DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 07:41

DI - 18 mar 18 kl. 13:22

Iskallt läge för detaljhandeln: ”Blir bara ännu tuffare”Trots låga förväntningar rapportrasar klädbolagen med MQ som fredagens börssänke. ”Det finns inget som tyder på att de negativa effekterna av konkurrensen från e-handeln är på väg att ebba ut, snarare tvärtom”, säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall. Härnäst i tur: Kapp-Ahl, som kommer med kvartalsrapport om en vecka..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MQ, SEB, Esbjörn Lundevall, Ahl

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iskallt, lägeför , detaljhandelnBlir , bara, ännu, tuffare
Hela Gotland - 03 feb 11 kl. 04:00

Iskallt på travet? - Nej, bara kallt

I dag kan jag inte låta bli att referera till den jubileumstidning jag skrev 1998 när Visbytravet fyllde 50 år..

Aftonbladet - 17 mar 15 kl. 09:07

Meddelar iskallt dödsbud – som bara är en bluff

Expressen - 06 feb 12 kl. 19:26

Sökes: Nytt iskallt brudpar till vigsel

Vill du gifta dig iskallt? På lördag invigs Vilhelminas första iskyrka. Problemet är bara att brudparet som skulle gifta sig avbokat vigseln.

YA - 31 jan 14 kl. 18:28

Höjden av iskallt nöje

Foto: Ita Jablonska
Hala vägar och inställda skolskjutsar. Vintervädret sätter sina spår i Skurup. – Jag gillar att det är snö för då kan man åka pulka, säger Emma Pihl.

Världen Idag - 17 feb 14 kl. 00:03

Ruth Nordström: Ett iskallt samhälle utan samvetsfrihet

Den 13 februari antogs en skrämmande lag om dödshjälp för barn av det belgiska parlamentet. Läkare kommer nu att tillåtas att döda barn under 18 år som är obotligt sjuka. Man kan bara föreställa sig vad det innebär att ett litet barn tillsammans med sina föräldrar ska godkänna att en läkare tar livet av barnet.

BT - 21 feb 14 kl. 11:20

Heta känslor i ett iskallt krig

När Disney 2004 gjorde film av The Miracle on Ice gick en väsentlig dimension av USA:s sensationella seger i OS i Lake Placid den 22 februari 1980 förlorad. Matchen mot Sovjetunionen var långt ifrån den första där politiken stod i centrum. ”Vi var 20 grabbar som slet för varandra, som aldrig gav upp.

Kristianstadsbladet - 05 jun 12 kl. 09:50

Iskallt intresse för spel i SM

Bara fyra lag är anmälda till SM-gruppspelet i beachsoccer i Åhus om en månad. Nu fruktar arrangörerna ett SM utan lokal prägel. ?

Nyheter 24 - 10 jun 12 kl. 14:24

"Bara matchbiljetterna klarar sig är allt lugnt"


Tälten blåser ner, packningen simmar omkring - men fansen är lika glada som vanligt. - Vi vinner ju imorn så allt är okej. KIEV.

Kristianstadsbladet - 20 feb 14 kl. 09:30

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

YA - 20 feb 14 kl. 13:00

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 14 kl. 15:16

Bara åldern kan stoppa Aerosmith

För fyra år sedan var Aerosmith nära att splittras. Men med en ny skiva i bagaget är bandet tillbaka och i juni når deras världsturné Sverige. - Vi kommer att spela så länge vi är kroppsligen kapabla att genomföra vår show, säger gitarristen Joe Perry.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

CVC vill köpa ut Ahlsell – erbjuder 55 kronor per aktie

Ahlsells huvudägare CVC Capital lägger ett bud på bolaget på motsvarande 55 kronor per aktie som inte kan höjas. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Indiska rupien försvagades efter centralbankschefens avgång

Den indiska rupien backade med så mycket som 1,6 procent mot dollarn på tisdagen i spåren av att Indiens centralbankschef Urjit Patel på måndagen meddelat att han avgår med omedelbar verkan. .

DI - 30 minuter sedan

Urstark norrländsk jobbmarknad

Arbetsgivarna skriker fortsatt efter arbetskraft på många håll och i Norrland är jobbmarknaden rekordstark. Några tecken på en avmattning in på det nya året syns ännu inte i sysselsättningen, med undantag för Skåne..

DI - 45 minuter sedan

1984-samhället har anlänt

Experter varnar för att artificiell intelligens redan används på ett sätt som hotar människors integritet. Systemen utvecklas av en liten klick i Silicon Valley som drivs av tron på att teknik kan lösa allt.  ”Världen lider av techchauvinism”, säger forskaren Meredith Broussard till Di.

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Nedåt i Japan – men Softbank lyfter

De asiatiska börserna handlas blandat under tisdagen efter en sen återhämtning i USA efter dämpad handelsoro. I Japan är Topix-index nere på nivåer som inte setts sedan september 2017..

DI - 1 timme sedan

Dystert i klädhandeln – skoförsäljningen rasar

Det var inte bara Stockholmsbörsen som hade det tufft i november. För den svenska kläd- och skohandeln blev det en dyster månad med minskad försäljning, enligt nya siffror från Svensk Handel Stil. ”December började inte heller bra”, säger Svensk Handel Stils branschordförande Mikael Sandström..

DI - 1 timme sedan

Tips till näringslivet: Våga satsa på en politisk "föredetting"

I november var jag utomlands, så långt bort man kan komma ifrån Sverige. På södra halvklotet har de också börjat julpynta – men i stigande sommartemperaturer. Jakarandaträden blommar.

DI - 2 timmar sedan

Detta händer tisdag 11 december

Här är tisdagens agenda..

DI - 2 timmar sedan

Kina och USA diskuterar tidsplan för handelssamtal

Förhandlare från Kina och USA har avhandlat en tidplan för handelssamtal mellan länderna, uppger Kinas handelsdepartement..

DI - 2 timmar sedan

Smålandsföretaget säljer julgranar genom e-handel

Med influencers och e-handel fick familjens traditionella granodling ny växtkraft. Smålandsgran, som ägs av syskonen Anna Benson och Emil Nilsson, säljer ekologiska julgranar online i 24 städer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.