DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 12:41

Liknande nyheter

Taggar: Här är privatekonomernasbästa , deklarationstips
DI - 23 mar 11 kl. 14:51

Di.se-expertens bästa deklarationstips

Från och med i tisdags ligger deklarationerna klara på nätet.Logga in och rivstarta redan nu. Här är några aktuella deklarationstips..

DI - 02 maj 14 kl. 10:19

Borgs deklarationstips upprör

Deklarationen ska alldeles snart vara klar och till nu ger ingen mindre än finansminister Anders Borg sitt bästa deklarationstips. Men finansministerns uppmaning att inte lägga för mycket tid på deklarationen retar gallfeber på Skattebetalarnas förening..

Dagens PS - 28 apr 17 kl. 11:27

8 deklarationstips i sista minuten

Vid midnatt på tisdag den 2 maj ska deklarationen vara inlämnad och för dig som ännu inte hunnit ta tag i blanketten – elektroniskt eller på papper – har Dagens Nyheter sammanställt åtta sista-minuten-tips, som Dagens PS återger i korthet. 1) Vill du ha pengar till midsommar är förutsättningen att du deklarerar digitalt och har anmält ett bankkonto hos Skatteverket. 2) Om du till äventyrs inte hinner deklarera kan du begära anstånd på Skatteverkets hemsida.

DI - 03 jul 18 kl. 22:54

Privatekonomernas hetaste tips inför semestern

Ta tag i ekonomiska surdegar, växla smart på resan, sköt om din hälsa och läs en ekonomibok. Det är några av tipsen som sex privatekonomer ger inför semestern..

DI - 25 apr 11 kl. 19:08

Företagarens bästa deklarationstips

Att deklarera det egna företaget eller en enskild firma är väsentligt mer komplicerat än en vanlig löntagardeklaration. Här har di.se samlat ihop några av de bästa deklarationstipsen för företagare..

Nyhetskanalen - 26 apr 11 kl. 17:51

Expertens bästa deklarationstips

Chatta med Anders Andersson, ägare till och chefredaktör för tidningen Driva Eget, och ställ dina frågor om årets deklaration..

PrivataAffärer - 29 apr 14 kl. 11:07

Chatt: Experternas deklarationstips

I tisdagens deklarationschatt svarade Skatteverkets experter Kay Kojer, Karin Sköld Berzelius och Magnus Johansson på läsarnas deklarationsfrågor....

GöteborgsPosten - 03 maj 15 kl. 07:00

Tio deklarationstips i elfte timmen

Lämnar du in din deklaration för sent kostar det dig minst 1 000 kronor. Har du inte redan deklarerat är det alltså hög tid att göra det nu. I morgon vid midnatt går tiden ut..

DrivaEget - 18 apr 17 kl. 14:02

Spara pengar med 15 deklarationstips för företagare

 Skatt  Så utnyttjas förlust i firman, ta maximal utdelning till 20 procent i skatt i år och byt till en karensdag. Det är tre av 15 tips från Vismas expert Jan-Erik W Persson, som har många års erfarenhet av att göra krångliga skatteregler begripliga. Läs vidare, kommentera eller dela.

NSD - 27 apr 17 kl. 10:49

Experternas deklarationstips

Varför får jag restskatt när jag är pensionär?.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Iapotek gör företrädesemission på 12,2 miljoner

Iapotek har beslutat att genomföra en företrädesemission om högst 5.443.175 nya aktier till en teckningskurs om 2:25 kronor per aktie.

DI - 15 minuter sedan

Problem med utsläppstester bromsar tyska tillväxten

Tysklands ekonomiska tillväxt kan ha kört fast under tredje kvartalet. Avmattningen beror till största del på problem med biltillverkarnas utsläppstester och tillväxtstoppet bör inte vara länge..

DI - 30 minuter sedan

Lappning i lappbolaget

En större post om 300.000 aktier mäklades i etikettbolaget Nilörn på måndagsförmiddagen. Antalet aktier motsvarar 2,6 procent av aktiekapitalet och 1,5 procent av rösterna..

DI - 45 minuter sedan

Pengar till bidrag för elcykel slut

Med ett saftigt statsbidrag har försäljningen av elcyklar skjutit i höjden. Nu har Naturvårdsverket tömt kassan och innan en ny budget är på plats vet ingen om fler köpare kommer att kunna utnyttja rabatten..

DI - 45 minuter sedan

Bioarctic stiger efter beviljat konceptpatent i Europa

Forskningsbolaget Bioarctic stiger med drygt 6 procent på måndagen. På söndagen meddelade kursraketen att det europeiska patentverket beviljat patent för Bioarctics koncept för behandling av Parkinsons sjukdom. .

DI - 1 timme sedan

Northvolt etablerar batterifabrik i polska Gdansk

Northvolt ska etablera en batterifabrik i Gdansk, Polen, där även ett forsknings- och utvecklingscenter ska inkluderas. .

DI - 1 timme sedan

Carnegie nedvärderar Nolato nästan 30 procent på oro för e-cigaretter

Carnegie sänker riktkursen för Nolato till 500 kronor från 700 kronor, med hänvisning till lägre estimat för affärssegmentet Integrated Solutions där leveranserna till e-cigaretter (VHP) ingår. .

DI - 1 timme sedan

Belgien väljer F-35 framför Eurofighter

Belgiens regering har beslutat att ersätta sina befintliga stridsflygplan med 34 stycken F-35-plan från Lockheed Martin, rapporterar den belgiska nyhetsbyrån Belga med hänvisning till regeringskällor..

DI - 1 timme sedan

Sparkad vd får kontaktförbud efter hot mot Estée Lauder-chefer

En kanadensisk domstol har utfärdat ett kontaktförbud mot hudvårdsentreprenören Brandon Truaxe, sedan denne sänt hotfull e-post till Leonard Lauder, styrelseordförande för Estée Lauder. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 1 timme sedan

Kamp väntar om Italiens budget

Hårda ord varvas med mjuka när Italien och EU-kommissionen gör sig redo för årets stora budgetkamp i eurozonen. Italien vill gärna diskutera sin budget – men tycks inte planera för några ändringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.