Mobil > Teknik

Monday, 24 September, 23:37

Mobil - 19 mar 18 kl. 15:02

Galaxy S9 Plus kostar cirka 3 100 kronor att tillverkaTech Insights har gjort en bedömning av vad komponenterna till Samsungs pinfärska flaggskepp Galaxy S9 Plus kostar och kommit fram till en summa som motsvarar cirka 3 100 kronor..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
S9 Plus, Insights, Samsungs, Galaxy S9 Plus

Dela artikeln

43 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GalaxyS9 , Plus, kostar, cirka3 , 100kronor att , tillverka
Västerbottens Folkblad - 08 jun 15 kl. 15:46

[PLUS] Studenten en dyr affär för många gymnasieelever

Drygt 100 000 elever i landet tar gymnasieexamen i veckan. En genomsnittlig examen kostar cirka....

SmålandsPosten - 10 feb 14 kl. 22:21

Troja på plus ? trots publiktappet

Trots att publiken sviker håller sig Troja på rätt sida om strecket i den ekonomiska tabellen. Nu hoppas man klättra över det sportsliga strecket och säkra nytt kontrakt. I kväll är det omstart i hockeyallsvenskan efter ett längre uppehåll.

Sydöstran - 18 feb 11 kl. 03:00

Institutionsvård för missbrukare kostar fem miljoner

RONNEBY Institutionsvården för missbrukare i Ronneby kommun kostar cirka fem miljoner kronor i år.
Ökat drickande är huvudorsaken till kostnaden..

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 11 kl. 12:06

Avloppsslam kostar miljoner

Det kostar cirka 8,5 miljoner kronor varje år att ta hand om avloppsslammet från NSVA:s elva reningsverk.Sedan årsskiftet har företaget Ragn-Sells fått miljonuppdraget för tio av reningsverken, medan slammet från Lundåkraverket i Landskrona även fortsättningsvis tas om hand av LSR, Landskrona Svalövs Renhållnings AB..

Jönköpingsnytt - 31 mar 11 kl. 08:04

Flygplatskonsulterna lämnar, men kostar en halv miljon

Nu är det klart att de båda flygplatskonsulterna Paul Whelan och Carla Dodd kommer att lämnar Jönköping Airport nu under våren och att de kostar cirka en halv miljon i avgångspengar..

Jönköpingsnytt - 31 mar 11 kl. 08:04

Konsulterna lämnar, kostar en halv miljon kronor

Nu är det klart att de båda flygplatskonsulterna Paul Whelan och Carla Dodd kommer att lämnar Jönköping Airport nu under våren och att de kostar cirka en halv miljon i avgångspengar..

Jönköpingsnytt - 31 mar 11 kl. 08:04

Flygkonsulterna lämnar, kostar en halv miljon kronor

Nu är det klart att de båda flygplatskonsulterna Paul Whelan och Carla Dodd kommer att lämnar Jönköping Airport nu under våren och att de kostar cirka en halv miljon i avgångspengar..

DI - 20 jun 12 kl. 14:53

Så mycket kostar riksdagsledamöterna

Sveriges 349 riksdagsledamöter kostar cirka 650 miljoner kronor i drift varje år, visar Svenska Dagbladets genomgång. Men då ingår inte gratis övernattningsbostad och eventuella framtida pensioner..

Expressen - 01 mar 14 kl. 15:02

Telefonröstfusket kostar 40 miljoner

LIDKÖPING. Röstfusket i Melodifestivalen kostar cirka 40 miljoner. Samtidigt kämpar programledarna för att få till Andra chansens kritiska moment, och SVT ändrar sina regler igen - nu ska man radera misstänkta röster direkt efter direktsändning.

IDG - 04 sep 14 kl. 09:56

Asus lilla student-pc kostar 2 000 kronor

Söker du en billig, enkel bärbar dator för studier, arbete eller surf? Nya Asus Eeebook X205 är på 11-tum och kostar cirka 2 000 kronor. .

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 8 timmar sedan

Huawei övertygade om att Kirin 980 slår Apples A12 Binoic-chipp

Huaweis nya mobilchipp Kirin 980 kommer att ha betydligt högre prestanda än Apples nya A12 Bionic-chipp. Det har åtminstone Huawei sagt sig vara övertygade om, i samband med en produktpresentation i Dubai..

Mobil - 8 timmar sedan

”Inga planer på att knoppa av Honor från Huawei”

Honor har på ganska snabbt tid gått från att ha varit ett namn på en serie telefoner från Huawei till att uppfattas mer och mer som ett fristående märke, och rykten om att verksamheten skulle knoppas av och bli ett eget bolag har cirkulerat under lång tid. Men Honor-chefen Zhao Ming förnekar nu bestämt att det finns några sådana planer..

Mobil - 12 timmar sedan

Hållbarhetstest: Iphone XS Max mycket tåligare än Iphone X

Den är gjord nästan helt i glas och det gör riskerna för skador när du tappar den fortsatt hög, men Squaretrade som testat hållbarheten i Iphone XS och Iphone XS Max är imponerade över framförallt hur mycket den nya Iphone XS Max tål..

Mobil - 12 timmar sedan

Test: Brusreducerande hörlurarna Sony WH-1000X M3 är i en egen klass

Sonys senaste brusreducerande hörlurar överträffar vad vi tidigare hört..

Mobil - 12 timmar sedan

Nu får Oneplus 6 Android 9.0 Pie

Oneplus har börjat rulla ut sin första uppdatering till Android 9.0 Pie, och i Sverige får Oneplus 6 uppdateringen den 26 september..

Mobil - 13 timmar sedan

Youtube Music får bättre musikkvalitet

Den senaste uppdateringen av Youtube Musig ger den utlovade förbättringen av ljudkvalitet, men man har inga planer på HD-ljud..

Mobil - 14 timmar sedan

Rykte: Galaxy S10 kommer i en version utan böjda skärmkanter

Sedan Galaxy S8 lanserades kommer alla Samsungs Galaxy-flaggskepp med böjda skärmar. Men med kommande Galaxy S10 kan den helt platta skärmen göra comeback, åtminstone om man får tro techläckaren Ice Universe..

Mobil - 14 timmar sedan

Sverige är det starkaste europeiska fästet för Oneplus

Den kinesiska uppstickaren Oneplus vinner allt mer mark med sina telefoner, som erbjuder tämligen god prestanda till ett förhållandevis lågt pris. Och enligt färska siffror från Counterpoint så är Sverige det starkaste fästet i Europa..

Mobil - 21 sep 18 kl. 15:25

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - 21 sep 18 kl. 14:40

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.