DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 00:04

DI - 18 mar 18 kl. 10:03

Här är privatekonomernas bästa deklarationstipsNu börjar det bli dags att deklarera. Här ger tre privatekonomer sina bästa tips..
Läs mer på DI

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är privatekonomernasbästa , deklarationstips
DI - 23 mar 11 kl. 14:51

Di.se-expertens bästa deklarationstips

Från och med i tisdags ligger deklarationerna klara på nätet.Logga in och rivstarta redan nu. Här är några aktuella deklarationstips..

DI - 02 maj 14 kl. 10:19

Borgs deklarationstips upprör

Deklarationen ska alldeles snart vara klar och till nu ger ingen mindre än finansminister Anders Borg sitt bästa deklarationstips. Men finansministerns uppmaning att inte lägga för mycket tid på deklarationen retar gallfeber på Skattebetalarnas förening..

Dagens PS - 28 apr 17 kl. 11:27

8 deklarationstips i sista minuten

Vid midnatt på tisdag den 2 maj ska deklarationen vara inlämnad och för dig som ännu inte hunnit ta tag i blanketten – elektroniskt eller på papper – har Dagens Nyheter sammanställt åtta sista-minuten-tips, som Dagens PS återger i korthet. 1) Vill du ha pengar till midsommar är förutsättningen att du deklarerar digitalt och har anmält ett bankkonto hos Skatteverket. 2) Om du till äventyrs inte hinner deklarera kan du begära anstånd på Skatteverkets hemsida.

DI - 25 apr 11 kl. 19:08

Företagarens bästa deklarationstips

Att deklarera det egna företaget eller en enskild firma är väsentligt mer komplicerat än en vanlig löntagardeklaration. Här har di.se samlat ihop några av de bästa deklarationstipsen för företagare..

Nyhetskanalen - 26 apr 11 kl. 17:51

Expertens bästa deklarationstips

Chatta med Anders Andersson, ägare till och chefredaktör för tidningen Driva Eget, och ställ dina frågor om årets deklaration..

PrivataAffärer - 29 apr 14 kl. 11:07

Chatt: Experternas deklarationstips

I tisdagens deklarationschatt svarade Skatteverkets experter Kay Kojer, Karin Sköld Berzelius och Magnus Johansson på läsarnas deklarationsfrågor....

GöteborgsPosten - 03 maj 15 kl. 07:00

Tio deklarationstips i elfte timmen

Lämnar du in din deklaration för sent kostar det dig minst 1 000 kronor. Har du inte redan deklarerat är det alltså hög tid att göra det nu. I morgon vid midnatt går tiden ut..

DrivaEget - 18 apr 17 kl. 14:02

Spara pengar med 15 deklarationstips för företagare

 Skatt  Så utnyttjas förlust i firman, ta maximal utdelning till 20 procent i skatt i år och byt till en karensdag. Det är tre av 15 tips från Vismas expert Jan-Erik W Persson, som har många års erfarenhet av att göra krångliga skatteregler begripliga. Läs vidare, kommentera eller dela.

NSD - 27 apr 17 kl. 10:49

Experternas deklarationstips

Varför får jag restskatt när jag är pensionär?.

Dagen - 03 jan 12 kl. 03:00

Tid för eftertanke om ekonomin

Att hoppas på det bästa samtidigt som man förbereder sig för det värsta är en generellt sett god strategi i situationer som kan utveckla sig i krisartad riktning. Sveriges befolkning tycks, mer än de flesta andra länders, ha tagit åtminstone första delen av denna maxim till sitt hjärta. När det internationella opinionsinstitutet Ipsos i höstas frågade människor i 24 stater om hur de bedömer den ekonomiska situationen i respektive land hamnar Sverige på en stark tredjeplats i optimistligan, slaget endast av Saudiarabien och Indien.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fyra KTH-forskare: Snabba tåg ger högre vinst

DEBATT. Vi anser att en betydande del av kostnaden för höghastighetståg bör kunna tas utanför ordinarie anslag och statsbudget. Tågen får genom sin snabbhet en förbättrad produktivitet jämfört med dagens och tåg utrymme för en ganska betydande medfinansiering genom brukaravgifter, utan att biljettpriserna behöver höjas, skriver fyra järnvägsforskare på KTH..

DI - 1 timme sedan

Här är Sveriges största fastighetsfamiljer

I ett tjugotal familjeägda bolag som äger fastigheter för ett taxeringsvärde på minst 500 miljoner kronor har ett eller flera generationsskiften redan skett. .

DI - 1 timme sedan

Stark rapport från Elektakonkurrenten

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:15 dollar för det brutna räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 1 timme sedan

Biljätten över förväntan

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:43 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna: Energibolag blnd vinnare

New York-börsernas svängde mellan upp- och nedgångar i onsdagshandeln men stängde till slut med en blandad utveckling. Investerare reflekterade över konsekvenserna av ökade obligationsräntor och flera rapporter som var till besvikelse. Dollarn fortsatte sitt rally och ökade till den högsta nivån på tre månader.

DI - 1 timme sedan

Sämre resultat än väntat för amerikanska telejätten

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

Pär Boman köper SHB-aktier för 6,65 miljoner kronor

Handelsbankens ordförande Pär Boman har den 25 april via närstående bolaget Hulabo köpt 70.000 A-aktier i banken. Aktierna köptes till kursen 95,03 kronor per aktie, en affär på 6,65 miljoner kronor.

DI - 2 timmar sedan

Bilveteranen ser skifte: ”En väldigt stor revolution"

En stor del av maktpositionerna i bilindustrin kommer att domineras av kineser.  Det tror Bo Andersson, en av Sveriges mest erfarna företagsledare inom bilindustrin..

DI - 3 timmar sedan

Skattebetalarna förlorare på dåliga byggaffärer – 90 miljarder upp i rök

De börsnoterade byggbolagen NCC, Skanska och Peab är de största vinnarna när den offentliga marknaden ökar till en ny toppnotering. Men slöseriet bedöms också sätta nya rekord och närmare 90 miljarder av skattebetalarnas pengar uppges gå upp i rök genom dåliga affärer..

DI - 4 timmar sedan

Brittisk åthutning dyr för Handelsbanken

Handelsbankens kostnader rusade i det första kvartalet och det fick aktien att dyka på börsen. Den skarpa kritiken från den brittiska finansinspektionen FCA för hur Handelsbanken hanterar penningtvätt bidrar till kostnadsrallyt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.