SVT > Inrikes

Tuesday, 14 August, 11:09

SVT - 16 mar 18 kl. 19:47

Moderaterna startar utredning efter Hanif Balis twittrandeModeraten Hanif Bali twittrade ut en misstänkt avlyssnad mejlkonversation mellan UD och journalisten Patrik Oksanen, rapporterar DN. Nu startar Moderaterna en internutredning mot partikamraten. – Jag tar utomordentligt allvarligt på det inträffade, säger gruppledaren Tobias BIllström i en kommentar till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Hanif Balis, Hanif Bali, UD, Patrik Oksanen, DN, Moderaterna, Tobias BIllström, SVT Nyheter

Dela artikeln

1473 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaterna, startar, utredningefter , Hanif, Balis, twittrande
SR - 16 mar 18 kl. 23:00

Moderaterna utreder riksdagsledamoten Hanif Bali efter tweet om UD-mejl

Moderaterna har inlett en internutredning mot riksdagsledamoten Hanif Bali för en tweet han skrivit som innehöll kopior av mejl mellan en journalist och Utrikesdepartementet..

Kristianstadsbladet - 04 aug 11 kl. 06:30

Migrationsverket startar utredning

Efter gårdagens avslöjande om villkoren för de ukrainska säsongsarbetarna startar nu Migrationsverket en utredning, som eventuellt kan leda till polisanmälan.
KRISTIANSTAD. Alejandro Firpo är enhetschef på Migrationsverkets arbetstillståndsenhet och reagerar starkt på uppgifterna om de dåliga arbetsvillkoren för Anrols gästarbetare.?

BT - 14 mar 13 kl. 18:19

Polisen startar utredning efter den svåra olyckan på Rångedalabron

En man klämdes i går kväll fast efter att ha kört in i en stillstående dragbil på riksväg 40. Nu startar polisen en utredning om den svåra olyckan. Det var vid 17.

YLE - 26 aug 16 kl. 15:35

Norska skidförbundet startar utredning – ”Vill tro att inga friska idrottare fått medicin”

Efter att det framkommit uppgifter om att friska norska skidåkare erbjudits astmamedicin startar skidförbundet nu en utredning. Norska skidåkare har hamnat i blickfånget under de senaste dagarna. Det här efter att norska TV2 avslöjat att friska skidåkare erbjudits astmamedicin för att klara sig bättre i tävlingar.

Expressen - 28 mar 11 kl. 13:54

Hockeyligan startar utredning om 'Osten'

Elitserieklubbarnas samarbetsorganisation Hockeyligan startar en utredning om Lars "Ostens" Bergströms påstådda rasistiska utfall mot Skellefteås Yared Hagos. Luleå gör det dock inte och får nu indirekt kritik av Hockeyligans vd. - Jag kan bara säga att om jag vore klubbledare så skulle jag absolut titta på det här, säger Peter Gudmundson..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 11 kl. 12:13

Fifa startar utredning av Blatter

Internationella fotbollsförbundets etiska kommitté startar en utredning av ordföranden Sepp Blatter, på önskemål från rivalen om ordförandeposten, Mohamed Bin Hammam. Bin Hammam anser att Blatter ligger bakom Fifas nyligen inledda undersökning av påstådda mutanklagelser kring Bin Hammam. Nu kommer både Bin Hammam och Blatter att förhöras av etiska kommittén på söndag, tre dagar före valet av Fifa-ordförande..

Eurosport - 27 maj 11 kl. 13:13

Fotboll - Fifa startar utredning av Blatter

Internationella fotbollsförbundets etiska kommitté startar en utredning av ordföranden Sepp Blatter, på önskemål från rivalen om ordförandeposten, Mohamed Bin Hammam..

SR - 11 aug 11 kl. 18:52

Kronofogden startar utredning om inte Saab betalar

Nyligen framkom det att flera företag kan komma att försätta Saab i konkurs. Nästa vecka löper en tidsfrist ut som gör att Kronofogden startar en utredning som kan leda till utmätning om Saab inte hinner betala..

