DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 16:23

DI - 17 mar 18 kl. 16:10

Miljonordern blev vändningen för GallerbolagetNORRKÖPING Efter några år som anställd kände hon sig instängd – men i livet som entreprenör trivs Sarah Sparelius bakom galler. Ett större uppdrag på Friends Arena blev hennes och Gallerbolagets vändpunkt efter ett par tuffa etableringsår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gallerbolaget, NORRKÖPING Efter, Sarah Sparelius, Friends Arena, Gallerbolagets

Dela artikeln

120 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonordernblev , vändningenför , Gallerbolaget

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Budgetvinnaren Svantesson pekar ut nästa steg för M-ledd regering

Moderaternas budgetseger gör det lättare för Ulf Kristersson att styra om han blir statsminister. Det anser partiets ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson, som redan nu pekar ut nästa steg för en ny M-ledd regering..

DI - 3 minuter sedan

Starbreeze ska fokusera på kärnverksamhet – aktien rusar

Starbreeze har beslutat att fokusera på koncernens kärnverksamhet, spelutveckling och förlagsverksamhet. Beslutet medför att operationella och finansiella resurser koncentreras till dessa områden, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Storbanken: Hög risk inför H&M:s bokslut – utdelningen väntas kapas

Nordea ser högre risk inför H&M:s bokslut som offentliggörs i januari än inför försäljningssiffrorna för kvartalet som släpps på måndag. Banken räknar dessutom med en rejäl utdelningssänkning..

DI - 30 minuter sedan

Riksdagen röstar om budgeten

Övergångsregeringens budget väntas bli nedröstad när riksdagen tar ställning i budgetfrågan i eftermiddag. Följ dramatiken i Di TV. .

DI - 45 minuter sedan

Morgan Stanley ångar att de höjde rådet på Ebay

Vi hade fel när vi höjde vår rekommendation för Ebay. Det medger Morgan Stanleys analytiker Brian Nowak i ett analysbrev, där banken sänker rekommendationen för auktionssajten. Det rapporterar tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

DI - 45 minuter sedan

Nevs tar nästa steg: Startar i Kina – och testar bildelning i Trollhättan

Nevs fabrik i Kina är klar och efter förseningar räknar elbilsbolaget nu med produktionsstart i början av nästa år. Försäljningen i Kina av den första bilen är redan i gång. En handfull bilar väntas rulla även i Trollhättan – i ett delningsprojekt..

DI - 1 timme sedan

Stefan Löfven håller presskonferens

Se S-ledaren Stefan Löfvens presskonferens i riksdagen med start cirka klockan 15.30..

DI - 1 timme sedan

Analytiker oroas av Modis nya centralbankschef

Att Indiens premiärminister Narendra Modi installerat en lojalist som centralbankschef oroar analytiker. Analyshuset Capital Economics väntar sig nu en duvaktig och regeringsfoglig centralbank..

DI - 1 timme sedan

Analyshus: Nokia en attraktiv återhämtningsstory med betydande uppsida

Kepler Cheuvreux ser telekombolaget Nokia som en "attraktiv återhämtningsstory" med en betydande uppsida och begränsad nedsida i aktien..

DI - 1 timme sedan

Strategen: Fem aktier du ska äga när börsen skakar

Det har varit en tung höst på Stockholmsbörsen, och många oroar sig för när lågkonjunkturen väl ska slå till. DNB:s strateg Thomas Jellvik tipsar Di om fem aktier som bör prestera väl i portföljen även när börsen skakar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.