Dagens Media > Ekonomi

Friday, 20 July, 12:44

Liknande nyheter

Taggar: När han pratade, , lyssnadevärlden
DalaDemokraten - 17 mar 17 kl. 09:30

Yngve Gustafson pratade åldrande i Hedemora – och avslöjade kommande nobelpristagare

400-500 personer lyssnade på Yngve Gustafson när han pratade om åldrande i Hedemora. Huvudbudskap? Att våra kroppar faktiskt åldras, det går inte att vårda en gammal människa på samma sätt som en ung.

Dalarnas tidningar - 17 mar 17 kl. 09:30

Yngve Gustafson pratade åldrande i Hedemora – och avslöjade kommande nobelpristagare

400-500 personer lyssnade på Yngve Gustafson när han pratade om åldrande i Hedemora. Huvudbudskap? Att våra kroppar faktiskt åldras, det går inte att vårda en gammal människa på samma sätt som en ung.

DN - 02 jun 13 kl. 18:36

Berhalter pratade med Hammarbys supportrar

Hammarbys tränare Gregg Berhalter är pressad. Efter 0?1 borta mot Sundsvall, lagets tredje raka förlust, gick han fram till tillresta Hammarbysupportrar för att rensa luften.?

Nyheter 24 - 05 sep 13 kl. 07:03

Det pratade Reinfeldt och Obama omNorge ställer sig bakom USA

STOCKHOLM. USA:s president Barack Obama är som bekant på besök i Sverige inför det stundande G20-mötet i ryska Sankt Petersburg.Under dagen besökte den amerikanske presidenten bland annat KTH och Stockholms synagoga, men han satte sig självklart även ned för att diskutera politik med bland annat den svenska statsministern Fredrik Reinfeldt.?

Aftonbladet - 18 nov 13 kl. 18:03

”Det var fantastiskt att se hur alla ungdomar lyssnade”

Jury-medlemmen Rolf Lassgård pratade om mod i Östersund.

SmålandsPosten - 19 sep 14 kl. 22:18

Spelarna lyssnade på kapten Velic

Östers lagkapten Denis Velic pratade allvar med sina lagkamrater i veckan. Denis ville få alla inblandade att inse allvaret i Östers tabelläge. På fredagen följde det de flesta av 7 133 kring Myresjöhus Arena väntat på; storseger med 5–1 mot Varbergs Bois.

BT - 12 nov 14 kl. 13:23

Haglund om samtalet med Klas Ingesson: "Pratade i två timmar"

Efter tre år är Magnus Haglund tillbaka i Elfsborg. Men först efter ett långt samtal med Klas Ingesson. – Han ville att jag skulle jag ta det här, säger nye managern.

EU-Parlamentet - 26 jan 16 kl. 18:17

Artikel - Ledamöter lyssnade när experter gav sin syn på virtuella valutor - Utskottet för ekonomi och valutafrågor

EU-reglering av virtuella valutor bör inte gå längre än att förhindra eller bekämpa brott. Det var många av experterna eniga om under ekonomiutskottets utfrågning på måndagen. De pratade om fördelar och utmaningar med virtuella valutor, som exempelvis bitcoin, och om den revolutionerande tekniken som finns bakom dem.

Nya Wermlands Tidningen - 16 feb 16 kl. 21:51

Många bekanta lyssnade på en livsresa

Lena Adolfsson är mest känd som chef för Karlskoga lasarett. Men i Degerfors är hon känd för att vara just Lena Adolfsson. I går pratade hon om sitt liv inför gamla barndomsvänner, deras mammor och gamla kollegor.

Skånskan - 09 mar 16 kl. 16:26

Unga pratade HBTQ

lund Ungdomstinget i Stadshallen hade frågor om HBTQ+ som tema.
Ungdomarna lyssnade intresserat när kulturchef Chris Schenlaer inledde dagen genom att berätta om sitt eget könsbyte från man till kvinna.HBTQ+ är en förkortning av Homo, Bi, Trans och Queer.

BT - 20 mar 17 kl. 16:53

Frivilliga lyssnade till Kattis i Örby

Var ska man dra gränsen mellan det ideella och det professionella? Det pratade Kattis Ahlström om när hon i går besökte frivilligverksamhetens rikskonferens, som i år hålls i Örby..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

TV4: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist kommenterar statens ägande i Telia, och säger att han känner sig "helt trygg" med framtiden inom telekombolaget. Inga nedskärningar är enligt vd:n på gång, och han litar på att den nya ägaren kommer att värna om den oberoende journalistiken..

Dagens Media - 1 timme sedan

TV4 om staten: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist om statens ägande i Telia, och om framtiden inom telekombolaget: "Telia är medvetet om vikten av att värna den oberoende journalistiken".

Dagens Media - 5 timmar sedan

Klart: Telia köper Bonnier Broadcasting

Prislappen landar på 9,2 miljarder för Telias nya tv-verksamhet, som Bonnier Broadcastings Casten Almqvist föreslås bli vd för. Affären ska först granskas av konkurrensverket – och vad som sker med det statliga ägandet i telekomjätten åtestår att se..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Affären gick igenom: Telia köper Bonnier Broadcasting

UPPDATERAS. "Med Telia som ägare skapas ännu bättre förutsättningar", säger TV4 och Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Myndighet förhindrar MTG:s försäljning

MTG stöter på patrull för andra gången i år. Konkurrensmyndighet sätter stopp för MTG:s försök att sälja av sin bulgariska tv-verksamhet..

Dagens Media - Igår: 12:40

"Låt inte TV4 bli ett statligt bolag"

DEBATT. Statens ägande i Telia är problematiskt, och tiden är inne för att sälja av kvarstående innehav, skriver Liberala ungdomsförbundets distriktordförande Martin Nilsen..

Dagens Media - Igår: 11:26

Efter jätteskulden – ETC:s läsare pröjsar 1,74 miljoner

Drygt 8 miljoner ska ETC på kort tid betala tillbaka av sitt presstöd. Grundaren Johan Ehrenberg mobiliserar läsarna för att få hjälp med notan, som han menar är felaktig. Över 40000 rullar dagligen in i ETC:s stödfond..

Dagens Media - Igår: 10:11

Westander förstärker inom hållbarhet

Pr-byrån stärker sitt hållbarhetserbjudande genom utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Westander blir den fjärde aktören i Sverige att erbjuda utbildningen..

Dagens Media - 13 jul 18 kl. 09:43

Netflix knäcker HBO i antalet Emmynomineringar

Streamingjätten sätter stopp för HBO:s år av flest nomineringar till Emmy Awards..

Dagens Media - Igår: 09:00

Så gick fotbolls-VM linjärt

Enligt siffror från MMS var det åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz som lockade flest till tv:n. Jämfört med tidigare år tittar emellertid färre på fotbolls-VM linjärt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.