Expressen > Nöje

Thursday, 26 April, 13:37

Expressen - 18 mar 18 kl. 10:00

Stenmarks krämpor – nu berättar han om besvären Ingemar Stenmark, 61, är i toppform men börjar märka av sin ålder. Skidlegendaren har dragits med problem efter ett diskbråck – nu berättar han om metoden för att undvika problem med ryggen.– Jag är lite stel så jag måste stretcha och se till att ryggen är i ordning, säger Ingemar Stenmark..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stenmark, Ingemar Stenmark

Dela artikeln

6838 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stenmarks, krämpornu , berättarhan om , besvären
Expressen - 11 mar 18 kl. 10:00

Stenmarks utspel – berättar om miljonerna

Ingemar Stenmark återvände från Monaco med en förmögenhet på 44 miljoner kronor. Trots det hävdar han i "Mästarnas mästare" att de stora inkomsterna uteblev under succéåren – prispengarna var inte lika höga som i dag, säger legendaren. – Då hade jag varit stenrik, säger Ingemar Stenmark, 61, i programmet.

Expressen - 12 mar 18 kl. 05:00

Stenmarks miljoner – utanför offentligheten

Ingemar Stenmark har levt ett tillbakadraget liv med hustrun Tarja sedan han flyttade tillbaka från skatteparadiset Monaco. Han säger i "Mästarnas mästare" att han inte längtar tillbaka till uppmärksamheten under succéåren – men i programmet berättar han om sitt liv utanför offentligheten. Skidbackarna är långt borta – nu nämner han som sin främsta talang:– Putsa fönster, i så fall.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Mark Ruffalos tragiska livsöde: ”Var säker på att jag skulle dö”

Mark Ruffalo, 50, är aktuell i nya "Avengers: Infinity War”. Men skådespelarens väg till toppen har varit svår och kantats av flera mörka historier.Ett år efter genombrottet fick skådespelaren veta att han hade drabbats av en tumör i hjärnan – och han blev förlamad i ansiktet tio månader.

Expressen - 2 timmar sedan

”Avengers: Infinity war” får en att tappa andan

”Avengers: Infinity war” är ett dovt mörker genomsvept av laserstrålar, explosioner, tynande stjärnor och falnande livsljus. De nyss så odödliga hjältarna och gudarna, får nu möta verklighetens obarmhärtiga köttsår och svidande tårar i ett galghumoristiskt allvar som tar andan ur en..

Expressen - 5 timmar sedan

Tårarna på SVT – Rickard Olsson lämnar

Rickard Olsson hade en sista natt med SVT-kollegerna efter tio år som programledare för "Vem vet mest?".Tårar fälldes under kvällen, då Rickard Olsson och de andra tittade på gamla bilder från inspelningarna.

Expressen - 7 timmar sedan

Avicii hoppade av hemlig comeback

Tim ”Avicii” Berglings vänner berättar att han drömde om en comeback på livescenen, efter att artisten pensionerat sig 2016.Nu kommer nya uppgifter: tyska tidningen Bild skriver att den svenske världsstjärnan var bokad för en comebackturné 2018 – men drog sig ur i sista sekund.Enligt Bild, som var en del av projektet, var han rädd för att fastna i övermänskliga förväntningar igen.

Expressen - 8 timmar sedan

Robinson-Robbans kropp faller samman

Robert ”Robinson-Robban” Andersson, 44, har drabbats av gråstarr och fick nyligen operera in en ny lins i ögat.Samtidigt tampas realitystjärnan med en trasig kropp och svåra smärtor.– Det är faktiskt så att den enda gången jag inte har ont i kroppen är när jag är riktigt full eller sover, säger han..

Expressen - 14 timmar sedan

Josefsson är en myt – spöket alla är rädda för

Han är ett begrepp, han är en myt, han är ett varumärke och han är ett spöke, alla är rädda för honom.I över tio år har makthavare utbildat sig under parollen:  Om Janne Josefsson knackar på..

Expressen - 17 timmar sedan

Victoria Beckhams film på dottern skapar reaktion

Victoria Beckhams Instagramvideo på 6-åriga dottern Harper Beckham har väckt stor uppståndelse.Klippet på dottern när hon, med en väldigt elegant och fint uttal, sitter och läser högt ur sin anteckningsbok.Harper Beckham får nu lovord från fansen om hennes imponerade uttal, skriver.

Expressen - 17 timmar sedan

Kritiken – anklagas för att ha utnyttjat Aviciis namn

Samma dag som Tim "Avicii" Bergling gick bort publicerades ett tidigare osläppt album.Producenten Starkillers, som gjort albumet tillsammans med Bergling, möttes då av hård kritik från producenter som menar att han utnyttjat Tim Berglings namn för sin egen vinning. Men nu slår Starkillers tillbaka:– Jag har inte släppt något album.

Expressen - 18 timmar sedan

Victorias sorg för Avicii: Naturligtvis chockade

Kronprinsessan Victoria kommenterar Tim ”Avicii” Berglings bortgång för första gången. Tim Bergling spelade på Carl Philip och Sofias bröllop och hade enligt Aftonbladet en speciell relation med kungafamiljen. – Vi är naturligtvis lika chockade som alla andra, säger Victoria till Aftonbladet.

Expressen - 21 timmar sedan

Kinnamans förvandling – nu berättar han sanningen

Joel Kinnaman är en av de hetaste skådespelarna i Hollywood just nu.Han spelar huvudrollen i Netflix-serien "Altered Carbon" – som anses vara den dyraste första säsongen i en serie någonsin.Samtidigt har han legat i hårdträning och förändrat sin kropp totalt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.