Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 14:28

Dagens Media - 19 mar 18 kl. 12:41

Så tar de politiska partierna hjälp av influencersPOLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL 1 AV 5. Har de politiska partierna fått upp ögonen för den nya tidens makthavare – och vad innebär i så fall det? Dagens Media tar ett grepp om influencers betydelse i valrörelsen. "Influencers är en kanal som spelar stor roll för unga", säger Centerpartiets presschef Jessica Bissmark..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
POLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL, AV, Media, Centerpartiets, Jessica Bissmark

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tarde , politiska, partierna, hjälpav , influencers
Politologerna - 23 maj 14 kl. 11:41

Hur mår de politiska partierna?

Detta inlägg är samförfattat av Gissur Ó Erlingsson och Mikael Persson. *** På DN-debatt tidigare i veckan tog vi upp frågan om hur de politiska partierna mår i Sverige. Vi vill här ta tillfället i akt att kort presentera några av de data vi refererar till.

SR - 11 jan 15 kl. 18:55

Ramberg: Frågan om Nato splittrar politiska partierna

Natofrågan splittrar de svenska partierna, oenigheten finns även inom de politiska blocken. Så analyserar Ekots inrikespolitiske kommentator, Tomas Ramberg, läget i den heta frågan som just nu diskuteras för fullt på Folk och försvar i Sälen..

DN - 25 apr 13 kl. 19:08

?De politiska partierna måste göra sig relevanta?

Med ett tydligt mål att växa vände Moderata Ungdomsförbundet trenden bland alla ungdomsförbund. Vi har vuxit flera år i rad och är det största politiska ungdomsförbundet i Sverige. Vi är nu större än Ung Vänster, Grön Ungdom och SSU tillsammans, skriver Erik Bengtzboe, ordförande i Muf..

SmålandsPosten - 01 aug 17 kl. 06:00

Jag är inte rädd för de politiska partierna – jag är rädd om Svenska kyrkan

Alla har inte rätt att ställa upp i Svenska kyrkans val. Inte barn under 16 som är medlemmar. Inte de som inte är medlemmar oavsett ålder.

Dagen - 27 dec 17 kl. 03:05

Så jobbar de politiska partierna mot judehat

Utred antisemitiska hatbrott, se över bidrag till trossamfund, mer pengar till säkerhet och tillsätt en permanent utställning om Förintelsen. En rad politiska förslag ligger på bordet för att komma åt antisemitismen i Sverige, vilket blivit högaktuellt efter den senaste tidens händelser..

Skånskan - 14 nov 16 kl. 05:00

Partierna är folkets röst

ERWP.fif(0)KRÖNIKA Efter valet i USA har en mediekritisk debatt blossat upp. Flera medier tog tydligt ställning emot Trump i valet och avfärdade hans möjligheter att vinna.

BT - 17 jul 14 kl. 15:46

Partierna tappar i medlemsantal: "Det är allvarligt för demokratin"

Partierna tappar medlemmar och intresset för att arbeta partipolitiskt minskar. Nu tillsätts en ny demokratiutredning för att möta det politiska systemets utmaningar. – Många kanaliserar sitt politiska engagemang genom att göra ett Facebook-klick och "gilla" en kampanj, säger demokratiminister Birgitta Ohlsson (FP).

Politologerna - 30 nov 14 kl. 08:00

Partierna har kraftigt ökat sitt vallöftesgivande

                      Detta inlägg är författat av Niklas Håkansson och Elin Naurin                                                                                 **** Politiska ledare har i alla tider svurit att uppfylla löften till folket. I utgrävningar av Pompeji har arkeologerna hittat valslogans på husväggarna. Någon av dem lär lova billigare bröd, någon annan gratis bastu.

Supermiljöbloggen - 11 jun 14 kl. 08:54

Alexander Clemenson, Medveten Konsumtion: Nu måste partierna ta miljö på allvar

Det har gått ett par veckor sedan valet till EU-parlamentet. Länge såg det ut som att miljöfrågorna skulle, precis som under valrörelsen 2010, ignoreras av många politiska partier liksom av media. Men helt plötsligt hände det något.

Politologerna - 15 jul 17 kl. 09:36

Vem tar vem? Ömsesidiga sympatier hos partiernas sympatisörer

Vem tar vem? Det parlamentariskt osäkra läget inbjuder till allsköns analyser och spekulation i regeringsfrågan inför valet 2018 (se t ex Leif Lewins artikel på DN debatt den 13 juli). Eftersom laguppställningarna på elitnivå är låsta är det svårt att se hur en majoritetsregering eller en stabil minoritetsregering skall kunna formas.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Native växer med programmatiska köp

Programmatiskt köpt native knackar på dörren, men än så länge släpper inte publicisterna in formatet..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Här är Sveriges största poddar

P3 Dokumentär, Skäringer & Mannheimer och Rättegångspodden – här är poddarna svenskarna lyssnade mest på under sommarmånaderna..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Viacom köper Pluto Tv för 340 miljoner dollar

Mediejätten Viacom köper videostreamingtjänsten Pluto Tv för 340 miljoner dollar. "Detta är ett betydande steg för oss", säger Viacoms vd och koncernchef Bob Bakish i ett meddelande..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Visual Art inrättar tre nya roller

Visual Art renodlar organisationen för affärsområdet Media, och adderar tre helt nya roller..

Dagens Media - 5 timmar sedan

SvD lanserar nya digitala tjänsten "Morgonrapporten"

Men lanseringen av SvD Morgonrapport vill Svenska Dagbladet ta nästa steg i sin digitala resa och affären online..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Tittarras i äldre målgrupper

Dagens Media har låtit MMS ta fram hur det linjära tv-tittandet har förändrats under 2018 och de senaste fem åren. "Under ytan så är utvecklingen inte fullt så stabil", säger Magnus Anshelm, vd på MMS..

Dagens Media - 7 timmar sedan

"Virala fenomen att undvika"

Emma Blom om varför hon inte är ett fan av blixtkampanjer..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Skattesmäll för Stampens tidigare vd

Stampens tidigare vd, Tomas Brunegård, ska betala 11 miljoner svenska kronor efter felaktig redovisning av aktieköp. Tomas Brunegårds ombud meddelar dock att beslutet kommer att överklagas..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Spelreklam i sociala medier kan stoppas

Det råder oklarheter kring vad som räknas som direktreklam eller inte, när privatpersoner vill stoppa spelbolagens annonser..

Dagens Media - Igår: 10:52

United Screens nya säljchef: "Jag betraktar influencer marketing på riktigt"

Dagens Media tar ett snack med United Screens nya säljchef Anders Vesterlund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.