SR > Nyheter

Thursday, 24 January, 11:21

Liknande nyheter

Taggar: M-riksdagsledamotutreds som , säkerhetsrisk
Nerikes Allehanda - 27 sep 16 kl. 04:55

En säkerhetsrisk mitt i demokratin

Det finns en tydlig säkerhetsrisk i hjärtat av svensk demokrati. Säkerhetsrisken handlar om Sverigedemokraterna och framför allt det som sker runt partiets rättspolitiske talesperson Kent Ekeroth. I en rad avslöjanden i olika medier tecknas bilden av en riksdagsledamot som plockar in personer vars blotta uppenbarelse borde ha fått den sömnigaste väckarklockan att ringa.

SR - 13 mar 17 kl. 06:00

MP-riksdagsledamot kritiserar sitt partis agerande

En tidigare tjänsteman för Miljöpartiet i riksdagen pekades nyligen ut som säkerhetsrisk i Aftonbladet, på grund av kontakter med ryska ambassaden. Miljöpartiet ville varken bekräfta eller dementera rapporteringen..

YLE - 24 aug 17 kl. 15:05

Slaget efter tolv: Världen känns annorlunda efter knivattacken

Fredagens knivattack var en vändpunkt. Det är både överkommissarie Stephan Sundqvist och riksdagsledamot Stefan Wallin (Sfp) överens om. Båda deltog i Slaget efter tolv på torsdagen.

YLE - 31 maj 17 kl. 19:42

Terhos prat om EU-folkomröstning ogillades

Statsminister Juha Sipilä (C) har för avsikt att prata med Europaminister Sampo Terho (Sannf) om det han sagt om en EU-folkomröstning i Finland. Ärendet fick stor uppmärksamhet i riksdagen på onsdagen. Både oppositionen och regeringspartierna har ogillat Terhos uttalanden och tyckt att det till och med utgör en säkerhetsrisk och är mot Finlands nationella intressen.

Supermiljöbloggen - 07 okt 13 kl. 09:45

Politisk strid att vänta om försvarets vindkraftmotstånd

Hundratals vindkraftverk har stoppats hittills. I fredags hölls ett möte i Göteborg mellan politiker, försvarsmakten och vindkraftsbranschen om den konflikt som uppstått sedan försvaret konsekvent börjat säga nej till bygget av nya vindkraftverk inom en radie på fyra mil kring militära flygplatser. Enligt SVT Västnytt som rapporterar om mötet har försvaret de senaste tre åren sagt nej till bygget av nästan 400 vindkraftverk bara i Västra Götaland, något som gör att regionen, enligt beräkningar gjorda av Power Väst, går miste om uppåt 14 miljarder i investeringar.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera.

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Polisen: Barnen mördades av sin pappa

Allt tyder på att de två minderåriga barn som hittades döda i Sala kommun under onsdagskvällen mördades av sin pappa, enligt polisen..

SR - 1 timme sedan

Efter frisyrkritiken: Lind (MP) om appropriering

Amanda Lind har haft posten som kulturminister i fyra dagar, men har redan fått massiv kritik – för sitt hår. Att som vit person ha dreadlocks ses av vissa som kulturell appropriering. – Det är en debatt som måste föras.

SR - 2 timmar sedan

Björklund: Två år sedan sprickan uppstod

Moderaternas närmande till Sverigedemokraterna är grunden för överenskommelsen med Socialdemokraterna, säger Jan Björklund (L).– Jag har varit bekymrad över detta i två års tid, och nu nådde det sin kulmen, säger han..

SR - 3 timmar sedan

”Venezuelaner känner oro för en våldsspiral”

Efter en dag med massiva demonstrationer är det just nu lugn i Venezuelas huvudstad Caracas. Den bilden ger journalisten Tigran Feiler som är SVT:s medarbetare i Latinamerika..

SR - 4 timmar sedan

Linde hoppas på handelsavtal med USA

Samtidigt som USA hotar att införa importtullar på europeiska bilar planeras det förhandlingar mellan EU och USA om ett handelsavtal för industrivaror..

SR - 5 timmar sedan

Pelosi stoppar Trumps tal i representanthuset

President Trump kommer inte få hålla sitt årliga tal, State of The Union, i representanthuset. I varje fall inte så länge nedstängningen pågår..

SR - 5 timmar sedan

Hon hotas efter våldtäkter – för att inte skada yazidiers rykte

I Irak har en 32 årig kvinna förskjutits och hotats efter att ha sålts och utnyttjats som sexslav av män från sitt eget folk, yazidierna..

SR - 7 timmar sedan

Tyskland drar tillbaka räddningsfartyg från Medelhavet

Tyskland kommer att dra tillbaka sitt fartyg från operation Sophia på Medelhavet, som är en EU-gemensam operation för att rädda flyktingar och migranter i sjönöd..

SR - 9 timmar sedan

Militären stödjer inte oppositionsledaren

Venezuelas soldater accepterar inte en president vars utnämning bryter mot lagen, skriver landets försvarsminister på Twitter efter att oppositionsledaren Juan Guiado utmanat den sittande presidenten Maduro..

SR - 11 timmar sedan

Maduro vägrar lämna ifrån sig makten

Det är spänt läge i Venezuela där oppositionsledaren Juan Guiado utropat sig själv till landets tillfälliga president.  Men den sittande presidenten Maduro tänker inte lämna ifrån sig makten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.