DI > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 14:37

DI - 18 mar 18 kl. 13:22

Iskallt läge för detaljhandeln: ”Blir bara ännu tuffare”Trots låga förväntningar rapportrasar klädbolagen med MQ som fredagens börssänke. ”Det finns inget som tyder på att de negativa effekterna av konkurrensen från e-handeln är på väg att ebba ut, snarare tvärtom”, säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall. Härnäst i tur: Kapp-Ahl, som kommer med kvartalsrapport om en vecka..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MQ, SEB, Esbjörn Lundevall, Ahl

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iskallt, lägeför , detaljhandelnBlir , bara, ännu, tuffare
Hela Gotland - 03 feb 11 kl. 04:00

Iskallt på travet? - Nej, bara kallt

I dag kan jag inte låta bli att referera till den jubileumstidning jag skrev 1998 när Visbytravet fyllde 50 år..

Aftonbladet - 17 mar 15 kl. 09:07

Meddelar iskallt dödsbud – som bara är en bluff

Expressen - 06 feb 12 kl. 19:26

Sökes: Nytt iskallt brudpar till vigsel

Vill du gifta dig iskallt? På lördag invigs Vilhelminas första iskyrka. Problemet är bara att brudparet som skulle gifta sig avbokat vigseln.

YA - 31 jan 14 kl. 18:28

Höjden av iskallt nöje

Foto: Ita Jablonska
Hala vägar och inställda skolskjutsar. Vintervädret sätter sina spår i Skurup. – Jag gillar att det är snö för då kan man åka pulka, säger Emma Pihl.

Världen Idag - 17 feb 14 kl. 00:03

Ruth Nordström: Ett iskallt samhälle utan samvetsfrihet

Den 13 februari antogs en skrämmande lag om dödshjälp för barn av det belgiska parlamentet. Läkare kommer nu att tillåtas att döda barn under 18 år som är obotligt sjuka. Man kan bara föreställa sig vad det innebär att ett litet barn tillsammans med sina föräldrar ska godkänna att en läkare tar livet av barnet.

BT - 21 feb 14 kl. 11:20

Heta känslor i ett iskallt krig

När Disney 2004 gjorde film av The Miracle on Ice gick en väsentlig dimension av USA:s sensationella seger i OS i Lake Placid den 22 februari 1980 förlorad. Matchen mot Sovjetunionen var långt ifrån den första där politiken stod i centrum. ”Vi var 20 grabbar som slet för varandra, som aldrig gav upp.

Kristianstadsbladet - 05 jun 12 kl. 09:50

Iskallt intresse för spel i SM

Bara fyra lag är anmälda till SM-gruppspelet i beachsoccer i Åhus om en månad. Nu fruktar arrangörerna ett SM utan lokal prägel. ?

Nyheter 24 - 10 jun 12 kl. 14:24

"Bara matchbiljetterna klarar sig är allt lugnt"


Tälten blåser ner, packningen simmar omkring - men fansen är lika glada som vanligt. - Vi vinner ju imorn så allt är okej. KIEV.

Kristianstadsbladet - 20 feb 14 kl. 09:30

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

YA - 20 feb 14 kl. 13:00

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 14 kl. 15:16

Bara åldern kan stoppa Aerosmith

För fyra år sedan var Aerosmith nära att splittras. Men med en ny skiva i bagaget är bandet tillbaka och i juni når deras världsturné Sverige. - Vi kommer att spela så länge vi är kroppsligen kapabla att genomföra vår show, säger gitarristen Joe Perry.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Prince-arvingar stämmer apotekskedja

Apotekskedjan Walgreens och sjukhuset Trinity Medical Center har stämts av musikartisten Princes arvingar, rapporterar CNBC..

DI - 5 minuter sedan

The Bitcoin Pilot lanseras som hjälpmedel i kryptomarknaden

The Bitcoin Pilot hjälper dig följa kryptovaluta i realtid. Plattformen erbjuder nybörjaren möjlighet att förstå branschen och tillfredsställer experten med dagliga nyheter..

DI - 15 minuter sedan

Amerikanska justitiedepartementet avslutar Millicom-utredning

Millicom har blivit informerat om att det amerikanska justitiedepartementet DOJ har avslutat ("closes") sin utredning gällande oegentligheter i Guatemala. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Volvochefen Martin Lundstedt: "Inte orolig för att det är en bubbla"

Volvokoncernens resultat för det första kvartalet var i linje med analytikernas förväntningar. Men aktien föll ändå på grund av att lönsamheten i lastbilsrörelsen var överraskande låg. ”Koncernen går mot det långsiktiga marginalmålet kvartal för kvartal”, säger vd:n Martin Lundstedt..

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt svag marknad sänkte Concordia

Concordia redovisar ett negativt resultat för första kvartalet 2018 till följd av en fortsatt svag marknad..

DI - 30 minuter sedan

Kommuniké från Clavister Holding AB:s årsstämma den 24 april 2018

Clavister Holding AB höll tisdagen den 24 april 2018 sin årsstämma varvid följande huvudsakliga beslut fattades. För mer detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till den fullständiga kallelsen till årsstämman och de fullständiga förslagen, som finns tillgängliga på bolagets hemsida www.clavister.

DI - 30 minuter sedan

Midway minskar omsättningen och resultatet

Konglomeratet Midway redovisar ett resultat efter skatt på 13 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (15). Resultatet per aktie uppgick till 0:51 kronor (0:61)..

DI - 45 minuter sedan

Volvo Cars och Amazon i paketsamarbete

Amazon inleder ett samarbete med General Motors och Volvo Cars kring en ny leveranstjänst som tillåter paket bli lämnade inuti kundens bil. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Caterpillar levererar starka kvartalssiffror

Amerikanska Caterpillar, som bland annat tillverkar anläggningsmaskiner och motorer, redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:82 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

Utländska spelbolag IP-blockeras i Norge

Det norska Stortinget, motsvarigheten till Riksdagen, ska den 7 maj formellt anta en ny lag som förbjuder utländska spelbolag i Norge. Det skriver VG..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.