DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 14:49

DI - 17 mar 18 kl. 16:10

Miljonordern blev vändningen för GallerbolagetNORRKÖPING Efter några år som anställd kände hon sig instängd – men i livet som entreprenör trivs Sarah Sparelius bakom galler. Ett större uppdrag på Friends Arena blev hennes och Gallerbolagets vändpunkt efter ett par tuffa etableringsår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gallerbolaget, NORRKÖPING Efter, Sarah Sparelius, Friends Arena, Gallerbolagets

Dela artikeln

120 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonordernblev , vändningenför , Gallerbolaget

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Höga järnmalmspriser och stark dollar lyfter LKAB

Den statliga gruvjätten LKAB förbättrar det underliggande rörelseresultatet med 23 procent till 2.899 miljoner kronor i första kvartalet tack vare höga råvarupriser och positiva valutaeffekter. .

DI - 10 minuter sedan

Låsjätten tillbaka i god form

Det tillväxt- och marginalstabila Assa Abloy är tillbaka. Efter bokslutet som gav lite extra av allt och skickade upp aktien med 7 procent bjöd första kvartalet på siffror av mer traditionell Assa Abloy-standard. Och det är inte illa..

DI - 5 minuter sedan

Högre orderingång på varaktiga varor i USA

Orderingången på varaktiga varor i USA steg 2,7 procent i mars jämfört med månaden före, enligt preliminär data från handelsdepartementet..

DI - 15 minuter sedan

Bjørn Kjos storebror: Araber vill köpa mina Norwegian-aktier

Norwegianchefen Bjørn Kjos storebror Tore behöver pengar för att rädda sitt krisdrabbade bolag, och sätter återigen press för att få ut pengar för sitt aktieinnehav i Norwegian, skriver Dagens Næringsliv. För tidningen berättar han att en grupp med okända arabiska affärsmän vill köpa hans aktier..

DI - 30 minuter sedan

Fall i indisk pennförsäljning tynger Bic på Parisbörsen

Försäljningen för franska konsumentvarubolaget Bic krympte under det första kvartalet, bland annat tyngd av vikande pennförsäljning i Indien..

DI - 45 minuter sedan

Jämtgärsgård kapade grenarna för att växa

För sju år sedan trodde Olle och Susanne Göransson att Jämtgärsgård nått den omsättning som var möjlig – runt 6 Mkr. Under fjolåret passerade omsättningen 11 Mkr och bolaget tog en plats på Almis regionala tillväxttopp. Hemligheten?

DI - 45 minuter sedan

Kanske anar aktieägarna Teslas vacklande framtid

Elbilstillverkaren Tesla presenterade sin kvartalsrapport efter New York-börsens stängning på onsdagen. Vd Elon Musk hade redan tidigare flaggat för att resultatet skulle vända till minus. Den redovisade förlusten var dock större än väntat och Tesla står nu inför fler utmaningar än någonsin..

DI - 45 minuter sedan

V:s ekonomiska plan: Kraftsamla kring bostadsbristen

Klimatomställningen måste synas tydligt i den ekonomiska politiken, och ett nytt skattesystem behövs som omfördelar från hög- till låginkomsttagare. Det framgår av Vänsterpartiets ekonomiska vårmotion, som lades fram på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Svagare personbilsmarknad tynger Bulten

Fordonsunderleverantören Bulten levererar ett svagare resultat i fjärde kvartalet. En lägre nybilsförsäljning i Kina tynger, uppger bolaget i rapporten..

DI - 1 timme sedan

Laura Ashley vinstvarnar – "betydligt under marknadens förväntningar"

Brittiska textilkedjan Laura Ashley varnar för att resultatet för det brutna räkenskapsår som tar slut den 30 juni kommer att bli "betydligt under marknadens förväntningar"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.