NT > Nyheter

Tuesday, 17 July, 19:31

Liknande nyheter

Taggar: Jaktenpå en plats i , solen
YLE - 27 feb 17 kl. 09:24

Toppmålvakt flyttar från solen i Florida till solen i Kalifornien

Los Angeles Kings har värvat målvakten Ben Bishop från Tampa Bay Lightning i en större spelaraffär. Peter Budaj åker i andra riktningen. I samband med affären får Los Angeles Kings Ben Bishop och ett spelarval i den femte omgången i NHL-draften i sommar.

BT - 15 feb 11 kl. 17:58

Jakten slut - en varg slapp undan

Årets licensjakt på varg är över. Den avslutades en timme efter att solen gått ner på tisdagen.
I Västmanland misslyckades jägarna med att få tag på den enda varg som återstod.

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 11 kl. 17:58

Jakten slut ? en varg slapp undan

Årets licensjakt på varg är över. Den avslutades en timme efter att solen gått ner på tisdagen. I Västmanland misslyckades jägarna med att få tag på den enda varg som återstod.

Kristianstadsbladet - 03 jun 13 kl. 10:31

Linnros och jakten på rätt tonart

Efter succén med solodebuten kommer nu ?Klappar och slag?. Oskar Linnros har varit på jakt efter rätt tonart och att hitta sitt ?

YLE - 20 mar 17 kl. 14:19

Vårdagjämningen och den fläckfria solen

I dag hände det, klockan 10:28 på förmiddagen. Den här vårens match mellan ljuset och mörkret avgjordes till vårens fördel då vårdagjämningen inföll på norra halvklotet, inklusive Finland. De kommande sex månaderna är det solen som regerar, och gott så!

Skånskan - 26 apr 17 kl. 09:47

Solen på väg till Lund och Malmö

Med nya plattan Känslor säljer/Miljonär i bagaget är hyllade bandet Solen på väg ut på en vårturné. Kommande helg landar de i Lund och Malmö. Trummisen Olle Darmell ser fram emot att få möta publiken.

YLE - 21 nov 16 kl. 12:54

Solen varvar ner

För ett par år sedan passerade vi toppen på den innevarande solfläckscykeln, nummer tjugofyra i ordningen, och sedan dess har solens aktivitet minskat överraskande snabbt. Solen är just nu tystare än den har varit på fem år och tystnaden blir allt djupare. Vänta nu, solfläckar, vad är det egentligen?

BT - 29 sep 11 kl. 13:52

Solen lugnar sig - sprider oro

Solen håller på att byta humör och det är bekymmersamt. Från en oroligare fas med solfläckar och annan oro på ytan, blir solen nu lugnare. Övergångsfasen kan ge oss på jorden stora problem.

YLE - 25 okt 14 kl. 06:15

Jättefläck på solen påverkar rymdvädret - håll utkik efter norrsken

Rymdforskare vid meteorologiska institutet följer nu noggrant med en ovanligt stor grupp av solfläckar. Det är möjligt att norrsken uppenbarar sig under de närmaste dagarna.
Rymdväder, solfläckar, solvindar, norrsken och sydsken Rymdväder handlar om partikelrörelser och strålning i rymden, särskilt i jordens närhet utanför jordatmosfären.

YLE - 17 maj 15 kl. 15:19

Solen skiner alltid i Sjundeå!

Molnen hänger tunga och mörka över Sjundeå. Regnet är påväg. Det är inte riktigt där ännu, men alla kan se att det är påväg.

YLE - 09 maj 16 kl. 10:02

Astrologiskt intresserade spanar in prick på solen

Under måndagen passerar Merkurius solen. Det är en ovanlig astronomisk händelse och Meteorian på Söderfjärden i Vasa håller öppet. Det är ett sammanträffande som gör att Merkurius ligger i linje med solen i några timmar, och det gör att man kan se solsystemets minsta planet framför solen, berättar Hans Lindén på Astronomiföreningen Vasa Andromeda.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

En brädvariant för alla åldrar

Ulf Mörnstrand tipsar om en trevlig motionsform – Stå upp-paddling (SUP)..

NT - 1 timme sedan

Räddningstjänsten larmades till Lindö

Räddningstjänsten larmades under tisdagskvällen ut till en mindre markbrand i Lindö..

NT - 1 timme sedan

Små marginaler i flera medaljstrider

Medaljer till Finspång och Bråviken även den tredje SM-dagen..

NT - 1 timme sedan

Brand i Lindö

Det brinner på en mindra yta i närheten av ett träd i Lindö, enligt räddningstjänsten..

NT - 1 timme sedan

Sjuåring ville byta knark mot godis

En sjuårig pojke kan berätta om olika sorters narkotika, känner till olika vapen och har en nedsättande syn på kvinnor..

NT - 1 timme sedan

Skenande kostnad för hyrbarnmorskor

Förra året fyrdubblades Region Östergötlands kostnader för inhyrda barnmorskor, visar en granskning som Dagens Nyheter gjort..

NT - 1 timme sedan

Offret försvann efter storbråket

Trots att mannen fick skador i ansiktet och handen avvek han från platsen..

NT - 1 timme sedan

Carlsson vill fortsätta samregera

Stefan Carlsson (V) vill helst fortsätta regera med S och MP samt arbeta vidare som utbildningsråd kommande mandatperiod..

NT - 2 timmar sedan

Tränaren – om tiden efter Vita Hästen

"Det är flera saker som jag skulle ha gjort annorlunda", konstaterar Jonas Johnson ett halvår efter att han fick sparken i Vita Hästen..

NT - 2 timmar sedan

Överhängande brandrisk i Söderköping

Medan skogsbränder rasar på flera platser i landet har Östergötland varit snudd på förskonat, och i Söderköping har det inte brunnit alls..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.