DI > Ekonomi

Friday, 27 April, 06:36

DI - 19 mar 18 kl. 17:51

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på dyster handelsdagStockholmsbörsen backade i tidig måndagshandel för att därefter avsluta svagt. Utvecklingen var likartad på de ledande börserna i Europa. Börserna i New York inledde svagt vilket satte press på OMXS30 under eftermiddagen och fick index att stänga kring dagslägsta. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa, New York, OMXS30

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Bred, nedgång, dyster, handelsdag
DI - 07 jul 16 kl. 09:34

Stockholmsbörsen: Munter öppning efter dyster vecka

Efter tre röda dagar lyste Stockholmsbörsen återigen grönt. Bäst går det för stålbolaget SSAB som stiger med 4,3 procent..

Affärsvärlden - 13 dec 16 kl. 10:49

Stockholmsbörsen: SAS backar på dyster rapport

Stockholmsbörsen inleder tisdagen med stillsam handel omkring oförändrade nivåer. SAS pressades tillbaka efter sin rapport där resultatet kom in under förväntningarna, tyngt av engångsposter. De ledande Europabörserna noterade en oregelbunden till hävdad börstendens..

DI - 16 jun 16 kl. 18:11

Bred nedgång på börsen

Det blev en dyster torsdag på Stockholmsbörsen där telekombolaget Tele2 gick i täten för nedgången. Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg lyckades hålla sig kvar bland vinnarna fram till stängning..

Dagens PS - 23 mar 18 kl. 09:09

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.

Affärsvärlden - 03 mar 14 kl. 10:27

Stockholmsbörsen: Breda kursfall efter Ukraina-oro

Stockholmsbörsen har inlett måndagshandeln med breda nedgångar. En dyster bild har målats upp av händelseförloppet i Ukraina och samtidigt analyseras Kinas inköpschefsindex för tecken på eventuella ekonomiska inbromsningar..

DI - 14 dec 15 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Dyster sista halvtimme

Stockholmsbörsen, som inledde så optimistiskt på närmare en procents uppgång, stängde ändå nedåt på måndagen. Oro på råvarumarknaderna bidrog till en något mer tryckt stämning, men nedgångarna var inte lika kraftiga som i övriga Europa..

DI - 01 mar 18 kl. 18:16

Stockholmsbörsen: Tuff månadsöppning

Mars månad fick en dyster inledning på Stockholmsbörsen. Indextunga H&M och Ericsson bidrog till nedgången med ordentliga kurstapp..

Dagens PS - 28 mar 18 kl. 09:37

Dyster inledning på Stockholmsbörsen

Nedgången är över 1 procent. Här är aktierna som faller tyngst. Efter 20 minuters handel på Stockholmsbörsen är breda OMXSPI-index ned med 1,1 procent medan OMXS30 backar 1,2 procent, rapporterar Di TV:s Börsmorgon.

DI - 01 jun 12 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Dyster start på juni

Svag inköpsstatistik från Kina och dyster sysselsättningsstatistik från USA bidrog till rejäl oro på aktiemarknaderna under fredagen. Europeiska konjunktursignaler var likaså svaga. I likhet med övriga Europabörser utökades kursnedgången successivt på Stockholmsbörsen under fredagen..

BT - 21 jul 14 kl. 15:27

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen följer med övriga Europabörser nedåt. Volvo och Sandvik tillhör de tyngsta förlorarna. OMXS-index har i eftermiddagshandeln sjunkit med 0,4 procent till 448,2.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

22 bolag handlas exklusive utdelning

22 bolag på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm, handlas i dag fredag den 27 april exklusive rätt till utdelning, enligt följande..

DI - 5 minuter sedan

Historiskt toppmöte mellan Nord- och Sydkorea

HONGKONG. Nordkoreas ledare Kim Jong Un lovar att inte väcka Sydkoreas president på mornarna med nya missiltestet.  Det var ett historiskt ögonblick när Kim Jong Un på fredagens morgon gick över gränsen till Sydkorea och skakade hand med president Moon Jae-in..

DI - 15 minuter sedan

Försäkringskassans generaldirektör får sparken

Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler kommer under fredagen att få sparken av regeringen, det uppger Svenska Dagbladet..

DI - 30 minuter sedan

Högre försäljning men lägre marginal för Volvo Cars

Personbilstillverkaren Volvo Cars omsatte 56,8 miljarder kronor under det första kvartalet. En ökning på 18,9 procent jämfört med samma kvartal i fjol. .

DI - 45 minuter sedan

Tokyo-KPI upp i april

KPI i Tokyo-området steg 0,5 procent i mars jämfört med samma månad året före..

DI - 45 minuter sedan

Svag utveckling för japansk detaljhandel

Försäljningen i den japanska detaljhandeln sjönk 0,7 procent i mars, jämfört med månaden före.  Det visar säsongsjusterad statistik, enligt Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Oförändrad arbetslöshet i Japan

Den japanska arbetslöshetsnivån var oförändrad på 2,5 procent i februari, jämfört med oreviderade 2,5 procent föregående månad. .

DI - 45 minuter sedan

Konsumentförtroende i Storbritannien stiger

GfK:s konsumentförtroende i Storbritannien steg till -9 i mars jämfört med -10 föregående månad, enligt Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Japans industri tuffar på bättre än väntat

Japans industriproduktion steg 1,2 procent i mars jämfört med månaden före och ökade med 2,2 procent jämfört med samma månad året före. Det framgår av preliminär statistik..

DI - 1 timme sedan

Drönarjätten: Vi spionerar inte

HONGKONG. Kinesiska DJI, världens största tillverkare av drönare, kan inte komma åt sina kunders data, enligt amerikansk undersökning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.