Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 26 April, 00:03

Dagens Media - 19 mar 18 kl. 12:41

Så tar de politiska partierna hjälp av influencersPOLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL 1 AV 5. Har de politiska partierna fått upp ögonen för den nya tidens makthavare – och vad innebär i så fall det? Dagens Media tar ett grepp om influencers betydelse i valrörelsen. "Influencers är en kanal som spelar stor roll för unga", säger Centerpartiets presschef Jessica Bissmark..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
POLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL, AV, Media, Centerpartiets, Jessica Bissmark

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tarde , politiska, partierna, hjälpav , influencers
Politologerna - 23 maj 14 kl. 11:41

Hur mår de politiska partierna?

Detta inlägg är samförfattat av Gissur Ó Erlingsson och Mikael Persson. *** På DN-debatt tidigare i veckan tog vi upp frågan om hur de politiska partierna mår i Sverige. Vi vill här ta tillfället i akt att kort presentera några av de data vi refererar till.

SR - 11 jan 15 kl. 18:55

Ramberg: Frågan om Nato splittrar politiska partierna

Natofrågan splittrar de svenska partierna, oenigheten finns även inom de politiska blocken. Så analyserar Ekots inrikespolitiske kommentator, Tomas Ramberg, läget i den heta frågan som just nu diskuteras för fullt på Folk och försvar i Sälen..

DN - 25 apr 13 kl. 19:08

?De politiska partierna måste göra sig relevanta?

Med ett tydligt mål att växa vände Moderata Ungdomsförbundet trenden bland alla ungdomsförbund. Vi har vuxit flera år i rad och är det största politiska ungdomsförbundet i Sverige. Vi är nu större än Ung Vänster, Grön Ungdom och SSU tillsammans, skriver Erik Bengtzboe, ordförande i Muf..

SmålandsPosten - 01 aug 17 kl. 06:00

Jag är inte rädd för de politiska partierna – jag är rädd om Svenska kyrkan

Alla har inte rätt att ställa upp i Svenska kyrkans val. Inte barn under 16 som är medlemmar. Inte de som inte är medlemmar oavsett ålder.

Dagen - 27 dec 17 kl. 03:05

Så jobbar de politiska partierna mot judehat

Utred antisemitiska hatbrott, se över bidrag till trossamfund, mer pengar till säkerhet och tillsätt en permanent utställning om Förintelsen. En rad politiska förslag ligger på bordet för att komma åt antisemitismen i Sverige, vilket blivit högaktuellt efter den senaste tidens händelser..

Skånskan - 14 nov 16 kl. 05:00

Partierna är folkets röst

ERWP.fif(0)KRÖNIKA Efter valet i USA har en mediekritisk debatt blossat upp. Flera medier tog tydligt ställning emot Trump i valet och avfärdade hans möjligheter att vinna.

BT - 17 jul 14 kl. 15:46

Partierna tappar i medlemsantal: "Det är allvarligt för demokratin"

Partierna tappar medlemmar och intresset för att arbeta partipolitiskt minskar. Nu tillsätts en ny demokratiutredning för att möta det politiska systemets utmaningar. – Många kanaliserar sitt politiska engagemang genom att göra ett Facebook-klick och "gilla" en kampanj, säger demokratiminister Birgitta Ohlsson (FP).

Politologerna - 30 nov 14 kl. 08:00

Partierna har kraftigt ökat sitt vallöftesgivande

                      Detta inlägg är författat av Niklas Håkansson och Elin Naurin                                                                                 **** Politiska ledare har i alla tider svurit att uppfylla löften till folket. I utgrävningar av Pompeji har arkeologerna hittat valslogans på husväggarna. Någon av dem lär lova billigare bröd, någon annan gratis bastu.

Supermiljöbloggen - 11 jun 14 kl. 08:54

Alexander Clemenson, Medveten Konsumtion: Nu måste partierna ta miljö på allvar

Det har gått ett par veckor sedan valet till EU-parlamentet. Länge såg det ut som att miljöfrågorna skulle, precis som under valrörelsen 2010, ignoreras av många politiska partier liksom av media. Men helt plötsligt hände det något.

Politologerna - 15 jul 17 kl. 09:36

Vem tar vem? Ömsesidiga sympatier hos partiernas sympatisörer

Vem tar vem? Det parlamentariskt osäkra läget inbjuder till allsköns analyser och spekulation i regeringsfrågan inför valet 2018 (se t ex Leif Lewins artikel på DN debatt den 13 juli). Eftersom laguppställningarna på elitnivå är låsta är det svårt att se hur en majoritetsregering eller en stabil minoritetsregering skall kunna formas.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Leif GW Persson: "Man ska akta sig för att vara med i reklam"

Leif GW Persson delade under Ad day med sig av högt och lågt ifrån sin karriär – och sina framtidsutsikter. Att ha blivit ett varumärke och en folkkär profil tänker han inte så mycket på. "Det är kul fram till selfie nummer tio," konstaterar Leif GW Persson..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Här är de nominerade i Cannes Young Lions

Nord DDB, Round & Round och Juno public relations – här är kreatörparen som tävlar om att få representera Sverige i Cannes..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Nytt nummer ute – så ser framtidens sponsring ut

Här är innehållet i det senaste numret av Dagens Media, nummer 8..

Dagens Media - 12 timmar sedan

"Kunderna börjar bli reklambyråernas egna konkurrenter"

Anna Romson och Magnus Engström från Berghs talade under Ad day om vad marknadsavdelningar kan göra för att kapa banden med reklambyråerna – och istället skapa en egen kreativ marknadsavdelning..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Sluta jaga förlorade fall

GUIDE: ”Ställ dig frågan om det verkligen går att rädda alla kunder”..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Magnus Uggla om reklampremiären: "Tjänstepension är en bra grej"

AMF släpper mockumentär om sanningen bakom Magnus Ugglas hitlåt ”Kung för en dag”. Samarbetet är den 64-åriga popikonens första reklamgig..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Magnus Uggla: "Tjänstepension är en bra grej"

AMF släpper mockumentär om sanningen bakom Magnus Ugglas hitlåt ”Kung för en dag”, som i och med samarbetet gör sin reklampremiär..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Daisy Grace kampanjar med Samsung

Daisy Grace plåtar sommarkampanjen "Mediterranean Breeze" med nya Samsungtelefonen..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Aller Media Köper Narva

Förvärvet ska stärka Allers nordiska byrånätverk Ahead Group, och Anders Rask blir styrelseordförande i bolaget..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Försvarsmaktens nya kampanj provocerar

"Vi vill väcka uppmärksamhet och nyfikenhet genom att leka med vad vi bedömer är medvetna könsstereotyper", säger marknadschefen Robert Forss om nya kampanjen "Många har många frågor".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.