Mobil > Teknik

Thursday, 25 April, 04:23

Mobil - 19 mar 18 kl. 15:02

Galaxy S9 Plus kostar cirka 3 100 kronor att tillverkaTech Insights har gjort en bedömning av vad komponenterna till Samsungs pinfärska flaggskepp Galaxy S9 Plus kostar och kommit fram till en summa som motsvarar cirka 3 100 kronor..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
S9 Plus, Insights, Samsungs, Galaxy S9 Plus

Dela artikeln

43 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GalaxyS9 , Plus, kostar, cirka3 , 100kronor att , tillverka
Västerbottens Folkblad - 08 jun 15 kl. 15:46

[PLUS] Studenten en dyr affär för många gymnasieelever

Drygt 100 000 elever i landet tar gymnasieexamen i veckan. En genomsnittlig examen kostar cirka....

SmålandsPosten - 10 feb 14 kl. 22:21

Troja på plus ? trots publiktappet

Trots att publiken sviker håller sig Troja på rätt sida om strecket i den ekonomiska tabellen. Nu hoppas man klättra över det sportsliga strecket och säkra nytt kontrakt. I kväll är det omstart i hockeyallsvenskan efter ett längre uppehåll.

Sydöstran - 18 feb 11 kl. 03:00

Institutionsvård för missbrukare kostar fem miljoner

RONNEBY Institutionsvården för missbrukare i Ronneby kommun kostar cirka fem miljoner kronor i år.
Ökat drickande är huvudorsaken till kostnaden..

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 11 kl. 12:06

Avloppsslam kostar miljoner

Det kostar cirka 8,5 miljoner kronor varje år att ta hand om avloppsslammet från NSVA:s elva reningsverk.Sedan årsskiftet har företaget Ragn-Sells fått miljonuppdraget för tio av reningsverken, medan slammet från Lundåkraverket i Landskrona även fortsättningsvis tas om hand av LSR, Landskrona Svalövs Renhållnings AB..

Jönköpingsnytt - 31 mar 11 kl. 08:04

Flygplatskonsulterna lämnar, men kostar en halv miljon

Nu är det klart att de båda flygplatskonsulterna Paul Whelan och Carla Dodd kommer att lämnar Jönköping Airport nu under våren och att de kostar cirka en halv miljon i avgångspengar..

Jönköpingsnytt - 31 mar 11 kl. 08:04

Konsulterna lämnar, kostar en halv miljon kronor

Nu är det klart att de båda flygplatskonsulterna Paul Whelan och Carla Dodd kommer att lämnar Jönköping Airport nu under våren och att de kostar cirka en halv miljon i avgångspengar..

Jönköpingsnytt - 31 mar 11 kl. 08:04

Flygkonsulterna lämnar, kostar en halv miljon kronor

Nu är det klart att de båda flygplatskonsulterna Paul Whelan och Carla Dodd kommer att lämnar Jönköping Airport nu under våren och att de kostar cirka en halv miljon i avgångspengar..

DI - 20 jun 12 kl. 14:53

Så mycket kostar riksdagsledamöterna

Sveriges 349 riksdagsledamöter kostar cirka 650 miljoner kronor i drift varje år, visar Svenska Dagbladets genomgång. Men då ingår inte gratis övernattningsbostad och eventuella framtida pensioner..

Expressen - 01 mar 14 kl. 15:02

Telefonröstfusket kostar 40 miljoner

LIDKÖPING. Röstfusket i Melodifestivalen kostar cirka 40 miljoner. Samtidigt kämpar programledarna för att få till Andra chansens kritiska moment, och SVT ändrar sina regler igen - nu ska man radera misstänkta röster direkt efter direktsändning.

IDG - 04 sep 14 kl. 09:56

Asus lilla student-pc kostar 2 000 kronor

Söker du en billig, enkel bärbar dator för studier, arbete eller surf? Nya Asus Eeebook X205 är på 11-tum och kostar cirka 2 000 kronor. .

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 11 timmar sedan

Bildspecial: Huawei Mate X och Samsung Galaxy Fold

Både Samsung och Huawei har visat upp sina vikbara mobiltelefoner och på Mobil har vi fått titta närmare på både Mate X och Galaxy Fold. Här ser vi på för- och nackdelar, vilka alternativ vi ställs inför och vad den nya generationens telefoner kan erbjuda, nu och i framtiden..

Mobil - 13 timmar sedan

17-tumsplattan Galaxy View 2 bekräftad av AT&T

Jodå, Samsungs gigantiska surfplatta Galaxy View 2 existerar och en lansering tycks inte vara alltför långt borta. Operatören AT&T har nämligen publicerat ett videoklipp där surfplattan visas upp..

Mobil - 13 timmar sedan

Galaxy Fold kan vara redo att levereras från den 13 juni

Samsung har skjutit upp leveranserna av sin böjbara telefon Galaxy Fold på obestämd tid, men nu kan ett datum eventuellt ändå ha avslöjats..

Mobil - 18 timmar sedan

Xiaomi integrerar funktion för ”digitalt välbefinnande” i MIUI

Digitalt välbefinnande är onekligen på tapeten, och nu vill även Xiaomi vara med och informera sina användare om när skärmtiden går överstyr..

Mobil - 19 timmar sedan

Huawei anklagas för fusk med ”månläget” i P30 Pro-kameran

Många har låtit sig förföras av det till synes otroliga ”månläge” som Huaweis nya flaggskeppstelefon P30 Pro ståtar med, och som medger förhållandevis skarpa och fina bilder på månen. Men nu anklagas Huawei för att fuska med funktionen..

Mobil - Igår: 17:07

Nokia 9 uppdaterad: Vi testar hur det påverkar funktionen

Uppdateringen som skulle åtgärda den opålitliga fingeravtryckssensorn i Nokia 9 men gav hos vissa användare upphov till nya problem. Mobil har testat den nya mjukvaran som nu finns för Nokia 9 och som ska lösa de problem den haft..

Mobil - Igår: 15:00

Officiellt: Oneplus 7-serien lanseras den 14 maj

Rubriken till den inbjudan som nu gått ut är “Go Beyond Speed” och i inbjudan säger Oneplus också att det gäller “Oneplus 7-serien” vilket alltså bekräftar att det handlar om mer än en telefon..

Mobil - Igår: 14:53

Apple förväntas öppna Iphones NFC-chipp för utvecklare

NFC-chippen i Apples Iphone-enheter kan enligt ännu obekräftade uppgifter komma att öppnas upp för utvecklare, något som skulle medföra att telefonerna kommer att kunna användas till betydligt mer än idag. Ett besked om saken väntas på utvecklarkonferensen WWDC..

Mobil - Igår: 10:21

Företaget bakom Yotaphone har gått i konkurs

Det ryska företaget bakom de udda och ganska roliga telefonerna under namnet Yotaphone har gått i konkurs..

Mobil - Igår: 11:02

Oneplus-vd:n bekräftar: 5G och extrem skärm i Oneplus 7 Pro

90 Hz bilduppdatering och 5G i den dyrare av flera nya från Oneplus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.