Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 15 August, 22:42

Cornucopia - 19 mar 18 kl. 15:05

Stefan Löfven: "Inte minst [...] så storstadsbor ska åka ut och kanske koppla av på landsbygden då måste det fungera även där "Medan Hanif Bali fått kicken från Moderaternas partistyrelse sedan han lagt ut en allmän handling på nätet, så har vi tack och lov Sveriges statsminister Stefan Löven (s) att luta oss mot. Här ges besked varför landsbygden måste fungera på en pressträff idag.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Löfven, Hanif Bali, Moderaternas, Sveriges, Stefan Löven

Dela artikeln

112 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, LöfvenInte minst , , storstadsborska , åkaut , och kanske koppla av på landsbygden då måste det fungera även där
Kristianstadsbladet - 27 mar 18 kl. 00:01

Landsbygden är till för människor som bor där

Nyligen uttryckte statsminister Stefan Löfven att ”när storstadsbor ska åka ut och kanske få koppla av på landsbygden då måste det fungera där”. .

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 3 timmar sedan

En timme kvar på auktion 1/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 1/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #4 finns nu också ute.

Cornucopia - 11 timmar sedan

Vad är egentligen det svenska samhällskontraktet?

"Samhällskontraktet är ömtåligare än en del tror." - Ulf Kristersson (M)Vad består det svenska samhällskontraktet egentligen av? Jag har letat, men jag har inte hittat kontraktet.

Cornucopia - 13 timmar sedan

Beskedet: Löfven (S) beredd bilda regering med Åkesson (SD) för folkhemmet skull

"Jag kommer att göra allt för att förverkliga det gröna folkhemmet." - Stefan Löven (s)Under gårdagens partiledardebatt gav statsminister Stefan Löfven (S) beskedet att han är beredd att göra allt för det gröna folkhemmets skull, alltså inklusive att bilda regering med Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson (SD) om så behövs. Ett tydligt besked om att en röst på S kan bli en röst på S+SD.

Cornucopia - Igår: 17:24

Auktion 3/10 av signerat och numrerat exemplar av Höstregn

Så var det dags för nästa auktion av numrerade och signerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Nu finns auktion 3/10 ute och hittas här. Auktion 1/10 och 2/10 pågår fortfarande och ledande bud ligger i skrivande stund på 2 101:- SEK.

Cornucopia - Igår: 16:19

Swish nere för Swedbank och sparbankernas kunder

Svenskarnas älskade system för sekundsnabb omedelbar betalning Swish är nere för Swedbanks kunder rapporterar Swish. Detta gäller både att skicka och ta emot pengar.
Aötermativt sätt att föra över pengar fungerar dock bara mikrolokalt.

Cornucopia - Igår: 15:34

Bloomberg bekräftar: Saudi-Arabien förhandlar om köpa ut TeslaV

Bloomberg bekräftar nu bloggens tidigare hyptes att det var Saudi-Arabiens investeringsfond som står bakom erbjudandet av finansiering av ett utköp av Tesla från börsen.
Veckochart Tesla (NASDAQ:TSLA). Logaritmisk skala.

Cornucopia - Igår: 11:02

Affärsutveckling: Spotify börjar med datingapp

"Vi träffades på Spotify."Här har Spotify en affärsidé. Spotify expanderar verksamheten och använder tjänsten som bas för en dejtingapp.

Cornucopia - Igår: 09:55

Valpåverkande samordnade omfattande bilbrandsattentat

Med start nästan exakt 21:00 började bilar i stor omfattning samordnat antändas på flera platser i landet, av svartklädda maskerade grupper. Oavsett vem som ligger bakom och oavsett orsaken kommer detta ha valpåverkande effekter för SD, med viss symmetri mot hur MP nyttjat sommarens skogsbränder. Samtidigt bryter dessa bilbränder det normala mönstret, och förklaring till beteendet saknas menar kriminologen Manne Gerell.

Cornucopia - I förrgår: 17:33

Auktion 2/10 av signerat och numrerat exemplar av Höstregn

Så var det dags för nästa auktion av numrerade och signerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Nu finns auktion 2/10 ute och hittas här. Auktion 1/10 pågår fortfarande och ledande bud ligger i skrivande stund på 2 101:- SEK.

Cornucopia - I förrgår: 15:55

Övning: Sätt ihop en regering med YouGovs opinionsresultat

För att illustrera det kommande minst sagt spännande parlamentariska läget kan man använda YouGovs julimätning av opinionen. Att pussla ihop en regering ur de siffrorna gör att svaret blir Stefan Löven (s).Sängkammarblicken är tydlig: Fyra år till!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.