VA > Ekonomi

Monday, 22 October, 13:09

Liknande nyheter

Taggar: Supertalangensom , bossaröver , talangfabriki , AsienHär är , folk vana att bli tillsagda
Nyheter 24 - 27 sep 11 kl. 17:27

Real Madrid ska besegra Barças forna talangfabrik


Real Madrid, 2000-talets mest framgångsrika förening ställs mot sina värsta antagonisters holländska talangfabrik i Champions League. MADRID. Två av de mest anrika och klassiska föreningarna i europeisk fotboll drabbar under onsdagskvällen samman.

Skånskan - 20 jan 16 kl. 23:02

Ystads talangfabrik fortsätter att leverera

HANDBOLL Ystads talangfabrik fortsätter att producera handbollsspelare av högsta klass. I Sveriges nya U18-landslag, vars urpremiärtrupp i dagarna tre har sin allra första samling, ingår fyra spelare från Ystads IF.– Och fler knackar på dörren, påstår Marcus ”Mackan” Lindgren, stolt sportchef i YIF och tillika en av ledarna i Sveriges nya U18-landslag.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 15 kl. 16:12

Tränaren: "HBBK är en talangfabrik"

HBBK kan stoltsera med hela sex landslagsspelare, från såväl senior- som ungdomssidan.
– HBBK är en talangfabrik, menar P16-landslagets coach Joakim Källman..

Barometern - 19 sep 17 kl. 06:28

Östralinjen har gått söderut: "En talangfabrik"

FBC Kalmarsund hämtade tre från Jönköpingsklubben i fjol. Tre nya har tagit samma steg till den här säsongen. – Det är en liten talangfabrik, säger Tim Nyander..

Barometern - 20 apr 18 kl. 15:10

Advitum startar egen talangfabrik

IT-företaget Advitum i Nybro har länge haft svårt att hitta kompetenta medarbetare. Nu har företaget själva beslutat att starta en egen talangfabrik under namnet Advitum Academy..

Expressen - 04 sep 17 kl. 19:18

16-åringen som delar alla sina namn med prinsen: "Det är jag som bossar"

Sveriges nya prins är inte ensam med sitt namn.16-årige Carl Walter Gabriel Norén från Trelleborg må inte vara en del av kungafamiljen – men han delar de kungliga namnen med Carl Philip och Sofias nyfödde son. – Man kan ju typ säga att jag är en prins.

Länstidningen i Jämtland - 29 maj 18 kl. 10:00

Inside landslaget med Allgulander: Oväntade namnet som bossar över musiken i omklädningsrummet – och är VM-gänget som IFK Gnarp?

Johan Allgulander är sedan 20 år tillbaka naprapat i det svenska landslaget. Han är under VM-sommaren 2018 också Sportens ögon och öron på insidan av landslagsverksamheten. Sporten slog Allgulander en signal under den första dagen på lägret i Båstad, för att få höra hur stämningen är när alla återsamlas – och få svar på den klassiska frågan om vem som bossar över musiken i omklädningsrummet..

Barometern - 27 nov 15 kl. 12:48

Svårt och roligt val för supertalangen

Alla vill ha supertalangen. Vad vill supertalangen? – Vi får se, jag kommer inte att stanna kvar i Kalmar i alla fall..

Kristianstadsbladet - 17 nov 11 kl. 14:19

Tufft i Asien för mindre företag

Svenska bolag som redan är etablerade i Asien går bra, men företag som inte är det fullt ut tappar i tillväxt, enligt en studie från Exportrådet.
Och det oroar, särskilt som Asien väntas stå för lejonparten av den globala produktionen, handeln och investeringarna år 2050. ?

HBL - 06 aug 13 kl. 20:53

Kartong och Asien är skogsbranschens ljusglimtar

Pappersindustrins svaga utsikter tynger de finländska skogsbolagen.I dagsläget finns tillväxtpotentialen i förpackningsindustrin och på den växande asiatiska marknaden. Skogsbranschens konsult Rainer Häggblom listar problemen: efterfrågan på tryckpapper sjunker på grund av tidningarnas svårigheter, exporten i Europa går trögt och Finlands konkurrenskraft är svag.

Cornucopia - 09 jul 14 kl. 16:01

Peak oil i Asien år 2010

Oljeproduktionen i Asien och Stilla Havet (eng Asia-Pacific), ej omfattande Euroasien (fd Sovjetunionen) eller Mellanöstern (t ex Iran), peakade år 2010. Oljeproduktionen är nu 2% lägre än för fyra år sedan, trots en skenande oljekonsumtion, massivt importbehov, överskott av kapital och ett stabilt mycket högt oljepris.
Som bekant köper speciellt Kina oljefält runt om i världen, rent av på våran egen bakgård Nordsjön.

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Analytiker efter Volvorapporten: Attraktiv efter svag kurstrend

Efter den senaste tidens svaga kursutveckling ser Volvoaktien attraktiv ut, anser Kepler Cheuvreux. Tredje kvartalets orderingång och resultat var starkare än väntat samtidigt som det finns möjlighet till extrautdelning framöver. .

VA - 1 timme sedan

Smaken av en hållbar och hälsosam framtid

Gunhild Stordalen är läkare, miljökämpe och grundare av organisationen EAT som verkar för ett sunt och hållbart globalt matsystem. Här skriver hon själv om sin kamp för en mer hållbar och hälsosam framtid. .

VA - 2 timmar sedan

Guide: Den bästa finansieringen för ditt företag

Bootstrapping, snåla banker eller affärsänglar som vill ha makt? Här är bästa råden hur du finansierar din nystartade verksamhet. .

VA - 3 timmar sedan

Ryanairs vd vevar igen: SAS eller Norwegian går i konkurs i vinter

Flygindustrin är på väg in i en lång nedåtresa och konkurrenterna SAS eller Norwegian kan gå i konkurs, säger Michael O'Leary, Ryanairs vd, i samband med bolagets delårsrapport. .

VA - 3 timmar sedan

Superföretag från 40-talet kan miljardnoteras

Tågdelstillverkaren Dellner Couplers kan få en värdering uppåt 7 miljarder kronor vid en börsnotering eller försäljning. .

VA - 4 timmar sedan

Aktietips: Två aktier att köpa – och fyra att skippa

Ambea och Ad City Media faller Börsveckan i smaken i veckans utgåva. .

VA - 4 timmar sedan

Rally på Kinas börser – största uppgången på två år

Asienbörserna fick bränsle av att indexen i Kina fortsatte sitt rally under måndagen, efter att under fredagen ha lyfts av signaler om stimulanser. .

VA - I förrgår: 16:38

Oscar Properties köper lyxprojekt från konkursbo – för 1 miljon kronor

Lyxbyggaren Oscar Properties köper ett projekt i Stockholm av Axxonen Properties konkursbo. Köpeskillingen uppgår till 1 miljon kronor. .

VA - I förrgår: 15:35

Dagens analyser och rekar – aktierna som proffsen tycker du ska köpa och sälja

Vi har scannat igenom dagens digra analysskörd.  .

VA - I förrgår: 14:23

Chefens son fick lön och löneförhöjningar av kommunen i 14 år – utan att jobba

Nya detaljer framkommer i fallet med en man som misstänks ha avlönats av Falu kommun i 14 år uta natt jobba. Enligt SVT Dalarna ska han ha löneförhandlat med sin egen föräldrar och fått flera löneförhöjningar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.