DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 07:34

DI - 19 mar 18 kl. 17:42

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionenNorden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Rejäla, minusi hela , regionen
DI - 20 apr 16 kl. 17:41

Nordenbörser: Läkemedel sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt skilda håll på onsdagen med Oslobörsen på plus, Stockholm och Helsingfors nära oförändrat och ett rejält minus i Köpenhamn..

DI - 11 feb 16 kl. 17:17

Nordenbörser: Carlsberg gick mot strömmen

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

SvD - 11 feb 16 kl. 17:26

Bankoro pressade Nordenbörser

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

DI - 24 sep 14 kl. 17:23

Nordenbörser: Minus för danskarna

Inga dramatiska rörelser skedde bland Nordenbörserna på onsdagen, med undantag för Köpenhamnsbörsen som var klart på minus. Att det tyska IFO-indexet landat under förväntningarna tycktes inte sänka sentimentet nämnvärt..

DI - 06 apr 17 kl. 17:57

Nordenbörser: Minus i Köpenhamn

Nordenbörserna hade en oregelbunden utveckling på torsdagen och gick lite åt olika håll med små uppgångar i Stockholm och Helsingfors och minus i Köpenhamn och på Oslobörsen..

DI - 29 nov 16 kl. 17:21

Nordenbörser: Stålbolaget föll tungt

De nordiska börserna stängde överlag på minus på tisdagen även om Köpenhamn klarade sig precis över nollstrecket. Oslo var tisdagens svagaste kort efter att oljepriset föll rejält..

DI - 19 dec 14 kl. 18:20

Nordenbörser: Slagig handelsdag

Nordenbörserna noterades överlag högre vid fredagens stängning, efter en slagig handelsdag där indexen handlades på brett minus vid lunchtid..

DI - 25 feb 15 kl. 17:11

Nordenbörser: Danmark tar täten

Nordenbörserna utvecklades åt olika håll på onsdagen. Finland följde övriga Europa med handel lätt på minus medan Danmark fick draghjälp av Maersk och Norge av oljerelaterat..

DI - 02 mar 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Kollaps i Oslo

Nordenbörserna uppvisade överlag handel på lätt minus under måndagen, vilket speglade sentimentet på kontinenten. Finland gick starkast genom att hålla nollstrecket. Bland aktierna var det extra fokus på Vardia, som rapportrasade i Norge..

DI - 12 mar 15 kl. 17:26

Nordenbörser: ISS sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt olika håll på torsdagen. Norge stack ut genom att följa oljan norröver medan Danmark och Finland handlades lätt på minus vilket speglade utvecklingen i övriga Europa efter gårdagens mindre rally..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Guld ska minska kinesernas dollarberoende

HONGKONG. Den kinesiska valutan har blivit alltmer volatil, samtidigt som guldpriset i yuan har blivit väldigt stabilt.  Det har gett upphov till teorin att guld ska bli ett verktyg för Kina att minska dollarberoendet i Asien..

DI - 8 timmar sedan

Italien får sänkt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Italiens kreditbetyg till Baa3, från tidigare Baa2. Utsikterna för betyget är stabila. .

DI - 8 timmar sedan

Entusiasterna som odlar sitt eget snus

Det är en växande gräsrotsrörelse där resultatet läggs under läppen. Di Weekend lyfter på locket till tobaks­odlarna som suktar efter att bli ­självförsörjande på snus..

DI - 9 timmar sedan

Efter fiaskona – Vattenfall tar sikte på ny marknad

Frankrike står näst på tur när Vattenfall expanderar vidare i Europa. Energikoncernen går in på privatmarknaden och tävlar om att få bygga vindkraft för miljardbelopp..

DI - 9 timmar sedan

Nervös New York-vecka slutade på plus

USA-börserna avslutade veckan med en liten uppgång, till skillnad från motsvarigheten i Stockholm. Starka delårsrapporter bidrog till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 9 timmar sedan

Ager-Hanssen till attack mot brittiska mediebolagets styrelse

Den norske finansmannen och Qvibergfienden Christen Ager-Hanssen gick förra veckan till attack i Fokus mot Kinnevik för att ha friserat siffrorna i Metro inför Custos förvärv. På fredagen var det dags för styrelsen i Johnston Press, där Custos är storägare och nu har ökat sitt innehav, att känna av den norska vreden..

DI - 9 timmar sedan

Akelius rustar för kärvare tider – vill säkra tillgång till kapital

Akelius försöker höja sitt kreditbetyg genom att sänka belåningsgraden och öka räntetäckningsgraden.  Skälet är att säkra tillgången till kapital, enligt vd..

DI - 10 timmar sedan

Ränteproffsets känga: Fed-chefen beter sig som en cheerleader

Nyckeln till nästa kapitel i börsdramat hittar man på räntemarknaden i USA. Det tror Rajiv Setia, chef för ränteanalys på Barclays.  ”Om räntorna ska upp ytterligare 50 punkter måste man uppenbarligen tänka om kring multiplarna”, säger han till Di..

DI - 10 timmar sedan

Mekonomens finansiering av danska storköpet bärgad

Företrädesemissionen på 1,65 miljarder som ska delfinansiera ett dansk/polskt förvärv övertecknades..

DI - 10 timmar sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.