Mobil > Teknik

Friday, 21 September, 23:49

Mobil - 19 mar 18 kl. 08:50

Teliakunder surfar fritt även på SnapchatTelia har lagt till även Snapchat till sitt erbjudande om fri surf på sociala medier. Tjänsten adderas till de tio andra tjänster som redan finns i erbjudandet..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Snapchat

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teliakunder, surfar, fritt, även, Snapchat
Vimmerby Tidning - 05 nov 14 kl. 08:12

Spice flödar fritt även i Hultsfred

Den fruktade nätdrogen Spice flödar fritt också i Hultsfred.
Den troliga användaren är ung, nyfiken och orutinerad.
– Alla droger är åt helvete, men det här är en totalt livsfarlig drog, säger Thommy Brännström, enhetschef på Polisen i norra Kalmar län..

GöteborgsPosten - 02 jun 17 kl. 15:34

Barn borde få synas och höras fritt – även på nätet

Sverige kommer att vara tvunget att införa en åldersgräns på internet. Den kommer att slå hårt mot unga. De behöver få ha en egen röst – även på nätet, skriver Maja Hurtigh, Unga Journalister..

SvD - 04 dec 12 kl. 16:07

Teliakunder surfar loss utomlands

Därför har surfandet mer än fördubblats..

DI - 26 feb 15 kl. 06:30

Gräset fritt även i Alaska

Alaska blir den tredje amerikanska delstat som tillåter marijuana i "rekreationssyfte"..

HBL - 14 jan 13 kl. 05:32

Sexåring surfar vant på Iphone

Allt fler och allt yngre finländare har mobiltelefoner och internet. Sexåriga Nico Zilliacus vet att hans I-phone är värdefull. Enligt mamma Sara Unhola kan man med paketabonnemang och användarrestriktioner hålla räkningarna rimliga och användningen trygg.

Sydsvenskan - 01 jul 15 kl. 21:15

Timbuktu surfar med Damn i Roskilde

För fyrtiofemte året öppnades grindarna till festivalområdet i Roskilde framåt onsdagskvällen. Ja, onsdag – för att slippa en fest som långsamt tappar luft och ebbar ut har arrangörerna i år valt att förlägga den från onsdag till lördag. Det slutar alltså med en smäll, snarare än en pyspunka, natten till söndag.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 21:15

Timbuktu surfar med Damn i Roskilde

För fyrtiofemte året öppnades grindarna till festivalområdet i Roskilde framåt onsdagskvällen. Ja, onsdag – för att slippa en fest som långsamt tappar luft och ebbar ut har arrangörerna i år valt att förlägga den från onsdag till lördag. Det slutar alltså med en smäll, snarare än en pyspunka, natten till söndag.

Sydöstran - 02 jan 17 kl. 14:49

Nu surfar du fritt i Karlshamn

Löftet om att släppa surfet fritt på torget och vid Östra piren har infriats. Och fler områden kan bli aktuella..

Cornucopia - 16 sep 15 kl. 07:42

Skolverket: Barn som surfar 2 - 4 timmar om dagen klarar sig bäst på PISA-testerna

Nya siffror från OECD-ländernas skoltester PISA, visar att svenska barn som surfar 2 - 4 timmar om dagen klarar sig bäst på PISA-testerna. Detta går tvärt emot de rubriker som felaktigt cirkulerat i media, som antyder att datoranvändande sänker elevernas prestationer.

På samtliga testområden presterar just barnen som surfar 2 - 4 timmar om dagen på sin fritid sig bäst.

Nyheter 24 - 29 okt 13 kl. 10:16

Nu kan Facebook se vem du är kär iVet hur du surfar

De vet redan vad du tittar på när du surfar runt på nätet. De vet redan vad du köper. Nu vet Facebook även vilka av dina vänner som du känner starkast för.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 8 timmar sedan

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - 9 timmar sedan

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..

Mobil - 9 timmar sedan

Uppgifter: Facebook presenterar sin videochatt-enhet Portal nästa vecka

Redan i början av året kom uppgifter om att Facebook stod i begrepp att lansera en hårdvaru-enhet för videochatt, kallad Portal. Den sköts dock upp – sannolikt till följd av Cambridge Analytica-skandalen – men ska nu vara på gång att presenteras under nästa vecka, enligt ett färskt rykte..

Mobil - 11 timmar sedan

Xiaomis spelmobil Black Shark testad

Jag är osäker på om det finns något behov av en särskild spelmobil, men är du säker är Xiaomi Black Shark ett utmärkt val..

Mobil - 12 timmar sedan

Nu blir det möjligt att köpa betalappar till Androidmobiler för barn

Google har släppt funktionen Familjebibliotek i Sverige, vilket löser problemet att minderåriga Androidanvändare sedan en tid inte kunnat installera betalappar på sina mobiler..

Mobil - 14 timmar sedan

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut..

Mobil - 14 timmar sedan

Alexa-fest när Amazon bjöd på spontant hårdvaru-event

Förhandsryktena visade sig stämma. Amazon offentliggjorde i samband med ett spontant event under torsdagen mängder av nya enheter, samtliga med AI-assistenten Alexa ombord..

Mobil - Igår: 16:10

Test av Defunc True: Headset och laddare i ett

Svenska Defunc har hittat en egen variant på helt trådlösa headset och fått till en klart intressant produkt..

Mobil - Igår: 15:13

Kan Nokia ha en renodlad gaming-telefon på gång?

Gamingtelefoner har blivit lite av en trend på sistone, och nu tycks även HMD Global kunna ha en enhet på gång i segmentet. Åtminstone att döma av en minst sagt förbryllande tweet som nu dykt upp..

Mobil - Igår: 14:55

Batterikapacitet och arbetsminne i nya Iphone-modellerna avslöjade

Apple pratar inte i samma utsträckning som andra tillverkare om vilka komponenter som sitter under skalet på de telefoner man tillverkar. Men det är oftast en rätt smal sak att ta reda på ändå, och nu har det mesta avslöjats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.