GT > Nyheter

Monday, 17 December, 21:24

GT - 19 mar 18 kl. 18:58

Storsponsorn ryter ifrån: ”Punkt slut”IFK Göteborg siktar på att komma kring plats sex i år. En målsättning som får storsponsorn Nils Wiberg att gå i taket. – Vad är det för ambitionsnivå! säger han i podcasten Lundh. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
IFK Göteborg, Nils Wiberg, Lundh

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storsponsorn, ryter, ifrån, Punkt, slut
GöteborgsPosten - 29 aug 17 kl. 14:21

Storsponsorn: "Han ska vara på Kamratgården"

IFK Göteborgs assisterande tränare Torbjörn Nilssons kontrakt sträcker sig bara säsongen ut, men enligt storsponsorn Nils Wiberg är legendarens framtid inget att diskutera. – Han ska vara på Kamratgården, punkt slut, säger han till GP..

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 06:52

Sätt punkt för leken med skattepengar

Foto: Meek, Tore
Att sätta punkt för ett system där riskkapitalister har kunnat leka affärer med skola, vård och omsorg är ingenting man gör över en natt. Det skriver Mikael Persson (V) och Linda Nilsson (V).
”Vad kostar det egentligen att avskaffa de privata vinsterna i välfärden?

Barometern - 25 jan 14 kl. 07:50

Dags att sätta punkt för debatten om Linné

På måndag kulminerar den långa och stundtals infekterade debatten om Linnéuniversitets framtida placering. Min förhoppning är att fullmäktiges ledamöter inte väljer den enkla vägen när partipiskorna viner utan tar sitt personliga ansvar för Kalmars utveckling. Att med all fakta på bordet konstatera att en viss plan inte var den bästa är det ansvarsfulla, att blunda för det uppenbara är det inte.

Västerbottens Folkblad - 03 aug 15 kl. 09:51

Konsten att sätta punkt

”Det här blir min sista bok”. Det finns gott om författare som högtidligt deklarerat att de har sagt sitt. Men långt ifrån alla håller sitt löfte.

GöteborgsPosten - 03 aug 15 kl. 09:44

Konsten att sätta punkt

"Det här blir min sista bok". Det finns gott om författare som högtidligt deklarerat att de har sagt sitt. Men långt ifrån alla håller sitt löfte.

DN - 31 jan 16 kl. 22:35

Cameron och Tusk ännu långt ifrån varandra

Storbritannien och EU står ännu långt ifrån varandra när det gäller premiärminister David Camerons krav. Sent på söndagskvällen uppgav en källa att Cameron och EU:s permanente ordförande Donald Tusk bara kunnat enas om en punkt..

SVT - 13 jun 18 kl. 23:37

Makedoniens nya namn långt ifrån godkänt

Grekland och Makedonien är överens om ett nytt namn för Makedonien, men förslaget är långt ifrån godkänt. Ländernas överenskommelse ska förbi många hinder innan det historiska beskedet som sätter punkt för en 27-årig konflikt kan klubbas igenom..

DN - 10 dec 18 kl. 21:29

”Partierna står nu ännu längre ifrån varandra”

Centerpartiets nej satte abrupt punkt för Stefan Löfvens dröm om ett blocköverskridande regeringssamarbete. Men stämningen försämrades redan under de fem förhandlingsdygnen och de fyra partierna står nu ännu längre ifrån varandra, enligt DN:s uppgiftslämnare. .

YLE - 15 jul 13 kl. 16:34

Lakanen sätter punkt för karriären

Förra veckan bärgade Jani Lakanen VM-silver i orientering. Nu meddelar han att toppidrottarkarriären är över. Dagen då Jani Lakanen tog andraplatsen på långdistans i Vuokatti kommer han att minnas länge.

Aftonbladet - 20 jul 13 kl. 07:22

Salo slår ifrån sig efter kritiken

?Jobbar för Leksand - punkt slut?.

Fler nyheter från GT

GT - 10 minuter sedan

Drama – då klev Gzim Selihi fram

Jämnt, tajt och tufft. Då klev Gzim Selihi fram och sänkte Lugi. Talangen gjorde nio mål.

GT - 15 minuter sedan

Man knivskuren i nacken – en gripen

En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskuren i nacken, uppger polisen.En annan man har gripits och misstänks nu för grov misshandel..

GT - 30 minuter sedan

Helena Hysén: ”Jag levde på värktabletter”

I flera års tid har Helna Hysén, 57, kämpat mot svår artros i båda sina knän.När det var som värst klarade hon knappt av att gå och de svåra smärtorna påverkade hennes psyke.– Jag klarade det inte till slut, jag kunde inte göra några aktiviteter längre.

GT - 30 minuter sedan

Väg avstängd efter olycka med lastbil och personbilar

En trafikolycka har inträffat på riksväg 42 i Borås kommun.– En lastbil har kört in i två personbilar. En har hamnat i diket, den andra på en busshållplats enligt larmet, uppger Sophie Schmidt, teamledare på SOS Alarm.

GT - 3 timmar sedan

Uppgifter: Göteborg FC i utredning om agenter

Svenska fotbollförbundet har infört nya regler för spelaragenter och förmedlare. Tidningen GP uppger nu att damallsvenska Göteborg FC och flera spelare kan ha brutit mot det. – Vi har initierat en utredning, säger förbundets jurist Tobias Tibell till GP.

GT - 4 timmar sedan

Krögare som utretts för våldtäkter släppt

Efter två månader i häkte släpps nu den krögare i Göteborg som utretts för två fall av våldtäkt. Den ena våldtäkten skulle, enligt åklagaren, ha skett inne på krögarens egen krog i centrala Göteborg..

GT - 4 timmar sedan

Manfri festival fälld för diskriminering

Den mansfria festivalen ”Statement” i Göteborg har prickats av DO, Diskrimineringsombudsmannen.”Det var en överträdelse av diskrimineringsförbudet när det på musikfestivalen Statements hemsida och i uttalanden från företrädare inför festivalen framgick att cis-män inte skulle beredas inträde till festivalen”, skriver DO på sin hemsida..

GT - 8 timmar sedan

Tricksen för en smartare packning

Packa smart och res lättare – det handlar om planering och några enkla tricks.Här ger packningsexperten Frida Zetterström sina bästa råd.– Jag lägger mycket tid på att förbereda mig.

GT - 8 timmar sedan

Järnvägssträcka avstängd efter olycka

En sopbil har åkt av vägen på Hisingen. I samband med olyckan har skräp från sopbilen hamnat på ett järnvägsspår som löper längs med vägen.– Trafikverket har stängt av trafiken på vår begäran, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg..

GT - 10 timmar sedan

JUST NU: Cyklande man ofredar kvinnor

Polisen söker en cyklande man som ofredar kvinnor sexuellt utomhus i Karlstad.Inom loppet av en dryg vecka har det kommit in fyra anmälningar – och polisen befarar att fler kvinnor kan ha utsatts för mannen.– Vi har all anledning att tro att det rör sig om en och samma gärningsman, säger Tommy Lindh, polisens presstalesperson i Region Bergslagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.