DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 15:17

Liknande nyheter

Taggar: Här är privatekonomernasbästa , deklarationstips
DI - 23 mar 11 kl. 14:51

Di.se-expertens bästa deklarationstips

Från och med i tisdags ligger deklarationerna klara på nätet.Logga in och rivstarta redan nu. Här är några aktuella deklarationstips..

DI - 02 maj 14 kl. 10:19

Borgs deklarationstips upprör

Deklarationen ska alldeles snart vara klar och till nu ger ingen mindre än finansminister Anders Borg sitt bästa deklarationstips. Men finansministerns uppmaning att inte lägga för mycket tid på deklarationen retar gallfeber på Skattebetalarnas förening..

Dagens PS - 28 apr 17 kl. 11:27

8 deklarationstips i sista minuten

Vid midnatt på tisdag den 2 maj ska deklarationen vara inlämnad och för dig som ännu inte hunnit ta tag i blanketten – elektroniskt eller på papper – har Dagens Nyheter sammanställt åtta sista-minuten-tips, som Dagens PS återger i korthet. 1) Vill du ha pengar till midsommar är förutsättningen att du deklarerar digitalt och har anmält ett bankkonto hos Skatteverket. 2) Om du till äventyrs inte hinner deklarera kan du begära anstånd på Skatteverkets hemsida.

DI - 03 jul 18 kl. 22:54

Privatekonomernas hetaste tips inför semestern

Ta tag i ekonomiska surdegar, växla smart på resan, sköt om din hälsa och läs en ekonomibok. Det är några av tipsen som sex privatekonomer ger inför semestern..

DI - 25 apr 11 kl. 19:08

Företagarens bästa deklarationstips

Att deklarera det egna företaget eller en enskild firma är väsentligt mer komplicerat än en vanlig löntagardeklaration. Här har di.se samlat ihop några av de bästa deklarationstipsen för företagare..

Nyhetskanalen - 26 apr 11 kl. 17:51

Expertens bästa deklarationstips

Chatta med Anders Andersson, ägare till och chefredaktör för tidningen Driva Eget, och ställ dina frågor om årets deklaration..

PrivataAffärer - 29 apr 14 kl. 11:07

Chatt: Experternas deklarationstips

I tisdagens deklarationschatt svarade Skatteverkets experter Kay Kojer, Karin Sköld Berzelius och Magnus Johansson på läsarnas deklarationsfrågor....

GöteborgsPosten - 03 maj 15 kl. 07:00

Tio deklarationstips i elfte timmen

Lämnar du in din deklaration för sent kostar det dig minst 1 000 kronor. Har du inte redan deklarerat är det alltså hög tid att göra det nu. I morgon vid midnatt går tiden ut..

DrivaEget - 18 apr 17 kl. 14:02

Spara pengar med 15 deklarationstips för företagare

 Skatt  Så utnyttjas förlust i firman, ta maximal utdelning till 20 procent i skatt i år och byt till en karensdag. Det är tre av 15 tips från Vismas expert Jan-Erik W Persson, som har många års erfarenhet av att göra krångliga skatteregler begripliga. Läs vidare, kommentera eller dela.

NSD - 27 apr 17 kl. 10:49

Experternas deklarationstips

Varför får jag restskatt när jag är pensionär?.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

USA: Bostadspriserna steg i november

Amerikanska bostadspriser steg 0,4 procent i november, jämfört med föregående månad..

DI - 10 minuter sedan

C och L betackar sig för nya ”luftslottsmål” om arbetslösheten

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) vill diskutera ett nytt mål för arbetslösheten, nu när regeringen har övergett målet om lägst arbetslöshet i EU 2020. Men budgetkamraterna C och L är inte intresserade..

DI - 5 minuter sedan

Sparekonomerna: Så ska du göra med Fingerprint efter kursrallyt

Den tidigare småspararfavoriten Fingerprint Cards har lyft på börsen den senaste tiden. Men det finns flera faktorer som småsparare bör ha i åtanke, enligt två sparekonomer..

DI - 3 minuter sedan

New York-börserna går mot öppning uppåt

Terminerna för de ledande USA-börserna indikerar att det blir en onsdagsöppning på plus efter att förnyad handelsoro bidrog till sjunkande kurser dagen före. .

DI - 15 minuter sedan

Angela Merkel vill se reformer av IMF och Världsbanken

För att återfå förtroendet för det globala finansiella systemet måste organisationer som Internationella valutafonden (IMF) och Världsbanken reformeras, slår Tysklands förbundskansler Angela Merkel fast i ett tal på Världsekonomiskt forums årsmöte i Davos, Schweiz..

DI - 15 minuter sedan

Nobelpristagare: Fortsatt stor risk för björnmarknad

Ännu är inte marknaden ute ur farozonen för en recession. Det säger den amerikanska Nobelpristagaren i ekonomi Robert Shiller till CNBC vid en intervju i Davos. .

DI - 15 minuter sedan

Amerikansk detaljhandel steg i vecka 3

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 7,0 procent vecka 3, som avslutades den 19 december, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 30 minuter sedan

Makrorådet: Nästa steg kan bli sänkt ränta

Skakiga marknader och svagare konjunktur har fått världens centralbanker att svänga om. En räntesänkning från Fed ska inte uteslutas även om det inte är huvudscenariot. Det säger SEB:s Johan Javeus i Makrorådet..

DI - 30 minuter sedan

Analys: Serneke når inte rörelsemarginalmålet på långa vägar

Byggbolaget Serneke går mot en rörelsemarginal 2018 på bara 2,5 procent, långt under bolagets eget mål på 8 procent. Orderingången under fjärde kvartalet beräknas uppgå till 1,3 miljarder kronor för entreprenadrörelsen, lägre än de 1,8 miljarder som tidigare prognostiserats..

DI - 15 minuter sedan

Analysguiden rekommenderar att teckna Neurovives företrädesemission

De framsteg som Neurovive gjort i bolagets projekt under det senaste året och en låg emissionskurs talar för att teckna sig i företrädesemissionen på nära 124 miljoner kronor. Det skriver Aktiespararnas Analysguiden i en uppdragsanalys.      .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.