DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 04:20

DI - 19 mar 18 kl. 17:42

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionenNorden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Rejäla, minusi hela , regionen
DI - 20 apr 16 kl. 17:41

Nordenbörser: Läkemedel sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt skilda håll på onsdagen med Oslobörsen på plus, Stockholm och Helsingfors nära oförändrat och ett rejält minus i Köpenhamn..

DI - 11 feb 16 kl. 17:17

Nordenbörser: Carlsberg gick mot strömmen

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

SvD - 11 feb 16 kl. 17:26

Bankoro pressade Nordenbörser

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

DI - 24 sep 14 kl. 17:23

Nordenbörser: Minus för danskarna

Inga dramatiska rörelser skedde bland Nordenbörserna på onsdagen, med undantag för Köpenhamnsbörsen som var klart på minus. Att det tyska IFO-indexet landat under förväntningarna tycktes inte sänka sentimentet nämnvärt..

DI - 06 apr 17 kl. 17:57

Nordenbörser: Minus i Köpenhamn

Nordenbörserna hade en oregelbunden utveckling på torsdagen och gick lite åt olika håll med små uppgångar i Stockholm och Helsingfors och minus i Köpenhamn och på Oslobörsen..

DI - 29 nov 16 kl. 17:21

Nordenbörser: Stålbolaget föll tungt

De nordiska börserna stängde överlag på minus på tisdagen även om Köpenhamn klarade sig precis över nollstrecket. Oslo var tisdagens svagaste kort efter att oljepriset föll rejält..

DI - 19 dec 14 kl. 18:20

Nordenbörser: Slagig handelsdag

Nordenbörserna noterades överlag högre vid fredagens stängning, efter en slagig handelsdag där indexen handlades på brett minus vid lunchtid..

DI - 25 feb 15 kl. 17:11

Nordenbörser: Danmark tar täten

Nordenbörserna utvecklades åt olika håll på onsdagen. Finland följde övriga Europa med handel lätt på minus medan Danmark fick draghjälp av Maersk och Norge av oljerelaterat..

DI - 02 mar 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Kollaps i Oslo

Nordenbörserna uppvisade överlag handel på lätt minus under måndagen, vilket speglade sentimentet på kontinenten. Finland gick starkast genom att hålla nollstrecket. Bland aktierna var det extra fokus på Vardia, som rapportrasade i Norge..

DI - 12 mar 15 kl. 17:26

Nordenbörser: ISS sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt olika håll på torsdagen. Norge stack ut genom att följa oljan norröver medan Danmark och Finland handlades lätt på minus vilket speglade utvecklingen i övriga Europa efter gårdagens mindre rally..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Bryggeribröder redo för nästa steg

Kvarnagårdens Bryggeri har gått från dröm till hobby till ett vinstdrivande företag. Nu gör sig bröderna bakom bolaget redo att skala upp..

DI - 7 timmar sedan

Hos småländska Urshultsbagarn är surdeg ingen fluga

När surdeg blev brödtrenden på allas läppar hade Urshultsbagarn redan använt sig av tekniken i fyra generationer.  I bageriet i Urshult möter gamla traditioner modern industri..

DI - 8 timmar sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 9 timmar sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 9 timmar sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 9 timmar sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 10 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 11 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 11 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 12 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.