SR > Nyheter

Sunday, 21 October, 16:11

Liknande nyheter

Taggar: M-riksdagsledamotutreds som , säkerhetsrisk
Nerikes Allehanda - 27 sep 16 kl. 04:55

En säkerhetsrisk mitt i demokratin

Det finns en tydlig säkerhetsrisk i hjärtat av svensk demokrati. Säkerhetsrisken handlar om Sverigedemokraterna och framför allt det som sker runt partiets rättspolitiske talesperson Kent Ekeroth. I en rad avslöjanden i olika medier tecknas bilden av en riksdagsledamot som plockar in personer vars blotta uppenbarelse borde ha fått den sömnigaste väckarklockan att ringa.

SR - 13 mar 17 kl. 06:00

MP-riksdagsledamot kritiserar sitt partis agerande

En tidigare tjänsteman för Miljöpartiet i riksdagen pekades nyligen ut som säkerhetsrisk i Aftonbladet, på grund av kontakter med ryska ambassaden. Miljöpartiet ville varken bekräfta eller dementera rapporteringen..

YLE - 24 aug 17 kl. 15:05

Slaget efter tolv: Världen känns annorlunda efter knivattacken

Fredagens knivattack var en vändpunkt. Det är både överkommissarie Stephan Sundqvist och riksdagsledamot Stefan Wallin (Sfp) överens om. Båda deltog i Slaget efter tolv på torsdagen.

YLE - 31 maj 17 kl. 19:42

Terhos prat om EU-folkomröstning ogillades

Statsminister Juha Sipilä (C) har för avsikt att prata med Europaminister Sampo Terho (Sannf) om det han sagt om en EU-folkomröstning i Finland. Ärendet fick stor uppmärksamhet i riksdagen på onsdagen. Både oppositionen och regeringspartierna har ogillat Terhos uttalanden och tyckt att det till och med utgör en säkerhetsrisk och är mot Finlands nationella intressen.

Supermiljöbloggen - 07 okt 13 kl. 09:45

Politisk strid att vänta om försvarets vindkraftmotstånd

Hundratals vindkraftverk har stoppats hittills. I fredags hölls ett möte i Göteborg mellan politiker, försvarsmakten och vindkraftsbranschen om den konflikt som uppstått sedan försvaret konsekvent börjat säga nej till bygget av nya vindkraftverk inom en radie på fyra mil kring militära flygplatser. Enligt SVT Västnytt som rapporterar om mötet har försvaret de senaste tre åren sagt nej till bygget av nästan 400 vindkraftverk bara i Västra Götaland, något som gör att regionen, enligt beräkningar gjorda av Power Väst, går miste om uppåt 14 miljarder i investeringar.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera.

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Hotade personer riskerar att få sin adress avslöjad

Brister i sekretesskyddet gör att personer med skyddad identitet riskerar att få sin adress avslöjad hos hyres- och arrendenämnderna i landet..

SR - 30 minuter sedan

Därför tågar tusentals mot USA

Tusentals migranter rör sig just nu genom Centralamerika för att nå USA i hopp om ett bättre liv. Marschen har lett till starka politiska reaktioner..

SR - 1 timme sedan

Begärs häktad för terrorfinansiering

En man har begärts häktad, på sannolika skäl misstänkt för terrorfinansiering.

SR - 2 timmar sedan

Joachim Rönneberg är död

Ledaren för den grupp som sprängde tyskarnas tungvattensfabrik i Norge 1943, Joachim Rönneberg, är död..

SR - 2 timmar sedan

Flera döda i tågolycka i Taiwan

Minst 17 personer har omkommit och runt 80 skadats i en tågkrasch i Taiwan, enligt lokala myndigheter..

SR - 3 timmar sedan

Indiens kvinnor strider för sina rättigheter

I Indien befinner sig kvinnor mitt i en omfattande strid om vilka rättigheter de har. Just nu pågår en kamp om kvinnors rätt att besöka ett tempel..

SR - 4 timmar sedan

Våldet fortsätter i Afghanistan

En vägbomb i den östra Nangarhar-provinsen exploderade när den kördes på av ett fordon med civila och dödade 11 personer, däribland sex barn, enligt en talesman för provinsguvernören..

SR - 4 timmar sedan

Kraftig reaktion från Ryssland på Trumps hot

Den amerikanska presidenten Donald Trump sa igår att USA avser att säga upp ett kärnvapenavtal med Ryssland, det som reglerar användningen av medeldistansrobotar, och i Ryssland är reaktionerna kritiska..

SR - 5 timmar sedan

Nya biltester införs kring automatiserad körning

Krocksäkerhetsorganisationen Euro Ncap kommer införa nya tester av bilar när det gäller automatiserad körning, exempelvis farthållare som anpassar sig efter bilarna framför..

SR - 5 timmar sedan

Flera dödsoffer i nytt bombdåd

I Afghanistan har minst 11 personer dödats i ett bombdåd i den östra delen av landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.