Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 14 November, 14:37

Dagens PS - 17 mar 18 kl. 07:09

Unikt armbandsur under klubban”Det som gör klockan särskilt eftertraktad är att den har kvar sitt certifikat och ursprungliga box från när den köptes år 1959”, skriver Bukowskis i ett pressmeddelande. Den 19 april äger klockauktionen rum på Bukowskis i Stockholm. Den mest exklusiva klockan som auktioneras ut är en Omega Speedmaster 2915-3, som enligt uppgift ägts av en och samma persons sedan inköpet 1959. Auktionsvaruhuset förklarar att klockan är i väldigt fint skick och chansen finns, framgår det, att en nytt prisrekord klubbas på klockauktionen. Utropspriset på klockan, som både har kvar sitt certifikat och sin originalbox, ligger på 400.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Bukowskis, Stockholm, Omega Speedmaster, Unikt, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unikt, armbandsurunder , klubban
Barometern - 12 timmar sedan

OAIK kan göra Oskarshamn helt unikt – se listan här

Fråga: Vilka städer har elitlag på herrsidan i både fotboll och hockey? Svar: OAIK kan göra Oskarshamn helt unikt om de går upp..

DI - 25 maj 13 kl. 17:06

Unikt stålmannen-fynd under klubban

En man i Minnesota hittade ett unikt fynd i väggen på sitt nyköpta hus - den allra första serien om Stålmannen. Den exklusiva serietidningen säljs nu på auktion,.

DI - 03 jun 13 kl. 16:00

Unikt Stålmannen-fynd under klubban

En man i Minnesota hittade ett unikt fynd i väggen på sitt nyköpta hus - den allra första serien om Stålmannen. Den exklusiva serietidningen säljs nu på auktion, det senaste budet ligger på närmare 900 000 kronor..

Magazin24 - 26 apr 12 kl. 15:48

Armbandsur stulet ur bil

Häromdagen inträffade ett bilinbrott i Hallstahammar. Den drabbade bilen fick passagerarrutan bak på höger sida sida sönderslagen och ur bilen stals det en CD-växlare, en bilstereo samt ett armbandsur.
Enligt polisanmälan var armbandsuret av märket Certina och värt 3 600 kronor.

Nyteknik - 15 jun 12 kl. 14:26

Armbandsur styr lägenheten

Ett digitalt armbandsur med extrafunktioner ska göra det möjligt för äldre att fortsätta bo kvar hemma..

DN - 17 aug 13 kl. 08:34

Smart armbandsur snart ute på marknaden

Snart kan du ringa, surfa och hantera e-post med din klocka. I början av september lanserar Samsung sitt smarta armbandsur, Galaxy Gear. Även Apple ligger i startgroparna med sin iWatch..

DN - 25 mar 14 kl. 14:06

Depardieu lanserar proryska armbandsur

”Proud to be Russian” lyder slogan till skådespelaren Gérard Depardieus serie armbandsur från klocktillverkaren Cvstos. Den franskfödde 65-åringen blev rysk medborgare 2013 i protest mot Frankrikes skatteplaner..

Dagens PS - 10 nov 16 kl. 10:33

BILDSPEL: Bowies ”märkliga” dyrgripar under klubban

Den exklusiva, men ”märkliga”, konstsamlingen går nu under klubban. Dagens PS har tidigare skrivit om att den bortgångne popikonens designmöbler ska auktioneras ut under under hösten. Nu rapporterar sajten Digg att försäljningen, som drar igång nu i veckan, även innehåller 350 föremål från David Bowies omfattande konstsamling.

Dagens PS - 20 jul 17 kl. 12:58

Väska från månen under klubban för miljoner

Den väska som astronauten Neil Armstrong använde under för att samla in markprover på månen – och som i dag fortfarande innehåller spår av måndamm – går i dag under klubban på auktionshuset Sotheby’s i New York som värderat den till mellan 2 och 4 miljoner dollar, motsvarande 16,5 och 33 miljoner kronor, rapporterar TT. Enligt artikeln ägdes väskan senast av en kvinna i delstaten Illinois som köpt den på en auktion för bara 995 dollar. Föremålet hade då av misstag – efter en förväxling – auktionerats ut.

