DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 01:17

DI - 19 mar 18 kl. 17:42

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionenNorden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Rejäla, minusi hela , regionen
DI - 20 apr 16 kl. 17:41

Nordenbörser: Läkemedel sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt skilda håll på onsdagen med Oslobörsen på plus, Stockholm och Helsingfors nära oförändrat och ett rejält minus i Köpenhamn..

DI - 11 feb 16 kl. 17:17

Nordenbörser: Carlsberg gick mot strömmen

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

SvD - 11 feb 16 kl. 17:26

Bankoro pressade Nordenbörser

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

DI - 24 sep 14 kl. 17:23

Nordenbörser: Minus för danskarna

Inga dramatiska rörelser skedde bland Nordenbörserna på onsdagen, med undantag för Köpenhamnsbörsen som var klart på minus. Att det tyska IFO-indexet landat under förväntningarna tycktes inte sänka sentimentet nämnvärt..

DI - 06 apr 17 kl. 17:57

Nordenbörser: Minus i Köpenhamn

Nordenbörserna hade en oregelbunden utveckling på torsdagen och gick lite åt olika håll med små uppgångar i Stockholm och Helsingfors och minus i Köpenhamn och på Oslobörsen..

DI - 29 nov 16 kl. 17:21

Nordenbörser: Stålbolaget föll tungt

De nordiska börserna stängde överlag på minus på tisdagen även om Köpenhamn klarade sig precis över nollstrecket. Oslo var tisdagens svagaste kort efter att oljepriset föll rejält..

DI - 19 dec 14 kl. 18:20

Nordenbörser: Slagig handelsdag

Nordenbörserna noterades överlag högre vid fredagens stängning, efter en slagig handelsdag där indexen handlades på brett minus vid lunchtid..

DI - 25 feb 15 kl. 17:11

Nordenbörser: Danmark tar täten

Nordenbörserna utvecklades åt olika håll på onsdagen. Finland följde övriga Europa med handel lätt på minus medan Danmark fick draghjälp av Maersk och Norge av oljerelaterat..

DI - 02 mar 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Kollaps i Oslo

Nordenbörserna uppvisade överlag handel på lätt minus under måndagen, vilket speglade sentimentet på kontinenten. Finland gick starkast genom att hålla nollstrecket. Bland aktierna var det extra fokus på Vardia, som rapportrasade i Norge..

DI - 12 mar 15 kl. 17:26

Nordenbörser: ISS sänkte Köpenhamn

Nordenbörserna gick åt olika håll på torsdagen. Norge stack ut genom att följa oljan norröver medan Danmark och Finland handlades lätt på minus vilket speglade utvecklingen i övriga Europa efter gårdagens mindre rally..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Brexitkrisen får biljätten att hamstra: "Antar det värsta"

Det nedröstade utträdesavtalet fick bilindustrin i Storbritannien och övriga EU att tappa hoppet om en lösning. Flera bygger upp extra lager och letar alternativa leveransvägar för att undvika väntat hamnkaos. "Jag har räknat med det värsta", säger Andy Palmer, vd för Aston Martin..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Löfven presenterar sin regering – vi sänder live

Under måndagen presenterar statsminister Stefan Löfven sin nya regering och avger regeringsförklaring. Vi kommer även få veta vilka ministrar som kommer ingå i regeringen. Di TV kommer sända live med start cirka 11.

DI - 3 timmar sedan

Lista: Bankerna som höjer – här får du bäst sparränta

För den som söker en riskfri placering är bankkontot just nu bättre än en räntefond. Två nischbanker har skruvat upp sparräntan sedan Riksbanken höjde styrräntan. Men hos storbankerna är den fortfarande noll..

DI - 3 timmar sedan

Trump efter nobben: Pelosi är irrationell

Donald Trump fortsätter ordkriget mot toppdemokraten Nancy Pelosi. Efter att den amerikanske presidentens försök att budgetkompromissa möttes av ett tvärt nej anklagar han Pelosi för en radikal vänstersväng..

DI - 4 timmar sedan

Nätverk av daytraders misstänks för kursmanipulation

Ett nätverk av daytraders manipulerar kurserna i stora likvida aktier. Det misstänker Ekobrottsmyndigheten som nystat i alla de anmälningar som kommer in. "De kan göra sig en miljon på en dag", säger kammaråklagare Jan Leopoldson.

DI - 4 timmar sedan

Falska 500-kronorssedlar i omlopp

Det cirkulerar falska 500-kronorssedlar i södra Sverige. .

DI - 5 timmar sedan

Fortsatt tyst runt Koreamöte – Eliasson med

Det högnivåmöte om det koreanska säkerhetsläget som pågår i Sverige omgärdas av ett stort hemlighetsmakeri. Med på mötet finns särskilda sändebud från Nordkorea, Sydkorea, USA och Sverige, bekräftar Sipri. Två av delegatarena är sydkoreanen Lee Do-Hoon och FN:s tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson..

DI - 6 timmar sedan

Medger samtal om Moskvabygge fram till valet

Donald Trump hade samtal om planer på en skyskrapa – ett Trump Tower – i Moskva under sin presidentvalskampanj, säger hans advokat Rudy Giuliani i NBC:s nyhetsprogram  "Meet the press" Trumplägret har tidigare inte tillstått att samtalen pågick såpass länge..

DI - 6 timmar sedan

Norrland bjuder på fastighetsguld

För utdelningsjägare väntar en härlig tid framöver när boksluten börjar komma in. Speciellt i fastighetssektorn. I stort sett alla bolagen väntas höja utdelningen och det finns flera aktier med hög direktavkastning..

DI - 6 timmar sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.