger förstås staten massa extra arbetsuppgifter till sysslorna. En sådan är att bli utvald att svara på SCB:s enkäter. Idag har jag känt mig extra utvald som fått svara på enkäten för yrkesregisteret som särskild utvald tillsammans med 46 000 andra företag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.