DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 05:40

DI - 17 mar 18 kl. 19:17

Experten: Sov för att bli produktivAtt sova på saken kan vara ett vinnande recept för att lyckas på jobbet. Forskning visar att tillräcklig sömn hjälper med stresshantering och problemlösning men då räcker det inte med att sova ifatt under helgen..
Läs mer på DI

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Sovför att bli , produktiv
Eurosport - 26 jan 13 kl. 11:42

Ishockey - Elitserien - Växjö värvar amerikan: "En produktiv spelare"

Amerikanske hockeyspelaren Ryan Lasch, 26, är klar för elitserielaget Växjö. "En väldigt produktiv spelare", säger Växjös sportchef Henrik Evertsson till smp.se om forwarden Lasch, som blir Växjös tredje nyförvärv på kort tid..

Barometern - 11 jul 14 kl. 11:32

Poppärlor av produktiv doldis

Under de sista minuterna av den hyllade tv-serien Six feet under var det till tonerna av Sias vackra låt Breathe me som seriens huvudkaraktärer fick möta sina slutliga öden. Ett perfekt låtval. Med den drömska Breathe me fick australiska Sia en hit i mitten av 00-talet, men låten är inte representativ för hennes poppiga och brokiga sound.

DN - 13 okt 14 kl. 14:16

Mer produktiv vid hemmajobb

När it-jätten Yahoo förbjöd anställda att arbeta hemma fick det stor uppmärksamhet. Men nu visar ny forskning att personalen blir både mer produktiv och samarbetar bättre när de jobbar hemifrån. Det skriver idg.

Dalarnas tidningar - 28 jul 16 kl. 07:49

Mål, Rune Lindström och Röde Orm– produktiv filmare har mycket på gång

Han är produktiv, Anders Hanser. Just nu har han tre filmer på gång, alla med anknytning till Dalarna. Den om Jordi Arkös rödskäggiga viking är klar, en om Rune Lindström är på god väg, och filmen om Orsamålet har kommit ur startblocken..

DI - 07 jan 18 kl. 10:28

Sakerna du ska sluta med för att bli mer produktiv på jobbet

Prioritera sömn, träning och nyttig mat.  Skippa slösurfingen och snoozningar.   Här är ovanorna du bör göra dig av med för att bli så produktiv som möjligt 2018.

SvD - 13 mar 12 kl. 13:07

Tv-kommentatorn sov i direktsändning

Primärvalet tröttade ut experten..

DI - 17 jun 13 kl. 16:25

Experten: Så klarar du dig undan semesterstressen

Vistas mycket utomhus, ät bra och sov länge, det är några expert-tips inför semestern för bli ordentligt utvilad..

DI - 17 jun 13 kl. 16:25

Experten: Så slipper du bränna ut dig på semestern

Vistas mycket utomhus, ät bra och sov länge, det är några expert-tips inför semestern för bli ordentligt utvilad..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Trodde inte att kvinnan sov" – frias från våldtäktKvinnan skrek nej – han friades

 och under gårdagen skedde en liknande dom.
En kvinna som anmält en man för våldtäkt säger att hon sov när mannen våldtog henne. Hon menar också att hon ska ha somnat påklädd i soffan och att mannen sedan ska ha klätt av henne.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Under ett år våldtog han regelbundet sin flickvän – när hon sov

Norrmannen Magnus Meyer Hustveit har dömts för att ha våldtagit sin tidigare flickvän flera gånger, skriver The Mirror. Han ska ha förgripit sig på henne, under tiden som hon sov. Kvinnan, som är från Irland, förstod omfattningen av hans övergrepp först när han skrev till henne och berättade att han "använt hennes kropp för sin egen tillfredsställelse".

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Vapenhandeln fortsätter att frodas: ”Stabil efterfrågan”

Den internationella vapenhandeln fortsätter att frodas. I fjol steg försäljningen för de hundra största vapenproducerande företagen till nästan 400 miljarder dollar..

DI - 30 minuter sedan

Huaweichef vill släppas mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou vill släppas mot borgen i väntan på domstolsförhandlingen om utlämning till USA..

DI - 30 minuter sedan

Enkät: Energitopparnas största utmaningar 2019

Vilken är den största utmaningen för ditt företag det kommande året? Di ställde frågan till fem företrädare för energibranschen..

DI - 7 timmar sedan

Företagens julfrossande räddar restauranger

I fjol spenderades 3 miljarder kronor fördelade på 5 miljoner julbord i Sverige. Omkring 75 procent av notan går till företagens julfester, enligt Visita..

DI - 7 timmar sedan

Börssuccéns nya grepp – biobränsle för flyget

Förnybart drivmedel har gjort Neste till en börsraket. Nu trycker den finländska oljekoncernen på startknappen för nästa storsatsning, förnybart flygbränsle..

DI - 8 timmar sedan

Iskallt på noteringsfronten

En iskall vind har tagit grepp om marknaden för börsnoteringar, andra halvåret ser ut att bli betydligt svagare än för både 2016 och 2017. Den slagiga börsen tvingar dessutom bolag som skulle ”rädda” fjärde kvartalet att senarelägga börsdrömmen..

DI - 8 timmar sedan

Investmentbankerna jublar – bra drag inom företagsaffärer

Om det är sura miner över få börsnoteringar, är investmentbankerna desto gladare över draget inom området företagsaffärer. ”Riskkapitalbolag har blivit mer aktiva både på köp- och säljsidan”, säger ABG Sundal Colliers Jonas Ström..

DI - 9 timmar sedan

May och Draghi i all ära – men det hänger på bilarna

På tisdag kan Teresa May skriva historia. På torsdag kan ECB-chefen Mario Draghi göra detsamma.  Men det placerarna verkligen håller anda inför är fredagens siffra över européernas bilköparsug..

DI - 10 timmar sedan

Efter extremvädret: Lönsamhetskollaps för jordbruket

Nu kommer facit för jordbruket efter värmen och torkan 2018. Svenskt jordbruk visar de sämsta resultaten på nära tre decennier, enligt statistik från Jordbruksverket..

DI - 10 timmar sedan

Kinesiskt jätteköp ger New Wave en tankeställare

Kända sportvarumärken är glödheta uppköpsobjekt. Senaste beviset är det kinesiska konglomerat som vräker ut pengar för att lägga vantarna på Peak Performance och Salomon.  Det bör ge Torsten Jansson något att fundera på..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.