DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 00:57

DI - 19 mar 18 kl. 15:30

Karin Grundberg Wolodarski: Välförtjänt plats för en otrolig svensk historia”Det känns fantastiskt”, säger Johan af Klint om att gammelfastern, den svenska konstnären Hilma af Klint visas på konstmuseet Guggenheim i New York till hösten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Grundberg Wolodarski, Johan, Klint, Hilma, Guggenheim, New York

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karin, Grundberg, Wolodarski, Välförtjäntplats för en , otroligsvensk , historia
DN - 26 nov 13 kl. 15:40

Peter Wolodarski: De förtjänar allt tänkbart stöd

Gripandet i Syrien av Magnus Falkehed och Niclas Hammarström framkallar chock och förtvivlan. Vi vet fortfarande inte vem eller vilka som fört bort de två svenska journalisterna, men båda befinner sig av allt att döma i en mycket farlig situation..

Norrtelje Tidning - 09 dec 17 kl. 18:00

Flyktinghjälp Väddö får årets FN-diplom: "Väldigt välförtjänt"

Flyktinghjälp Väddö får årets FN-diplom av lokalavdelningen i Norrtälje. – Det är väldigt välförtjänt. Flyktinghjälp Väddö har jobbat enormt mycket och visat vad mänskliga rättigheter är för något i verkligheten, säger Karin Zelander, vice ordförande i FN-föreningen i Norrtälje..

BT - 18 mar 16 kl. 05:00

Karin Samuelsson: ”Första målsättningen var att orka springa en sträcka på 700 meter utan att behöva stanna och andas.”

Till slut lärde jag mig tycka om träning. Det var sannerligen inte skolidrottens förtjänst..

Nya Wermlands Tidningen - 21 nov 17 kl. 17:52

Karin Broos och Håkan Loob prisade

Bakgrund överflödig.Mer välkända och värdiga mottagare av landshövdingens förtjänstmedaljer än årets finns knappast..

GöteborgsPosten - 03 sep 18 kl. 20:00

Väljarna förtjänar en bättre skoldebatt

Karin Pihl: Frågan om friskolor tillåts paralysera hela skoldebatten..

Kristianstadsbladet - 24 sep 18 kl. 12:52

Karin Pihl: Borgerlig försvarsminister måste förvalta Hultqvists arv

Peter Hultqvist (S) förtjänar beröm för sitt arbete..

DN - 02 dec 18 kl. 07:26

Karin Bojs: Spåren av värsta åren finns under isen

I måndags fick författaren Magnus Västerbro mycket välförtjänt Augustpriset i fackboksklassen för sin bok Svälten, som handlar om hungeråren 1867–1869..

Skånskan - 27 jun 18 kl. 05:00

Han ska utveckla kommunens skolor

SKURUP Den 9 augusti börjar han, kommunens nya chef för skol- och utbildningsförvaltningen, en vecka efter sin 60-årsdag.
Anders Grundberg är mannen som ska utveckla kommunens skolor och förbättra deras rykte.För det är så, tycker kommunalrådet Magnus Alm (S), att skolorna i kommunen har oförtjänt dåligt rykte.

YLE - 28 jun 17 kl. 10:00

X3M Fokus – historierna du måste höra i sommar

I fem delar får du höra historier om att vara ung och sjuk, om patriotism, om att kämpa på trots att du har alla odds emot dig, om att vara i knipa och om hur du lurar systemet på bästa sätt. Korka en valfri dryck och börja lyssna. X3M Fokus ger dig sommarunderhållning och tankeställare på löpande band i fem delar: 1.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 05:00

Vårdcentral tar krafttag mot psykisk ohälsa

ESLÖV Det råder pionjäranda på vårdcentralen Tåbelund. Där ska man sjösätta ett nytt arbetssätt för att hjälpa patienter med psykiska besvär.
På andra håll har man sett att det nya arbetssättet lett till nästan en halvering av sjukskrivningar bland patienterna.

Fler nyheter från DI

DI - 9 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 10 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 10 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 11 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 12 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 12 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 13 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 13 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 13 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 14 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.