DI > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 23:57

DI - 19 mar 18 kl. 17:42

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionenNorden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Rejäla, minusi hela , regionen
DI - 20 apr 16 kl. 17:41

Nordenbörser: Läkemedel sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt skilda håll på onsdagen med Oslobörsen på plus, Stockholm och Helsingfors nära oförändrat och ett rejält minus i Köpenhamn..

DI - 11 feb 16 kl. 17:17

Nordenbörser: Carlsberg gick mot strömmen

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

SvD - 11 feb 16 kl. 17:26

Bankoro pressade Nordenbörser

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

DI - 24 sep 14 kl. 17:23

Nordenbörser: Minus för danskarna

Inga dramatiska rörelser skedde bland Nordenbörserna på onsdagen, med undantag för Köpenhamnsbörsen som var klart på minus. Att det tyska IFO-indexet landat under förväntningarna tycktes inte sänka sentimentet nämnvärt..

DI - 06 apr 17 kl. 17:57

Nordenbörser: Minus i Köpenhamn

Nordenbörserna hade en oregelbunden utveckling på torsdagen och gick lite åt olika håll med små uppgångar i Stockholm och Helsingfors och minus i Köpenhamn och på Oslobörsen..

DI - 29 nov 16 kl. 17:21

Nordenbörser: Stålbolaget föll tungt

De nordiska börserna stängde överlag på minus på tisdagen även om Köpenhamn klarade sig precis över nollstrecket. Oslo var tisdagens svagaste kort efter att oljepriset föll rejält..

DI - 19 dec 14 kl. 18:20

Nordenbörser: Slagig handelsdag

Nordenbörserna noterades överlag högre vid fredagens stängning, efter en slagig handelsdag där indexen handlades på brett minus vid lunchtid..

DI - 25 feb 15 kl. 17:11

Nordenbörser: Danmark tar täten

Nordenbörserna utvecklades åt olika håll på onsdagen. Finland följde övriga Europa med handel lätt på minus medan Danmark fick draghjälp av Maersk och Norge av oljerelaterat..

DI - 02 mar 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Kollaps i Oslo

Nordenbörserna uppvisade överlag handel på lätt minus under måndagen, vilket speglade sentimentet på kontinenten. Finland gick starkast genom att hålla nollstrecket. Bland aktierna var det extra fokus på Vardia, som rapportrasade i Norge..

DI - 12 mar 15 kl. 17:26

Nordenbörser: ISS sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt olika håll på torsdagen. Norge stack ut genom att följa oljan norröver medan Danmark och Finland handlades lätt på minus vilket speglade utvecklingen i övriga Europa efter gårdagens mindre rally..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fyra KTH-forskare: Snabba tåg ger högre vinst

DEBATT. Vi anser att en betydande del av kostnaden för höghastighetståg bör kunna tas utanför ordinarie anslag och statsbudget. Tågen får genom sin snabbhet en förbättrad produktivitet jämfört med dagens och tåg utrymme för en ganska betydande medfinansiering genom brukaravgifter, utan att biljettpriserna behöver höjas, skriver fyra järnvägsforskare på KTH..

DI - 1 timme sedan

Här är Sveriges största fastighetsfamiljer

I ett tjugotal familjeägda bolag som äger fastigheter för ett taxeringsvärde på minst 500 miljoner kronor har ett eller flera generationsskiften redan skett. .

DI - 1 timme sedan

Stark rapport från Elektakonkurrenten

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:15 dollar för det brutna räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 1 timme sedan

Biljätten över förväntan

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:43 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna: Energibolag blnd vinnare

New York-börsernas svängde mellan upp- och nedgångar i onsdagshandeln men stängde till slut med en blandad utveckling. Investerare reflekterade över konsekvenserna av ökade obligationsräntor och flera rapporter som var till besvikelse. Dollarn fortsatte sitt rally och ökade till den högsta nivån på tre månader.

DI - 1 timme sedan

Sämre resultat än väntat för amerikanska telejätten

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

Pär Boman köper SHB-aktier för 6,65 miljoner kronor

Handelsbankens ordförande Pär Boman har den 25 april via närstående bolaget Hulabo köpt 70.000 A-aktier i banken. Aktierna köptes till kursen 95,03 kronor per aktie, en affär på 6,65 miljoner kronor.

DI - 1 timme sedan

Bilveteranen ser skifte: ”En väldigt stor revolution"

En stor del av maktpositionerna i bilindustrin kommer att domineras av kineser.  Det tror Bo Andersson, en av Sveriges mest erfarna företagsledare inom bilindustrin..

DI - 2 timmar sedan

Skattebetalarna förlorare på dåliga byggaffärer – 90 miljarder upp i rök

De börsnoterade byggbolagen NCC, Skanska och Peab är de största vinnarna när den offentliga marknaden ökar till en ny toppnotering. Men slöseriet bedöms också sätta nya rekord och närmare 90 miljarder av skattebetalarnas pengar uppges gå upp i rök genom dåliga affärer..

DI - 3 timmar sedan

Brittisk åthutning dyr för Handelsbanken

Handelsbankens kostnader rusade i det första kvartalet och det fick aktien att dyka på börsen. Den skarpa kritiken från den brittiska finansinspektionen FCA för hur Handelsbanken hanterar penningtvätt bidrar till kostnadsrallyt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.