YLE > Finland

Sunday, 23 February, 15:29

YLE - 15 mar 18 kl. 17:01

Fiskgjusebo och klibbalskärr höll på att stjälpa planen för Ingå inre skärgård - miljömyndigheterna och kommunen kom överensDet tog Ingå nästan tio år att uppdatera delgeneralplanen för den inre skärgården. Krav från NTM-centralen höll på att riva upp hela planen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ingå, NTM

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Carita Isaksson om tiden på folkhögskolan: "Vi lärde oss folkvett, hänsyn och hyfs och pli"

Folkhögskolorna har varit ett sätt för unga att hitta sin identitet och väg in i vuxenlivet. Ännu i dag fungerar folkhögskolan som en port till vidare studier och ger en chans för människor från olika bakgrund och kulturer att mötas..

YLE - 5 timmar sedan

De flesta störningarna i Nordeas nät- och mobilbank över

Det förekom omfattande störningar i Nordeas tjänster i nätbanken och mibilbanken under söndagen. Nu går det igen att använda de flesta tjänster, meddelar Nordea..

YLE - 1 timme sedan

Industrifacket godkände medlingsbud - slut på stridsåtgärderna

Strejken inom den mekaniska skogsindustrin är över. Både Industrifacket och arbetsgivarförbundet Skogsindustrin godkänner ett medlingsbud från riksförlikningsmannen..

YLE - 2 timmar sedan

De värsta farhågorna bekräftades inte för Västra Nyland och Östnyland - det blev inget stort tapp av prenumeranter och annonsörer

Beslutet att Västra Nyland och Östnyland skulle bli tvådagarstidningar fick en hel del kritik och farhågorna var många. Men konsekvenserna blev inte så allvarliga som vissa förutspådde..

YLE - 4 timmar sedan

Forskning visar: Särskilt unga kvinnor upplever utseendepress på grund av sociala medier

Nu finns det vetenskapliga bevis: Sociala medier orsakar utseendepress, särskilt hos unga kvinnor. Dessutom finns det en skillnad mellan plattformarna, på Instagram är utseendepressen högre än på Facebook - oavsett kön. Det visar en forskning gjord vid Åbo universitet..

YLE - 5 timmar sedan

Störningar i Nordeas nät- och mobilbank

Det förekommer störningar i Nordeas tjänster i nätbanken, och avbrott i en del tjänster i mobilbanken..

YLE - 5 timmar sedan

Räddningsverket i Egentliga Finland har varit sysselsatt under natten - över 200 uppdrag det senaste dygnet kopplat till det stormiga vädret

Egentliga Finlands räddningsverk har haft över 200 uppdrag kopplat till stormen det senaste dygnet. Situationen har ändå varit under kontroll och större olyckor har kunnat undvikas..

YLE - 7 timmar sedan

Stormvindarna mojnade under natten – fastlagssöndagen bjuder på uppehåll och sol

Helgens storm har blåst förbi och vädret ser ut att göra en helomvändning. Stormvindarna mojnade under natten till söndag, rapporterar meteorologiska institutet..

YLE - 7 timmar sedan

Gräshoppsfarmare i Karis tror på framtiden – insekterna borde förädlas vidare såsom havre och bondbönor

Många jordbrukare som för några år sedan satsade på insekter som ett proteinrikt livsmedel har varit tvungna att sluta på grund av dålig lönsamhet. I Mjölbolsta i Karis tror man ändå på framtiden..

YLE - 8 timmar sedan

Fuktigare klimat går hårt åt husen i Finland - "Vi har sett två år gamla stockhus som fått fuktskador"

I Norge räknar man med 15 procent dyrare fastighetsunderhåll på grund av högre luftfuktighet. I Finland ser det ut att gå åt samma håll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.