Dagens Media > Ekonomi

Friday, 20 July, 12:43

Liknande nyheter

Taggar: Per, Sinding-Larsenom , SXSW, Sorgligtnär man , tänkerefter
SVT - 29 maj 15 kl. 20:54

Per Sinding-Larsen: Här är kvinnorna ni kan boka

Dansmusikfestivalen Summerburst har endast fyra kvinnliga akter bokade till årets festival. Anders Boström kallar det ett dilemma och att de söker med ljus och lykta efter kvinnliga förebilder. SVT:s Per Sinding-Larsen avfärdar försvaret – och kommer med en lista på artister de kan boka..

SVT - 09 nov 17 kl. 20:47

Per Sinding-Larsen imponeras av Yung Leans tredje album

Stranger är tredje albumet från Yung Leans händelserika karriär som frontfigur i kollektivet Sad boys, med producenterna Yung Gud och Yung Sherman. Kulturnyheternas recensent Per Sinding-Larsen imponeras av ljudbilden, som är klangrik, överraskande och väldigt egen..

SVT - 27 nov 17 kl. 20:40

Per Sinding-Larsen om Björks nya: ”Rena djurparken i ljudparken”

40 år efter första soloskivan fortsätter Björk att göra musik av det som fascinerade henne redan som ung – konstmusik och den egna röstens oändliga möjligheter – på ett album som är lättare, öppnare och mer hoppfullt än föregångaren, men som kräver tid och tålamod av den som lyssnar, menar Kulturnyheternas recensent Per Sinding-Larsen..

GöteborgsPosten - 10 dec 17 kl. 21:39

Per Sinding-Larsen om musikstaden Göteborg

Har Göteborgs musikscen sin storhetstid nu? GP talade med musikjournalisten Per Sinding-Larsen för att få en utomståendes perspektiv..

SVT - 17 jan 18 kl. 18:11

Per Sinding-Larsen: ”Dolores O´Riordan berättade historier – sin egen och sitt lands”

Dolores O´Riordan har lämnat oss. Kulturnyheternas Per Sinding-Larsen minns ett möte med en både glad och blyg sångerska på en irländsk pub i Stockholm där hon spelat med sitt då snart världsberömda band The Cranberries en afton sent i september..

SVT - 02 okt 17 kl. 22:48

Sinding-Larsen om Tom Petty: Fantastisk låtskrivare och berättare

Musikjournalisten Per Sinding-Larsen minns Tom Petty.

Sydsvenskan - 28 aug 11 kl. 06:30

Vad har The Ark betytt? Totte Lundgren Emelie Mire Åsell Elin Hörberg Per Sinding-Larsen

KB-ägare: - På ett sätt har de varit en del i KB:s utveckling. De började spela på KB som ett osajna?
KB-ägare:?

SVT - 19 dec 14 kl. 16:20

Per Sinding-Larsen om musikåret

Den flitigt begagnade, men med rätta omdiskuterade rösteffekten auto-tune i all ära, men stod inte detta kära träblåsinstrument ändå högst i värde på popmusikeffekternas egna börs?.

SVT - 16 jan 15 kl. 12:00

Per Sinding-Larsen hoppas på Silvana Imam

På lördag drar den svenska galasäsongen igång med P3 Guldgalan från Göteborg..

SVT - 23 sep 15 kl. 19:24

Per Sinding-Larsen recenserar Kikki Danielssons ”Postcard From A Painted Lady”

Kikki Danielsson är tillbaka som countryartist. Nya skivan, ”Postcard From A Painted Lady”, är en tänkvärd och värdig summering av ett liv i framgång, där texterna är mer personliga än någonsin..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

TV4: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist kommenterar statens ägande i Telia, och säger att han känner sig "helt trygg" med framtiden inom telekombolaget. Inga nedskärningar är enligt vd:n på gång, och han litar på att den nya ägaren kommer att värna om den oberoende journalistiken..

Dagens Media - 1 timme sedan

TV4 om staten: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist om statens ägande i Telia, och om framtiden inom telekombolaget: "Telia är medvetet om vikten av att värna den oberoende journalistiken".

Dagens Media - 5 timmar sedan

Klart: Telia köper Bonnier Broadcasting

Prislappen landar på 9,2 miljarder för Telias nya tv-verksamhet, som Bonnier Broadcastings Casten Almqvist föreslås bli vd för. Affären ska först granskas av konkurrensverket – och vad som sker med det statliga ägandet i telekomjätten åtestår att se..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Affären gick igenom: Telia köper Bonnier Broadcasting

UPPDATERAS. "Med Telia som ägare skapas ännu bättre förutsättningar", säger TV4 och Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Myndighet förhindrar MTG:s försäljning

MTG stöter på patrull för andra gången i år. Konkurrensmyndighet sätter stopp för MTG:s försök att sälja av sin bulgariska tv-verksamhet..

Dagens Media - Igår: 12:40

"Låt inte TV4 bli ett statligt bolag"

DEBATT. Statens ägande i Telia är problematiskt, och tiden är inne för att sälja av kvarstående innehav, skriver Liberala ungdomsförbundets distriktordförande Martin Nilsen..

Dagens Media - Igår: 11:26

Efter jätteskulden – ETC:s läsare pröjsar 1,74 miljoner

Drygt 8 miljoner ska ETC på kort tid betala tillbaka av sitt presstöd. Grundaren Johan Ehrenberg mobiliserar läsarna för att få hjälp med notan, som han menar är felaktig. Över 40000 rullar dagligen in i ETC:s stödfond..

Dagens Media - Igår: 10:11

Westander förstärker inom hållbarhet

Pr-byrån stärker sitt hållbarhetserbjudande genom utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Westander blir den fjärde aktören i Sverige att erbjuda utbildningen..

Dagens Media - 13 jul 18 kl. 09:43

Netflix knäcker HBO i antalet Emmynomineringar

Streamingjätten sätter stopp för HBO:s år av flest nomineringar till Emmy Awards..

Dagens Media - Igår: 09:00

Så gick fotbolls-VM linjärt

Enligt siffror från MMS var det åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz som lockade flest till tv:n. Jämfört med tidigare år tittar emellertid färre på fotbolls-VM linjärt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.