DI > Ekonomi

Wednesday, 14 November, 15:20

DI - 19 mar 18 kl. 10:47

Regeringen presenterar miljardsatsning på landsbygden"Under lång tid har landsbygden försummats. Det gäller oavsett regering", säger statsminister Stefan Löfven (S) på en pressträff tillsammans med landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S). De presenterar regeringens landsbygdsproposition, vars fokus ligger på mål och den långsiktiga inriktningen, inte så mycket på konkreta förslag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Löfven, Sven-Erik Bucht

Dela artikeln

180 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, presenterar, miljardsatsning, landsbygden
Regeringen - 14 nov 11 kl. 16:09

Regeringen presenterar Framtidskommission

Onsdagen den 16 november presenterar regeringen Framtidskommissionen vid ett seminarium på Blackebergs gymnasium i Stockholm. Framtidskommissionen kommer att ledas av statsministern och får i uppdrag att under ett och ett halvt år titta närmare på några av de frågor som Sverige behöver hantera på längre sikt. Pressmeddelande: Regeringen presenterar Framtidskommission Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 14 november 2011.

Regeringen - 10 feb 15 kl. 17:46

Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration

Onsdagen den 11 februari presenterar utrikesminister Margot Wallström regeringens utrikesdeklaration i riksdagen. Utrikesdeklarationen berättar om hur den svenska utrikespolitiken ska se ut och presenterar det kommande årets mål och politiska prioriteringar.

Artikel: Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration
Webb-tv: Riksdagens webb-sändning

Utrikesdepartementet, 10 februari 2015.

Regeringen - 16 jun 11 kl. 18:19

Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken

Torsdagen den 16 juni, klockan 14.15, presenterar barn- och äldreminister Maria Larsson och arbetsmarknadsminister Hillevi Engström regeringens strategi för genomförande av funktionshinderspolitiken 2011-2016 vid en direktsänd pressträff i Rosenbad. Pressmeddelande: Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken Arbetsmarknadsdepartementet, Socialdepartementet, 16 juni 2011.

Regeringen - 09 sep 13 kl. 11:40

Regeringen presenterar jobbpaket på 3,1 miljarder för fler jobb till unga

Regeringen vill skapa nya vägar till jobb för unga. Vid en pressträff i Göteborg idag föreslog statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund ett samlat paket satsningar som underlättar för många att få sitt första jobb. Tillsammans uppgår satsningarna till 3,1 miljarder kronor i budgetpropositionen för 2014.

Regeringen - 14 mar 14 kl. 10:23

Regeringen presenterar förslag till en ny ungdomspolitik

Ett nytt övergripande mål föreslås för alla statliga beslut och insatser som berör ungdomar mellan 13 och 25 år. Detta framgår av propositionen "Med fokus på unga - en politik för goda levnadsvillkor, makt och inflytande" som regeringen fattat beslut om. Det nya målet ska ersätta de nuvarande målen för ungdomspolitiken.

Regeringen - 13 jul 17 kl. 11:09

Regeringen presenterar ett fjärde åtgärdspaket för stärkt konkurrenskraft i livsmedelskedjan

Regeringen presenterar idag, den 13 juli, ett fjärde åtgärdspaket kopplat till livsmedelsstrategin. Det handlar om sex satsningar som omfattar 38 miljoner kronor som alla bidrar till att stärka hållbarhet och konkurrenskraft i den svenska livsmedelskedjan. Det senaste halvåret har sammanlagt ett trettiotal åtgärder för ca 300 miljoner kronor från regeringens handlingsplan beslutats och satts i verket.

Regeringen - 26 jan 17 kl. 09:26

Regeringen presenterar en svensk flygstrategi

Regeringen presenterar idag en svensk flygstrategi för flygets roll i framtidens transportsystem. Flyget har stor betydelse för jobben och tillgängligheten i hela Sverige och för att tillgodose behovet av långväga resor, samtidigt som det är en utmaning för klimatet..

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

YLE - 03 maj 16 kl. 10:55

Regeringen presenterar sina integrationsplaner för invandrare

Regeringen presenterar i dag en verksamhetsplan för snabb integrering av invandrare inom kommuner, utbildning och jobb. Justitie- och arbetsminister Jari Lindström (Sannf), undervisnings- och kulturminister Sanni Grahn-Laasonen (Saml) samt kommun- och reformminister Anu Vehviläinen (C) presenterar planerna. Följ med direkt (Referat på finska)!.

Regeringen - 19 apr 12 kl. 12:49

Regeringen presenterar nytt initiativ för fler ingenjörer

Vid en webbutsänd pressträff klockan 11.00 idag presenterar regeringen en ny satsning för att få fler ungdomar intresserade av att bli ingenjörer. Pressinbjudan: Nytt initiativ för fler ingenjörer Utbildningsdepartementet, 19 april 2012.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Utdelningsaktien du inte får missa

När börsen skakar och mörka moln rullar in över en tidigare klarblå makrohimmel blir teleoperatörerna allt mer intressanta placeringsalternativ. Efter sammanslagningen med Com Hem är Tele2 en utdelningsaktie du inte vill missa..

DI - 15 minuter sedan

H&M öppnar sin fjärde Afound-butik till Black Friday

Klädjätten H&M kommer att öppna sin fjärde Afound-butik lagom till kampanjhelgen Black Friday i slutet av november. .

DI - 15 minuter sedan

Nya börsvarningen: Största rasrisken sedan 60-talet

Goldman Sachs indikator för börsnedgång har rusat i höjden, larmar storbankens chefsstrateg. Varningen bekräftar bilden av en klart motigare marknad framöver, säger två tunga aktieproffs till Di..

DI - 15 minuter sedan

Wells Fargo spår guldpris på 1.300 nästa år

Storbanken Wells Fargo ser positivt på guldet och räknar med en uppgång på 8 procent till 1.300 dollar per uns under det kommande året. .

DI - 15 minuter sedan

Maria Borelius: Tre lärdomar av brexit

“De blir aldrig gamla, såsom vi som lämnades... när solen sjunker och på morgonen, kommer vi att minnas dem.”  Orden ekade i söndags i överfulla brittiska kyrkor på Hågkomstdagen.

DI - 15 minuter sedan

Noteringsaktuella Synsam ökar resultatet

Optikkedjan Synsams omsättning steg med 13 procent under årets nio första månader och uppgick till 2,5 miljarder kronor. Den organiska tillväxten var 9 procent. .

DI - 30 minuter sedan

ZTE har hjälpt Venezuela med kontroversiellt ID-program

Den kinesiska telekomjätten ZTE har hjälpt Venezuela att bygga upp ett system som används för att övervaka medborgarna. .

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Theresa May vill snabba på åtstramningen kring brittiska spelterminaler

Theresa May vill snabba på åtstramningen kring fasta spelterminaler, något som väntas slå mot den brittiska spelindustrin. .

DI - 30 minuter sedan

Vi behöver Tiptapp och Taskrabbit

I tisdagens Di intervjuas Taskrabbits vd Stacy Brown-Philpots. Taskrabbit, som grundades 2008, förmedlar kontakt mellan kunder och utförare..

DI - 30 minuter sedan

Bill Browder kräver granskning av danska finansinspektionen

Den brittiske finansmannen Bill Browder, som står bakom avslöjandet kring penningtvätt i Danske Bank, ger sig nu på den danska finansinspektionen Finanstilsynet. I ett brev till den danska statsåklagaren och den danske justitieministern ber han att myndigheten granskas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.