DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 03:59

DI - 18 mar 18 kl. 10:03

Här är privatekonomernas bästa deklarationstipsNu börjar det bli dags att deklarera. Här ger tre privatekonomer sina bästa tips..
Läs mer på DI

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är privatekonomernasbästa , deklarationstips
DI - 23 mar 11 kl. 14:51

Di.se-expertens bästa deklarationstips

Från och med i tisdags ligger deklarationerna klara på nätet.Logga in och rivstarta redan nu. Här är några aktuella deklarationstips..

DI - 02 maj 14 kl. 10:19

Borgs deklarationstips upprör

Deklarationen ska alldeles snart vara klar och till nu ger ingen mindre än finansminister Anders Borg sitt bästa deklarationstips. Men finansministerns uppmaning att inte lägga för mycket tid på deklarationen retar gallfeber på Skattebetalarnas förening..

Dagens PS - 28 apr 17 kl. 11:27

8 deklarationstips i sista minuten

Vid midnatt på tisdag den 2 maj ska deklarationen vara inlämnad och för dig som ännu inte hunnit ta tag i blanketten – elektroniskt eller på papper – har Dagens Nyheter sammanställt åtta sista-minuten-tips, som Dagens PS återger i korthet. 1) Vill du ha pengar till midsommar är förutsättningen att du deklarerar digitalt och har anmält ett bankkonto hos Skatteverket. 2) Om du till äventyrs inte hinner deklarera kan du begära anstånd på Skatteverkets hemsida.

DI - 03 jul 18 kl. 22:54

Privatekonomernas hetaste tips inför semestern

Ta tag i ekonomiska surdegar, växla smart på resan, sköt om din hälsa och läs en ekonomibok. Det är några av tipsen som sex privatekonomer ger inför semestern..

DI - 25 apr 11 kl. 19:08

Företagarens bästa deklarationstips

Att deklarera det egna företaget eller en enskild firma är väsentligt mer komplicerat än en vanlig löntagardeklaration. Här har di.se samlat ihop några av de bästa deklarationstipsen för företagare..

Nyhetskanalen - 26 apr 11 kl. 17:51

Expertens bästa deklarationstips

Chatta med Anders Andersson, ägare till och chefredaktör för tidningen Driva Eget, och ställ dina frågor om årets deklaration..

PrivataAffärer - 29 apr 14 kl. 11:07

Chatt: Experternas deklarationstips

I tisdagens deklarationschatt svarade Skatteverkets experter Kay Kojer, Karin Sköld Berzelius och Magnus Johansson på läsarnas deklarationsfrågor....

GöteborgsPosten - 03 maj 15 kl. 07:00

Tio deklarationstips i elfte timmen

Lämnar du in din deklaration för sent kostar det dig minst 1 000 kronor. Har du inte redan deklarerat är det alltså hög tid att göra det nu. I morgon vid midnatt går tiden ut..

DrivaEget - 18 apr 17 kl. 14:02

Spara pengar med 15 deklarationstips för företagare

 Skatt  Så utnyttjas förlust i firman, ta maximal utdelning till 20 procent i skatt i år och byt till en karensdag. Det är tre av 15 tips från Vismas expert Jan-Erik W Persson, som har många års erfarenhet av att göra krångliga skatteregler begripliga. Läs vidare, kommentera eller dela.

NSD - 27 apr 17 kl. 10:49

Experternas deklarationstips

Varför får jag restskatt när jag är pensionär?.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Bryggeribröder redo för nästa steg

Kvarnagårdens Bryggeri har gått från dröm till hobby till ett vinstdrivande företag. Nu gör sig bröderna bakom bolaget redo att skala upp..

DI - 6 timmar sedan

Hos småländska Urshultsbagarn är surdeg ingen fluga

När surdeg blev brödtrenden på allas läppar hade Urshultsbagarn redan använt sig av tekniken i fyra generationer.  I bageriet i Urshult möter gamla traditioner modern industri..

DI - 8 timmar sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 8 timmar sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 8 timmar sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 9 timmar sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 9 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 11 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 11 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 12 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.