DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 08:12

DI - 18 mar 18 kl. 09:40

MP:s löfte: Miljardsänkta skatter i glesbygdenMiljöpartiet vill satsa två miljarder för att sänka skatten och göra det billigare att anställa i landets 23 mest problemtyngda glesbygdskommuner, rapporterar Ekot..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekot

Dela artikeln

218 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP:s, löfte, Miljardsänkta, skatteri , glesbygden
FriaTider - 17 feb 14 kl. 10:46

Moderaternas vallöfte: Höjda skatter och tvångskvotering

År 2006 lyckades Moderaterna ta makten i Sverige med löften om sänkta skatter och mer valfrihet. Inför årets riksdagsval är prioriteringarna de rakt motsatta..

NSD - 15 mar 13 kl. 13:51

Borg: Skattesänkningar blir vallöfte

Finansminister Anders Borg manade partiet att "stå upp för jobbskatteavdraget" i sitt tal på Moderaternas Sverigemöte. Sänkta skatter på låg- och medelinkomster blir "kärnan i vår arbetslinje i valrörelsen", sade han..

BT - 24 jun 14 kl. 14:41

Löfvens löfte: Sänk pensionärskatten

Socialdemokraterna vill sänka skatten för pensionärerna. Till en början för dem med lägst pension. Men statsminister Fredrik Reinfeldt säger att förslaget bygger på bluffinansiering.

Expressen - 31 aug 18 kl. 23:45

Miljöpartiets nya vallöfte: 10 miljarder i grön skatteväxling

Miljöpartiet går till val på tio miljarder kronor i grön skatteväxling – varav fem i sänkta skatter på arbete. Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) ger samtidigt budgetpartnern Vänsterpartiet en känga.– Det är lätt att man bara tycker att man har ansvar för de positiva, roliga sakerna och inte vill ta ansvar för de negativa, säger Bolund till DN..

Expressen - 17 feb 14 kl. 11:22

Vallöftet från båda håll: Höjda skatter

Moderaternas och Socialdemokraternas vallöfte: Höjda skatter. - Vi är här för att markera att nu kommer omslaget, nu sker förändringen, säger statsminister Fredrik Reinfeldt. - God morgon, Moderaterna, svarar Magdalena Andersson (S)..

NSD - 28 maj 18 kl. 21:48

Ministerns löfte: Sänkta nätavgifter

Avgifterna för elnät har stigit mer än vad som kan förklaras med investeringar i näten..

Barometern - 25 jul 13 kl. 08:05

Vallöfte vållar kris i omsorgen

Mycket tyder på att det är S vallöfte från 2002 om ?Rätt till heltid - möjlighet till deltid?, som gjort äldre- och handikappomsorgen extremt dyr i kommunen.

HBL - 12 mar 15 kl. 23:00

Skattelöfte isolerar Saml

Ekonomi, ekonomi, ekonomi. Partiledare, kandidater och även väljare svarar unisont att det är ekonomin som är överlägsen etta då de ställs frågan vad som är det viktigaste i riksdagsvalet nästa månad. Landets ekonomi måste fås i balans, tillväxten bör vändas uppåt och sysselsättningen höjas.

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 07:17

Nya regler miljardsänker elräkningar


Regeringen beslutade i förra veckan att skärpa elnätsreglerna för att hindra elbolagen från att ta ut oskäliga priser. De nya reglerna väntas innebära sänkta kostnader för elkunderna på uppemot 20-30 miljarder kronor per fyraårsperiod. De närmaste 16 åren kan det därmed handla om uppemot 120 miljarder kronor, enligt Energimarknadsinspektionens beräkningar, skriver Dagens Industri.

TA - 08 sep 14 kl. 07:17

Nya regler miljardsänker elräkningar


Regeringen beslutade i förra veckan att skärpa elnätsreglerna för att hindra elbolagen från att ta ut oskäliga priser. De nya reglerna väntas innebära sänkta kostnader för elkunderna på uppemot 20-30 miljarder kronor per fyraårsperiod. De närmaste 16 åren kan det därmed handla om uppemot 120 miljarder kronor, enligt Energimarknadsinspektionens beräkningar, skriver Dagens Industri.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Som förhandstipsen: Danica säljs till riskkapitalbolag

Krisdrabbade Danske Banks svenska verksamhet inom pensionsrörelsen Danica säljs till riskkapitalbolagen Polaris och Acathia för cirka 2,6 miljarder kronor. .

DI - 10 minuter sedan

Rekar: USA-banken anser Autoliv-aktien kraftigt köpvärd

Bland morgonens köptips från analytiker och mäklarhus finns bland andra Autoliv och Millicom..

DI - 5 minuter sedan

Apple överklagar säljförbud för iPhones i Kina

Apple har valt att överklaga säljförbudet på sju av dess iPhone-modeller i Kina, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Nu lockar nischbanken

Kredithanterarens inlåning ger låga räntekostnader. Samtidigt kan ny tolkning från den europeiska bankmyndigheten kräva mer kapital. Trots det är aktien intressant.

DI - 30 minuter sedan

EQT köper amerikanska Cast & Crew

Riskkapitalbolaget EQT förvärvar Cast & Crew som tillhandahåller mjukvara och tjänster till nöjesindustrin. De finansiella detaljerna är hemliga..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Bosch har diskuterat börsnotering men valt att avstå

Bosch, världens största tillverkare av bildelar, har valt att avstå en börsnotering efter diskussioner med rådgivare. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 30 minuter sedan

CVC vill köpa ut Ahlsell – erbjuder 55 kronor per aktie

Ahlsells huvudägare CVC Capital lägger ett bud på bolaget på motsvarande 55 kronor per aktie som inte kan höjas. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Indiska rupien försvagades efter centralbankschefens avgång

Den indiska rupien backade med så mycket som 1,6 procent mot dollarn på tisdagen i spåren av att Indiens centralbankschef Urjit Patel på måndagen meddelat att han avgår med omedelbar verkan. .

DI - 1 timme sedan

Urstark norrländsk jobbmarknad

Arbetsgivarna skriker fortsatt efter arbetskraft på många håll och i Norrland är jobbmarknaden rekordstark. Några tecken på en avmattning in på det nya året syns ännu inte i sysselsättningen, med undantag för Skåne..

DI - 1 timme sedan

1984-samhället har anlänt

Experter varnar för att artificiell intelligens redan används på ett sätt som hotar människors integritet. Systemen utvecklas av en liten klick i Silicon Valley som drivs av tron på att teknik kan lösa allt.  ”Världen lider av techchauvinism”, säger forskaren Meredith Broussard till Di.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.