SVT - 25 jan 13 kl. 17:27

FA startar utredning om Hazards spark

I kväll meddelade FA, det engelska fotbollsförbundet, att man startar en utredning mot Edin Hazard för dennes spark mot en bollkalle i onsdags..

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 18:11

Efter GP:S avslöjande: Åklagare startar utredning om kommunens verkstad

Åklagarmyndigheten i Göteborg startar en utredning för att undersöka om brott begåtts i samband med reparationerna av privatägda bilar i kommunens verkstad..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Fler döda i MC-olyckor hittills i år än samma period förra året

Enligt Transportstyrelsens preliminära siffror var 19 procent av alla omkomna i trafiken januari – juli 2018 MC-förare. Det är den högsta procentenheten sedan 2013. Samtidigt har det totala antalet omkomna MC-förare ökat till 33 från 22 samma period 2017.

SVT - 7 timmar sedan

Kristersson (M): ”Det gör mig faktiskt rasande”

Ett 80-tal bilar skadades av bränder och stenkastning i Göteborg och Trollhättan under måndagskvällen. Flera politiker reagerade starkt i sociala medier under natten. ”I praktiken har Sverige tolererat detta alldeles för länge.

SVT - 12 timmar sedan

Han tog nyblivne Europamästaren Duplantis till Sverige

Sex meter och fem centimeter. Det var där ribban låg när supertalangen Armand Duplantis i svenska färger blev europeisk mästare i stavhopp. Men hade det inte varit för Jonas Anshelm, landslagsledare för juniorlandslaget, hade han kanske hoppat för USA..

SVT - 17 timmar sedan

Eldningsförbud hävs runt om i landet

Brandrisken har minskat tack vare lågtrycket, men är inte borta. Samtidigt som lusten att grilla kanske avtar hävs förbudet att grilla på egen tomt i fler län..

SVT - Igår: 11:03

Läkare: Läkarbrist äventyrar patientsäkerheten

Läget inom primärvården och på vårdcentralerna i landet är just nu mycket ansträngt. På grund av läkarbrist inom vissa specialistområden blir det svårare att ställa rätt diagnoser i tid och enligt Marina Tuutma, orförande för svenska distriktsläkarföreningen, äventyrar det rådande läget patientsäkerheten..

SVT - Igår: 09:03

Stor enighet när partierna debatterade brott och straff

I SVT debatt debatterades det igår om brottslighet och gängkriminalitet. På plats fanns representanter från Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Moderaterna och Sverigedemokraterna, och enligt SVT:s Elisabeth Marmorstein var det egentligen bara Vänsterpartiet som stack ut..

SVT - Igår: 06:36

Bostadsbristen i landet allt värre – ”Unga har inte råd”

Den svåra bostadsbristen i Sverige är på väg förvärras ytterligare enligt Boverket. Ändå har bostadsfrågan lyst med sin frånvaro i valrörelsen. Men i dag kommer utspel och förslag från både regeringslägret och allianssidan.

SVT - Igår: 20:20

Fler poliser, skärpta straff och avhopparverksamet dominerade brottsdebatt

Fler poliser – det lovas det oavsett hur det går i valet. I övrigt duggade förslagen tätt från de fyra medverkande partirepresentanterna under SVT:s debatt om brott och straff: ett nationellt exitprogram för kriminella, skärpta straff för våldtäkt eller anonyma vittnen. Det var några av frågorna som behandlades..

SVT - Igår: 19:58

Johansson (S) anklagar M för att inte ha gjort något emot brottsligheten

I mångt och mycket var de två största partierna M och S överens i SVT:s ämnesdebatt om brott och straff. Istället hamnade fokus i debatten dem emellan på vem som har åstadkommit vad..

SVT - Igår: 18:55

Åkessons (SD) svar till Löfven (S): ”Väldigt infantilt beteende”

Stefan Löfven (S) gick till angrep mot Sverigedemokraterna under hans sommartal i Norrtälje. S-ledaren påstod bland annat att SD splittrar landet och bidrar till spridningen av högerextrema åsikter. Uttalandet får nu mothugg av SD:s partiledare Jimmie Åkesson: – Höjden av hyckleri, skriver han i ett mejl till SVT Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.