DI > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 08:54

DI - 19 mar 18 kl. 18:12

USA-börser: Facebook faller ytterligareNew York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, York, Federal Reserves

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Facebook, faller, ytterligare
DI - 28 jul 16 kl. 16:29

USA-börser: Ford faller tungt efter rapportmiss

De amerikanska börserna noterades inte för några större avvikelser från öppningsnivåerna efter en knapp timmes handel. Ford har tyngt S&P 500 medan Facebook hållit Nasdaq uppe runt oförändrat..

DI - 08 dec 15 kl. 16:11

USA-börser: Oljebolag faller

Wall Street startade tisdagshandeln i rött i spåren av svaga Europabörser, som tappat efter negativa nyheter från gruvjättar och svag kinesisk handelsdata. Oro över den globala efterfrågan ser således återigen ut att ha blossat upp..

DI - 28 feb 17 kl. 16:59

USA-börser: Target faller när priset sänks

Amerikanska börser handlas något ned i den inledande handeln när marknadens fokus ligger på president Donald Trumps tal till kongressen som hålls efter stängning, klockan 21 lokal tid (03 svensk tid)..

DI - 17 jan 18 kl. 16:29

USA-börser: Storbanker faller efter rapportbesvikelser

Amerikanska börser stiger på onsdagen med teknikaktier i topp samtidigt som banker backar efter rapporter..

DI - 17 okt 17 kl. 18:24

USA-börser: Netflix faller på kvartalssiffror

Börserna i USA fortsatte på tisdagen att visa upp små indexförändringar. Dollarn har fortsatt stärkas och även USA-räntorna steg något efter obekräftade uppgifter om att president Donald Trump vill ha John Taylor, en ekonom vid Stanford University, som ny Fed-chef..

DI - 12 dec 13 kl. 18:08

USA-börser: Facebook klättrar

Oro kring den kommande Fed-nedtrappningen agerade våt filt över torsdagens börshumör. Facebook och Hilton Worldwide steg trots negativ indexutveckling..

DI - 30 jan 14 kl. 16:30

USA-börser: Facebook drar upp kurserna

Stark amerikansk BNP-statistik bidrog till ett positivt börsklimat i den tidiga amerikanska torsdagshandeln. Facebook rusade efter en stark rapport, medan Exxon tyngde Dow Jones efter vikande siffror..

DI - 24 jul 14 kl. 17:06

USA-börser: Facebook på dubbla värdet

De ledande amerikanska indexen rörde sig svagt runt nollstrecket efter en timmes handel på torsdagen. Facebook noterades på den högsta nivån hittills efter att ha rapporterat starkt på onsdagskvällen..

DI - 27 mar 14 kl. 15:42

USA-börser: Storbank faller tungt

USA-börserna uppvisade små rörelser i torsdagens inledande handel. På bolagsfronten backade Citigroup efter att ha underkänts i Federal Reserves stresstester..

DI - 27 mar 14 kl. 18:20

USA-börser: Teknikbolagen faller

Efter några timmars handel på torsdagen sjönk USA-börserna, där teknikbolagen stod för de största nedgångarna. Banksektorn tyngdes i spåren efter Federal Reserves stresstest på onsdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Synthetic MR ökar omsättningen

Synthetic MR, som säljer programvara för magnetisk resonanstomografi och som är listat på Aktietorget, redovisar en omsättning om 10,6 miljoner kronor (9,2) för det första kvartalet. .

DI - 4 minuter sedan

Smart Eye ökar intäkterna – och förlusten

Eyetracking-företaget Smart Eye ökar omsättningen men även kostnaderna stiger och förlusten ökar..

DI - 10 minuter sedan

Högre intäkter men större förlust för Smart Eye: ”Följer plan”

First North-listade Smart Eye, som utvecklar och marknadsför system för eyetracking, redovisar ett rörelseresultat för det första kvartalet på minus 13,8 miljoner kronor (minus 9,2)..

DI - 5 minuter sedan

H&D Wireless tar order från Scania

First North-listade H&D Wireless, som tillhandahåller Internet-of-Things-lösningar för tillverknings- och distributionsflöden, har fått ytterligare en order från Scania.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Jojka ökar intäkterna kraftigt

Kommunikationsbolaget Jojka ökar intäkterna kraftigt i första kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol. Resultatet vände till precis över nollstrecket. .

DI - 15 minuter sedan

Qiiwis resultat vänder till förlust

Aktietorgsbolaget Qiiwi, som utvecklar spel till för mobil och dator med ett fokus på sociala spel och kunskapsspel, redovisar en omsättning för det första kvartalet på 5,6 miljoner kronor (2,3), motsvarande en ökning på 150 procent..

DI - 15 minuter sedan

Corem tecknar hyresavtal med Volvo Cars

Fastighetsbolaget Corem har tecknat hyresavtal med Volvo Cars avseende fastigheten Grevaryd 1:64 i Lammhult i Växjö kommun. .

DI - 15 minuter sedan

Eniro vänder till vinst

Sökbolaget Eniro redovisar minskande omsättning under första kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar samtidigt en vändning till vinst..

DI - 15 minuter sedan

Caroline Arehult ny vd för Hemfosa

Caroline Arehult har utsetts till vd för Hemfosa Fastigheter efter Jens Engwall, som blir ny vd för Nyfosa AB. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Atlas Copcos orderingång överträffar förväntningarna

Verkstadsbolaget Atlas Copco, som rapporterar exklusive den gruv- och bergbrytningsverksamhet som är på väg att knoppas av till Epiroc, redovisar ett rörelseresultat om 4.833 miljoner kronor för det första kvartalet 2018, vilket gav en rörelsemarginal på 22,1 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.