DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 12:53

DI - 18 mar 18 kl. 13:22

Iskallt läge för detaljhandeln: ”Blir bara ännu tuffare”Trots låga förväntningar rapportrasar klädbolagen med MQ som fredagens börssänke. ”Det finns inget som tyder på att de negativa effekterna av konkurrensen från e-handeln är på väg att ebba ut, snarare tvärtom”, säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall. Härnäst i tur: Kapp-Ahl, som kommer med kvartalsrapport om en vecka..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MQ, SEB, Esbjörn Lundevall, Ahl

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iskallt, lägeför , detaljhandelnBlir , bara, ännu, tuffare
Hela Gotland - 03 feb 11 kl. 04:00

Iskallt på travet? - Nej, bara kallt

I dag kan jag inte låta bli att referera till den jubileumstidning jag skrev 1998 när Visbytravet fyllde 50 år..

Aftonbladet - 17 mar 15 kl. 09:07

Meddelar iskallt dödsbud – som bara är en bluff

Expressen - 06 feb 12 kl. 19:26

Sökes: Nytt iskallt brudpar till vigsel

Vill du gifta dig iskallt? På lördag invigs Vilhelminas första iskyrka. Problemet är bara att brudparet som skulle gifta sig avbokat vigseln.

YA - 31 jan 14 kl. 18:28

Höjden av iskallt nöje

Foto: Ita Jablonska
Hala vägar och inställda skolskjutsar. Vintervädret sätter sina spår i Skurup. – Jag gillar att det är snö för då kan man åka pulka, säger Emma Pihl.

Världen Idag - 17 feb 14 kl. 00:03

Ruth Nordström: Ett iskallt samhälle utan samvetsfrihet

Den 13 februari antogs en skrämmande lag om dödshjälp för barn av det belgiska parlamentet. Läkare kommer nu att tillåtas att döda barn under 18 år som är obotligt sjuka. Man kan bara föreställa sig vad det innebär att ett litet barn tillsammans med sina föräldrar ska godkänna att en läkare tar livet av barnet.

BT - 21 feb 14 kl. 11:20

Heta känslor i ett iskallt krig

När Disney 2004 gjorde film av The Miracle on Ice gick en väsentlig dimension av USA:s sensationella seger i OS i Lake Placid den 22 februari 1980 förlorad. Matchen mot Sovjetunionen var långt ifrån den första där politiken stod i centrum. ”Vi var 20 grabbar som slet för varandra, som aldrig gav upp.

Kristianstadsbladet - 05 jun 12 kl. 09:50

Iskallt intresse för spel i SM

Bara fyra lag är anmälda till SM-gruppspelet i beachsoccer i Åhus om en månad. Nu fruktar arrangörerna ett SM utan lokal prägel. ?

Nyheter 24 - 10 jun 12 kl. 14:24

"Bara matchbiljetterna klarar sig är allt lugnt"


Tälten blåser ner, packningen simmar omkring - men fansen är lika glada som vanligt. - Vi vinner ju imorn så allt är okej. KIEV.

Kristianstadsbladet - 20 feb 14 kl. 09:30

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

YA - 20 feb 14 kl. 13:00

Cecilia trodde hon skulle dö i iskallt poolvatten

Foto: Bosse Nilsson
Precis tillfrisknad från en tids sjukdom gick Cecilia Birke med hunden Caspar på en promenad längs stranden. Den fridfulla turen slutade dock i full panik när Cecilia och Caspar fick kämpa för sina liv i en oskyddad pool.
Cecilia Birke har en sommarstuga i Maglehemstrakten och efter att ha legat nere för räkning i vinterkräksjukan bestämde hon sig för att ta med sig hundarna och åka ner till den.

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 14 kl. 15:16

Bara åldern kan stoppa Aerosmith

För fyra år sedan var Aerosmith nära att splittras. Men med en ny skiva i bagaget är bandet tillbaka och i juni når deras världsturné Sverige. - Vi kommer att spela så länge vi är kroppsligen kapabla att genomföra vår show, säger gitarristen Joe Perry.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

May bekräftar brexitlöfte till Nordirland

Det kan aldrig bli tal om en hård gräns mellan Nordirland och Irland efter Storbritanniens utträde ur EU 2019. Det bekräftar den brittiska premiärministern Theresa May återigen under ett tal i Belfast på fredagen..

DI - 10 minuter sedan

Merkel: Relationen till USA är avgörande

Relationen mellan Tyskland och USA är central för tyska regeringen, trots att den är under visst tryck för tillfället, säger den tyska förbundskanslern Angela Merkel vid sin årliga sommarpresskonferens..

DI - 15 minuter sedan

Hackare stal över en miljon sjukjournaler i Singapore

Hackare har stulit sjukvårdsjournaler för en och en halv miljon personer i en massiv it-attack i Singapore, uppger myndigheter i landet. En av dem som råkat ut för hackarna är den singaporianske premiärministern Lee Hsien Loong..

DI - 15 minuter sedan

General Electric marginellt över förväntan

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,19 dollar för det andra kvartalet 2018..

DI - 30 minuter sedan

Trump har laddat tullkanonen med varor för 4450 miljarder

USA är redo att sjösätta importtullar på importerade varor från Kina för 500 miljarder dollar, motsvarande 4.450 miljarder kronor..

DI - 30 minuter sedan

Norwegian ansöker om svenskt drifttillstånd – kan ge fler linjer

Flygbolaget Norwegian har ansökt om ett så kallat operativt drifttillstånd hos Transportstyrelsen i Sverige. Med ett svenskt drifttillstånd får bolaget ett starkare fotfäste inom EU och möjlighet till ökad tillgänglighet i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Topdanmark upprepar prognos

Den danska försäkringskoncernen Topdanmark upprepar resultatprognosen för innevarande helår, framgår i rapporten för det andra kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Atlas Copcos resultat strax över förväntan

Verkstadsbolaget Atlas Copco redovisar ett rörelseresultat om 5.430 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018, vilket gav en rörelsemarginal på 22,2 procent..

DI - 1 timme sedan

ABG ser rabatt i Hemfosa – rekommenderar köp

Hemfosa-aktien handlas till en multipel om 9 mot prognosen för kassaflödesmåttet "cash earnings" under 2019. Det indikerar en rabatt om 50 procent mot snittet för svensk fastighetssektor..

DI - 1 timme sedan

Författaren: "De vattenbombar bakom mitt hus"

Nationalekonomen Stefan de Vylder finns bland de som flytt undan skogsbranden i Kårböle.  ”Just nu vattenbombar de bakom mitt hus”, säger han. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.