DN > Nyheter

Monday, 22 October, 01:02

DN - 19 mar 18 kl. 18:28

Wallström: Uppgifter om otillåten inhämtning ska tas på största allvarModeraten Hanif Bali fick lämna partistyrelsen och Twitter efter den uppmärksammade mejl-affären – men frågan om misstänkt avlyssning kvarstår. Utrikesminister Margot Wallström (S) kommer att ha ett möte med UD:s säkerhetsfunktion.  – Uppgifter om otillåten inhämtning ska tas på största allvar, säger hon..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hanif Bali, Twitter, Margot Wallström, UD

Dela artikeln

165 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wallström, Uppgifterom , otillåten, inhämtningska , taspå största , allvar
Länstidningen i Jämtland - 20 mar 18 kl. 18:00

Mejl kan ha avlyssnats av främmande makt – minister tar uppgifterna på största allvar

Turerna runt den misstänkta avlyssningen av mejlkorrespondens mellan UD och Mittmedias ledarskribent Patrik Oksanen går vidare. Händelsen har anmälts till Säpo. – Uppgifter om otillåten inhämtning ska tas på största allvar, säger utrikesminister Margot Wallström (S) till DN..

Cornucopia - 26 jul 17 kl. 10:56

Misstroendeförklaring mot tre ministrar - alliansen sänker svensk försvarspolitik

Samtidigt som Norra flottan gått in i Östersjön och vi står inför den ryska övningen Zapad-17 väljer alliansen att lägga en misstroendeomröstning mot försvarsminister Peter Hultqvist (s) för att denne inte för vidare hemlig information han får från Försvarsmakten. Man lägger också misstroendeomröstningar mot inrikesminister Ygeman (s) och infrastrukturminister Johansson (s). Alliansen visar återigen att de är en allvarlig fara för svenskt försvar och punkterar nu det långsiktiga försvarssamarbetet om upprustning av svensk förmåga, som omfattats med en bred politisk majoritet.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Ernie

DN - 1 timme sedan

Man skjuten i Segeltorp – stor polisinsats

En man blev på söndagskvällen skjuten i Segeltorps centrum i Huddinge, sydväst om Stockholm. Polisen spanar efter en misstänkt gärningsperson som lämnat platsen, eventuellt på moped..

DN - 1 timme sedan

Många döda i våldsamheter i Nigeria

Minst 55 människor har dödats i sammandrabbningar mellan kristna och muslimska ungdomar i delstaten Kaduna i norra Nigeria de senaste dagarna..

DN - 2 timmar sedan

Inter avgjorde Milanoderbyt på tilläggstid

Milanoderbyt mellan Inter och Milan såg ut att gå mot 0–0..

DN - 2 timmar sedan

Björn af Kleen: USA:s utträde förvärrar ytterligare relationerna med Europa

Trumpregeringen upphäver ett 30-årigt kärnvapentavtal med Ryssland. Ett tecken på att Trumps relation med Putin har begränsad effekt på världens stabilitet..

DN - 2 timmar sedan

Bokrecension: Känsligt och komplext om kvinnlig vänskap

Hur minns vi barndomens starka vänskaper? Claire Messuds nya bok har likheter med Elena Ferrantes romaner om Lila och Elena. Hon skildrar hur en amerikansk flickpakt mellan Claire och Julia förändras med tiden.

DN - 2 timmar sedan

Erik Helmerson: Hur svårt är det att använda hörlurar?

Att tillåta krokben på springande barn är lite överdrivet. Men det parti som tillåter mig att tända eld på störande Ipads får min röst i kommande nyval. .

DN - 3 timmar sedan

Kraftigt skyfall orsakade brandmans dödsfall

Ett stort skyfall svepte in över provinsen Malaga i Spanien i helgen. En brandman omkom när brandbilen han färdades i voltade på grund av vattenmassorna på marken, enligt el País..

DN - 3 timmar sedan

Tove Nandorf: Hur långt kan Löfven kompromissa om arbetsrätten?

Oron växer i de fackliga leden. Är Stefan Löfven beredd att offra grundläggande delar av anställningsskyddet och annan arbetsrätt för att få mittenpartierna C och L på kroken? Men sannolikt är Löfvens utspel i måndags bara en ovanligt smart förhandlingsinvit från den rutinerade gamle fackordföranden..

DN - 3 timmar sedan

Johanna Paulsson: Yoko Onos låtar är skrämmande aktuella igen

Det är med krig och fredsbudskap som med svarta kläder: förr eller senare blir de trendiga igen. Och när Yoko Ono nytolkar sina gamla låtar visar de sig fortfarande äga en skrämmande aktualitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.