Expressen > Nyheter

Saturday, 15 December, 12:25

Liknande nyheter

Taggar: Fullt, utvecklad, brandi , villa
Kristianstadsbladet - 28 mar 11 kl. 12:28

Fullt utvecklad brand i villa

Strax efter lunch larmades räddningstjänsten till en fullt utvecklad brand i en villa i Knislinge.
Larmet kom vid 12.15.

GT - 24 mar 16 kl. 07:22

Fullt utvecklad brand i villa i Bengtsfors

En villa i Dals Långed i Bengtsfors kommun började tidigt på torsdagsmorgonen att brinna för fullt. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen. – Det är en fullt utvecklad brand i villa, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg..

YA - 30 jul 14 kl. 23:12

Fullt utvecklad brand i villa


Vid 22.50 fick SOS ett larm om en brand i en villa i Röddinge. - Det är en fullt utvecklad brand på övervåningen i en villa, alla som fanns i huset tagit sig ut, säger Nils Norling, informatör vid Skånepolisen.

GT - 02 okt 15 kl. 09:38

En fullt utvecklad brand rasar i villa

En fullt utvecklad brand rasar just nu i en villa i Mullsjö. – Villaägaren har själv larmat och inga personer finns kvar i huset, säger Lasse Johansson presstalesman på polisen i Jönköping. Det är oklart vad som startade branden.

Norrtelje Tidning - 12 maj 17 kl. 07:27

Fullt utvecklad brand i trävilla på Vätö

Räddningstjänsten har larmats till en brinnande villa på Håknäsvägen på Vätö utanför Norrtälje. Det är en fullt utvecklad brand på övervåningen i en trävilla..

Expressen - 12 sep 17 kl. 18:08

Fullt utvecklad brand i villa

En brand rasar just nu i en villa i Grevie i Båstads kommun. Det rör sig om en fullt utvecklad brand, enligt räddningstjänsten.Ingen människa har skadats..

Västerbottens Folkblad - 29 jan 18 kl. 19:54

Fullt utvecklad brand i villa

SOS larmade vid 19:30-tiden om en brand i en villa. Branden har inträffat efter Syrengatan i Jörn. – Det är en fullt utvecklad brand i villan så Jörn är framme och jobbar där just nu.

Expressen - 12 apr 18 kl. 15:59

Brand i villa – fullt utvecklad brand

En villa brinner i Östhammar vid Upplandskusten.Enligt räddningstjänsten handlar det om en fullt utvecklad brand..

Expressen - 15 aug 18 kl. 15:25

Fullt utvecklad brand i villa

En brand rasar i en villa utanför Ljungby.Enligt räddningstjänsten rör det sig om en fullt utvecklad brand. .

GT - 27 jul 14 kl. 15:11

Fullt utvecklad brand i en villa i Långedrag

En villa står i fullt utvecklad brand i Långedrag i Göteborg. En person är räddad från lågorna. Det är oklart om det finns fler personer i huset.

Expressen - 17 okt 14 kl. 22:52

Fullt utvecklad brand i villa – minst en skadad

Räddningstjänsten larmades sent på fredagskvällen till en ort utanför Nybro där en villa brinner. Enligt larmet är det en fullt utvecklad brand och minst en person uppges vara skadad..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kidnappare sköt man - förde i väg honom i bil

Polisen utreder sedan i går ett misstänkt människorov I Malmö. En man ska enligt vittnen ha blivit skjuten två gånger.Första kulan tog i ena benet.

Expressen - 10 minuter sedan

Två bilar i krock vid tunnel – vägen avstängd

En trafikolycka har inträffat vid Tingstadstunneln vid 12-tiden på lördagen.Två bilar har krockat i norrgående riktning, uppger Trafikverket.Vägen har stängts av..

Expressen - 45 minuter sedan

Kollegan om sorgen: ”Något jag brottas med”

Föräldrarna i Bjärred visade upp en normal yta: var framgångsrika på jobbet, träffade kolleger och planerade julledigheter.Samtidigt planerade de att döda sina egna barn.Nu frågar sig vänner och kolleger om de borde sett några varningssignaler.

Expressen - 1 timme sedan

Poliserna la ut bild ihop – nu får de sexistiska svar

Bilden visar tre poliser från australienska Queensland Police i uniform.Det dröjde inte länge innan kommentarsfältet fylldes med sexistiska kommentarer –med fokus på att poliserna är kvinnor och hur de ser ut.Flera reagerar på tonen bland kommentarerna och försvarar poliserna på bilden..

Expressen - 1 timme sedan

Upprop mot M+KD-budget: Lägg inte ner jämställdhetsmyndigheten

M+KD-budgeten kan innebära att nystartade jämställdhetsmyndigheten läggs ner.Nu har ett flertal organisationer gått ut i protest mot detta i ett gemensamt debattinlägg i SvD.”Ett svek mot väljarna och ett brott mot Sveriges jämställdhetsambitioner”, skriver de i inlägget..

Expressen - 1 timme sedan

Talmannens plan för att undvika extra val

Efter det att Stefan Löfven (S) på fredagen ratades av riksdagen som statsminister har talmannen Andreas Norlén oförtrutet jobbat vidare för att Sverige ska få en ny regering. Nu förs samtal med partiledarna och i början av nästa vecka kan besked om nästa drag komma..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen gör sig redo för Gula Västarnas protester

För femte helgen i rad står fransk polis inför protester från ”Gula västarna”-rörelsen.8 000 tungt beväpnade poliser har mobiliserats.Samtidigt yrkar president Macron på eftergifter för att få slut på kravallerna, uppger DN.

Expressen - 1 timme sedan

Silvia firar 75-årsdagen med ett nedtonat kalas

23 december fyller Silvia 75 år.Men det blir ingen stor fest för drottningen konstateras i Expressen TV:s program ”Kungafamiljen”.– Hon har sagt en gång att ”det känns som att min födelsedag alltid kommer och stör mitt i julstöket”, säger Expressens kungliga krönikör Karin Lennmor..

Expressen - 2 timmar sedan

Nu presenterar FN nya klimatavtalet

FN:s klimatmöte i polska Katowice drar ut på tiden – rejält.En orsak ska vara att USA bromsat förhandlingarna om regelverket som ska få Parisavtalet att fungera, uppger SVT. – Alla världens länder måste göra sitt bästa för att minska utsläppen, säger Johanna Sandahl, Naturskyddsföreningens ordförande till tv-kanalen..

Expressen - 3 timmar sedan

Lyxvarumärket anklagas för rasistiska produkter

Prada anklagas för rasism efter att ha sålt svarta dockor med stora röda läppar.Nu drar det italienska modehuset in produkterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.