DI > Ekonomi

Sunday, 23 September, 06:15

DI - 18 mar 18 kl. 13:22

Iskallt läge för detaljhandeln: ”Blir bara ännu tuffare”Trots låga förväntningar rapportrasar klädbolagen med MQ som fredagens börssänke. ”Det finns inget som tyder på att de negativa effekterna av konkurrensen från e-handeln är på väg att ebba ut, snarare tvärtom”, säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall. Härnäst i tur: Kapp-Ahl, som kommer med kvartalsrapport om en vecka..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MQ, SEB, Esbjörn Lundevall, Ahl

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iskallt, lägeför , detaljhandelnBlir , bara, ännu, tuffare
Hela Gotland - 03 feb 11 kl. 04:00

Iskallt på travet? - Nej, bara kallt

I dag kan jag inte låta bli att referera till den jubileumstidning jag skrev 1998 när Visbytravet fyllde 50 år..

Aftonbladet - 17 mar 15 kl. 09:07

Meddelar iskallt dödsbud – som bara är en bluff

Expressen - 06 feb 12 kl. 19:26

Sökes: Nytt iskallt brudpar till vigsel

Vill du gifta dig iskallt? På lördag invigs Vilhelminas första iskyrka. Problemet är bara att brudparet som skulle gifta sig avbokat vigseln.

YA - 31 jan 14 kl. 18:28

Höjden av iskallt nöje

Foto: Ita Jablonska
Hala vägar och inställda skolskjutsar. Vintervädret sätter sina spår i Skurup. – Jag gillar att det är snö för då kan man åka pulka, säger Emma Pihl.

Världen Idag - 17 feb 14 kl. 00:03

Ruth Nordström: Ett iskallt samhälle utan samvetsfrihet

Den 13 februari antogs en skrämmande lag om dödshjälp för barn av det belgiska parlamentet. Läkare kommer nu att tillåtas att döda barn under 18 år som är obotligt sjuka. Man kan bara föreställa sig vad det innebär att ett litet barn tillsammans med sina föräldrar ska godkänna att en läkare tar livet av barnet.

BT - 21 feb 14 kl. 11:20

Heta känslor i ett iskallt krig

När Disney 2004 gjorde film av The Miracle on Ice gick en väsentlig dimension av USA:s sensationella seger i OS i Lake Placid den 22 februari 1980 förlorad. Matchen mot Sovjetunionen var långt ifrån den första där politiken stod i centrum. ”Vi var 20 grabbar som slet för varandra, som aldrig gav upp.

Kristianstadsbladet - 05 jun 12 kl. 09:50

Iskallt intresse för spel i SM

Bara fyra lag är anmälda till SM-gruppspelet i beachsoccer i Åhus om en månad. Nu fruktar arrangörerna ett SM utan lokal prägel. ?

Nyheter 24 - 10 jun 12 kl. 14:24

"Bara matchbiljetterna klarar sig är allt lugnt"


Tälten blåser ner, packningen simmar omkring - men fansen är lika glada som vanligt. - Vi vinner ju imorn så allt är okej. KIEV.

Kristianstadsbladet - 20 feb 14 kl. 09:30

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

YA - 20 feb 14 kl. 13:00

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 14 kl. 15:16

Bara åldern kan stoppa Aerosmith

För fyra år sedan var Aerosmith nära att splittras. Men med en ny skiva i bagaget är bandet tillbaka och i juni når deras världsturné Sverige. - Vi kommer att spela så länge vi är kroppsligen kapabla att genomföra vår show, säger gitarristen Joe Perry.

Fler nyheter från DI

DI - 12 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 9 timmar sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 9 timmar sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 9 timmar sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 9 timmar sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 9 timmar sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 10 timmar sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 10 timmar sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 10 timmar sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 11 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.