Sydsvenskan - 08 maj 13 kl. 06:30

Unikt namn inte längre unikt

Att ta ifrån en människa namnet kan vara ett effektivt sätt att beröva henne identiteten. Det visste slavägarna i den amerikanska Södern som gav sina egna efternamn till de nya ägodelarna från Afrika. Frågan är om det är möjligt att frivilligt ge upp sitt efternamn för någon annans utan att samtidigt underkasta sig den andre.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Dyster handelsdag på Stockholmsbörsen

Både OMX30 och OMXSPI är kraftigt ned vid lunchtid. I kölvattnet av USA:s börser faller även Stockholmsbörsen tungt på onsdagen. OMX30 stod vid 12-tiden på minus 0,8 procent medan OMXSPI var ned med nästan lika mycket, minus 0,7 procent.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Proffset: Rata börsens sämsta aktier

Fem aktier döms ut, riskerar enligt experten att ”bli helt utbombade”. Enligt Marcus Hernhag, börsskribent på Privata Affärer, är det ”inte värt risken” att lägga krut på de aktier som backat mest på tre års sikt. Oddsen för att dessa papper ska vända uppåt är inte goda, menar han och förklarar vilka fem bolags aktier som fallit mest under den aktuella treårsperioden: Eniro (-98,6 procent), VRG (-93), Anoto (-91,3), Fingerprint Cards (-86,9) och Eltel (-85,7).

Dagens PS - 3 timmar sedan

Då lanserar Huawei AR-glasögon

Kinesiska Huawei siktar på att lansera augmented reality-glasögon inom två år, enligt vd Richard Yu. Det rapporterar CNBC. I en intervju med affärskanalen sade Huawei-chefen att AR-tekniken i glasögon kommer att erbjuda en bättre upplevelsekänsla än med mobilen.

Dagens PS - 5 timmar sedan

VD och ägare utreds för ekobrott

Ekobrottsmyndigheten har inlett en utredning mot Kambuas vd och ägare Stefan Sandström gällande potentiella skatte- och bokföringsbrott, skriver Dagens industri. Det handlar om pengar som överfördes från bolaget till hans privata konto under 2014 och 2015. Enligt Skatteverket användes dessa pengar för privat konsumtion.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Starbucks säger upp 350 anställda

Kaféjätten Starbucks ska säga upp 350 anställda, motsvarande cirka fem procent av den globala kontorsrelaterade arbetsstyrkan. Det rapporterar Wall Street Journal. Det sker mot bakgrund av tillväxtsatsningar i en mer konkurrensutsatt kaffemarknad.

Dagens PS - 5 timmar sedan

AFV tipsar om het tillväxt-aktie

Telenor har framtida tillväxt säkrad och lönsamhet som brädar branschen, skriver Affärsvärlden i en analys. Tidningen ser aktien som en billig exponering mot Asien och noterar att efter försäljningen av operatörsverksamheten i Central- och Östeuropa hämtas nu knappt hälften av intäkterna och tre femtedelar av kassaflödet från asiatisk operatörsverksamhet. ”Denna spännande portfölj ger god riskspridning över unga befolkningar som konsumerar alltmer mobiltjänster: från mognande Thailand och Malaysia via Pakistan till framtidsmarknader som Bangladesh och Myanmar”, skriver tidningen.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Nej till Kristersson som statsminister

Riksdagen har röstat nej till förslaget att välja Moderaternas partiledare Ulf Kristersson till ny statsminister. För att Ulf Kristersson skulle bli vald till statsminister krävdes att minst 175 av riksdagens 349 ledamöter inte röstade nej. 154 ledamöter röstade ja och 195 sade nej.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Ledarkollen: C och L sviker väljarna

Dagens ledarkoll handlar om riksdagens nej till Kristersson, om tålamod, om brottsoffer vs förövare, om USA och svensk politik. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Beundransvärt tålamod DI har ett beundransvärt tålamod som fortsätter att analytiskt begripa sig på det politiska skeendet: ”På onsdagen ska riksdagen rösta om statsministerkandidaten Ulf Kristersson.

Dagens PS - 8 timmar sedan

14 november: Här är dagens kalender

Dagens PS håller dig uppdaterad i business-almanackan. Varje vardag. Börs
Rapporter
07:30 Besqab, 07:30 SSM, 07:30 THQ Nordic, 07:45 Actic, 08:00 BTS, Acarix, Aptahem, Asarina Pharma, Capacent, Cgit, Combigene, Dala Energi, Dr Sannas, Endomines, Firefly, IBT, Insplorion, Irlab, Isofol Medical, Real Holding, Sintercast, Sustainable Energy Solutions, Targeteveryone Utländska rapporter
17:00 Genmab, AP Møller Mærsk, E.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Han tar plats i Nordeas koncernledning

Nordea Bank har utsett Frank Vang-Jensen till chef för Personal Banking på koncernnivå. Han tar därmed också plats i koncernledningen, enligt ett pressmeddelande. I dagsläget är Frank Vang-Jensen landschef för Danmark och chef för Personal Banking Danmark.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.